CAPPELLETTI, GIULIO MARIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 6.409
NA - Nord America 3.989
AS - Asia 2.540
SA - Sud America 370
AF - Africa 54
OC - Oceania 25
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 8
Totale 13.395
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.868
IT - Italia 2.823
IE - Irlanda 961
CN - Cina 947
SG - Singapore 875
UA - Ucraina 596
SE - Svezia 474
BR - Brasile 298
FR - Francia 293
RU - Federazione Russa 287
DE - Germania 233
GB - Regno Unito 189
HK - Hong Kong 189
IN - India 177
FI - Finlandia 132
TR - Turchia 119
CA - Canada 103
ES - Italia 96
NL - Olanda 61
VN - Vietnam 55
BE - Belgio 53
AT - Austria 37
GR - Grecia 31
CZ - Repubblica Ceca 28
PT - Portogallo 26
PE - Perù 25
AU - Australia 21
PL - Polonia 20
CH - Svizzera 19
ZA - Sudafrica 19
JP - Giappone 18
AR - Argentina 15
ID - Indonesia 15
IR - Iran 15
BD - Bangladesh 14
HU - Ungheria 14
PH - Filippine 14
CO - Colombia 13
MX - Messico 13
PK - Pakistan 13
IQ - Iraq 11
AE - Emirati Arabi Uniti 10
DZ - Algeria 10
JO - Giordania 9
MY - Malesia 9
DK - Danimarca 8
RO - Romania 8
TW - Taiwan 8
SC - Seychelles 7
VE - Venezuela 7
EC - Ecuador 6
EU - Europa 6
QA - Qatar 6
CY - Cipro 5
SY - Repubblica araba siriana 5
TN - Tunisia 5
LT - Lituania 4
NZ - Nuova Zelanda 4
AL - Albania 3
CL - Cile 3
EG - Egitto 3
HR - Croazia 3
KG - Kirghizistan 3
MA - Marocco 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
NP - Nepal 3
TH - Thailandia 3
AO - Angola 2
AZ - Azerbaigian 2
CR - Costa Rica 2
LK - Sri Lanka 2
LV - Lettonia 2
MD - Moldavia 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
PY - Paraguay 2
RS - Serbia 2
SA - Arabia Saudita 2
UZ - Uzbekistan 2
A1 - Anonimo 1
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AM - Armenia 1
BB - Barbados 1
BG - Bulgaria 1
GH - Ghana 1
IL - Israele 1
JM - Giamaica 1
KE - Kenya 1
KR - Corea 1
LB - Libano 1
OM - Oman 1
PS - Palestinian Territory 1
SI - Slovenia 1
SN - Senegal 1
SR - Suriname 1
TT - Trinidad e Tobago 1
Totale 13.395
Città #
Dublin 957
Chandler 592
Singapore 420
Jacksonville 369
Nyköping 299
Dearborn 263
Ashburn 255
Beijing 238
Hong Kong 187
Nanjing 170
Mestre 167
Foggia 153
Bari 135
Wilmington 130
Ann Arbor 127
Rome 122
Santa Clara 116
The Dalles 109
Milan 108
Dallas 96
New York 95
Princeton 92
Munich 76
Boardman 67
Nanchang 65
San Mateo 64
Redwood City 61
Des Moines 58
Strasbourg 58
Los Angeles 55
Moscow 53
Palermo 52
Woodbridge 45
Bologna 44
Brussels 44
Manfredonia 44
Napoli 44
Helsinki 36
Shenyang 36
Toronto 35
Tianjin 34
Florence 28
São Paulo 28
Guangzhou 27
London 27
Turku 27
Parma 26
Pescara 26
Pune 24
Kunming 23
Shanghai 23
Turin 23
Hebei 22
Naples 22
Torino 22
Vienna 22
Council Bluffs 21
Hangzhou 21
Siena 20
Washington 20
Valencia 19
Hilden 18
Jiaxing 18
Padova 18
Stockholm 17
Cerignola 16
Modena 16
San Severo 16
Zelo Buon Persico 16
Catania 15
Chennai 15
Ho Chi Minh City 15
Kocaeli 15
Stevenage 15
Verona 15
Changsha 14
Mantova 14
Reggio Emilia 14
Bitonto 13
Chicago 13
Ningbo 13
Amsterdam 12
Brooklyn 12
Budapest 12
Edinburgh 12
Jinan 12
Montreal 12
Phoenix 12
Québec 12
Trieste 12
Calgary 11
Curitiba 11
Hanoi 11
Lanzhou 11
Lima 11
Salerno 11
Sammichele di Bari 11
Wuhan 11
Zurich 11
Barletta 10
Totale 7.165
Nome #
Environmental Performance of Fresh-Cut Salad: Water and Carbon Footprinting. 344
Confronto mediante metodologia LCA fra la produzione di olio extravergine d'oliva da olive intere e denocciolate 309
Analisi comparata dei vari sistemi di packaging nel settore delle olive da mensa, mediante l’utilizzo dell’LCA 266
LCA del riutilizzo di acque reflue agroindustriali a fini irrigui 266
L’Environmental Product Declaration (EPD) 247
Produzione e trasformazione di olive da mensa: il caso della “Bella della Daunia” 245
Confronto, mediante metodologia LCA, del confezionamento di un prodotto ortofrutticolo di IV gamma 224
LCA of Energy Recovery of the Solid Waste of the Olive Oil Industries 206
Analisi quantitativa e qualitativa dell’olio extravergine d’oliva a D.O.P. "Dauno” 203
Conventional and organic farming methods of sweet cherry (Prunus avium L.): an environmental life cycle analysis approach 203
Stakeholder Involvement to Improve Accessibility in a Protect Natural Area: a Case Study. 199
La filiera dell’olio extravergine di oliva in provincia di Foggia 198
Tecnologie pulite nella filiera del cotone 197
Certificati verdi e sviluppo delle fonti rinnovabili di energia 196
EPD of Extra-Virgin Olive Oil: an Italian Experience 185
Environmental Label: a Survey. 181
GHG Emissions of the Extra Virgin Olive oil Production 179
Analisi del ciclo di vita e perdite alimentari nella filiera ittica: il caso estensione shelf life del filetto di orata 178
Comparison of European olive production systems 173
“WATER PROFILE” AS IMPACT CATEGORY AND ELEMENT OF LIFE CYCLE IMPACT ASSESSMENT 171
Sulla percezione del significato dei segni di qualità dei prodotti agro-alimentari. Risultati di un’indagine su un campione di consumatori in provincia di Foggia 166
Sicurezza e qualità nella produzione di oli vergini di oliva 165
Enhancement of the forest-wood-energy supply chain: the case of the Gargano Promontory (Italy) 160
Wastewater from table olives industries 159
Life Cycle Assessment of the Tomato Production 159
Energy requirement of extra virgin olive oil production 158
Developing Product Environmental Footprint Category Rules for Olive Oil 152
Environmental implications of food loss probability in packaging design 151
Life Cycle Assessment (LCA) of Spanish-style green table olives 150
LCA of Californian Black-Ripe Table Olives, 148
Accessible tourism in Natural Park Areas: A Social Network Analysis to discard barriers and provide information for disabled people 147
THE LIFE CYCLE ASSESSMENT OF DURUM WHEAT YIELD IN CONTRASTING MAGAGEMENT SYSTEMS IN MEDITERRANEAN ENVIRONMENT 146
Assessment by the use of LCA methodology of the process of CO2 neutralization for spanish-style green table olives. 145
An experiment with a plastic solar still 142
Environmental Analysis of Polyester Fabric for Ticking 139
Life Cycle Assessment in the Olive Oil Sector 138
Critical raw materials: rare earth elements 136
Surplus food donation by large retailers: Coop Alleanza 3.0 initiatives 136
La tutela della tipicità per le olive da mensa 135
Utilizzo alternativo alla distillazione dei sottoprodotti della vinificazione 135
Food loss implication in water use assessment of a fresh-cut salad 135
Aspetti economici dell’acquacoltura 134
Evoluzione normativa e qualità delle produzioni alimentari: il caso dell'olio extravergine di oliva. Nota II 132
Analisi quantitativa e qualitativa sugli oli d’oliva prodotti in Piemonte 132
Comparison of european olives production systems 130
The EU Ecolabel 129
Retail 4.0 for “smart” reduction of food waste 127
Perdite alimentari, estensione della shelf life e impatto ambientale 126
Studio sulla shelf life di alcuni campioni di olio extravergine d’oliva Piemontese 125
Valorization of olive residues by spreading on agricultural land: technical assets. 124
Applicazione dei sistemi di gestione e certificazione ambientale alle Università: il caso dell'Università degli Studi di Foggia 123
Best Environmental Practices in Agricultural Sector: Comparative LCA Study of Italian and Polish Wheat Cultivation 122
Italian Protect Natural Areas Registrered Under EMAS: Role of Interested Parties. 122
Italian experiences in Life Cycle Assessment of olive oil: a survey and critical review 121
PRODUCT ENVIRONMENTAL FOOTPRINT IN THE OLIVE OIL SECTOR: STATE OF THE ART 121
LCA of “Spanish-style” green table olives 121
Compost from oil mill by-products 120
Life Cycle Assessment (LCA) used to compare two different methods of processing ripe table olives 120
Good Practices Regarding Sustainability in the Universities: the Cases of University of Foggia and Cracow University of Economics. 120
Sicurezza e qualità nella produzione di olive da mensa 119
BEST PRACTICES FOR PEOPLE WITH DISABILITIES ADOPTED IN ITALIAN NATIONAL PARKS 119
Implementing a predictive model for sustainable water management: a case study in Apulia, 119
Le denominazioni d’origine comunitaria nel settore delle olive da mensa 118
Verso una "Università sostenibile" Rapporto ambientale dell'Università degli Studi di Foggia (2006-2008) 117
La certificazione di prodotto nella filiera del legno 114
Sistema pesca e acquacoltura: aspetti ambientali 111
Innovative Approaches of Water Scarcity Management in the Apulia Region 110
Pesca e acquacoltura: politiche globali e nazionali, certificazioni 110
Innovations in the olive oil sector: A fuzzy multicriteria approach 109
Granting tourism accesibility to disabled people in natural areas: a participatory approach. 108
Survey on quality of some packaged extra-virgin olive oils in Italy 107
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products 105
Indagine di mercato sui “segni della qualità” 104
Normative evolution and quality production. The case of olive oil 104
The certification of non GMO products 102
Accessibility and Facility of the Disabled: the Consorzio di Bonifica Montana del Gargano and Parco Nazionale del Gargano Cases Studies. 102
Product characteristics of packaged extra virgin olive oils: a survey 100
Sustainable forest management tools 96
Towards a Sustainable Economy 96
Recovery and use of olive stones: Commodity, environmental and economic assessment 95
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN 95
Le restituzioni all'esportazione nel settore vinicolo. Nota I 93
Piedmontese extravirgin olive oil: product specification and suggestion for obtaining a PDO (Protect Designation of Origin) certification 93
I rapporti ambientali d’impresa: un’analisi critica 91
S-LCA for Evaluating an Agro-Ecological Model of Organic Cultivation 90
The certification schemes related to the sustainability. The case of Italian National Parks 85
Sustainable Innovations in Food Packaging 84
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN 82
Inclusivity and responsible tourism: designing a trademark for a National Park Area 82
Environmental and Financial Analysis of Forest-Wood-Energy Supply Chain Implementation in the Gargano Promontory (Italy) 78
Drafting the Strategy for Sustainability in Universities: A Backcasting Approach, Sustainability, 12, 4288; doi:10.3390/su12104288. 77
The product environmental footprint approach to compare the environmental performances of artificial and natural turf 75
Sustainable and accessible tourism in natural areas: a participatory approach 74
Machine Learning and Sustainable Mobility: The Case of the University of Foggia (Italy) 73
Sustainable Mobility in Universities: The Case of the University of Foggia (Italy) 71
Harnessing the power of blockchain in the agri-food sector: a meta-analysis of current research and best practices 70
Assessing Sustainability in Reusing of a Treated Wastewater for Irrigation, 67
Preliminary Assessment of Surplus food: The case of Coop Alleanza 3.0 67
The Social Sustainability of Organic Cultivation with S-LCA Application in Research Project 57
Forest bioeconomy at regional scale: A systematic literature review and future policy perspectives. 54
Totale 13.544
Categoria #
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Totale 56.474


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021956 0 0 0 0 0 184 153 64 212 197 70 76
2021/20221.102 139 52 38 59 96 56 63 88 116 165 49 181
2022/20233.026 275 133 141 249 192 249 122 232 1.166 63 113 91
2023/20241.078 106 48 87 60 122 232 78 73 38 56 55 123
2024/20252.250 152 90 98 129 113 199 183 110 497 180 305 194
2025/20261.374 237 234 302 339 246 16 0 0 0 0 0 0
Totale 13.928