CAPPELLETTI, GIULIO MARIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.398
NA - Nord America 3.212
AS - Asia 995
SA - Sud America 45
AF - Africa 30
OC - Oceania 23
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 9.712
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.133
IT - Italia 2.379
IE - Irlanda 971
UA - Ucraina 600
CN - Cina 594
SE - Svezia 475
FR - Francia 256
GB - Regno Unito 166
IN - India 164
DE - Germania 123
TR - Turchia 110
FI - Finlandia 101
ES - Italia 80
CA - Canada 76
BE - Belgio 49
AT - Austria 32
SG - Singapore 28
NL - Olanda 27
GR - Grecia 23
PE - Perù 22
PT - Portogallo 20
AU - Australia 19
CH - Svizzera 15
RU - Federazione Russa 15
JP - Giappone 14
CZ - Repubblica Ceca 13
PL - Polonia 13
BR - Brasile 12
DZ - Algeria 10
IR - Iran 10
PH - Filippine 10
HU - Ungheria 9
DK - Danimarca 8
JO - Giordania 8
PK - Pakistan 8
RO - Romania 8
TW - Taiwan 8
CO - Colombia 7
EU - Europa 7
MY - Malesia 7
SC - Seychelles 7
ZA - Sudafrica 7
QA - Qatar 6
CY - Cipro 5
SY - Repubblica araba siriana 5
ID - Indonesia 4
NZ - Nuova Zelanda 4
HR - Croazia 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
MX - Messico 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
EC - Ecuador 2
HK - Hong Kong 2
LK - Sri Lanka 2
LT - Lituania 2
LV - Lettonia 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
RS - Serbia 2
TH - Thailandia 2
TN - Tunisia 2
A1 - Anonimo 1
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
AR - Argentina 1
BD - Bangladesh 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
EG - Egitto 1
GH - Ghana 1
KR - Corea 1
LB - Libano 1
MD - Moldavia 1
SI - Slovenia 1
Totale 9.712
Città #
Dublin 967
Chandler 600
Jacksonville 374
Nyköping 304
Dearborn 266
Nanjing 173
Mestre 168
Foggia 152
Wilmington 132
Ann Arbor 127
Ashburn 106
Bari 105
Beijing 99
Princeton 93
New York 85
Rome 84
Milan 74
Nanchang 67
San Mateo 64
Redwood City 61
Strasbourg 61
Des Moines 59
Boardman 45
Woodbridge 45
Napoli 44
Brussels 40
Palermo 38
Shenyang 34
Tianjin 33
Helsinki 31
Bologna 29
Toronto 29
Florence 28
Manfredonia 27
Pune 25
Kunming 24
Parma 24
Pescara 24
Hebei 22
Torino 22
Hangzhou 21
Washington 20
London 19
Valencia 19
Hilden 18
Turin 18
Vienna 18
Los Angeles 17
Padova 17
San Severo 17
Siena 17
Cerignola 16
Stevenage 16
Zelo Buon Persico 16
Catania 15
Kocaeli 15
Modena 15
Changsha 14
Mantova 14
Naples 13
Reggio Emilia 13
Council Bluffs 12
Edinburgh 12
Jiaxing 12
Ningbo 12
Trieste 12
Verona 12
Jinan 11
Québec 11
Sammichele di Bari 11
Stockholm 11
Barletta 10
Calgary 10
Lanzhou 10
Licata 10
Modugno 10
Piossasco 10
Salerno 10
Taizhou 10
Venezia 10
Cesano Maderno 9
Lima 9
Sevilla 9
Taranto 9
Triggiano 9
Amsterdam 8
Bitonto 8
Budapest 8
Chennai 8
Formia 8
Mirano 8
Perugia 8
Tacna 8
Taipei 8
Zurich 8
Aachen 7
Canosa Di Puglia 7
Chicago 7
Markham 7
Mola Di Bari 7
Totale 5.499
Nome #
Environmental Performance of Fresh-Cut Salad: Water and Carbon Footprinting. 262
Confronto mediante metodologia LCA fra la produzione di olio extravergine d'oliva da olive intere e denocciolate 257
L’Environmental Product Declaration (EPD) 214
Analisi comparata dei vari sistemi di packaging nel settore delle olive da mensa, mediante l’utilizzo dell’LCA 201
LCA del riutilizzo di acque reflue agroindustriali a fini irrigui 193
LCA of Energy Recovery of the Solid Waste of the Olive Oil Industries 182
Confronto, mediante metodologia LCA, del confezionamento di un prodotto ortofrutticolo di IV gamma 182
Produzione e trasformazione di olive da mensa: il caso della “Bella della Daunia” 173
Stakeholder Involvement to Improve Accessibility in a Protect Natural Area: a Case Study. 166
Tecnologie pulite nella filiera del cotone 165
La filiera dell’olio extravergine di oliva in provincia di Foggia 160
Analisi quantitativa e qualitativa dell’olio extravergine d’oliva a D.O.P. "Dauno” 154
Conventional and organic farming methods of sweet cherry (Prunus avium L.): an environmental life cycle analysis approach 154
EPD of Extra-Virgin Olive Oil: an Italian Experience 147
“WATER PROFILE” AS IMPACT CATEGORY AND ELEMENT OF LIFE CYCLE IMPACT ASSESSMENT 147
GHG Emissions of the Extra Virgin Olive oil Production 144
Certificati verdi e sviluppo delle fonti rinnovabili di energia 137
Environmental Label: a Survey. 135
Wastewater from table olives industries 133
Comparison of European olive production systems 129
Analisi del ciclo di vita e perdite alimentari nella filiera ittica: il caso estensione shelf life del filetto di orata 129
LCA of Californian Black-Ripe Table Olives, 127
THE LIFE CYCLE ASSESSMENT OF DURUM WHEAT YIELD IN CONTRASTING MAGAGEMENT SYSTEMS IN MEDITERRANEAN ENVIRONMENT 127
Sicurezza e qualità nella produzione di oli vergini di oliva 123
Developing Product Environmental Footprint Category Rules for Olive Oil 121
Environmental implications of food loss probability in packaging design 120
Life Cycle Assessment (LCA) of Spanish-style green table olives 119
Energy requirement of extra virgin olive oil production 116
Sulla percezione del significato dei segni di qualità dei prodotti agro-alimentari. Risultati di un’indagine su un campione di consumatori in provincia di Foggia 112
Life Cycle Assessment of the Tomato Production 111
Assessment by the use of LCA methodology of the process of CO2 neutralization for spanish-style green table olives. 110
Environmental Analysis of Polyester Fabric for Ticking 110
Utilizzo alternativo alla distillazione dei sottoprodotti della vinificazione 109
Food loss implication in water use assessment of a fresh-cut salad 106
Aspetti economici dell’acquacoltura 105
Critical raw materials: rare earth elements 105
Life Cycle Assessment (LCA) used to compare two different methods of processing ripe table olives 103
Life Cycle Assessment in the Olive Oil Sector 103
An experiment with a plastic solar still 100
Studio sulla shelf life di alcuni campioni di olio extravergine d’oliva Piemontese 100
Comparison of european olives production systems 100
Analisi quantitativa e qualitativa sugli oli d’oliva prodotti in Piemonte 100
La tutela della tipicità per le olive da mensa 99
Perdite alimentari, estensione della shelf life e impatto ambientale 99
Surplus food donation by large retailers: Coop Alleanza 3.0 initiatives 99
Enhancement of the forest-wood-energy supply chain: the case of the Gargano Promontory (Italy) 98
Retail 4.0 for “smart” reduction of food waste 98
Valorization of olive residues by spreading on agricultural land: technical assets. 97
The EU Ecolabel 97
Verso una "Università sostenibile" Rapporto ambientale dell'Università degli Studi di Foggia (2006-2008) 96
Evoluzione normativa e qualità delle produzioni alimentari: il caso dell'olio extravergine di oliva. Nota II 95
Italian experiences in Life Cycle Assessment of olive oil: a survey and critical review 93
Innovative Approaches of Water Scarcity Management in the Apulia Region 92
Italian Protect Natural Areas Registrered Under EMAS: Role of Interested Parties. 92
Good Practices Regarding Sustainability in the Universities: the Cases of University of Foggia and Cracow University of Economics. 92
LCA of “Spanish-style” green table olives 92
Sicurezza e qualità nella produzione di olive da mensa 91
Le denominazioni d’origine comunitaria nel settore delle olive da mensa 91
La certificazione di prodotto nella filiera del legno 89
Bilancio di materia ed energia: acqua dolce dal mare 89
Applicazione dei sistemi di gestione e certificazione ambientale alle Università: il caso dell'Università degli Studi di Foggia 88
Innovations in the olive oil sector: A fuzzy multicriteria approach 88
Best Environmental Practices in Agricultural Sector: Comparative LCA Study of Italian and Polish Wheat Cultivation 88
Accessible tourism in Natural Park Areas: A Social Network Analysis to discard barriers and provide information for disabled people 88
PRODUCT ENVIRONMENTAL FOOTPRINT IN THE OLIVE OIL SECTOR: STATE OF THE ART 87
Compost from oil mill by-products 85
Pesca e acquacoltura: politiche globali e nazionali, certificazioni 85
Implementing a predictive model for sustainable water management: a case study in Apulia, 83
Survey on quality of some packaged extra-virgin olive oils in Italy 82
Normative evolution and quality production. The case of olive oil 82
The certification of non GMO products 81
Sistema pesca e acquacoltura: aspetti ambientali 81
BEST PRACTICES FOR PEOPLE WITH DISABILITIES ADOPTED IN ITALIAN NATIONAL PARKS 80
Indagine di mercato sui “segni della qualità” 76
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN 76
Sustainable forest management tools 73
Granting tourism accesibility to disabled people in natural areas: a participatory approach. 72
Product characteristics of packaged extra virgin olive oils: a survey 70
Towards a Sustainable Economy 70
Accessibility and Facility of the Disabled: the Consorzio di Bonifica Montana del Gargano and Parco Nazionale del Gargano Cases Studies. 69
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN 67
Le restituzioni all'esportazione nel settore vinicolo. Nota I 66
Piedmontese extravirgin olive oil: product specification and suggestion for obtaining a PDO (Protect Designation of Origin) certification 66
Recovery and use of olive stones: Commodity, environmental and economic assessment 65
I rapporti ambientali d’impresa: un’analisi critica 63
Drafting the Strategy for Sustainability in Universities: A Backcasting Approach, Sustainability, 12, 4288; doi:10.3390/su12104288. 60
Inclusivity and responsible tourism: designing a trademark for a National Park Area 52
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products 47
The product environmental footprint approach to compare the environmental performances of artificial and natural turf 44
Sustainable Innovations in Food Packaging 44
S-LCA for Evaluating an Agro-Ecological Model of Organic Cultivation 42
Sustainable and accessible tourism in natural areas: a participatory approach 42
Environmental and Financial Analysis of Forest-Wood-Energy Supply Chain Implementation in the Gargano Promontory (Italy) 42
Sustainable Mobility in Universities: The Case of the University of Foggia (Italy) 41
Machine Learning and Sustainable Mobility: The Case of the University of Foggia (Italy) 37
Preliminary Assessment of Surplus food: The case of Coop Alleanza 3.0 33
Assessing Sustainability in Reusing of a Treated Wastewater for Irrigation, 32
The certification schemes related to the sustainability. The case of Italian National Parks 31
The Social Sustainability of Organic Cultivation with S-LCA Application in Research Project 31
Harnessing the power of blockchain in the agri-food sector: a meta-analysis of current research and best practices 25
Totale 10.124
Categoria #
all - tutte 31.570
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 31.570


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019204 0 0 0 0 0 0 0 0 0 44 37 123
2019/20201.621 222 137 63 26 162 179 197 50 122 89 196 178
2020/20211.638 182 35 168 53 239 184 155 65 213 198 70 76
2021/20221.109 139 52 38 59 96 57 64 88 116 167 51 182
2022/20233.060 282 135 142 252 193 252 123 234 1.179 64 113 91
2023/2024904 107 48 87 60 123 233 78 73 40 55 0 0
Totale 10.214