DI LUCCIA, ALDO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 10.280
EU - Europa 9.755
AS - Asia 7.089
SA - Sud America 1.100
AF - Africa 80
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 47
OC - Oceania 12
Totale 28.363
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 10.150
CN - Cina 2.909
IE - Irlanda 2.594
SG - Singapore 2.210
UA - Ucraina 2.061
IT - Italia 1.505
SE - Svezia 993
BR - Brasile 900
RU - Federazione Russa 848
HK - Hong Kong 665
FI - Finlandia 472
TR - Turchia 376
VN - Vietnam 353
IN - India 340
DE - Germania 331
FR - Francia 306
GB - Regno Unito 272
AT - Austria 150
CA - Canada 74
AR - Argentina 73
BE - Belgio 69
EU - Europa 46
BD - Bangladesh 43
EC - Ecuador 32
MX - Messico 30
CZ - Repubblica Ceca 27
ID - Indonesia 26
NL - Olanda 25
ZA - Sudafrica 25
VE - Venezuela 22
IQ - Iraq 21
CO - Colombia 19
PL - Polonia 19
PE - Perù 18
ES - Italia 16
PK - Pakistan 16
CL - Cile 15
JP - Giappone 15
SA - Arabia Saudita 13
DZ - Algeria 12
IR - Iran 11
LT - Lituania 11
TH - Thailandia 11
MA - Marocco 10
PY - Paraguay 10
EG - Egitto 9
JO - Giordania 9
KE - Kenya 9
UZ - Uzbekistan 9
MT - Malta 8
AL - Albania 7
AU - Australia 7
DK - Danimarca 7
KR - Corea 7
RO - Romania 7
BO - Bolivia 6
NP - Nepal 6
PH - Filippine 6
TW - Taiwan 6
GR - Grecia 5
HR - Croazia 5
IL - Israele 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PT - Portogallo 5
UY - Uruguay 5
BH - Bahrain 4
CR - Costa Rica 4
DO - Repubblica Dominicana 4
ET - Etiopia 4
HN - Honduras 4
LV - Lettonia 4
PA - Panama 4
PS - Palestinian Territory 4
TN - Tunisia 4
AZ - Azerbaigian 3
GT - Guatemala 3
KW - Kuwait 3
KZ - Kazakistan 3
LB - Libano 3
OM - Oman 3
TT - Trinidad e Tobago 3
MY - Malesia 2
NO - Norvegia 2
RS - Serbia 2
SC - Seychelles 2
AM - Armenia 1
AO - Angola 1
BN - Brunei Darussalam 1
BW - Botswana 1
BY - Bielorussia 1
CI - Costa d'Avorio 1
CW - ???statistics.table.value.countryCode.CW??? 1
EE - Estonia 1
GA - Gabon 1
GE - Georgia 1
GP - Guadalupe 1
HU - Ungheria 1
JM - Giamaica 1
KG - Kirghizistan 1
LA - Repubblica Popolare Democratica del Laos 1
Totale 28.357
Città #
Dublin 2.593
Jacksonville 1.457
Chandler 1.400
Dearborn 1.183
Singapore 1.074
Nanjing 731
Hong Kong 649
Ashburn 586
Nyköping 581
Wilmington 489
Beijing 456
Santa Clara 339
Ann Arbor 318
Princeton 303
San Mateo 278
Nanchang 263
Moscow 241
New York 205
Dallas 195
Woodbridge 193
Boardman 176
Shenyang 158
Helsinki 153
Vienna 141
Tianjin 133
Des Moines 128
Ho Chi Minh City 120
Hebei 115
Bari 111
Munich 101
The Dalles 99
Foggia 98
Jiaxing 90
Kunming 79
Cedar Knolls 77
Philadelphia 77
Changsha 74
Hangzhou 72
São Paulo 72
Hanoi 68
Los Angeles 67
Brussels 64
Guangzhou 61
Napoli 61
Shanghai 54
Jinan 49
Milan 48
Hilden 45
Rome 44
Council Bluffs 40
Dong Ket 38
Bologna 36
Rio de Janeiro 36
Ningbo 35
Turku 33
Zhengzhou 31
Florence 30
Auburn Hills 28
Naples 28
Norwalk 27
Palermo 27
Changchun 26
Lanzhou 25
London 24
Taizhou 24
Brooklyn 23
Seattle 23
Orange 22
Belo Horizonte 20
Brasília 20
Pune 19
Redwood City 19
Stevenage 18
Curitiba 17
Brno 15
Mascalucia 15
Toronto 15
Chicago 14
Jinhua 14
Johannesburg 14
Torino 14
Winnipeg 14
Castellarano 13
Fuzhou 13
Hefei 13
Konya 13
Nuremberg 13
Washington 13
Wuhan 13
Chennai 12
Falkenstein 12
Haiphong 12
Porto Alegre 12
Tokyo 12
Warsaw 12
Aprilia 11
Dhaka 11
Frankfurt am Main 11
Lucca 11
Olomouc 11
Totale 17.171
Nome #
Dal Garum alla colatura di alici, l’evoluzione di un condimento nutraceutico e di un gusto antico 234
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum). 224
Procedimento per la produzione di ingredienti alimentari da sottoprodotti e scarti vegetali. 218
Il processo proteolitico durante la stagionatura in due salumi tipici italiani: la Coppa Piacentina ed il Capocollo di Martina Franca 214
Polimorfismo biochimico delle proteine del latte in bovine di razza Podolica 203
Procedimento per valutare la proteolisi primaria delle frazioni caseiniche del latte e dei suoi derivati. 196
13C-NMR study of positional distribution of fatty acid in lipids from river buffalo (bubalus bubalis l.) and bovine meat 179
Nucleotide sequence of Podolian cattle (Bos taurus primigenius) alfa globin genes 175
River buffalo beta globin genes: evolutionary and structural relationship among some ruminant species 171
Nucleotide sequence of river Buffalo (Bubalus bubalis) alfa globin genes 158
Method for the detoxification of gluten proteins from grains of cereals 157
Metodo per la detossificazione delle proteine del glutine dalla granella dei cereali 155
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 150
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. la Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 149
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura 144
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 144
Componente proteica e lipidica della colatura di alici 141
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 140
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 135
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 135
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats. 134
Analisi elettroforetica delle proteine miofibrillari di prodotti derivati dalla carne suina. 133
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions 133
Uno studio elettroforetico della proteolisi nei formaggi Silter prodotti in alpeggio e fondo valle. 131
κ-casein polymorphism in caprine milk 131
A new phenotype of haemoglobin, transferrin and albumin in Italian water buffalo. 130
Polimorfismo genetico e biochimico dell’emoglobina nel bovino Podolico (Bos Taurus Primigenius). 128
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. 127
Caratteristiche qualitative della carcassa e della carne di vitelloni podolici, bufalini, frisoni e romagnoli alimentati con due diversi livelli nutritivi 126
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 126
Interazione tra le proteine dell'orzo e della semola durante la pastificazione ed effetti sul comportamento alla cottura e l'accettabilità del prodotto 126
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 124
The alpha chains of goat hemoglobins: old and new variants in native Apulian breeds. 123
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 123
Effects of peptidic fractions from Saccharomyces cerevisiae culture on growth and metabolism of the ruminal bacteria Megasphaera elsdenii. 122
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel 122
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana. 122
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. 122
Costituenti acidi di una oleoresina di conifere rinvenuta in anfore vinarie durante gli scavi archeologici di Oplonti. 121
Quality of bovine mozzarella otained by natural starter culture (“Sieroinnesto”) 121
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 121
A 13C-NMR study of lipids extracted from meat of different animal species 121
An improved method for thiolysis-HPLC characterization of grape seed procyanidins. 120
Studying the evolution of anthocyanin-derived pigments in a typical red wine of Southern Italy to assess its resistance to aging 120
Hemoglobin phenotypes in Murgese horse. 119
La pasta di mais aumenta il rischio di sviluppare obesità e diabete 119
Water buffalo (Bubalus bubalis) hemoglobins: an electrophoretic and chromatographic study. 118
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristic of extra vrgin olive oils flavoured with oregano and rosemary. 118
Proteolysis in fermented and not fermented dry cured salumi 118
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. 118
Caratterizzazione dei copigmenti in vino Primitivo dopo l’affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa MS/MS 116
Microtecnologie elettroforetiche, un tool analitico innovativo nello studio del pattern proteico microbico e alimentare. 116
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. 116
Myosin light chains as molecular markers in meat traceability of river buffalo and cattle. 114
Purificazione dei peptidi nei vini e nei mosti 114
A system to control the quality of ricotta cheese 114
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 114
La pasta di farro monococco non diminuirebbe il rischio di sviluppare il diabete 114
Imbrunimento non enzimatico disoluzioni zuccherine. Nota 1 - Isolamento e caratterizzazione di derivati del furano da soluzioni acquose acide 113
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis 113
Study of proteolysis in river buffalo mozzarella cheese using a proteomics approach 113
Identical marker allelesim Podolic cattle (Bos taurus) and Indian Zebù (Bos indicus). 111
Influenza delle mild-technologies sul profilo proteico del pesce. 111
Influenza dell'irraggiamento sull'aroma del tartufo (Tuber mesentericum) 111
A gel electrophoretic study of caprine casein. 110
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index 110
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 110
Bovine κ-casein C: an electrophoretic study 109
Caratterizzazione proteica della colatura di alici di Cetara. 108
Differentiation of animal species by meat proteins. I. Detection of beef mixed with pork meat by isoelectric focusing of the A2 myosin light chain 108
Influence of mould size and rennet on proteolysis and composition of Canestrato Pugliese cheese. II. Chromatographic characterization of soluble nitrogen 108
Proteomics as tool for characterization of meat products: "Fiocco sannita". Preliminare results. 108
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 108
Eterogeneità dell’actina nel ‘Fiocco’ del suino nero TGAA “Casertana" 107
Effects of the hydration process on water-soluble proteins of preserved cod products 106
Individuazione di nuove risorse alimentari per formulazioni dietetiche 106
Proteomic Approach to study the influence of cluster thinning on protein expression on Bombino and Falanghina grapes 106
Le ragioni tecnologiche di un uvaggio antico: Negramaro – Malvasia Nera di Lecce. 105
PROTEOMIC APPROACHES FOR PROTEOLYSIS STUDY OF SILTER CHEESES PRODUCED IN VALLEY AND ALPINE PASTURES 105
Evoluzione della frazione caseinica del latte bufalino congelato. Atti del convegno finale del progetto:“Trattamento di prodotti freschi altamente deperibili per garantire qualità, sicurezza e salubrità”. 104
Proteolysis in “Soppressata Molisana” a dry-cured fermented sausage 103
Analisi del legame delle poliamine alle proteine nucleari nelle cellule CaCo-2 103
A proteomic approach to plasmin and chymosin activity on river buffalo and bovine pure β-casein. 103
Cereal-based gluten-free food: How to reconcile nutritional and technological properties of wheat proteins with safety for celiac disease patients 103
Evaluation of mutagenic or antimutagenic properties in water and ethanol extracts from fresh and irradiated Tuber aestivum black truffle 102
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma. 102
A new hemoglobin phenotype in an Apulian native horse breed 102
Growth hormone: cellular and molecular aspect and its use in animal production: a review 101
Gliadin and glutenin composition in ancient Southern Italy common wheat cultivars: a predictive way for the establishment of the technological properties of flours 101
Cereal-based gluten-free food: how to riconcile nutritional and technological properties of wheat proteins with safety for celiac disease patients 101
Hb D homozygous lambs: I. First haematological investigations. 100
Protein and peptides profiles in Buffalo meat 100
Il polimorfismo biochimico delle proteine del latte: aspetti genetici 100
Evidence for different supramolecular arrangements in pasta from durum wheat (Triticum durum) and einkorn (Triticum monococcum) flours 100
The role of hydration on the cooking quality of bran-enriched Pasta. 100
Fast isoelectric focusing of milk proteins on small ultrathin polyacrylamide gels containing urea 99
Interaction between soy and wheat proteins during pasta making and relationship with cooking behaviour and acceptability 99
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking. 99
Evaluation of gamma rays influence on some biochemical and microbiological aspects in black truffles 98
Azione proteolitica di Lactobacillus sakei, Lactobacillus farciminis e Lactobacillus plantarum sulle proteine sarcoplasmatiche di carne suina 98
Totale 12.461
Categoria #
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Totale 141.664


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.378 0 0 0 0 0 173 395 40 333 336 41 60
2021/20221.768 301 18 33 43 155 46 47 158 221 150 128 468
2022/20236.261 603 242 287 440 364 455 84 436 3.013 43 181 113
2023/20241.070 164 51 66 35 61 298 52 128 11 20 21 163
2024/20254.525 296 29 154 143 135 530 352 371 1.270 368 388 489
2025/20263.484 413 511 717 1.197 551 95 0 0 0 0 0 0
Totale 28.801