DI LUCCIA, ALDO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.872
EU - Europa 8.541
AS - Asia 3.569
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 46
SA - Sud America 38
AF - Africa 13
OC - Oceania 12
Totale 21.091
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.832
CN - Cina 2.651
IE - Irlanda 2.618
UA - Ucraina 2.073
IT - Italia 1.391
SE - Svezia 994
FI - Finlandia 406
TR - Turchia 341
FR - Francia 301
IN - India 300
GB - Regno Unito 224
DE - Germania 201
SG - Singapore 170
AT - Austria 157
BE - Belgio 64
EU - Europa 46
VN - Vietnam 46
CA - Canada 35
RU - Federazione Russa 29
CZ - Repubblica Ceca 23
BR - Brasile 14
TH - Thailandia 14
HK - Hong Kong 12
NL - Olanda 10
CL - Cile 9
IR - Iran 9
AU - Australia 7
DK - Danimarca 7
ES - Italia 7
MT - Malta 7
PL - Polonia 7
DZ - Algeria 6
JP - Giappone 6
KR - Corea 5
NZ - Nuova Zelanda 5
RO - Romania 5
GR - Grecia 4
MY - Malesia 4
PE - Perù 4
PT - Portogallo 4
VE - Venezuela 4
CO - Colombia 3
EG - Egitto 3
HR - Croazia 3
LV - Lettonia 3
MX - Messico 3
AR - Argentina 2
BO - Bolivia 2
IL - Israele 2
LB - Libano 2
SA - Arabia Saudita 2
SC - Seychelles 2
AZ - Azerbaigian 1
BD - Bangladesh 1
CH - Svizzera 1
ET - Etiopia 1
GP - Guadalupe 1
ID - Indonesia 1
MA - Marocco 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
PH - Filippine 1
PK - Pakistan 1
RS - Serbia 1
Totale 21.091
Città #
Dublin 2.617
Jacksonville 1.468
Chandler 1.406
Dearborn 1.186
Nanjing 735
Nyköping 592
Wilmington 490
Beijing 322
Ann Arbor 318
Princeton 306
San Mateo 279
Ashburn 275
Nanchang 265
Woodbridge 193
New York 179
Boardman 176
Shenyang 158
Vienna 156
Tianjin 133
Des Moines 128
Helsinki 121
Hebei 115
Foggia 104
Bari 100
Singapore 93
Jiaxing 90
Kunming 80
Cedar Knolls 77
Philadelphia 76
Changsha 75
Hangzhou 72
Napoli 64
Brussels 59
Guangzhou 58
Jinan 51
Shanghai 49
Hilden 45
Los Angeles 45
Dong Ket 38
Rome 38
Ningbo 35
Bologna 32
Zhengzhou 31
Milan 29
Norwalk 29
Auburn Hills 28
Changchun 27
Naples 27
Palermo 27
Lanzhou 25
Orange 22
Taizhou 22
Seattle 20
Redwood City 19
Munich 18
Pune 18
Stevenage 18
Florence 16
Brno 15
Mascalucia 15
Jinhua 14
Torino 14
Winnipeg 14
Castellarano 13
Fuzhou 13
Hefei 13
Washington 13
Wuhan 13
Aprilia 11
London 11
Lecce 10
Lucca 10
Monterenzio 10
Borås 9
Ischia 9
Barletta 8
Bergamo 8
Reggio Calabria 8
Rui'an 8
Salerno 8
San Giovanni Rotondo 8
Shenzhen 8
Bitonto 7
Hanover 7
Houston 7
Mosta 7
Olomouc 7
Southend 7
Taranto 7
Abbiategrasso 6
Centro 6
Legnaro 6
Pagani 6
Paris 6
Parma 6
Poli 6
Scandiano 6
Teramo 6
Caserta 5
Catania 5
Totale 13.651
Nome #
Dal Garum alla colatura di alici, l’evoluzione di un condimento nutraceutico e di un gusto antico 204
Il processo proteolitico durante la stagionatura in due salumi tipici italiani: la Coppa Piacentina ed il Capocollo di Martina Franca 192
Procedimento per la produzione di ingredienti alimentari da sottoprodotti e scarti vegetali. 185
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum). 184
Polimorfismo biochimico delle proteine del latte in bovine di razza Podolica 182
Procedimento per valutare la proteolisi primaria delle frazioni caseiniche del latte e dei suoi derivati. 162
13C-NMR study of positional distribution of fatty acid in lipids from river buffalo (bubalus bubalis l.) and bovine meat 150
Nucleotide sequence of Podolian cattle (Bos taurus primigenius) alfa globin genes 149
River buffalo beta globin genes: evolutionary and structural relationship among some ruminant species 140
Nucleotide sequence of river Buffalo (Bubalus bubalis) alfa globin genes 132
Method for the detoxification of gluten proteins from grains of cereals 132
Componente proteica e lipidica della colatura di alici 128
Metodo per la detossificazione delle proteine del glutine dalla granella dei cereali 127
κ-casein polymorphism in caprine milk 115
Uno studio elettroforetico della proteolisi nei formaggi Silter prodotti in alpeggio e fondo valle. 113
Quality control of ricotta cheese based on protein composition 113
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 112
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 111
Analisi elettroforetica delle proteine miofibrillari di prodotti derivati dalla carne suina. 110
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats. 108
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 107
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura 106
The alpha chains of goat hemoglobins: old and new variants in native Apulian breeds. 104
Costituenti acidi di una oleoresina di conifere rinvenuta in anfore vinarie durante gli scavi archeologici di Oplonti. 102
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 100
Hemoglobin phenotypes in Murgese horse. 99
Effects of peptidic fractions from Saccharomyces cerevisiae culture on growth and metabolism of the ruminal bacteria Megasphaera elsdenii. 98
A new phenotype of haemoglobin, transferrin and albumin in Italian water buffalo. 98
Protein Modifications in Cooked Pork Products 98
Caratteristiche qualitative della carcassa e della carne di vitelloni podolici, bufalini, frisoni e romagnoli alimentati con due diversi livelli nutritivi 97
Quality of bovine mozzarella otained by natural starter culture (“Sieroinnesto”) 97
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions 97
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 96
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 96
Interazione tra le proteine dell'orzo e della semola durante la pastificazione ed effetti sul comportamento alla cottura e l'accettabilità del prodotto 96
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 95
Caratterizzazione dei copigmenti in vino Primitivo dopo l’affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa MS/MS 95
Differentiation of animal species by meat proteins. I. Detection of beef mixed with pork meat by isoelectric focusing of the A2 myosin light chain 94
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristic of extra vrgin olive oils flavoured with oregano and rosemary. 94
Studying the evolution of anthocyanin-derived pigments in a typical red wine of Southern Italy to assess its resistance to aging 94
An improved method for thiolysis-HPLC characterization of grape seed procyanidins. 92
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 92
A 13C-NMR study of lipids extracted from meat of different animal species 92
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. 92
Bovine κ-casein C: an electrophoretic study 91
Identical marker allelesim Podolic cattle (Bos taurus) and Indian Zebù (Bos indicus). 91
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 91
Polimorfismo genetico e biochimico dell’emoglobina nel bovino Podolico (Bos Taurus Primigenius). 91
Water buffalo (Bubalus bubalis) hemoglobins: an electrophoretic and chromatographic study. 90
Proteolysis in fermented and not fermented dry cured salumi 90
Influenza delle mild-technologies sul profilo proteico del pesce. 89
Influenza dell'irraggiamento sull'aroma del tartufo (Tuber mesentericum) 89
Proteolysis in “Soppressata Molisana” a dry-cured fermented sausage 88
Le ragioni tecnologiche di un uvaggio antico: Negramaro – Malvasia Nera di Lecce. 88
NaCl Replacement with KCl Affects Lipolysis, Microbiological and Sensorial Features of Soppressata Molisana. 88
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. 87
Purificazione dei peptidi nei vini e nei mosti 87
Imbrunimento non enzimatico disoluzioni zuccherine. Nota 1 - Isolamento e caratterizzazione di derivati del furano da soluzioni acquose acide 86
Proteomic Approach to study the influence of cluster thinning on protein expression on Bombino and Falanghina grapes 86
Microtecnologie elettroforetiche, un tool analitico innovativo nello studio del pattern proteico microbico e alimentare. 86
Influence of mould size and rennet on proteolysis and composition of Canestrato Pugliese cheese. II. Chromatographic characterization of soluble nitrogen 85
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis 85
Caratterizzazione proteica della colatura di alici di Cetara. 84
Individuazione di nuove risorse alimentari per formulazioni dietetiche 84
Evoluzione della frazione caseinica del latte bufalino congelato. Atti del convegno finale del progetto:“Trattamento di prodotti freschi altamente deperibili per garantire qualità, sicurezza e salubrità”. 84
PROTEOMIC APPROACHES FOR PROTEOLYSIS STUDY OF SILTER CHEESES PRODUCED IN VALLEY AND ALPINE PASTURES 84
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. 83
Fast isoelectric focusing of milk proteins on small ultrathin polyacrylamide gels containing urea 82
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 82
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel 82
Protein and peptides profiles in Buffalo meat 82
Il formaggio canestrato pugliese: stato dell’arte e prospettive di una “piccola dop” 81
A system to control the quality of ricotta cheese 81
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. 81
Hb D homozygous lambs: I. First haematological investigations. 80
Evaluation of mutagenic or antimutagenic properties in water and ethanol extracts from fresh and irradiated Tuber aestivum black truffle 80
Studio del profilo proteico e delle caratteristiche microbiologiche di tartufi trattati con raggi gamma. 80
Relationships between milk quality and acidification in the production of table Mozzarella without starters 79
Eterogeneità dell’actina nel ‘Fiocco’ del suino nero TGAA “Casertana" 79
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 79
Effects of the hydration process on water-soluble proteins of preserved cod products 78
Theoretical fermentation balance and efficiency invitro volatile fatty acid production in bovine (Bos Taurus L.) and river buffalo (Bubalus bubalis L.) steers. 78
Evaluation of gamma rays influence on some biochemical and microbiological aspects in black truffles 78
Quality of “Cacioricotta” manufactured with termophilic selected starter. 78
Myosin light chains as molecular markers in meat traceability of river buffalo and cattle. 78
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 78
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking. 78
Growth hormone: cellular and molecular aspect and its use in animal production: a review 77
River Buffalo (Bubalus bubalis L.) AA phenotype haemoglobins: characterization by immobiline polyacrylamide gel electrophoresis and high performance liquid chromatography and determination of the primary structure of the constitutive chains by mass spectrometry. 77
Qualitative characteristics of virgin olive oil from the minor cultivar “Olivastro” 77
Gliadin and glutenin composition in ancient Southern Italy common wheat cultivars: a predictive way for the establishment of the technological properties of flours 77
Detection of bovine milk in ovine milk or cheese by gel isoelectric focusing of β-lactoglobulin: applications and limitations 76
Use of plasmin to increase the sensitivity of the detection of bovine milk in ovine cheese by gel isoelectric focusing of γ2-caseins 76
Proteomics as tool for characterization of meat products: "Fiocco sannita". Preliminare results. 76
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index 76
Evidence for different supramolecular arrangements in pasta from durum wheat (Triticum durum) and einkorn (Triticum monococcum) flours 76
A gel electrophoretic study of caprine casein. 75
Influenza dell’irraggiamento sulla componente proteica del tartufo. Atti del convegno finale del progetto:“Trattamento di prodotti freschi altamente deperibili per garantire qualità, sicurezza e salubrità”. 75
Two novel classes of neuroactive fatty acid amides are substrates for mouse neuroblastoma 'anandamide aminohydrolase' 74
Haemoglobin I: a new β-globin chain variant found in sheep of Italian breeds 74
Totale 9.767
Categoria #
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Totale 97.140


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20203.069 0 0 0 110 597 676 690 87 376 91 394 48
2020/20212.447 326 30 324 23 352 173 398 41 337 339 41 63
2021/20221.790 302 18 37 43 162 46 47 160 223 150 128 474
2022/20236.319 608 246 291 441 365 459 84 445 3.040 43 183 114
2023/20241.089 165 59 66 36 62 300 54 130 11 20 21 165
2024/2025490 301 31 154 4 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 21.482