BAIANO, ANTONIETTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 8.793
NA - Nord America 8.724
AS - Asia 5.676
SA - Sud America 696
AF - Africa 124
OC - Oceania 28
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 21
Totale 24.062
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.575
CN - Cina 2.341
IE - Irlanda 2.056
IT - Italia 1.809
SG - Singapore 1.794
UA - Ucraina 1.435
SE - Svezia 1.078
RU - Federazione Russa 646
BR - Brasile 579
DE - Germania 491
HK - Hong Kong 390
FR - Francia 334
IN - India 332
FI - Finlandia 324
TR - Turchia 319
GB - Regno Unito 253
VN - Vietnam 234
CA - Canada 85
BE - Belgio 66
NL - Olanda 61
ES - Italia 49
AR - Argentina 43
CZ - Repubblica Ceca 41
MX - Messico 41
BD - Bangladesh 38
GR - Grecia 38
PL - Polonia 32
IR - Iran 30
TN - Tunisia 29
IQ - Iraq 26
ID - Indonesia 24
ZA - Sudafrica 24
JP - Giappone 22
EU - Europa 20
LT - Lituania 19
AU - Australia 18
CO - Colombia 18
MA - Marocco 18
PH - Filippine 18
PK - Pakistan 16
EC - Ecuador 14
KR - Corea 14
MY - Malesia 14
DZ - Algeria 13
VE - Venezuela 13
AT - Austria 12
KE - Kenya 11
EG - Egitto 10
PT - Portogallo 10
UZ - Uzbekistan 10
NZ - Nuova Zelanda 9
PE - Perù 9
SA - Arabia Saudita 9
JM - Giamaica 8
AZ - Azerbaigian 7
CH - Svizzera 7
CL - Cile 7
PY - Paraguay 7
AE - Emirati Arabi Uniti 6
IL - Israele 5
JO - Giordania 5
NG - Nigeria 5
BG - Bulgaria 4
ET - Etiopia 4
HU - Ungheria 4
LK - Sri Lanka 4
TW - Taiwan 4
BO - Bolivia 3
DK - Danimarca 3
MD - Moldavia 3
RO - Romania 3
TT - Trinidad e Tobago 3
UY - Uruguay 3
AL - Albania 2
BB - Barbados 2
BH - Bahrain 2
DO - Repubblica Dominicana 2
EE - Estonia 2
GA - Gabon 2
GE - Georgia 2
GH - Ghana 2
HN - Honduras 2
NP - Nepal 2
OM - Oman 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TH - Thailandia 2
BA - Bosnia-Erzegovina 1
CG - Congo 1
CI - Costa d'Avorio 1
CR - Costa Rica 1
GL - Groenlandia 1
GN - Guinea 1
HR - Croazia 1
KZ - Kazakistan 1
LB - Libano 1
LV - Lettonia 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MT - Malta 1
MU - Mauritius 1
Totale 24.049
Città #
Dublin 2.050
Chandler 1.490
Jacksonville 1.018
Singapore 804
Nyköping 693
Dearborn 676
Dallas 547
Nanjing 524
Ashburn 434
Beijing 427
Hong Kong 385
Santa Clara 263
New York 251
Wilmington 227
Princeton 222
Nanchang 198
San Mateo 188
Ann Arbor 181
Foggia 163
Boardman 162
Munich 124
Moscow 122
Des Moines 110
Shenyang 110
Helsinki 103
Bari 97
Los Angeles 95
Hebei 92
Tianjin 88
The Dalles 86
Rome 80
Ho Chi Minh City 79
Woodbridge 78
Kunming 75
Jiaxing 72
Council Bluffs 71
Changsha 67
Brussels 62
Jinan 58
Guangzhou 56
Hangzhou 51
Hanoi 45
Hilden 42
Shanghai 39
Zhengzhou 38
Ningbo 35
São Paulo 35
Milan 34
Auburn Hills 30
London 27
Pune 27
Ottawa 26
Redwood City 26
Turku 26
Frankfurt am Main 24
Modena 24
San Francisco 24
Seattle 23
Taizhou 23
Chicago 22
Bologna 21
Napoli 21
Norwalk 21
Rio de Janeiro 21
Salerno 21
Turin 21
Lanzhou 20
Florence 19
Brooklyn 18
Brno 17
Catania 17
Padova 17
Pescara 17
Torino 17
Changchun 16
Dong Ket 16
Falkenstein 16
Tokyo 16
Washington 16
Wuhan 16
Xi'an 16
Nuremberg 15
San Severo 15
Toronto 15
Warsaw 15
Barcelona 14
Bengaluru 14
Groningen 14
Hefei 14
Amsterdam 13
Belo Horizonte 12
Canaro 12
Johannesburg 12
Bitonto 11
Bogotá 11
Dhaka 11
Holtgast 11
Nairobi 11
Naples 11
Olomouc 11
Totale 13.871
Nome #
Analisi Chimiche e Microbiologiche su Conserve di Pomodori Secchi Sott’olio 551
Aromatization of olive oil. 320
The Impact of Brewing Methods on the Quality of a Cup of Coffee 269
Studio su conserve di pomodori secchi sott’olio: analisi chimiche e microbiologiche della matrice vegetale 251
I composti fenolici negli alimenti 192
3D printed foods: a comprehensive review on technologies, nutritional value, safety, consumer attitude, regulatory framework, and economic and sustainability issues 177
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. 175
Recupero della componente fenolica degli scarti dell’industria alimentare: confronto tra sistemi di estrazione convenzionale, a microonde e mediante ultrasuoni 171
Film plastici per la copertura del vigneto: influenza sul profilo antocianico dell'uva da tavola Black Magic. 164
Tenore fenolico e potenziale antiossidante in uva apirena a bacca nera prodotta con basso apporto di input colturali 162
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. 155
Effects of processing on isoflavone content and profile in foodstuffs: a review. 149
Ochratoxin A released back into the medium by Saccharomyces cerevisiae as a function of the strain, washing medium, and fermentative conditions 148
Uso di uno sfarinato di grano arso per la produzione di pasta tradizionale pugliese 146
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 146
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 145
Nutraceutical potential of selected spices, vegetables used as animal feed, and agri-food wastes 144
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 142
Development and characterization of brewers’ spent grain-based materials 140
A novel approach to the study of bread porous structure: X-ray microtomography 139
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 138
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 137
Volatile composition and sensory profile of wines obtained from partially defoliated vines: the case of Nero di Troia wine 134
Antioxidant compounds from vegetable matrices: biosynthesis, occurrence, and extraction systems 133
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage. 132
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso 132
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 131
Differential adsorption of ochratoxin A and anthocyanins by inactivated yeasts and yeast cell walls during simulation of wine aging 130
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 129
Qualità e shelf-life di un olio extra vergine di oliva “Peranzana” aromatizzato al limone. 129
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull'ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 128
Il “Primitivo di Manduria”: possibilità migliorative attraverso l’applicazione di variabili tecnologiche 128
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso 128
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 127
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 127
In vivo stability of the complex ochratoxin A - Saccharomyces cerevisiae starter strains 127
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 126
Use of the Generalized Maxwell Model for Describing the Stress Relaxation Behavior of Solid-Like Foods 126
Confetture 125
Tentativi di impiego delle trebbie nella produzione di pani funzionali 125
Phenolic content and antioxidant activity of Primitivo wine: comparison among wine-making technologies. 124
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 124
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 124
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 124
Wine processing: a critical review on physical, chemical, and sensory implications of innovative vinification procedures 124
Fate of anthocyanins in the presence of inactivated yeasts and yeast cell walls during simulation of wine aging 124
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull’ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 123
Respiration rate of minimally processed lettuce as affected by packaging 123
I sughi di pomodoro in materiali polimerici 122
Pasta di mandorle: una sperimentazione pugliese testa un packaging a tutta freschezza -Lunga vita alla dolcezza 122
The effect of in-amphorae aging on quality of minutolo white wine made from cryomacerated grapes under reductive conditions 122
Assorbitori di ossigeno biologici intrappolati in film polimerici – La confezione che respira 121
A novel approach to the study of bread porous structure: phase-contrast X-ray Microtomography 121
Selection of authochtonous Saccharomyces cerevisiae strains as wine starters using a polyphasic approach and ochratoxin A removal 120
Shelf life evaluation of pastries with an almond paste basis 119
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage 117
Characteristics of drupes, phenolic content and antioxidant capacity of Italian olive fruits. 117
Use of a toasted durum whole meal in the production of a traditional Italian pasta: chemical, mechanical, sensory and image analyses 116
A comparison between olive oil and extra-virgin olive oil used as covering liquids in canned dried tomatoes: hydrolytic and oxidative degradation 116
VALUTAZIONE DELL'IGIENE DI PRODUZIONE DEL FORMAGGIO TRADIZIONALE "CANESTRATO PUGLIESE" 116
Caratterizzazione microbiologica di conserve di pomodori in olio di oliva: distribuzione di Bacillus spp. 116
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 116
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 116
Effetto singolo e combinato della tecnologia di vinificazione e delle modalità di maturazione/affinamento su vini Bombino bianco 116
Effect of processing and cooking on phenolic acid profile and antioxidant capacity of durum wheat pasta enriched with debranning fractions of wheat. 115
Varietal Differences among the Phenolic Profiles and AntioxidantActivities of Seven Table Grape Cultivars Grown in the South ofItaly Based on Chemometrics 115
Carotenoid and Chlorophyll-Derived Compounds in Some Wine Grapes Grown in Apulian Region. 114
Evaluation of isoflavone content and antioxidant properties of soy-wheat pasta. 114
Produzione di un Fiano passito secco mediante criomacerazione ed affinamento in anfore di terracotta 114
Ruolo delle sostanze antiossidanti negli alimenti 113
Dough rheology and bread quality of supplemented flours. 113
Novel analytical techniques for characterization of burnt wheat flour 113
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: microtomografia a raggi X a contrasto di fase 113
Effects of different vinification procedures and aging containers on phenolic and volatile composition of Greco white wines 113
Electronic Nose and GC-MS to Investigate the Volatile Component of an Italian Traditional Pasta 112
ANALISI SENSORIALE 112
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines. 112
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 111
Gallic acid: occurrence in plant foods and effects of agricultural practices, vegetative stage and processing 111
Microwave blanching of cubed potatoes 110
Quality degradation in a semi-preserved tomato sauce as affected by packaging 110
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 110
Influence of irrigation and grape production on the phenolic and volatile fraction of white wine grapes “Falanghina” and “Bombino” 110
Shelf life of some monovarietal extra virgin olive oils 109
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 109
Phenolic fraction of Apulian red wines as affected by wine-making techniques 109
Effects of the oak chips treatment on phenolic and volatile composition of red wine: the case of aglianico and montepulciano 109
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 108
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic 108
LA VITAMINA C CHE NON MUORE 107
Guida alla redazione del manuale della qualità per i Corsi di Laurea 107
Effects of the treatment with oak chips on color‑related phenolics, volatile composition, and sensory profile of red wines: the case of Aglianico and Montepulciano 107
A study on the effects of oxygen transmission rate of synthetic stopper on wine quality: the case of Nero di Troia 107
L’analisi sensoriale dei vini pugliesi: selezione e addestramento degli assaggiatori. 106
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 106
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products 106
Effects of Olive Maturation and Stoning on Quality Indices and Antioxidant Content of Extra Virgin Oils (cv. Coratina) during Storage 105
Use of active packaging for increasing ascorbic acid retention in food beverages 105
Use of Active Packaging for Increasing Ascorbic Acid Retention in a Beverage-Like System 105
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio d’oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto 104
Totale 13.313
Categoria #
all - tutte 121.814
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selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 121.814


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.252 0 0 0 0 0 145 292 110 346 245 83 31
2021/20221.555 222 33 50 38 127 32 117 121 167 184 61 403
2022/20235.788 528 320 297 400 313 539 88 435 2.505 66 164 133
2023/20241.149 155 74 80 65 93 310 42 70 12 50 44 154
2024/20253.625 168 59 128 192 237 467 354 252 899 133 330 406
2025/20263.601 494 651 893 931 450 182 0 0 0 0 0 0
Totale 24.721