BAIANO, ANTONIETTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.623
NA - Nord America 6.915
AS - Asia 2.712
SA - Sud America 45
AF - Africa 37
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 20
OC - Oceania 20
Totale 17.372
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.865
IE - Irlanda 2.073
CN - Cina 1.908
IT - Italia 1.683
UA - Ucraina 1.437
SE - Svezia 1.084
DE - Germania 326
FR - Francia 320
TR - Turchia 300
IN - India 293
FI - Finlandia 253
GB - Regno Unito 199
SG - Singapore 109
BE - Belgio 55
CA - Canada 38
GR - Grecia 37
ES - Italia 35
CZ - Repubblica Ceca 32
IR - Iran 26
BR - Brasile 25
RU - Federazione Russa 22
EU - Europa 20
TN - Tunisia 19
NL - Olanda 18
VN - Vietnam 18
PL - Polonia 15
AU - Australia 14
CO - Colombia 11
KR - Corea 10
MX - Messico 10
PH - Filippine 10
ID - Indonesia 9
MY - Malesia 9
DZ - Algeria 8
CH - Svizzera 7
NZ - Nuova Zelanda 6
PT - Portogallo 6
NG - Nigeria 5
AR - Argentina 4
PK - Pakistan 4
TW - Taiwan 4
DK - Danimarca 3
HU - Ungheria 3
IL - Israele 3
PE - Perù 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
CL - Cile 2
GH - Ghana 2
IQ - Iraq 2
RO - Romania 2
AL - Albania 1
AT - Austria 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BG - Bulgaria 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
GL - Groenlandia 1
HK - Hong Kong 1
HR - Croazia 1
JP - Giappone 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
MA - Marocco 1
MD - Moldavia 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MT - Malta 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
SI - Slovenia 1
SM - San Marino 1
TH - Thailandia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 17.372
Città #
Dublin 2.067
Chandler 1.497
Jacksonville 1.024
Nyköping 702
Dearborn 678
Nanjing 528
Beijing 229
Wilmington 229
Princeton 224
New York 215
Nanchang 199
San Mateo 188
Ann Arbor 182
Ashburn 166
Foggia 166
Boardman 121
Des Moines 112
Shenyang 109
Hebei 92
Tianjin 89
Bari 85
Woodbridge 78
Kunming 75
Jiaxing 69
Changsha 68
Los Angeles 64
Helsinki 63
Singapore 63
Jinan 57
Rome 53
Brussels 51
Hangzhou 51
Hilden 42
Guangzhou 38
Zhengzhou 37
Ningbo 35
Auburn Hills 30
Milan 28
Shanghai 28
Redwood City 26
Pune 25
Taizhou 22
Napoli 21
Norwalk 21
Turin 21
Lanzhou 20
Salerno 20
Ottawa 18
Brno 17
Padova 17
Parma 17
Pescara 17
Seattle 17
Torino 17
Changchun 16
Dong Ket 16
Modena 16
Bologna 15
Naples 15
San Severo 15
Barcelona 14
Catania 14
Hefei 14
Wuhan 14
Washington 13
Bengaluru 12
Canaro 12
Orange 12
Holtgast 11
Munich 11
Rende 11
Athens 10
Campina Grande 10
London 10
Adelfia 9
Florence 9
Frankfurt am Main 9
Lentini 9
Olomouc 9
Pisa 9
Borås 8
Chieti 8
Istanbul 8
Konya 8
Modugno 8
Palermo 8
Ponti sul Mincio 8
Stevenage 8
Valenzano 8
Arzano 7
Bogotá 7
Jinhua 7
Taranto 7
Vicenza 7
Aversa 6
Bhubaneswar 6
Bisceglie 6
Chennai 6
Chicago 6
Erzurum 6
Totale 10.586
Nome #
Analisi Chimiche e Microbiologiche su Conserve di Pomodori Secchi Sott’olio 504
Aromatization of olive oil. 254
Studio su conserve di pomodori secchi sott’olio: analisi chimiche e microbiologiche della matrice vegetale 207
Studio dell’evoluzione dello stato ossidativo ed idrolitico dell’olio di copertura in conserve alimentari e valutazione della qualità microbiologica della matrice vegetale nel corso della shelf life 160
I composti fenolici negli alimenti 158
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. 144
Film plastici per la copertura del vigneto: influenza sul profilo antocianico dell'uva da tavola Black Magic. 137
Recupero della componente fenolica degli scarti dell’industria alimentare: confronto tra sistemi di estrazione convenzionale, a microonde e mediante ultrasuoni 137
Tenore fenolico e potenziale antiossidante in uva apirena a bacca nera prodotta con basso apporto di input colturali 131
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. 128
3D printed foods: a comprehensive review on technologies, nutritional value, safety, consumer attitude, regulatory framework, and economic and sustainability issues 127
Uso di uno sfarinato di grano arso per la produzione di pasta tradizionale pugliese 121
Effects of processing on isoflavone content and profile in foodstuffs: a review. 121
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 116
Nutraceutical potential of selected spices, vegetables used as animal feed, and agri-food wastes 113
Ochratoxin A released back into the medium by Saccharomyces cerevisiae as a function of the strain, washing medium, and fermentative conditions 111
Qualità e shelf-life di un olio extra vergine di oliva “Peranzana” aromatizzato al limone. 109
Confetture 107
Volatile composition and sensory profile of wines obtained from partially defoliated vines: the case of Nero di Troia wine 107
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull'ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 106
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 106
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 105
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 105
Respiration rate of minimally processed lettuce as affected by packaging 104
Il “Primitivo di Manduria”: possibilità migliorative attraverso l’applicazione di variabili tecnologiche 103
Tentativi di impiego delle trebbie nella produzione di pani funzionali 103
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 101
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage. 101
Pasta di mandorle: una sperimentazione pugliese testa un packaging a tutta freschezza -Lunga vita alla dolcezza 101
I sughi di pomodoro in materiali polimerici 100
Phenolic content and antioxidant activity of Primitivo wine: comparison among wine-making technologies. 100
Shelf life evaluation of pastries with an almond paste basis 100
VALUTAZIONE DELL'IGIENE DI PRODUZIONE DEL FORMAGGIO TRADIZIONALE "CANESTRATO PUGLIESE" 99
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 99
Use of the Generalized Maxwell Model for Describing the Stress Relaxation Behavior of Solid-Like Foods 99
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso 98
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 98
A novel approach to the study of bread porous structure: X-ray microtomography 97
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 96
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 96
The effect of in-amphorae aging on quality of minutolo white wine made from cryomacerated grapes under reductive conditions 95
Use of a toasted durum whole meal in the production of a traditional Italian pasta: chemical, mechanical, sensory and image analyses 94
Assorbitori di ossigeno biologici intrappolati in film polimerici – La confezione che respira 94
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines. 94
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 94
Effect of processing and cooking on phenolic acid profile and antioxidant capacity of durum wheat pasta enriched with debranning fractions of wheat. 93
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 93
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 93
Wine processing: a critical review on physical, chemical, and sensory implications of innovative vinification procedures 93
Electronic Nose and GC-MS to Investigate the Volatile Component of an Italian Traditional Pasta 92
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull’ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 92
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic 92
Antioxidant compounds from vegetable matrices: biosynthesis, occurrence, and extraction systems 92
Novel analytical techniques for characterization of burnt wheat flour 91
Characteristics of drupes, phenolic content and antioxidant capacity of Italian olive fruits. 90
Dough rheology and bread quality of supplemented flours. 90
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 90
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso 90
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: microtomografia a raggi X a contrasto di fase 90
Influence of irrigation and grape production on the phenolic and volatile fraction of white wine grapes “Falanghina” and “Bombino” 90
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 90
Gallic acid: occurrence in plant foods and effects of agricultural practices, vegetative stage and processing 90
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 89
Effetto singolo e combinato della tecnologia di vinificazione e delle modalità di maturazione/affinamento su vini Bombino bianco 89
Ruolo delle sostanze antiossidanti negli alimenti 88
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 88
A comparison between olive oil and extra-virgin olive oil used as covering liquids in canned dried tomatoes: hydrolytic and oxidative degradation 87
L’analisi sensoriale dei vini pugliesi: selezione e addestramento degli assaggiatori. 87
Guida alla redazione del manuale della qualità per i Corsi di Laurea 87
Produzione di un Fiano passito secco mediante criomacerazione ed affinamento in anfore di terracotta 87
Effects of different vinification procedures and aging containers on phenolic and volatile composition of Greco white wines 87
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 86
Hydrolysis and oxidation of covering extra-virgin olive oil in canned dried tomatoes as affected by pasteurization 86
Use of Active Packaging for Increasing Ascorbic Acid Retention in a Beverage-Like System 86
Phenolic fraction of Apulian red wines as affected by wine-making techniques 86
Microwave blanching of cubed potatoes 85
Differential adsorption of ochratoxin A and anthocyanins by inactivated yeasts and yeast cell walls during simulation of wine aging 85
Physical and mechanical properties of bread loaves produced by incorporation of two types of toasted durum wheat flour. 84
Quality degradation in a semi-preserved tomato sauce as affected by packaging 84
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage 83
LA VITAMINA C CHE NON MUORE 83
Use of active packaging for increasing ascorbic acid retention in food beverages 83
Effects of high pressure on olive oil oxidation and the Maillard reaction in model and food systems 83
Non conventional analytical indices to evaluate the quality of the fatty fraction during the shelf life of in-oil preserved vegetables 82
In vivo stability of the complex ochratoxin A - Saccharomyces cerevisiae starter strains 82
Effects of the oak chips treatment on phenolic and volatile composition of red wine: the case of aglianico and montepulciano 82
Evaluation of isoflavone content and antioxidant properties of soy-wheat pasta. 81
Shelf life of some monovarietal extra virgin olive oils 81
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 81
Effects of defoliation on quality attributes of Nero di Troia (Vitis vinifera L.) grape and wine 81
Selection of authochtonous Saccharomyces cerevisiae strains as wine starters using a polyphasic approach and ochratoxin A removal 81
Carotenoid and Chlorophyll-Derived Compounds in Some Wine Grapes Grown in Apulian Region. 80
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 80
Effects of Olive Maturation and Stoning on Quality Indices and Antioxidant Content of Extra Virgin Oils (cv. Coratina) during Storage 80
ANALISI SENSORIALE 80
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 80
A study on the effects of oxygen transmission rate of synthetic stopper on wine quality: the case of Nero di Troia 80
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 79
Influence of processing and storage on chemical and microbiological quality of in-olive oil canned vegetables 79
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 79
Totale 10.302
Categoria #
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Totale 76.375


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.713 0 391 177 71 385 411 495 80 276 59 317 51
2020/20212.128 252 56 245 24 257 163 295 118 351 247 85 35
2021/20221.578 224 33 52 40 127 32 123 121 169 186 62 409
2022/20235.847 537 323 299 401 320 546 92 437 2.529 66 164 133
2023/20241.162 158 74 80 65 93 311 43 72 16 50 44 156
2024/2025223 172 51 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 17.919