BAIANO, ANTONIETTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.523
NA - Nord America 6.850
AS - Asia 2.486
SA - Sud America 39
AF - Africa 29
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 20
OC - Oceania 20
Totale 16.967
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.801
IE - Irlanda 2.073
CN - Cina 1.787
IT - Italia 1.632
UA - Ucraina 1.437
SE - Svezia 1.084
FR - Francia 319
DE - Germania 314
TR - Turchia 299
IN - India 291
FI - Finlandia 251
GB - Regno Unito 199
BE - Belgio 55
CA - Canada 38
GR - Grecia 34
ES - Italia 29
IR - Iran 26
BR - Brasile 23
RU - Federazione Russa 22
EU - Europa 20
VN - Vietnam 18
NL - Olanda 17
PL - Polonia 15
AU - Australia 14
TN - Tunisia 11
CO - Colombia 10
CZ - Repubblica Ceca 10
KR - Corea 10
MX - Messico 10
ID - Indonesia 9
MY - Malesia 9
SG - Singapore 9
DZ - Algeria 8
PH - Filippine 8
CH - Svizzera 7
NZ - Nuova Zelanda 6
PT - Portogallo 6
NG - Nigeria 5
AR - Argentina 4
PK - Pakistan 4
TW - Taiwan 4
HU - Ungheria 3
IL - Israele 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
CL - Cile 2
GH - Ghana 2
IQ - Iraq 2
RO - Romania 2
AL - Albania 1
AT - Austria 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BG - Bulgaria 1
DK - Danimarca 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
GL - Groenlandia 1
HK - Hong Kong 1
HR - Croazia 1
JP - Giappone 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
MA - Marocco 1
MD - Moldavia 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MT - Malta 1
NO - Norvegia 1
SI - Slovenia 1
SM - San Marino 1
TH - Thailandia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 16.967
Città #
Dublin 2.067
Chandler 1.497
Jacksonville 1.024
Nyköping 702
Dearborn 678
Nanjing 528
Wilmington 229
Beijing 224
Princeton 224
New York 215
Nanchang 199
San Mateo 188
Ann Arbor 182
Ashburn 166
Foggia 165
Des Moines 112
Shenyang 108
Hebei 92
Tianjin 89
Woodbridge 78
Bari 77
Boardman 75
Kunming 75
Changsha 68
Jiaxing 64
Helsinki 61
Jinan 56
Rome 53
Brussels 51
Hangzhou 51
Los Angeles 46
Hilden 42
Zhengzhou 37
Ningbo 35
Auburn Hills 30
Milan 28
Redwood City 26
Pune 25
Guangzhou 24
Taizhou 22
Napoli 21
Norwalk 21
Turin 21
Lanzhou 20
Salerno 20
Ottawa 18
Padova 17
Parma 17
Pescara 17
Seattle 17
Torino 17
Changchun 16
Dong Ket 16
Modena 16
San Severo 15
Barcelona 14
Catania 14
Shanghai 13
Washington 13
Bengaluru 12
Canaro 12
Hefei 12
Orange 12
Bologna 11
Holtgast 11
Rende 11
Athens 10
Campina Grande 10
London 10
Florence 9
Lentini 9
Naples 9
Pisa 9
Borås 8
Chieti 8
Frankfurt am Main 8
Konya 8
Palermo 8
Ponti sul Mincio 8
Stevenage 8
Valenzano 8
Arzano 7
Bogotá 7
Istanbul 7
Taranto 7
Vicenza 7
Adelfia 6
Aversa 6
Bisceglie 6
Chennai 6
Chicago 6
Erzurum 6
Lamar 6
Marche 6
Montale 6
Paris 6
San Giovanni Rotondo 6
Taiyuan 6
Varese 6
Ancona 5
Totale 10.365
Nome #
Analisi Chimiche e Microbiologiche su Conserve di Pomodori Secchi Sott’olio 498
Aromatization of olive oil. 226
Studio su conserve di pomodori secchi sott’olio: analisi chimiche e microbiologiche della matrice vegetale 206
I composti fenolici negli alimenti 157
Studio dell’evoluzione dello stato ossidativo ed idrolitico dell’olio di copertura in conserve alimentari e valutazione della qualità microbiologica della matrice vegetale nel corso della shelf life 156
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. 143
Film plastici per la copertura del vigneto: influenza sul profilo antocianico dell'uva da tavola Black Magic. 136
Recupero della componente fenolica degli scarti dell’industria alimentare: confronto tra sistemi di estrazione convenzionale, a microonde e mediante ultrasuoni 135
Tenore fenolico e potenziale antiossidante in uva apirena a bacca nera prodotta con basso apporto di input colturali 130
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. 124
Uso di uno sfarinato di grano arso per la produzione di pasta tradizionale pugliese 119
Effects of processing on isoflavone content and profile in foodstuffs: a review. 119
3D printed foods: a comprehensive review on technologies, nutritional value, safety, consumer attitude, regulatory framework, and economic and sustainability issues 118
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 114
Nutraceutical potential of selected spices, vegetables used as animal feed, and agri-food wastes 112
Ochratoxin A released back into the medium by Saccharomyces cerevisiae as a function of the strain, washing medium, and fermentative conditions 110
Qualità e shelf-life di un olio extra vergine di oliva “Peranzana” aromatizzato al limone. 109
Confetture 106
Volatile composition and sensory profile of wines obtained from partially defoliated vines: the case of Nero di Troia wine 105
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 104
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull'ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 103
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 103
Il “Primitivo di Manduria”: possibilità migliorative attraverso l’applicazione di variabili tecnologiche 102
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 102
Respiration rate of minimally processed lettuce as affected by packaging 102
Pasta di mandorle: una sperimentazione pugliese testa un packaging a tutta freschezza -Lunga vita alla dolcezza 101
Phenolic content and antioxidant activity of Primitivo wine: comparison among wine-making technologies. 100
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 99
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage. 99
VALUTAZIONE DELL'IGIENE DI PRODUZIONE DEL FORMAGGIO TRADIZIONALE "CANESTRATO PUGLIESE" 99
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 99
Shelf life evaluation of pastries with an almond paste basis 99
I sughi di pomodoro in materiali polimerici 98
Use of the Generalized Maxwell Model for Describing the Stress Relaxation Behavior of Solid-Like Foods 97
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso 95
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 95
Tentativi di impiego delle trebbie nella produzione di pani funzionali 95
A novel approach to the study of bread porous structure: X-ray microtomography 94
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 94
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 94
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines. 93
Use of a toasted durum whole meal in the production of a traditional Italian pasta: chemical, mechanical, sensory and image analyses 92
Electronic Nose and GC-MS to Investigate the Volatile Component of an Italian Traditional Pasta 92
Effect of processing and cooking on phenolic acid profile and antioxidant capacity of durum wheat pasta enriched with debranning fractions of wheat. 92
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull’ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 92
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 92
The effect of in-amphorae aging on quality of minutolo white wine made from cryomacerated grapes under reductive conditions 92
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic 91
Wine processing: a critical review on physical, chemical, and sensory implications of innovative vinification procedures 91
Assorbitori di ossigeno biologici intrappolati in film polimerici – La confezione che respira 90
Dough rheology and bread quality of supplemented flours. 90
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 90
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 90
Novel analytical techniques for characterization of burnt wheat flour 90
Influence of irrigation and grape production on the phenolic and volatile fraction of white wine grapes “Falanghina” and “Bombino” 90
Characteristics of drupes, phenolic content and antioxidant capacity of Italian olive fruits. 89
Gallic acid: occurrence in plant foods and effects of agricultural practices, vegetative stage and processing 89
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 88
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 88
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso 88
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: microtomografia a raggi X a contrasto di fase 88
Antioxidant compounds from vegetable matrices: biosynthesis, occurrence, and extraction systems 88
Ruolo delle sostanze antiossidanti negli alimenti 87
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 87
L’analisi sensoriale dei vini pugliesi: selezione e addestramento degli assaggiatori. 86
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 86
Effetto singolo e combinato della tecnologia di vinificazione e delle modalità di maturazione/affinamento su vini Bombino bianco 86
A comparison between olive oil and extra-virgin olive oil used as covering liquids in canned dried tomatoes: hydrolytic and oxidative degradation 85
Hydrolysis and oxidation of covering extra-virgin olive oil in canned dried tomatoes as affected by pasteurization 85
Guida alla redazione del manuale della qualità per i Corsi di Laurea 85
Microwave blanching of cubed potatoes 85
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 85
Use of Active Packaging for Increasing Ascorbic Acid Retention in a Beverage-Like System 85
Effects of different vinification procedures and aging containers on phenolic and volatile composition of Greco white wines 85
Physical and mechanical properties of bread loaves produced by incorporation of two types of toasted durum wheat flour. 84
Produzione di un Fiano passito secco mediante criomacerazione ed affinamento in anfore di terracotta 84
Quality degradation in a semi-preserved tomato sauce as affected by packaging 83
Use of active packaging for increasing ascorbic acid retention in food beverages 83
Phenolic fraction of Apulian red wines as affected by wine-making techniques 83
Differential adsorption of ochratoxin A and anthocyanins by inactivated yeasts and yeast cell walls during simulation of wine aging 83
Non conventional analytical indices to evaluate the quality of the fatty fraction during the shelf life of in-oil preserved vegetables 82
Shelf life of some monovarietal extra virgin olive oils 81
Effects of high pressure on olive oil oxidation and the Maillard reaction in model and food systems 81
In vivo stability of the complex ochratoxin A - Saccharomyces cerevisiae starter strains 81
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 80
Evaluation of isoflavone content and antioxidant properties of soy-wheat pasta. 80
Effects of defoliation on quality attributes of Nero di Troia (Vitis vinifera L.) grape and wine 80
Selection of authochtonous Saccharomyces cerevisiae strains as wine starters using a polyphasic approach and ochratoxin A removal 80
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage 79
LA VITAMINA C CHE NON MUORE 79
Effects of Olive Maturation and Stoning on Quality Indices and Antioxidant Content of Extra Virgin Oils (cv. Coratina) during Storage 79
ANALISI SENSORIALE 79
A study on the effects of oxygen transmission rate of synthetic stopper on wine quality: the case of Nero di Troia 79
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 78
Influence of processing and storage on chemical and microbiological quality of in-olive oil canned vegetables 78
Caratterizzazione microbiologica di conserve di pomodori in olio di oliva: distribuzione di Bacillus spp. 78
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 78
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 78
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 78
Varietal Differences among the Phenolic Profiles and AntioxidantActivities of Seven Table Grape Cultivars Grown in the South ofItaly Based on Chemometrics 78
Totale 10.095
Categoria #
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Totale 67.268


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019354 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 87 267
2019/20203.397 684 391 177 71 385 411 495 80 276 59 317 51
2020/20212.128 252 56 245 24 257 163 295 118 351 247 85 35
2021/20221.578 224 33 52 40 127 32 123 121 169 186 62 409
2022/20235.847 537 323 299 401 320 546 92 437 2.529 66 164 133
2023/2024968 158 74 80 65 93 311 43 72 16 50 6 0
Totale 17.502