DI LUCCIA, ALDO
DI LUCCIA, ALDO
Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura
2005-01-01 Mastromatteo, G. G. A. M. B. A. C. O. R. T. A. M.; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; A., Schena; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
13C-NMR study of positional distribution of fatty acid in lipids from river buffalo (bubalus bubalis l.) and bovine meat
1997-01-01 DI LUCCIA, Aldo; R., Sacchi; A., Satriani; L., Ferrara
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. la Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia
2013-01-01 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; la Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
A 13C-NMR study of lipids extracted from meat of different animal species
1996-01-01 R., Sacchi; DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; I., Giudicianni; V., Piscopo; L., Paolillo
A gel electrophoretic study of caprine casein.
1988-01-01 F., Addeo; R., Mauriello; DI LUCCIA, Aldo
A new hemoglobin phenotype in an Apulian native horse breed
1994-01-01 E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; C., Scognamillo; D., Vincenti
A new phenotype of haemoglobin, transferrin and albumin in Italian water buffalo.
1989-01-01 M., Annunziata; M., Iorio; DI LUCCIA, Aldo; L., Iannibelli; L., Ferrara
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins
2001-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat
2004-01-01 DI LUCCIA, Aldo; V., DI MARTINO; F., Cassotta; A., Trani; G., Varricchio; M., Faccia; S., SPAGNA MUSSO; D., Matassino
A proteomic approach to investigate the qualitative and quantitative polymorphism of β-lactoglobulin in ovine milk: Inference on gene copy-number variations.
2012-01-01 G., Picariello; DI LUCCIA, Aldo; P., Ferranti; I., Alloggio; F., Addeo; E., Pieragostini
A proteomic approach to plasmin and chymosin activity on river buffalo and bovine pure β-casein.
2007-01-01 P., Loizzo; A., Trani; M., Faccia; G., Alvitti; DI LUCCIA, Aldo
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties.
2005-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; la Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats.
2005-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Negro, D.; Bramante, G.; Pieragostini, E.
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami
2023-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions
2011-01-01 Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A.
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis
2005-01-01 G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; DI LUCCIA, Aldo
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis
2005-01-01 G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; F., Addeo; DI LUCCIA, Aldo
A study of neutral lipids from river buffalo meat.
1994-01-01 DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; R., Sacchi; S., Gigli; L., Ferrara
A system to control the quality of ricotta cheese
1994-01-01 P., Ala; DI LUCCIA, Aldo; N. A., Nicolai; R., D'Auria; R., Mauriello; P., Laezza; L., Chianese; F., Addeo
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine
2016-01-01 la Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura | 1-gen-2005 | Mastromatteo, G. G. A. M. B. A. C. O. R. T. A. M.; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; A., Schena; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio | |
13C-NMR study of positional distribution of fatty acid in lipids from river buffalo (bubalus bubalis l.) and bovine meat | 1-gen-1997 | DI LUCCIA, Aldo; R., Sacchi; A., Satriani; L., Ferrara | |
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. la Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia | 1-gen-2013 | Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; la Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo | |
A 13C-NMR study of lipids extracted from meat of different animal species | 1-gen-1996 | R., Sacchi; DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; I., Giudicianni; V., Piscopo; L., Paolillo | |
A gel electrophoretic study of caprine casein. | 1-gen-1988 | F., Addeo; R., Mauriello; DI LUCCIA, Aldo | |
A new hemoglobin phenotype in an Apulian native horse breed | 1-gen-1994 | E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; C., Scognamillo; D., Vincenti | |
A new phenotype of haemoglobin, transferrin and albumin in Italian water buffalo. | 1-gen-1989 | M., Annunziata; M., Iorio; DI LUCCIA, Aldo; L., Iannibelli; L., Ferrara | |
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins | 1-gen-2001 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio | |
A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat | 1-gen-2004 | DI LUCCIA, Aldo; V., DI MARTINO; F., Cassotta; A., Trani; G., Varricchio; M., Faccia; S., SPAGNA MUSSO; D., Matassino | |
A proteomic approach to investigate the qualitative and quantitative polymorphism of β-lactoglobulin in ovine milk: Inference on gene copy-number variations. | 1-gen-2012 | G., Picariello; DI LUCCIA, Aldo; P., Ferranti; I., Alloggio; F., Addeo; E., Pieragostini | |
A proteomic approach to plasmin and chymosin activity on river buffalo and bovine pure β-casein. | 1-gen-2007 | P., Loizzo; A., Trani; M., Faccia; G., Alvitti; DI LUCCIA, Aldo | |
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. | 1-gen-2005 | DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; la Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio | |
A proteomic approach to the study of globin gene products in goats. | 1-gen-2005 | DI LUCCIA, Aldo; Negro, D.; Bramante, G.; Pieragostini, E. | |
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami | 1-gen-2023 | Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara | |
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions | 1-gen-2011 | Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A. | |
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis | 1-gen-2005 | G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; DI LUCCIA, Aldo | |
A proteomic study of muscle water soluble proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis | 1-gen-2005 | G., Picariello; A., DE MARTINO; G., Mamone; P., Ferranti; F., Addeo; DI LUCCIA, Aldo | |
A study of neutral lipids from river buffalo meat. | 1-gen-1994 | DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; R., Sacchi; S., Gigli; L., Ferrara | |
A system to control the quality of ricotta cheese | 1-gen-1994 | P., Ala; DI LUCCIA, Aldo; N. A., Nicolai; R., D'Auria; R., Mauriello; P., Laezza; L., Chianese; F., Addeo | |
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine | 1-gen-2016 | la Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo |