DI LUCCIA, ALDO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.885
EU - Europa 8.570
AS - Asia 3.743
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 46
SA - Sud America 40
AF - Africa 13
OC - Oceania 12
Totale 21.309
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.844
CN - Cina 2.689
IE - Irlanda 2.618
UA - Ucraina 2.073
IT - Italia 1.404
SE - Svezia 994
FI - Finlandia 413
TR - Turchia 351
FR - Francia 301
IN - India 300
SG - Singapore 292
GB - Regno Unito 224
DE - Germania 208
AT - Austria 157
BE - Belgio 64
EU - Europa 46
VN - Vietnam 46
CA - Canada 35
RU - Federazione Russa 29
CZ - Repubblica Ceca 23
BR - Brasile 16
TH - Thailandia 14
HK - Hong Kong 13
NL - Olanda 12
CL - Cile 9
IR - Iran 9
AU - Australia 7
DK - Danimarca 7
ES - Italia 7
MT - Malta 7
PL - Polonia 7
DZ - Algeria 6
JP - Giappone 6
KR - Corea 5
NZ - Nuova Zelanda 5
RO - Romania 5
GR - Grecia 4
MX - Messico 4
MY - Malesia 4
PE - Perù 4
PT - Portogallo 4
VE - Venezuela 4
CO - Colombia 3
EG - Egitto 3
HR - Croazia 3
LV - Lettonia 3
TW - Taiwan 3
AR - Argentina 2
BO - Bolivia 2
IL - Israele 2
LB - Libano 2
SA - Arabia Saudita 2
SC - Seychelles 2
AZ - Azerbaigian 1
BD - Bangladesh 1
CH - Svizzera 1
ET - Etiopia 1
GP - Guadalupe 1
ID - Indonesia 1
MA - Marocco 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PH - Filippine 1
PK - Pakistan 1
RS - Serbia 1
Totale 21.309
Città #
Dublin 2.617
Jacksonville 1.468
Chandler 1.406
Dearborn 1.186
Nanjing 735
Nyköping 592
Wilmington 490
Beijing 324
Ann Arbor 318
Princeton 306
San Mateo 279
Ashburn 275
Nanchang 265
Woodbridge 193
Singapore 183
New York 179
Boardman 176
Shenyang 158
Vienna 156
Tianjin 133
Des Moines 128
Helsinki 126
Hebei 115
Foggia 104
Bari 100
Jiaxing 90
Kunming 80
Cedar Knolls 77
Philadelphia 76
Changsha 75
Hangzhou 72
Napoli 64
Guangzhou 62
Brussels 59
Shanghai 52
Jinan 51
Hilden 45
Los Angeles 45
Dong Ket 38
Rome 38
Ningbo 35
Bologna 32
Milan 32
Zhengzhou 31
Norwalk 29
Auburn Hills 28
Changchun 27
Naples 27
Palermo 27
Lanzhou 25
Munich 24
Taizhou 24
Orange 22
Seattle 20
Redwood City 19
Florence 18
Pune 18
Stevenage 18
Brno 15
Mascalucia 15
Jinhua 14
Torino 14
Winnipeg 14
Castellarano 13
Fuzhou 13
Hefei 13
Washington 13
Wuhan 13
Konya 12
Aprilia 11
London 11
Lecce 10
Lucca 10
Monterenzio 10
Borås 9
Ischia 9
Barletta 8
Bergamo 8
Reggio Calabria 8
Rui'an 8
Salerno 8
San Giovanni Rotondo 8
Shenzhen 8
Bitonto 7
Hanover 7
Houston 7
Mosta 7
Olomouc 7
Santa Clara 7
Southend 7
Taranto 7
Abbiategrasso 6
Centro 6
Legnaro 6
Pagani 6
Paris 6
Parma 6
Poli 6
Scandiano 6
Teramo 6
Totale 13.777
Nome #
Dal Garum alla colatura di alici, l’evoluzione di un condimento nutraceutico e di un gusto antico 208
Il processo proteolitico durante la stagionatura in due salumi tipici italiani: la Coppa Piacentina ed il Capocollo di Martina Franca 195
Procedimento per la produzione di ingredienti alimentari da sottoprodotti e scarti vegetali. 186
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum). 185
Polimorfismo biochimico delle proteine del latte in bovine di razza Podolica 182
Procedimento per valutare la proteolisi primaria delle frazioni caseiniche del latte e dei suoi derivati. 163
Nucleotide sequence of Podolian cattle (Bos taurus primigenius) alfa globin genes 150
13C-NMR study of positional distribution of fatty acid in lipids from river buffalo (bubalus bubalis l.) and bovine meat 150
River buffalo beta globin genes: evolutionary and structural relationship among some ruminant species 141
Nucleotide sequence of river Buffalo (Bubalus bubalis) alfa globin genes 133
Method for the detoxification of gluten proteins from grains of cereals 132
Componente proteica e lipidica della colatura di alici 128
Metodo per la detossificazione delle proteine del glutine dalla granella dei cereali 128
κ-casein polymorphism in caprine milk 116
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 114
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 114
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 114
Uno studio elettroforetico della proteolisi nei formaggi Silter prodotti in alpeggio e fondo valle. 113
Analisi elettroforetica delle proteine miofibrillari di prodotti derivati dalla carne suina. 111
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 109
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats. 108
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura 106
The alpha chains of goat hemoglobins: old and new variants in native Apulian breeds. 104
Costituenti acidi di una oleoresina di conifere rinvenuta in anfore vinarie durante gli scavi archeologici di Oplonti. 103
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 101
Hemoglobin phenotypes in Murgese horse. 100
Effects of peptidic fractions from Saccharomyces cerevisiae culture on growth and metabolism of the ruminal bacteria Megasphaera elsdenii. 99
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 99
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 99
Protein Modifications in Cooked Pork Products 99
A new phenotype of haemoglobin, transferrin and albumin in Italian water buffalo. 98
Caratteristiche qualitative della carcassa e della carne di vitelloni podolici, bufalini, frisoni e romagnoli alimentati con due diversi livelli nutritivi 98
Quality of bovine mozzarella otained by natural starter culture (“Sieroinnesto”) 98
Caratterizzazione dei copigmenti in vino Primitivo dopo l’affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa MS/MS 97
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions 97
Interazione tra le proteine dell'orzo e della semola durante la pastificazione ed effetti sul comportamento alla cottura e l'accettabilità del prodotto 96
Differentiation of animal species by meat proteins. I. Detection of beef mixed with pork meat by isoelectric focusing of the A2 myosin light chain 95
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 95
Proteolysis in fermented and not fermented dry cured salumi 95
An improved method for thiolysis-HPLC characterization of grape seed procyanidins. 94
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristic of extra vrgin olive oils flavoured with oregano and rosemary. 94
Myosin light chains as molecular markers in meat traceability of river buffalo and cattle. 94
Studying the evolution of anthocyanin-derived pigments in a typical red wine of Southern Italy to assess its resistance to aging 94
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. 94
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 93
Identical marker allelesim Podolic cattle (Bos taurus) and Indian Zebù (Bos indicus). 92
A 13C-NMR study of lipids extracted from meat of different animal species 92
Bovine κ-casein C: an electrophoretic study 91
Water buffalo (Bubalus bubalis) hemoglobins: an electrophoretic and chromatographic study. 91
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 91
Polimorfismo genetico e biochimico dell’emoglobina nel bovino Podolico (Bos Taurus Primigenius). 91
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. 90
Influenza dell'irraggiamento sull'aroma del tartufo (Tuber mesentericum) 90
Influenza delle mild-technologies sul profilo proteico del pesce. 89
Le ragioni tecnologiche di un uvaggio antico: Negramaro – Malvasia Nera di Lecce. 89
Proteolysis in “Soppressata Molisana” a dry-cured fermented sausage 88
Microtecnologie elettroforetiche, un tool analitico innovativo nello studio del pattern proteico microbico e alimentare. 88
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana. 88
Imbrunimento non enzimatico disoluzioni zuccherine. Nota 1 - Isolamento e caratterizzazione di derivati del furano da soluzioni acquose acide 87
Purificazione dei peptidi nei vini e nei mosti 87
Influence of mould size and rennet on proteolysis and composition of Canestrato Pugliese cheese. II. Chromatographic characterization of soluble nitrogen 86
Proteomic Approach to study the influence of cluster thinning on protein expression on Bombino and Falanghina grapes 86
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. 86
Individuazione di nuove risorse alimentari per formulazioni dietetiche 85
Evoluzione della frazione caseinica del latte bufalino congelato. Atti del convegno finale del progetto:“Trattamento di prodotti freschi altamente deperibili per garantire qualità, sicurezza e salubrità”. 85
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis 85
Caratterizzazione proteica della colatura di alici di Cetara. 84
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel 84
PROTEOMIC APPROACHES FOR PROTEOLYSIS STUDY OF SILTER CHEESES PRODUCED IN VALLEY AND ALPINE PASTURES 84
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma. 83
Protein and peptides profiles in Buffalo meat 83
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. 83
Fast isoelectric focusing of milk proteins on small ultrathin polyacrylamide gels containing urea 82
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 82
Il formaggio canestrato pugliese: stato dell’arte e prospettive di una “piccola dop” 81
Hb D homozygous lambs: I. First haematological investigations. 81
Evaluation of mutagenic or antimutagenic properties in water and ethanol extracts from fresh and irradiated Tuber aestivum black truffle 81
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 81
A system to control the quality of ricotta cheese 81
Relationships between milk quality and acidification in the production of table Mozzarella without starters 80
Eterogeneità dell’actina nel ‘Fiocco’ del suino nero TGAA “Casertana" 80
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 80
Effects of the hydration process on water-soluble proteins of preserved cod products 79
Theoretical fermentation balance and efficiency invitro volatile fatty acid production in bovine (Bos Taurus L.) and river buffalo (Bubalus bubalis L.) steers. 79
Evaluation of gamma rays influence on some biochemical and microbiological aspects in black truffles 79
Quality of “Cacioricotta” manufactured with termophilic selected starter. 79
Growth hormone: cellular and molecular aspect and its use in animal production: a review 78
Detection of bovine milk in ovine milk or cheese by gel isoelectric focusing of β-lactoglobulin: applications and limitations 78
River Buffalo (Bubalus bubalis L.) AA phenotype haemoglobins: characterization by immobiline polyacrylamide gel electrophoresis and high performance liquid chromatography and determination of the primary structure of the constitutive chains by mass spectrometry. 78
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index 78
Gliadin and glutenin composition in ancient Southern Italy common wheat cultivars: a predictive way for the establishment of the technological properties of flours 78
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking. 78
Use of plasmin to increase the sensitivity of the detection of bovine milk in ovine cheese by gel isoelectric focusing of γ2-caseins 77
Qualitative characteristics of virgin olive oil from the minor cultivar “Olivastro” 77
Proteomics as tool for characterization of meat products: "Fiocco sannita". Preliminare results. 77
Evidence for different supramolecular arrangements in pasta from durum wheat (Triticum durum) and einkorn (Triticum monococcum) flours 77
A gel electrophoretic study of caprine casein. 76
Tartufo fresco e tartufo irradiato: indagini genotossiche. Atti del convegno finale del progetto:“Trattamento di prodotti freschi altamente deperibili per garantire qualità, sicurezza e salubrità”. 76
Influenza dell’irraggiamento sulla componente proteica del tartufo. Atti del convegno finale del progetto:“Trattamento di prodotti freschi altamente deperibili per garantire qualità, sicurezza e salubrità”. 76
Two novel classes of neuroactive fatty acid amides are substrates for mouse neuroblastoma 'anandamide aminohydrolase' 75
Totale 9.884
Categoria #
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.959 0 0 0 0 597 676 690 87 376 91 394 48
2020/20212.447 326 30 324 23 352 173 398 41 337 339 41 63
2021/20221.790 302 18 37 43 162 46 47 160 223 150 128 474
2022/20236.319 608 246 291 441 365 459 84 445 3.040 43 183 114
2023/20241.089 165 59 66 36 62 300 54 130 11 20 21 165
2024/2025721 301 31 154 143 92 0 0 0 0 0 0 0
Totale 21.713