DI LUCCIA, ALDO

DI LUCCIA, ALDO  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 306 (tempo di esecuzione: 0.104 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
13C-NMR study of positional distribution of fatty acid in lipids from river buffalo (bubalus bubalis l.) and bovine meat 1-gen-1997 DI LUCCIA, Aldo; R., Sacchi; A., Satriani; L., Ferrara
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 1-gen-2013 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
A 13C-NMR study of lipids extracted from meat of different animal species 1-gen-1996 R., Sacchi; DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; I., Giudicianni; V., Piscopo; L., Paolillo
A gel electrophoretic study of caprine casein. 1-gen-1988 F., Addeo; R., Mauriello; DI LUCCIA, Aldo
A new hemoglobin phenotype in an Apulian native horse breed 1-gen-1994 E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; C., Scognamillo; D., Vincenti
A new phenotype of haemoglobin, transferrin and albumin in Italian water buffalo. 1-gen-1989 M., Annunziata; M., Iorio; DI LUCCIA, Aldo; L., Iannibelli; L., Ferrara
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 1-gen-2001 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat 1-gen-2004 DI LUCCIA, Aldo; V., DI MARTINO; F., Cassotta; A., Trani; G., Varricchio; M., Faccia; S., SPAGNA MUSSO; D., Matassino
A proteomic approach to plasmin and chymosin activity on river buffalo and bovine pure β-casein. 1-gen-2007 P., Loizzo; A., Trani; M., Faccia; G., Alvitti; DI LUCCIA, Aldo
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats. 1-gen-2005 DI LUCCIA, Aldo; Negro, D.; Bramante, G.; Pieragostini, E.
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions 1-gen-2011 Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A.
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis 1-gen-2005 G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; DI LUCCIA, Aldo
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis 1-gen-2005 G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; F., Addeo; DI LUCCIA, Aldo
A study of neutral lipids from river buffalo meat. 1-gen-1994 DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; R., Sacchi; S., Gigli; L., Ferrara
A system to control the quality of ricotta cheese 1-gen-1994 P., Ala; DI LUCCIA, Aldo; N. A., Nicolai; R., D'Auria; R., Mauriello; P., Laezza; L., Chianese; F., Addeo
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 1-gen-2016 La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo
Advances in photodynamic therapy of cancer 1-gen-2011 A., DE ROSA; D., Naviglio; DI LUCCIA, Aldo
Alpha and beta globin gene polymorphism in Gentile di Puglia sheep 1-gen-2001 E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; R., Rullo
An improved method for thiolysis-HPLC characterization of grape seed procyanidins. 1-gen-2008 A., Gambuti; R., Capuano; DI LUCCIA, Aldo; L., Moio; LA NOTTE, Ennio
Analisi del legame delle poliamine alle proteine nucleari nelle cellule CaCo-2 1-gen-1995 R., Lamanda; S., Pignata; DI LUCCIA, Aldo; G., Novi; A., DE FELICE; B., Daniele; G., Tritto; G., Conte; S., DE MARTINO; G., Mazzacca; L., D'Agostino