CAPPELLETTI, GIULIO MARIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.576
NA - Nord America 3.269
AS - Asia 1.155
SA - Sud America 49
AF - Africa 30
OC - Oceania 23
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 10.111
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.184
IT - Italia 2.491
IE - Irlanda 972
CN - Cina 678
UA - Ucraina 602
SE - Svezia 475
FR - Francia 273
GB - Regno Unito 168
IN - India 164
DE - Germania 150
TR - Turchia 110
SG - Singapore 104
FI - Finlandia 103
CA - Canada 82
ES - Italia 80
BE - Belgio 49
AT - Austria 32
NL - Olanda 30
GR - Grecia 25
PE - Perù 22
PT - Portogallo 22
CZ - Repubblica Ceca 21
AU - Australia 19
BR - Brasile 16
CH - Svizzera 15
RU - Federazione Russa 15
JP - Giappone 14
PL - Polonia 13
DZ - Algeria 10
IR - Iran 10
PH - Filippine 10
HU - Ungheria 9
DK - Danimarca 8
JO - Giordania 8
PK - Pakistan 8
RO - Romania 8
TW - Taiwan 8
CO - Colombia 7
EU - Europa 7
MY - Malesia 7
SC - Seychelles 7
ZA - Sudafrica 7
QA - Qatar 6
CY - Cipro 5
SY - Repubblica araba siriana 5
ID - Indonesia 4
NZ - Nuova Zelanda 4
HR - Croazia 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
MX - Messico 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
EC - Ecuador 2
HK - Hong Kong 2
LK - Sri Lanka 2
LT - Lituania 2
LV - Lettonia 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
RS - Serbia 2
TH - Thailandia 2
TN - Tunisia 2
A1 - Anonimo 1
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AL - Albania 1
AR - Argentina 1
BD - Bangladesh 1
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
EG - Egitto 1
GH - Ghana 1
KR - Corea 1
LB - Libano 1
MD - Moldavia 1
SI - Slovenia 1
Totale 10.111
Città #
Dublin 968
Chandler 600
Jacksonville 374
Nyköping 304
Dearborn 266
Nanjing 173
Mestre 168
Foggia 154
Wilmington 132
Ann Arbor 127
Bari 113
Ashburn 106
Beijing 102
Princeton 93
Rome 86
New York 85
Milan 80
Nanchang 67
Boardman 66
San Mateo 64
Redwood City 61
Strasbourg 61
Des Moines 59
Singapore 57
Woodbridge 45
Napoli 44
Palermo 43
Brussels 40
Los Angeles 40
Bologna 38
Shenyang 34
Helsinki 33
Tianjin 33
Manfredonia 31
Toronto 30
Florence 28
Pescara 26
Pune 25
Kunming 24
Parma 24
Hebei 22
Munich 22
Torino 22
Hangzhou 21
Guangzhou 20
Siena 20
Washington 20
London 19
Valencia 19
Hilden 18
Turin 18
Vienna 18
Padova 17
San Severo 17
Cerignola 16
Jiaxing 16
Stevenage 16
Zelo Buon Persico 16
Catania 15
Kocaeli 15
Modena 15
Naples 15
Changsha 14
Mantova 14
Verona 14
Reggio Emilia 13
Shanghai 13
Council Bluffs 12
Edinburgh 12
Ningbo 12
Québec 12
Trieste 12
Brno 11
Jinan 11
Sammichele di Bari 11
Stockholm 11
Barletta 10
Calgary 10
Lanzhou 10
Licata 10
Modugno 10
Perugia 10
Piossasco 10
Salerno 10
Taizhou 10
Venezia 10
Wuhan 10
Cesano Maderno 9
Lima 9
Sevilla 9
Taranto 9
Triggiano 9
Amsterdam 8
Bitonto 8
Budapest 8
Chennai 8
Formia 8
Mirano 8
Tacna 8
Taipei 8
Totale 5.692
Nome #
Environmental Performance of Fresh-Cut Salad: Water and Carbon Footprinting. 267
Confronto mediante metodologia LCA fra la produzione di olio extravergine d'oliva da olive intere e denocciolate 261
L’Environmental Product Declaration (EPD) 220
Analisi comparata dei vari sistemi di packaging nel settore delle olive da mensa, mediante l’utilizzo dell’LCA 215
LCA del riutilizzo di acque reflue agroindustriali a fini irrigui 211
Produzione e trasformazione di olive da mensa: il caso della “Bella della Daunia” 194
Confronto, mediante metodologia LCA, del confezionamento di un prodotto ortofrutticolo di IV gamma 190
LCA of Energy Recovery of the Solid Waste of the Olive Oil Industries 185
Tecnologie pulite nella filiera del cotone 174
Stakeholder Involvement to Improve Accessibility in a Protect Natural Area: a Case Study. 167
La filiera dell’olio extravergine di oliva in provincia di Foggia 163
Conventional and organic farming methods of sweet cherry (Prunus avium L.): an environmental life cycle analysis approach 158
Analisi quantitativa e qualitativa dell’olio extravergine d’oliva a D.O.P. "Dauno” 156
GHG Emissions of the Extra Virgin Olive oil Production 156
EPD of Extra-Virgin Olive Oil: an Italian Experience 151
“WATER PROFILE” AS IMPACT CATEGORY AND ELEMENT OF LIFE CYCLE IMPACT ASSESSMENT 148
Certificati verdi e sviluppo delle fonti rinnovabili di energia 147
Wastewater from table olives industries 140
Environmental Label: a Survey. 139
Analisi del ciclo di vita e perdite alimentari nella filiera ittica: il caso estensione shelf life del filetto di orata 135
Sulla percezione del significato dei segni di qualità dei prodotti agro-alimentari. Risultati di un’indagine su un campione di consumatori in provincia di Foggia 133
Comparison of European olive production systems 132
LCA of Californian Black-Ripe Table Olives, 128
THE LIFE CYCLE ASSESSMENT OF DURUM WHEAT YIELD IN CONTRASTING MAGAGEMENT SYSTEMS IN MEDITERRANEAN ENVIRONMENT 128
Sicurezza e qualità nella produzione di oli vergini di oliva 127
Environmental implications of food loss probability in packaging design 126
Developing Product Environmental Footprint Category Rules for Olive Oil 124
Energy requirement of extra virgin olive oil production 122
Life Cycle Assessment (LCA) of Spanish-style green table olives 119
Assessment by the use of LCA methodology of the process of CO2 neutralization for spanish-style green table olives. 115
Life Cycle Assessment of the Tomato Production 114
Environmental Analysis of Polyester Fabric for Ticking 113
Utilizzo alternativo alla distillazione dei sottoprodotti della vinificazione 111
Life Cycle Assessment in the Olive Oil Sector 109
Critical raw materials: rare earth elements 109
Food loss implication in water use assessment of a fresh-cut salad 106
Aspetti economici dell’acquacoltura 106
Studio sulla shelf life di alcuni campioni di olio extravergine d’oliva Piemontese 105
Life Cycle Assessment (LCA) used to compare two different methods of processing ripe table olives 105
Enhancement of the forest-wood-energy supply chain: the case of the Gargano Promontory (Italy) 105
Analisi quantitativa e qualitativa sugli oli d’oliva prodotti in Piemonte 105
Comparison of european olives production systems 104
La tutela della tipicità per le olive da mensa 103
Perdite alimentari, estensione della shelf life e impatto ambientale 103
An experiment with a plastic solar still 102
Evoluzione normativa e qualità delle produzioni alimentari: il caso dell'olio extravergine di oliva. Nota II 102
Surplus food donation by large retailers: Coop Alleanza 3.0 initiatives 101
Valorization of olive residues by spreading on agricultural land: technical assets. 100
Retail 4.0 for “smart” reduction of food waste 99
The EU Ecolabel 98
Verso una "Università sostenibile" Rapporto ambientale dell'Università degli Studi di Foggia (2006-2008) 98
Italian experiences in Life Cycle Assessment of olive oil: a survey and critical review 95
Italian Protect Natural Areas Registrered Under EMAS: Role of Interested Parties. 95
Innovative Approaches of Water Scarcity Management in the Apulia Region 94
Sicurezza e qualità nella produzione di olive da mensa 93
Le denominazioni d’origine comunitaria nel settore delle olive da mensa 93
Bilancio di materia ed energia: acqua dolce dal mare 93
Good Practices Regarding Sustainability in the Universities: the Cases of University of Foggia and Cracow University of Economics. 93
LCA of “Spanish-style” green table olives 93
Accessible tourism in Natural Park Areas: A Social Network Analysis to discard barriers and provide information for disabled people 92
La certificazione di prodotto nella filiera del legno 90
Applicazione dei sistemi di gestione e certificazione ambientale alle Università: il caso dell'Università degli Studi di Foggia 90
Innovations in the olive oil sector: A fuzzy multicriteria approach 90
Best Environmental Practices in Agricultural Sector: Comparative LCA Study of Italian and Polish Wheat Cultivation 90
PRODUCT ENVIRONMENTAL FOOTPRINT IN THE OLIVE OIL SECTOR: STATE OF THE ART 88
Compost from oil mill by-products 87
Pesca e acquacoltura: politiche globali e nazionali, certificazioni 87
Implementing a predictive model for sustainable water management: a case study in Apulia, 86
Survey on quality of some packaged extra-virgin olive oils in Italy 85
Normative evolution and quality production. The case of olive oil 83
BEST PRACTICES FOR PEOPLE WITH DISABILITIES ADOPTED IN ITALIAN NATIONAL PARKS 83
The certification of non GMO products 81
Sistema pesca e acquacoltura: aspetti ambientali 81
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN 78
Indagine di mercato sui “segni della qualità” 77
Granting tourism accesibility to disabled people in natural areas: a participatory approach. 74
Sustainable forest management tools 73
Product characteristics of packaged extra virgin olive oils: a survey 72
Accessibility and Facility of the Disabled: the Consorzio di Bonifica Montana del Gargano and Parco Nazionale del Gargano Cases Studies. 72
Towards a Sustainable Economy 71
Piedmontese extravirgin olive oil: product specification and suggestion for obtaining a PDO (Protect Designation of Origin) certification 70
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN 69
Recovery and use of olive stones: Commodity, environmental and economic assessment 67
Le restituzioni all'esportazione nel settore vinicolo. Nota I 67
I rapporti ambientali d’impresa: un’analisi critica 65
Drafting the Strategy for Sustainability in Universities: A Backcasting Approach, Sustainability, 12, 4288; doi:10.3390/su12104288. 62
Inclusivity and responsible tourism: designing a trademark for a National Park Area 54
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products 49
Sustainable Innovations in Food Packaging 48
S-LCA for Evaluating an Agro-Ecological Model of Organic Cultivation 46
The product environmental footprint approach to compare the environmental performances of artificial and natural turf 46
Environmental and Financial Analysis of Forest-Wood-Energy Supply Chain Implementation in the Gargano Promontory (Italy) 46
Sustainable and accessible tourism in natural areas: a participatory approach 45
Sustainable Mobility in Universities: The Case of the University of Foggia (Italy) 44
Assessing Sustainability in Reusing of a Treated Wastewater for Irrigation, 40
Machine Learning and Sustainable Mobility: The Case of the University of Foggia (Italy) 40
The certification schemes related to the sustainability. The case of Italian National Parks 36
Preliminary Assessment of Surplus food: The case of Coop Alleanza 3.0 36
The Social Sustainability of Organic Cultivation with S-LCA Application in Research Project 33
Harnessing the power of blockchain in the agri-food sector: a meta-analysis of current research and best practices 28
Totale 10.499
Categoria #
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Totale 35.986


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.399 0 137 63 26 162 179 197 50 122 89 196 178
2020/20211.638 182 35 168 53 239 184 155 65 213 198 70 76
2021/20221.109 139 52 38 59 96 57 64 88 116 167 51 182
2022/20233.060 282 135 142 252 193 252 123 234 1.179 64 113 91
2023/20241.084 107 48 87 60 123 233 78 73 40 56 55 124
2024/2025222 154 68 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
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