CAPPELLETTI, GIULIO MARIO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 5.953
NA - Nord America 3.451
AS - Asia 1.576
SA - Sud America 120
AF - Africa 35
OC - Oceania 23
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 9
Totale 11.167
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.356
IT - Italia 2.682
IE - Irlanda 972
CN - Cina 768
UA - Ucraina 602
SE - Svezia 477
SG - Singapore 307
FR - Francia 286
GB - Regno Unito 177
IN - India 168
DE - Germania 163
TR - Turchia 118
RU - Federazione Russa 112
FI - Finlandia 106
HK - Hong Kong 89
CA - Canada 88
ES - Italia 87
BR - Brasile 79
BE - Belgio 53
NL - Olanda 46
AT - Austria 34
CZ - Repubblica Ceca 27
PT - Portogallo 26
GR - Grecia 25
PE - Perù 24
AU - Australia 19
CH - Svizzera 16
PL - Polonia 15
HU - Ungheria 14
JP - Giappone 14
IR - Iran 13
ID - Indonesia 11
PH - Filippine 11
DZ - Algeria 10
PK - Pakistan 9
ZA - Sudafrica 9
DK - Danimarca 8
JO - Giordania 8
RO - Romania 8
TW - Taiwan 8
CO - Colombia 7
EU - Europa 7
MY - Malesia 7
SC - Seychelles 7
QA - Qatar 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
CY - Cipro 5
MX - Messico 5
SY - Repubblica araba siriana 5
NZ - Nuova Zelanda 4
AR - Argentina 3
CL - Cile 3
EC - Ecuador 3
HR - Croazia 3
LT - Lituania 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
TH - Thailandia 3
TN - Tunisia 3
AL - Albania 2
AZ - Azerbaigian 2
BD - Bangladesh 2
CR - Costa Rica 2
EG - Egitto 2
IQ - Iraq 2
LK - Sri Lanka 2
LV - Lettonia 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
NP - Nepal 2
RS - Serbia 2
SA - Arabia Saudita 2
A1 - Anonimo 1
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
BG - Bulgaria 1
GH - Ghana 1
IL - Israele 1
KG - Kirghizistan 1
KR - Corea 1
LB - Libano 1
MD - Moldavia 1
SI - Slovenia 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
Totale 11.167
Città #
Dublin 968
Chandler 600
Jacksonville 374
Nyköping 304
Dearborn 266
Nanjing 173
Mestre 168
Foggia 154
Singapore 148
Wilmington 132
Bari 131
Ann Arbor 127
Beijing 114
Santa Clara 113
Ashburn 109
Milan 98
Rome 98
Princeton 93
Hong Kong 87
New York 85
Nanchang 67
Boardman 66
San Mateo 64
Redwood City 61
Strasbourg 61
Des Moines 59
Palermo 50
Woodbridge 45
Brussels 44
Manfredonia 44
Napoli 44
Bologna 42
Los Angeles 41
Helsinki 36
Shenyang 36
Tianjin 34
Toronto 34
Florence 28
Guangzhou 27
Parma 26
Pescara 26
Moscow 25
Pune 25
Kunming 24
London 24
Munich 24
Shanghai 24
Hebei 22
Torino 22
Hangzhou 21
Turin 21
Siena 20
Washington 20
Council Bluffs 19
Valencia 19
Vienna 19
Hilden 18
Jiaxing 18
Padova 18
San Severo 17
Cerignola 16
Modena 16
Naples 16
Stevenage 16
Zelo Buon Persico 16
Catania 15
Changsha 15
Kocaeli 15
Mantova 14
Verona 14
Ningbo 13
Reggio Emilia 13
Stockholm 13
Budapest 12
Edinburgh 12
Jinan 12
Québec 12
Trieste 12
Brno 11
Lanzhou 11
Salerno 11
Sammichele di Bari 11
Wuhan 11
Amsterdam 10
Barletta 10
Calgary 10
Chennai 10
Licata 10
Lima 10
Modugno 10
Perugia 10
Piossasco 10
Taizhou 10
Venezia 10
Cesano Maderno 9
Forlì 9
Istanbul 9
Jakarta 9
Sevilla 9
Taranto 9
Totale 6.148
Nome #
Environmental Performance of Fresh-Cut Salad: Water and Carbon Footprinting. 302
Confronto mediante metodologia LCA fra la produzione di olio extravergine d'oliva da olive intere e denocciolate 284
LCA del riutilizzo di acque reflue agroindustriali a fini irrigui 242
Analisi comparata dei vari sistemi di packaging nel settore delle olive da mensa, mediante l’utilizzo dell’LCA 234
L’Environmental Product Declaration (EPD) 228
Produzione e trasformazione di olive da mensa: il caso della “Bella della Daunia” 212
Confronto, mediante metodologia LCA, del confezionamento di un prodotto ortofrutticolo di IV gamma 201
LCA of Energy Recovery of the Solid Waste of the Olive Oil Industries 192
Tecnologie pulite nella filiera del cotone 181
Stakeholder Involvement to Improve Accessibility in a Protect Natural Area: a Case Study. 177
La filiera dell’olio extravergine di oliva in provincia di Foggia 176
Analisi quantitativa e qualitativa dell’olio extravergine d’oliva a D.O.P. "Dauno” 173
Conventional and organic farming methods of sweet cherry (Prunus avium L.): an environmental life cycle analysis approach 168
Certificati verdi e sviluppo delle fonti rinnovabili di energia 164
GHG Emissions of the Extra Virgin Olive oil Production 161
EPD of Extra-Virgin Olive Oil: an Italian Experience 160
Environmental Label: a Survey. 158
“WATER PROFILE” AS IMPACT CATEGORY AND ELEMENT OF LIFE CYCLE IMPACT ASSESSMENT 156
Analisi del ciclo di vita e perdite alimentari nella filiera ittica: il caso estensione shelf life del filetto di orata 149
Comparison of European olive production systems 147
Sulla percezione del significato dei segni di qualità dei prodotti agro-alimentari. Risultati di un’indagine su un campione di consumatori in provincia di Foggia 146
Sicurezza e qualità nella produzione di oli vergini di oliva 142
Wastewater from table olives industries 142
Life Cycle Assessment of the Tomato Production 135
LCA of Californian Black-Ripe Table Olives, 134
THE LIFE CYCLE ASSESSMENT OF DURUM WHEAT YIELD IN CONTRASTING MAGAGEMENT SYSTEMS IN MEDITERRANEAN ENVIRONMENT 132
Energy requirement of extra virgin olive oil production 130
Environmental implications of food loss probability in packaging design 130
Developing Product Environmental Footprint Category Rules for Olive Oil 128
Enhancement of the forest-wood-energy supply chain: the case of the Gargano Promontory (Italy) 128
Life Cycle Assessment (LCA) of Spanish-style green table olives 127
Assessment by the use of LCA methodology of the process of CO2 neutralization for spanish-style green table olives. 121
Utilizzo alternativo alla distillazione dei sottoprodotti della vinificazione 121
Environmental Analysis of Polyester Fabric for Ticking 120
Life Cycle Assessment in the Olive Oil Sector 117
Food loss implication in water use assessment of a fresh-cut salad 115
Critical raw materials: rare earth elements 115
La tutela della tipicità per le olive da mensa 114
Comparison of european olives production systems 114
Analisi quantitativa e qualitativa sugli oli d’oliva prodotti in Piemonte 114
An experiment with a plastic solar still 113
Surplus food donation by large retailers: Coop Alleanza 3.0 initiatives 113
Evoluzione normativa e qualità delle produzioni alimentari: il caso dell'olio extravergine di oliva. Nota II 112
Bilancio di materia ed energia: acqua dolce dal mare 111
Aspetti economici dell’acquacoltura 111
Life Cycle Assessment (LCA) used to compare two different methods of processing ripe table olives 110
Studio sulla shelf life di alcuni campioni di olio extravergine d’oliva Piemontese 109
Perdite alimentari, estensione della shelf life e impatto ambientale 109
Valorization of olive residues by spreading on agricultural land: technical assets. 108
Retail 4.0 for “smart” reduction of food waste 106
Accessible tourism in Natural Park Areas: A Social Network Analysis to discard barriers and provide information for disabled people 106
The EU Ecolabel 105
Verso una "Università sostenibile" Rapporto ambientale dell'Università degli Studi di Foggia (2006-2008) 105
LCA of “Spanish-style” green table olives 105
Italian experiences in Life Cycle Assessment of olive oil: a survey and critical review 102
Le denominazioni d’origine comunitaria nel settore delle olive da mensa 101
La certificazione di prodotto nella filiera del legno 100
Italian Protect Natural Areas Registrered Under EMAS: Role of Interested Parties. 100
Sicurezza e qualità nella produzione di olive da mensa 99
Good Practices Regarding Sustainability in the Universities: the Cases of University of Foggia and Cracow University of Economics. 99
Compost from oil mill by-products 97
Innovative Approaches of Water Scarcity Management in the Apulia Region 97
Best Environmental Practices in Agricultural Sector: Comparative LCA Study of Italian and Polish Wheat Cultivation 97
Applicazione dei sistemi di gestione e certificazione ambientale alle Università: il caso dell'Università degli Studi di Foggia 95
Pesca e acquacoltura: politiche globali e nazionali, certificazioni 95
Innovations in the olive oil sector: A fuzzy multicriteria approach 93
Survey on quality of some packaged extra-virgin olive oils in Italy 92
Implementing a predictive model for sustainable water management: a case study in Apulia, 92
PRODUCT ENVIRONMENTAL FOOTPRINT IN THE OLIVE OIL SECTOR: STATE OF THE ART 91
The certification of non GMO products 90
BEST PRACTICES FOR PEOPLE WITH DISABILITIES ADOPTED IN ITALIAN NATIONAL PARKS 89
Normative evolution and quality production. The case of olive oil 88
Indagine di mercato sui “segni della qualità” 87
Sistema pesca e acquacoltura: aspetti ambientali 86
Product characteristics of packaged extra virgin olive oils: a survey 85
Granting tourism accesibility to disabled people in natural areas: a participatory approach. 84
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN 83
Sustainable forest management tools 79
Piedmontese extravirgin olive oil: product specification and suggestion for obtaining a PDO (Protect Designation of Origin) certification 79
Accessibility and Facility of the Disabled: the Consorzio di Bonifica Montana del Gargano and Parco Nazionale del Gargano Cases Studies. 78
Le restituzioni all'esportazione nel settore vinicolo. Nota I 77
Towards a Sustainable Economy 76
Recovery and use of olive stones: Commodity, environmental and economic assessment 75
I rapporti ambientali d’impresa: un’analisi critica 74
LCA PERSPECTIVE OF FOOD PACKAGING DESIGN 73
Drafting the Strategy for Sustainability in Universities: A Backcasting Approach, Sustainability, 12, 4288; doi:10.3390/su12104288. 66
Inclusivity and responsible tourism: designing a trademark for a National Park Area 61
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products 60
Sustainable Innovations in Food Packaging 60
The product environmental footprint approach to compare the environmental performances of artificial and natural turf 59
Sustainable and accessible tourism in natural areas: a participatory approach 58
Sustainable Mobility in Universities: The Case of the University of Foggia (Italy) 55
S-LCA for Evaluating an Agro-Ecological Model of Organic Cultivation 54
The certification schemes related to the sustainability. The case of Italian National Parks 50
Machine Learning and Sustainable Mobility: The Case of the University of Foggia (Italy) 50
Environmental and Financial Analysis of Forest-Wood-Energy Supply Chain Implementation in the Gargano Promontory (Italy) 50
Assessing Sustainability in Reusing of a Treated Wastewater for Irrigation, 49
Harnessing the power of blockchain in the agri-food sector: a meta-analysis of current research and best practices 47
Preliminary Assessment of Surplus food: The case of Coop Alleanza 3.0 45
Should I Stay or Can I Go? Accessible Tourism and Mountain Huts in Gran Paradiso National Park 39
Totale 11.469
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020585 0 0 0 0 0 0 0 0 122 89 196 178
2020/20211.638 182 35 168 53 239 184 155 65 213 198 70 76
2021/20221.109 139 52 38 59 96 57 64 88 116 167 51 182
2022/20233.060 282 135 142 252 193 252 123 234 1.179 64 113 91
2023/20241.084 107 48 87 60 123 233 78 73 40 56 55 124
2024/20251.308 154 91 105 131 116 200 184 111 216 0 0 0
Totale 11.702