BAIANO, ANTONIETTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 8.779
NA - Nord America 8.705
AS - Asia 5.604
SA - Sud America 674
AF - Africa 114
OC - Oceania 28
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 21
Totale 23.925
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.562
CN - Cina 2.335
IE - Irlanda 2.056
IT - Italia 1.807
SG - Singapore 1.791
UA - Ucraina 1.433
SE - Svezia 1.078
RU - Federazione Russa 643
BR - Brasile 566
DE - Germania 491
HK - Hong Kong 390
FR - Francia 334
IN - India 330
FI - Finlandia 324
TR - Turchia 319
GB - Regno Unito 251
VN - Vietnam 192
CA - Canada 85
BE - Belgio 66
NL - Olanda 57
ES - Italia 49
CZ - Repubblica Ceca 41
AR - Argentina 39
GR - Grecia 38
MX - Messico 37
BD - Bangladesh 33
PL - Polonia 32
IR - Iran 30
TN - Tunisia 29
ID - Indonesia 24
JP - Giappone 22
ZA - Sudafrica 21
EU - Europa 20
IQ - Iraq 20
LT - Lituania 19
AU - Australia 18
CO - Colombia 18
PH - Filippine 18
MA - Marocco 17
MY - Malesia 14
PK - Pakistan 14
DZ - Algeria 13
EC - Ecuador 13
KR - Corea 13
AT - Austria 12
VE - Venezuela 12
EG - Egitto 10
PT - Portogallo 10
KE - Kenya 9
NZ - Nuova Zelanda 9
PE - Perù 9
SA - Arabia Saudita 9
UZ - Uzbekistan 9
JM - Giamaica 8
CH - Svizzera 7
CL - Cile 7
AE - Emirati Arabi Uniti 6
AZ - Azerbaigian 6
PY - Paraguay 6
IL - Israele 5
JO - Giordania 5
NG - Nigeria 5
BG - Bulgaria 4
HU - Ungheria 4
LK - Sri Lanka 4
TW - Taiwan 4
BO - Bolivia 3
DK - Danimarca 3
RO - Romania 3
TT - Trinidad e Tobago 3
AL - Albania 2
BB - Barbados 2
BH - Bahrain 2
DO - Repubblica Dominicana 2
EE - Estonia 2
GA - Gabon 2
GE - Georgia 2
GH - Ghana 2
MD - Moldavia 2
NP - Nepal 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TH - Thailandia 2
BA - Bosnia-Erzegovina 1
CG - Congo 1
CI - Costa d'Avorio 1
CR - Costa Rica 1
ET - Etiopia 1
GL - Groenlandia 1
GN - Guinea 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
LV - Lettonia 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MT - Malta 1
NE - Niger 1
NO - Norvegia 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PR - Porto Rico 1
Totale 23.916
Città #
Dublin 2.050
Chandler 1.490
Jacksonville 1.018
Singapore 801
Nyköping 693
Dearborn 676
Dallas 547
Nanjing 524
Ashburn 431
Beijing 427
Hong Kong 385
Santa Clara 263
New York 250
Wilmington 227
Princeton 222
Nanchang 198
San Mateo 188
Ann Arbor 181
Foggia 163
Boardman 162
Munich 124
Moscow 122
Des Moines 110
Shenyang 110
Helsinki 103
Bari 96
Los Angeles 94
Hebei 92
Tianjin 88
The Dalles 81
Rome 80
Woodbridge 78
Kunming 75
Jiaxing 72
Council Bluffs 71
Changsha 67
Ho Chi Minh City 65
Brussels 62
Jinan 58
Guangzhou 56
Hangzhou 51
Hilden 42
Shanghai 39
Zhengzhou 38
Ningbo 35
São Paulo 35
Hanoi 34
Milan 34
Auburn Hills 30
London 27
Pune 27
Ottawa 26
Redwood City 26
Turku 26
Frankfurt am Main 24
Modena 24
San Francisco 24
Seattle 23
Taizhou 23
Chicago 22
Bologna 21
Napoli 21
Norwalk 21
Rio de Janeiro 21
Salerno 21
Turin 21
Lanzhou 20
Florence 19
Brooklyn 18
Brno 17
Catania 17
Padova 17
Pescara 17
Torino 17
Changchun 16
Dong Ket 16
Falkenstein 16
Tokyo 16
Washington 16
Wuhan 16
Xi'an 16
Nuremberg 15
San Severo 15
Toronto 15
Warsaw 15
Barcelona 14
Bengaluru 14
Hefei 14
Amsterdam 13
Canaro 12
Belo Horizonte 11
Bitonto 11
Bogotá 11
Holtgast 11
Johannesburg 11
Naples 11
Olomouc 11
Orange 11
Parma 11
Campina Grande 10
Totale 13.826
Nome #
Analisi Chimiche e Microbiologiche su Conserve di Pomodori Secchi Sott’olio 549
Aromatization of olive oil. 319
The Impact of Brewing Methods on the Quality of a Cup of Coffee 269
Studio su conserve di pomodori secchi sott’olio: analisi chimiche e microbiologiche della matrice vegetale 247
I composti fenolici negli alimenti 191
3D printed foods: a comprehensive review on technologies, nutritional value, safety, consumer attitude, regulatory framework, and economic and sustainability issues 177
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. 174
Recupero della componente fenolica degli scarti dell’industria alimentare: confronto tra sistemi di estrazione convenzionale, a microonde e mediante ultrasuoni 171
Film plastici per la copertura del vigneto: influenza sul profilo antocianico dell'uva da tavola Black Magic. 163
Tenore fenolico e potenziale antiossidante in uva apirena a bacca nera prodotta con basso apporto di input colturali 161
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. 153
Effects of processing on isoflavone content and profile in foodstuffs: a review. 149
Ochratoxin A released back into the medium by Saccharomyces cerevisiae as a function of the strain, washing medium, and fermentative conditions 147
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 146
Uso di uno sfarinato di grano arso per la produzione di pasta tradizionale pugliese 145
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 144
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 140
Development and characterization of brewers’ spent grain-based materials 139
Nutraceutical potential of selected spices, vegetables used as animal feed, and agri-food wastes 139
A novel approach to the study of bread porous structure: X-ray microtomography 137
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 137
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 135
Antioxidant compounds from vegetable matrices: biosynthesis, occurrence, and extraction systems 133
Volatile composition and sensory profile of wines obtained from partially defoliated vines: the case of Nero di Troia wine 133
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso 131
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage. 129
Qualità e shelf-life di un olio extra vergine di oliva “Peranzana” aromatizzato al limone. 129
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 129
Differential adsorption of ochratoxin A and anthocyanins by inactivated yeasts and yeast cell walls during simulation of wine aging 129
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull'ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 128
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 128
Il “Primitivo di Manduria”: possibilità migliorative attraverso l’applicazione di variabili tecnologiche 128
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso 128
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 127
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 126
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 126
In vivo stability of the complex ochratoxin A - Saccharomyces cerevisiae starter strains 126
Confetture 125
Use of the Generalized Maxwell Model for Describing the Stress Relaxation Behavior of Solid-Like Foods 125
Tentativi di impiego delle trebbie nella produzione di pani funzionali 125
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 124
Phenolic content and antioxidant activity of Primitivo wine: comparison among wine-making technologies. 123
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 123
Fate of anthocyanins in the presence of inactivated yeasts and yeast cell walls during simulation of wine aging 123
I sughi di pomodoro in materiali polimerici 122
Pasta di mandorle: una sperimentazione pugliese testa un packaging a tutta freschezza -Lunga vita alla dolcezza 122
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull’ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 122
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 122
Respiration rate of minimally processed lettuce as affected by packaging 122
Wine processing: a critical review on physical, chemical, and sensory implications of innovative vinification procedures 122
The effect of in-amphorae aging on quality of minutolo white wine made from cryomacerated grapes under reductive conditions 121
Assorbitori di ossigeno biologici intrappolati in film polimerici – La confezione che respira 120
Shelf life evaluation of pastries with an almond paste basis 119
Selection of authochtonous Saccharomyces cerevisiae strains as wine starters using a polyphasic approach and ochratoxin A removal 119
A novel approach to the study of bread porous structure: phase-contrast X-ray Microtomography 118
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage 117
Use of a toasted durum whole meal in the production of a traditional Italian pasta: chemical, mechanical, sensory and image analyses 116
A comparison between olive oil and extra-virgin olive oil used as covering liquids in canned dried tomatoes: hydrolytic and oxidative degradation 116
Characteristics of drupes, phenolic content and antioxidant capacity of Italian olive fruits. 116
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 116
Effetto singolo e combinato della tecnologia di vinificazione e delle modalità di maturazione/affinamento su vini Bombino bianco 116
VALUTAZIONE DELL'IGIENE DI PRODUZIONE DEL FORMAGGIO TRADIZIONALE "CANESTRATO PUGLIESE" 115
Caratterizzazione microbiologica di conserve di pomodori in olio di oliva: distribuzione di Bacillus spp. 115
Effect of processing and cooking on phenolic acid profile and antioxidant capacity of durum wheat pasta enriched with debranning fractions of wheat. 114
Varietal Differences among the Phenolic Profiles and AntioxidantActivities of Seven Table Grape Cultivars Grown in the South ofItaly Based on Chemometrics 114
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 114
Carotenoid and Chlorophyll-Derived Compounds in Some Wine Grapes Grown in Apulian Region. 113
Evaluation of isoflavone content and antioxidant properties of soy-wheat pasta. 113
Novel analytical techniques for characterization of burnt wheat flour 113
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: microtomografia a raggi X a contrasto di fase 113
Produzione di un Fiano passito secco mediante criomacerazione ed affinamento in anfore di terracotta 113
Electronic Nose and GC-MS to Investigate the Volatile Component of an Italian Traditional Pasta 112
Ruolo delle sostanze antiossidanti negli alimenti 112
Dough rheology and bread quality of supplemented flours. 112
Effects of different vinification procedures and aging containers on phenolic and volatile composition of Greco white wines 112
ANALISI SENSORIALE 111
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines. 111
Gallic acid: occurrence in plant foods and effects of agricultural practices, vegetative stage and processing 111
Microwave blanching of cubed potatoes 110
Quality degradation in a semi-preserved tomato sauce as affected by packaging 110
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 110
Influence of irrigation and grape production on the phenolic and volatile fraction of white wine grapes “Falanghina” and “Bombino” 110
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 109
Phenolic fraction of Apulian red wines as affected by wine-making techniques 109
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic 108
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 108
Effects of the oak chips treatment on phenolic and volatile composition of red wine: the case of aglianico and montepulciano 108
LA VITAMINA C CHE NON MUORE 107
Guida alla redazione del manuale della qualità per i Corsi di Laurea 107
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 107
Shelf life of some monovarietal extra virgin olive oils 107
A study on the effects of oxygen transmission rate of synthetic stopper on wine quality: the case of Nero di Troia 107
L’analisi sensoriale dei vini pugliesi: selezione e addestramento degli assaggiatori. 106
Effects of the treatment with oak chips on color‑related phenolics, volatile composition, and sensory profile of red wines: the case of Aglianico and Montepulciano 106
Effects of Olive Maturation and Stoning on Quality Indices and Antioxidant Content of Extra Virgin Oils (cv. Coratina) during Storage 105
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 105
Use of active packaging for increasing ascorbic acid retention in food beverages 105
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products 105
Valutazione dell’effetto del genotipo e dell’ambiente sul contenuto di fenoli di diverse specie di cereali. 104
Hydrolysis and oxidation of covering extra-virgin olive oil in canned dried tomatoes as affected by pasteurization 103
Totale 13.230
Categoria #
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Totale 121.386


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.252 0 0 0 0 0 145 292 110 346 245 83 31
2021/20221.555 222 33 50 38 127 32 117 121 167 184 61 403
2022/20235.788 528 320 297 400 313 539 88 435 2.505 66 164 133
2023/20241.149 155 74 80 65 93 310 42 70 12 50 44 154
2024/20253.625 168 59 128 192 237 467 354 252 899 133 330 406
2025/20263.464 494 651 893 931 450 45 0 0 0 0 0 0
Totale 24.584