DI LUCCIA, ALDO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.765
EU - Europa 8.453
AS - Asia 3.105
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 46
SA - Sud America 34
OC - Oceania 11
AF - Africa 9
Totale 20.423
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.726
IE - Irlanda 2.618
CN - Cina 2.346
UA - Ucraina 2.073
IT - Italia 1.358
SE - Svezia 994
FI - Finlandia 401
TR - Turchia 339
FR - Francia 301
IN - India 298
GB - Regno Unito 222
DE - Germania 184
AT - Austria 157
BE - Belgio 64
EU - Europa 46
VN - Vietnam 44
CA - Canada 35
RU - Federazione Russa 23
SG - Singapore 21
BR - Brasile 14
TH - Thailandia 14
HK - Hong Kong 12
NL - Olanda 10
IR - Iran 9
CL - Cile 8
MT - Malta 7
AU - Australia 6
CZ - Repubblica Ceca 6
DK - Danimarca 6
JP - Giappone 6
PL - Polonia 6
KR - Corea 5
NZ - Nuova Zelanda 5
RO - Romania 5
MY - Malesia 4
PE - Perù 4
PT - Portogallo 4
VE - Venezuela 4
CO - Colombia 3
DZ - Algeria 3
ES - Italia 3
GR - Grecia 3
HR - Croazia 3
MX - Messico 3
EG - Egitto 2
LB - Libano 2
LV - Lettonia 2
SC - Seychelles 2
AR - Argentina 1
BD - Bangladesh 1
CH - Svizzera 1
ET - Etiopia 1
GP - Guadalupe 1
ID - Indonesia 1
IL - Israele 1
MA - Marocco 1
NO - Norvegia 1
PH - Filippine 1
PK - Pakistan 1
RS - Serbia 1
Totale 20.423
Città #
Dublin 2.617
Jacksonville 1.468
Chandler 1.406
Dearborn 1.186
Nanjing 729
Nyköping 592
Wilmington 490
Ann Arbor 318
Beijing 310
Princeton 306
San Mateo 279
Ashburn 274
Nanchang 265
Woodbridge 193
New York 179
Shenyang 158
Vienna 156
Tianjin 133
Des Moines 128
Boardman 124
Helsinki 116
Hebei 115
Foggia 104
Bari 99
Kunming 80
Cedar Knolls 77
Jiaxing 77
Philadelphia 76
Changsha 75
Hangzhou 72
Napoli 64
Brussels 59
Jinan 51
Hilden 45
Dong Ket 38
Rome 37
Ningbo 35
Bologna 32
Zhengzhou 31
Milan 29
Norwalk 29
Auburn Hills 28
Los Angeles 28
Changchun 27
Palermo 27
Guangzhou 26
Lanzhou 25
Naples 23
Orange 22
Taizhou 22
Shanghai 21
Seattle 20
Redwood City 19
Pune 18
Stevenage 18
Florence 16
Mascalucia 15
Torino 14
Winnipeg 14
Castellarano 13
Fuzhou 13
Hefei 13
Washington 13
Aprilia 11
London 11
Lucca 10
Monterenzio 10
Borås 9
Ischia 9
Lecce 9
Bergamo 8
Reggio Calabria 8
Salerno 8
San Giovanni Rotondo 8
Bitonto 7
Hanover 7
Houston 7
Jinhua 7
Mosta 7
Southend 7
Taranto 7
Abbiategrasso 6
Barletta 6
Centro 6
Legnaro 6
Pagani 6
Paris 6
Parma 6
Poli 6
Scandiano 6
Teramo 6
Brno 5
Caserta 5
Catanzaro 5
Halle 5
Moncalieri 5
Mountain View 5
Padova 5
Redmond 5
Saint Petersburg 5
Totale 13.342
Nome #
Dal Garum alla colatura di alici, l’evoluzione di un condimento nutraceutico e di un gusto antico 199
Il processo proteolitico durante la stagionatura in due salumi tipici italiani: la Coppa Piacentina ed il Capocollo di Martina Franca 187
Procedimento per la produzione di ingredienti alimentari da sottoprodotti e scarti vegetali. 181
Polimorfismo biochimico delle proteine del latte in bovine di razza Podolica 180
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum). 180
Procedimento per valutare la proteolisi primaria delle frazioni caseiniche del latte e dei suoi derivati. 160
13C-NMR study of positional distribution of fatty acid in lipids from river buffalo (bubalus bubalis l.) and bovine meat 147
Nucleotide sequence of Podolian cattle (Bos taurus primigenius) alfa globin genes 140
River buffalo beta globin genes: evolutionary and structural relationship among some ruminant species 132
Method for the detoxification of gluten proteins from grains of cereals 127
Nucleotide sequence of river Buffalo (Bubalus bubalis) alfa globin genes 126
Metodo per la detossificazione delle proteine del glutine dalla granella dei cereali 124
Componente proteica e lipidica della colatura di alici 122
κ-casein polymorphism in caprine milk 115
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 113
Uno studio elettroforetico della proteolisi nei formaggi Silter prodotti in alpeggio e fondo valle. 112
Analisi elettroforetica delle proteine miofibrillari di prodotti derivati dalla carne suina. 108
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 106
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 105
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats. 104
The alpha chains of goat hemoglobins: old and new variants in native Apulian breeds. 103
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 103
Costituenti acidi di una oleoresina di conifere rinvenuta in anfore vinarie durante gli scavi archeologici di Oplonti. 101
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura 99
Hemoglobin phenotypes in Murgese horse. 98
Effects of peptidic fractions from Saccharomyces cerevisiae culture on growth and metabolism of the ruminal bacteria Megasphaera elsdenii. 97
A new phenotype of haemoglobin, transferrin and albumin in Italian water buffalo. 95
Protein Modifications in Cooked Pork Products 95
Differentiation of animal species by meat proteins. I. Detection of beef mixed with pork meat by isoelectric focusing of the A2 myosin light chain 94
Caratteristiche qualitative della carcassa e della carne di vitelloni podolici, bufalini, frisoni e romagnoli alimentati con due diversi livelli nutritivi 94
Quality of bovine mozzarella otained by natural starter culture (“Sieroinnesto”) 94
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 94
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 94
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 92
Caratterizzazione dei copigmenti in vino Primitivo dopo l’affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa MS/MS 92
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions 92
Identical marker allelesim Podolic cattle (Bos taurus) and Indian Zebù (Bos indicus). 91
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristic of extra vrgin olive oils flavoured with oregano and rosemary. 91
Studying the evolution of anthocyanin-derived pigments in a typical red wine of Southern Italy to assess its resistance to aging 91
Bovine κ-casein C: an electrophoretic study 90
An improved method for thiolysis-HPLC characterization of grape seed procyanidins. 90
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 90
Water buffalo (Bubalus bubalis) hemoglobins: an electrophoretic and chromatographic study. 89
Interazione tra le proteine dell'orzo e della semola durante la pastificazione ed effetti sul comportamento alla cottura e l'accettabilità del prodotto 89
Proteolysis in fermented and not fermented dry cured salumi 89
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 88
A 13C-NMR study of lipids extracted from meat of different animal species 88
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. 88
Influenza delle mild-technologies sul profilo proteico del pesce. 87
Influenza dell'irraggiamento sull'aroma del tartufo (Tuber mesentericum) 87
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 87
Imbrunimento non enzimatico disoluzioni zuccherine. Nota 1 - Isolamento e caratterizzazione di derivati del furano da soluzioni acquose acide 86
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana. 86
Proteolysis in “Soppressata Molisana” a dry-cured fermented sausage 85
Purificazione dei peptidi nei vini e nei mosti 85
Le ragioni tecnologiche di un uvaggio antico: Negramaro – Malvasia Nera di Lecce. 85
Microtecnologie elettroforetiche, un tool analitico innovativo nello studio del pattern proteico microbico e alimentare. 85
Influence of mould size and rennet on proteolysis and composition of Canestrato Pugliese cheese. II. Chromatographic characterization of soluble nitrogen 84
Proteomic Approach to study the influence of cluster thinning on protein expression on Bombino and Falanghina grapes 83
Polimorfismo genetico e biochimico dell’emoglobina nel bovino Podolico (Bos Taurus Primigenius). 83
Caratterizzazione proteica della colatura di alici di Cetara. 82
Individuazione di nuove risorse alimentari per formulazioni dietetiche 82
PROTEOMIC APPROACHES FOR PROTEOLYSIS STUDY OF SILTER CHEESES PRODUCED IN VALLEY AND ALPINE PASTURES 82
Fast isoelectric focusing of milk proteins on small ultrathin polyacrylamide gels containing urea 81
Evoluzione della frazione caseinica del latte bufalino congelato. Atti del convegno finale del progetto:“Trattamento di prodotti freschi altamente deperibili per garantire qualità, sicurezza e salubrità”. 81
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. 81
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis 80
Il formaggio canestrato pugliese: stato dell’arte e prospettive di una “piccola dop” 79
Hb D homozygous lambs: I. First haematological investigations. 79
Relationships between milk quality and acidification in the production of table Mozzarella without starters 79
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel 79
Protein and peptides profiles in Buffalo meat 79
Theoretical fermentation balance and efficiency invitro volatile fatty acid production in bovine (Bos Taurus L.) and river buffalo (Bubalus bubalis L.) steers. 78
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. 78
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 78
Growth hormone: cellular and molecular aspect and its use in animal production: a review 77
Effects of the hydration process on water-soluble proteins of preserved cod products 77
Evaluation of gamma rays influence on some biochemical and microbiological aspects in black truffles 77
River Buffalo (Bubalus bubalis L.) AA phenotype haemoglobins: characterization by immobiline polyacrylamide gel electrophoresis and high performance liquid chromatography and determination of the primary structure of the constitutive chains by mass spectrometry. 77
Evaluation of mutagenic or antimutagenic properties in water and ethanol extracts from fresh and irradiated Tuber aestivum black truffle 77
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma. 76
Quality of “Cacioricotta” manufactured with termophilic selected starter. 76
Eterogeneità dell’actina nel ‘Fiocco’ del suino nero TGAA “Casertana" 76
Gliadin and glutenin composition in ancient Southern Italy common wheat cultivars: a predictive way for the establishment of the technological properties of flours 76
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 76
A system to control the quality of ricotta cheese 76
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking. 76
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. 76
Detection of bovine milk in ovine milk or cheese by gel isoelectric focusing of β-lactoglobulin: applications and limitations 75
Use of plasmin to increase the sensitivity of the detection of bovine milk in ovine cheese by gel isoelectric focusing of γ2-caseins 75
Two novel classes of neuroactive fatty acid amides are substrates for mouse neuroblastoma 'anandamide aminohydrolase' 74
Ovine casein variant identification using electrophoretic, immunochemical and chromatographic techniques 74
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 74
Evidence for different supramolecular arrangements in pasta from durum wheat (Triticum durum) and einkorn (Triticum monococcum) flours 74
Evolution of ruminants divergence ox and buffalo hemoglobins. 73
A gel electrophoretic study of caprine casein. 73
Influenza dell’irraggiamento sulla componente proteica del tartufo. Atti del convegno finale del progetto:“Trattamento di prodotti freschi altamente deperibili per garantire qualità, sicurezza e salubrità”. 73
Qualitative characteristics of virgin olive oil from the minor cultivar “Olivastro” 73
Myosin light chains as molecular markers in meat traceability of river buffalo and cattle. 73
Electrospray mass spectrometric analysis of River buffalo hemoglobins. Re-examition of α1 and α3 globin chain sequences. 72
Totale 9.476
Categoria #
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Totale 82.128


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019435 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 131 304
2019/20204.786 980 521 216 110 597 676 690 87 376 91 394 48
2020/20212.447 326 30 324 23 352 173 398 41 337 339 41 63
2021/20221.790 302 18 37 43 162 46 47 160 223 150 128 474
2022/20236.319 608 246 291 441 365 459 84 445 3.040 43 183 114
2023/2024905 165 59 66 36 62 300 54 130 11 20 2 0
Totale 20.808