BAIANO, ANTONIETTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.731
NA - Nord America 6.950
AS - Asia 2.988
SA - Sud America 46
AF - Africa 43
OC - Oceania 21
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 20
Totale 17.799
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.891
IE - Irlanda 2.073
CN - Cina 2.018
IT - Italia 1.729
UA - Ucraina 1.437
SE - Svezia 1.084
DE - Germania 359
FR - Francia 320
TR - Turchia 304
IN - India 296
FI - Finlandia 273
SG - Singapore 261
GB - Regno Unito 199
BE - Belgio 55
CA - Canada 44
GR - Grecia 39
ES - Italia 36
CZ - Repubblica Ceca 35
IR - Iran 26
BR - Brasile 25
TN - Tunisia 24
RU - Federazione Russa 22
EU - Europa 20
NL - Olanda 20
VN - Vietnam 18
PL - Polonia 16
AU - Australia 15
MX - Messico 12
MY - Malesia 12
CO - Colombia 11
KR - Corea 10
PH - Filippine 10
ID - Indonesia 9
DZ - Algeria 8
CH - Svizzera 7
NZ - Nuova Zelanda 6
PT - Portogallo 6
NG - Nigeria 5
AR - Argentina 4
PK - Pakistan 4
TW - Taiwan 4
DK - Danimarca 3
HU - Ungheria 3
IL - Israele 3
IQ - Iraq 3
PE - Perù 3
AE - Emirati Arabi Uniti 2
CL - Cile 2
GH - Ghana 2
HK - Hong Kong 2
MA - Marocco 2
RO - Romania 2
AL - Albania 1
AT - Austria 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BD - Bangladesh 1
BG - Bulgaria 1
CR - Costa Rica 1
EC - Ecuador 1
EE - Estonia 1
EG - Egitto 1
GE - Georgia 1
GL - Groenlandia 1
HR - Croazia 1
JP - Giappone 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
MD - Moldavia 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MT - Malta 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
SI - Slovenia 1
SM - San Marino 1
TH - Thailandia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 17.799
Città #
Dublin 2.067
Chandler 1.497
Jacksonville 1.024
Nyköping 702
Dearborn 678
Nanjing 528
Beijing 233
Wilmington 229
Princeton 224
New York 215
Nanchang 199
San Mateo 188
Ann Arbor 182
Singapore 174
Ashburn 167
Foggia 166
Boardman 121
Des Moines 112
Shenyang 110
Hebei 92
Tianjin 89
Bari 85
Woodbridge 78
Helsinki 77
Kunming 75
Jiaxing 72
Changsha 68
Los Angeles 65
Rome 65
Jinan 57
Brussels 51
Hangzhou 51
Guangzhou 50
Hilden 42
Munich 41
Shanghai 38
Zhengzhou 37
Ningbo 35
Auburn Hills 30
Milan 28
Redwood City 26
Pune 25
Taizhou 23
Modena 22
Napoli 21
Norwalk 21
Turin 21
Lanzhou 20
Salerno 20
Ottawa 18
Bologna 17
Brno 17
Catania 17
Padova 17
Parma 17
Pescara 17
Seattle 17
Torino 17
Changchun 16
Dong Ket 16
Naples 15
San Severo 15
Wuhan 15
Barcelona 14
Hefei 14
Washington 13
Bengaluru 12
Canaro 12
Orange 12
Bitonto 11
Holtgast 11
Rende 11
Athens 10
Campina Grande 10
London 10
Adelfia 9
Florence 9
Frankfurt am Main 9
Lentini 9
Olomouc 9
Pisa 9
Borås 8
Chieti 8
Istanbul 8
Jinhua 8
Konya 8
Modugno 8
Palermo 8
Ponti sul Mincio 8
Stevenage 8
Valenzano 8
Arzano 7
Bogotá 7
Nuremberg 7
Shenzhen 7
Sidi Bou Saïd 7
Taranto 7
Vicenza 7
Aversa 6
Bhubaneswar 6
Totale 10.807
Nome #
Analisi Chimiche e Microbiologiche su Conserve di Pomodori Secchi Sott’olio 511
Aromatization of olive oil. 282
Studio su conserve di pomodori secchi sott’olio: analisi chimiche e microbiologiche della matrice vegetale 211
Studio dell’evoluzione dello stato ossidativo ed idrolitico dell’olio di copertura in conserve alimentari e valutazione della qualità microbiologica della matrice vegetale nel corso della shelf life 162
I composti fenolici negli alimenti 161
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. 148
Film plastici per la copertura del vigneto: influenza sul profilo antocianico dell'uva da tavola Black Magic. 139
Recupero della componente fenolica degli scarti dell’industria alimentare: confronto tra sistemi di estrazione convenzionale, a microonde e mediante ultrasuoni 137
3D printed foods: a comprehensive review on technologies, nutritional value, safety, consumer attitude, regulatory framework, and economic and sustainability issues 136
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. 132
Tenore fenolico e potenziale antiossidante in uva apirena a bacca nera prodotta con basso apporto di input colturali 131
Effects of processing on isoflavone content and profile in foodstuffs: a review. 123
Uso di uno sfarinato di grano arso per la produzione di pasta tradizionale pugliese 122
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 117
Nutraceutical potential of selected spices, vegetables used as animal feed, and agri-food wastes 116
Ochratoxin A released back into the medium by Saccharomyces cerevisiae as a function of the strain, washing medium, and fermentative conditions 113
Qualità e shelf-life di un olio extra vergine di oliva “Peranzana” aromatizzato al limone. 112
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 109
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 109
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 108
Volatile composition and sensory profile of wines obtained from partially defoliated vines: the case of Nero di Troia wine 108
Confetture 107
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso 107
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull'ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 106
Respiration rate of minimally processed lettuce as affected by packaging 106
Il “Primitivo di Manduria”: possibilità migliorative attraverso l’applicazione di variabili tecnologiche 105
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 103
Tentativi di impiego delle trebbie nella produzione di pani funzionali 103
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage. 102
I sughi di pomodoro in materiali polimerici 102
Pasta di mandorle: una sperimentazione pugliese testa un packaging a tutta freschezza -Lunga vita alla dolcezza 102
Shelf life evaluation of pastries with an almond paste basis 102
Phenolic content and antioxidant activity of Primitivo wine: comparison among wine-making technologies. 101
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 101
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 101
Use of the Generalized Maxwell Model for Describing the Stress Relaxation Behavior of Solid-Like Foods 101
VALUTAZIONE DELL'IGIENE DI PRODUZIONE DEL FORMAGGIO TRADIZIONALE "CANESTRATO PUGLIESE" 100
A novel approach to the study of bread porous structure: X-ray microtomography 99
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 99
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 99
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso 97
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 97
The effect of in-amphorae aging on quality of minutolo white wine made from cryomacerated grapes under reductive conditions 97
Assorbitori di ossigeno biologici intrappolati in film polimerici – La confezione che respira 96
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 96
Use of a toasted durum whole meal in the production of a traditional Italian pasta: chemical, mechanical, sensory and image analyses 95
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines. 95
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 95
Electronic Nose and GC-MS to Investigate the Volatile Component of an Italian Traditional Pasta 94
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic 94
Wine processing: a critical review on physical, chemical, and sensory implications of innovative vinification procedures 94
Effect of processing and cooking on phenolic acid profile and antioxidant capacity of durum wheat pasta enriched with debranning fractions of wheat. 93
Characteristics of drupes, phenolic content and antioxidant capacity of Italian olive fruits. 93
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull’ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 93
Novel analytical techniques for characterization of burnt wheat flour 93
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 93
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 93
Antioxidant compounds from vegetable matrices: biosynthesis, occurrence, and extraction systems 93
Dough rheology and bread quality of supplemented flours. 91
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 91
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: microtomografia a raggi X a contrasto di fase 91
Influence of irrigation and grape production on the phenolic and volatile fraction of white wine grapes “Falanghina” and “Bombino” 91
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 91
Gallic acid: occurrence in plant foods and effects of agricultural practices, vegetative stage and processing 91
Effetto singolo e combinato della tecnologia di vinificazione e delle modalità di maturazione/affinamento su vini Bombino bianco 91
Use of active packaging for increasing ascorbic acid retention in food beverages 90
Produzione di un Fiano passito secco mediante criomacerazione ed affinamento in anfore di terracotta 90
A comparison between olive oil and extra-virgin olive oil used as covering liquids in canned dried tomatoes: hydrolytic and oxidative degradation 89
Ruolo delle sostanze antiossidanti negli alimenti 89
Use of Active Packaging for Increasing Ascorbic Acid Retention in a Beverage-Like System 89
Phenolic fraction of Apulian red wines as affected by wine-making techniques 89
L’analisi sensoriale dei vini pugliesi: selezione e addestramento degli assaggiatori. 88
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 88
Guida alla redazione del manuale della qualità per i Corsi di Laurea 88
Microwave blanching of cubed potatoes 87
Differential adsorption of ochratoxin A and anthocyanins by inactivated yeasts and yeast cell walls during simulation of wine aging 87
Effects of different vinification procedures and aging containers on phenolic and volatile composition of Greco white wines 87
Hydrolysis and oxidation of covering extra-virgin olive oil in canned dried tomatoes as affected by pasteurization 86
Quality degradation in a semi-preserved tomato sauce as affected by packaging 86
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage 85
Carotenoid and Chlorophyll-Derived Compounds in Some Wine Grapes Grown in Apulian Region. 85
Physical and mechanical properties of bread loaves produced by incorporation of two types of toasted durum wheat flour. 85
Effects of high pressure on olive oil oxidation and the Maillard reaction in model and food systems 85
In vivo stability of the complex ochratoxin A - Saccharomyces cerevisiae starter strains 85
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 84
Non conventional analytical indices to evaluate the quality of the fatty fraction during the shelf life of in-oil preserved vegetables 84
LA VITAMINA C CHE NON MUORE 83
Evaluation of isoflavone content and antioxidant properties of soy-wheat pasta. 83
ANALISI SENSORIALE 83
Shelf life of some monovarietal extra virgin olive oils 83
Caratterizzazione microbiologica di conserve di pomodori in olio di oliva: distribuzione di Bacillus spp. 83
Selection of authochtonous Saccharomyces cerevisiae strains as wine starters using a polyphasic approach and ochratoxin A removal 83
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 82
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 82
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 82
Effects of the oak chips treatment on phenolic and volatile composition of red wine: the case of aglianico and montepulciano 82
A study on the effects of oxygen transmission rate of synthetic stopper on wine quality: the case of Nero di Troia 82
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 81
Effects of Olive Maturation and Stoning on Quality Indices and Antioxidant Content of Extra Virgin Oils (cv. Coratina) during Storage 81
Influence of processing and storage on chemical and microbiological quality of in-olive oil canned vegetables 81
Totale 10.548
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Totale 84.327


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.074 0 0 0 0 385 411 495 80 276 59 317 51
2020/20212.128 252 56 245 24 257 163 295 118 351 247 85 35
2021/20221.578 224 33 52 40 127 32 123 121 169 186 62 409
2022/20235.847 537 323 299 401 320 546 92 437 2.529 66 164 133
2023/20241.162 158 74 80 65 93 311 43 72 16 50 44 156
2024/2025712 172 59 128 193 160 0 0 0 0 0 0 0
Totale 18.408