LA NOTTE, ENNIO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.203
EU - Europa 4.788
AS - Asia 2.942
SA - Sud America 286
AF - Africa 70
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 14
OC - Oceania 9
Totale 13.312
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.127
CN - Cina 1.322
IE - Irlanda 1.150
SG - Singapore 926
IT - Italia 881
UA - Ucraina 817
SE - Svezia 757
RU - Federazione Russa 317
BR - Brasile 240
HK - Hong Kong 202
FI - Finlandia 191
DE - Germania 186
TR - Turchia 181
IN - India 178
GB - Regno Unito 167
FR - Francia 148
VN - Vietnam 56
CA - Canada 53
BE - Belgio 42
GR - Grecia 35
ES - Italia 30
TN - Tunisia 25
IR - Iran 19
LT - Lituania 16
AR - Argentina 14
BD - Bangladesh 14
CZ - Repubblica Ceca 14
EU - Europa 14
ZA - Sudafrica 12
MX - Messico 11
PL - Polonia 11
MA - Marocco 9
PE - Perù 9
DZ - Algeria 8
EC - Ecuador 8
JP - Giappone 7
KE - Kenya 7
NL - Olanda 7
EG - Egitto 6
PH - Filippine 6
AU - Australia 5
CO - Colombia 5
VE - Venezuela 5
AT - Austria 4
NP - Nepal 4
NZ - Nuova Zelanda 4
CH - Svizzera 3
DO - Repubblica Dominicana 3
ID - Indonesia 3
IQ - Iraq 3
PK - Pakistan 3
PY - Paraguay 3
RO - Romania 3
SA - Arabia Saudita 3
AZ - Azerbaigian 2
BH - Bahrain 2
CL - Cile 2
DK - Danimarca 2
HN - Honduras 2
PA - Panama 2
UZ - Uzbekistan 2
AL - Albania 1
AO - Angola 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BB - Barbados 1
BJ - Benin 1
CG - Congo 1
GL - Groenlandia 1
HU - Ungheria 1
IL - Israele 1
JO - Giordania 1
KR - Corea 1
KW - Kuwait 1
LB - Libano 1
MD - Moldavia 1
MT - Malta 1
MY - Malesia 1
OM - Oman 1
PS - Palestinian Territory 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SM - San Marino 1
SV - El Salvador 1
TH - Thailandia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
VC - Saint Vincent e Grenadine 1
Totale 13.312
Città #
Dublin 1.150
Chandler 977
Jacksonville 581
Dearborn 488
Singapore 463
Nyköping 462
Nanjing 302
Beijing 266
Ashburn 244
Hong Kong 202
Ann Arbor 151
Wilmington 148
Santa Clara 135
Princeton 125
Dallas 121
San Mateo 121
Nanchang 119
New York 99
Boardman 92
Woodbridge 89
Des Moines 72
Bari 71
Shenyang 59
Helsinki 58
Moscow 57
Tianjin 57
Munich 56
Los Angeles 51
Council Bluffs 49
Hebei 49
Jiaxing 44
Brussels 41
Kunming 41
Hangzhou 34
Changsha 32
Foggia 29
Guangzhou 27
Ottawa 26
Ho Chi Minh City 25
Rome 25
Hilden 23
Milan 23
Zhengzhou 22
Seattle 19
Auburn Hills 18
Jinan 18
Norwalk 17
The Dalles 17
Bologna 15
Pune 15
Shanghai 15
São Paulo 15
Naples 14
Barcelona 13
London 13
Florence 12
Hanoi 12
Frankfurt am Main 11
Napoli 11
Ningbo 11
Rio de Janeiro 11
Taizhou 11
Turku 11
Washington 11
Brooklyn 10
Falkenstein 10
Lanzhou 10
Palermo 10
Bordeaux 9
Modena 9
Olomouc 9
Redwood City 9
Toronto 9
Athens 8
Canaro 8
Changchun 8
Jinhua 8
Johannesburg 8
Konya 8
Trento 8
Borås 7
Chicago 7
Fragagnano 7
Hefei 7
Montreal 7
San Francisco 7
Sidi Bou Saïd 7
Taranto 7
Tokyo 7
Warsaw 7
Belo Horizonte 6
Espoo 6
Lima 6
Nairobi 6
Padova 6
Philadelphia 6
Pignola 6
Reggio Calabria 6
San Giovanni Rotondo 6
Wuhan 6
Totale 7.867
Nome #
Aromatization of olive oil. 319
Gli antociani nelle fasi di macerazione e di elaborazione del vino, L’influenza della tecnica diffusiva sulla loro estrazione. 198
Gli amminoacidi liberi e gli alcoli superiori nella vinificazione per macerazione. Nota II: gli alcoli superiori e la loro formazione 179
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. 174
I componenti polifenolici del vino. Nota II: gli antociani in relazione a differenti sistemi di vinificazione. 159
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. 153
Acetaldeide, etanolo, metanolo e linaiolo nella maturazione e nella conservazione dell’uva Italia. 148
Gli amminoacidi e gli alcoli superiori nella vinificazione per macerazione. Nota I: gli amminoacidi liberi 144
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura 144
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 144
Il colore del vino in relazione alla frazione antocianica ionizzata. Influenza del sistema di macerazione 143
Studio dei prodotti della lipolisi nel Caciocavallo Podolico. 137
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 135
La frazione polifenolica nell’elaborazione del vino Nota I:Gli antociani. 131
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso 131
Influence of cluster thinning on grape and wine composition and wine quality of “Syrah” and “Nero di Troia” 131
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage. 130
Qualità e shelf-life di un olio extra vergine di oliva “Peranzana” aromatizzato al limone. 129
Il “Primitivo di Manduria”: possibilità migliorative attraverso l’applicazione di variabili tecnologiche 128
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso 128
Influence of irrigation and grape production on the phenolic and volatile fractions of black wine grape “Sangiovese” 128
Visualizzazione e caratterizzazione della struttura interna del pane. Impiego della microtomografia assiale computerizzata in contrasto di fase 127
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 126
Prolamin Composition, Mixing proeprties and gluten index of transgenic durum wheat lines with a modified gluten protein trafficking 125
Studio dell'effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinico della pasta mediante analisi cromatografiche 124
Phenolic content and antioxidant activity of Primitivo wine: comparison among wine-making technologies. 123
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 123
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel 122
Quality of bovine mozzarella otained by natural starter culture (“Sieroinnesto”) 121
Shelf-life of extra virgin olive oil stored in packages with different oxigen barrier properties 121
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 120
An improved method for thiolysis-HPLC characterization of grape seed procyanidins. 119
L’influenza del colore del vetro sulla conservazione del vino in bottiglia 118
Sulla qualità del vino contenuto in acciao inox 118
Evoluzione della frazione fenolica a basso peso molecolare nel corso della vinificazionedi uve “Primitivo” e della conservazionedel vino. 118
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristic of extra vrgin olive oils flavoured with oregano and rosemary. 118
Composizione polifenolica del vino rosso “Castel del Monte” nel corso dell’invecchiamento 117
Characteristics of drupes, phenolic content and antioxidant capacity of Italian olive fruits. 116
Modeling the Water transport properties of casein Based Edible Coating 116
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages. 116
Identification of minor anthocyanin pigments in grape skin extracts by HPLC-DAD-MS/MS 115
Purificazione dei peptidi nei vini e nei mosti 114
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 114
Carotenoid and Chlorophyll-Derived Compounds in Some Wine Grapes Grown in Apulian Region. 113
Evaluation of isoflavone content and antioxidant properties of soy-wheat pasta. 113
Novel analytical techniques for characterization of burnt wheat flour 113
Indagine non distruttiva sulla microstruttura del pane: microtomografia a raggi X a contrasto di fase 113
Ruolo delle sostanze antiossidanti negli alimenti 112
Development of a model structure for batch cultivation of Lactic Acid Bacteria 111
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines. 111
Biodegradable Poly-lactic acid package for the storage of carbonic maceration wine 111
Influence of irrigation and grape production on the phenolic and volatile fraction of white wine grapes “Falanghina” and “Bombino” 110
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 109
Phenolic fraction of Apulian red wines as affected by wine-making techniques 109
L’olio di oliva nella preparazione di alcune conserve di funghi. 108
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic 108
Shelf life of some monovarietal extra virgin olive oils 107
L’analisi sensoriale dei vini pugliesi: selezione e addestramento degli assaggiatori. 106
Proteomic Approach to study the influence of cluster thinning on protein expression on Bombino and Falanghina grapes 106
Effects of Olive Maturation and Stoning on Quality Indices and Antioxidant Content of Extra Virgin Oils (cv. Coratina) during Storage 105
Le ragioni tecnologiche di un uvaggio antico: Negramaro – Malvasia Nera di Lecce. 105
Influence of Row Materials and Processing Conditions on the Spaghetti Hydration Kinetic during Cooking and Overcooking 104
Indagine enologica su alcuni vitigni di nuova introduzione nel Mezzogiorno d’Italia.Nota I: La materia prima. 104
Valutazione dell’effetto del genotipo e dell’ambiente sul contenuto di fenoli di diverse specie di cereali. 104
Controlled Release of Antimicrobial Compounds from Highly Swellable Polymers 104
Rapid screening for anthocyanins and anthocyanin dimers in crude grape extracts by high performance liquid chromatography coupled with diode array detection and tandem mass spectrometry 103
I componenti polifenolici del vino.Nota III: i pigmenti polimerici 103
Electronic nose characterization of burnt wheat pasta 103
Polymeric materials as packaging for Apulia table wines 103
Influence of postharvest treatments and film permeability on quality decay kinetics of minimally processed grapes. 103
Olive oil identity determined by a methodological and statistical procedure based on evaluating the glyceridic fraction 101
Gliadin and glutenin composition in ancient Southern Italy common wheat cultivars: a predictive way for the establishment of the technological properties of flours 101
Modeling the Oxygen Barrier Properties of Nylon Film Intended for Food Packaging Applications 100
Aroma quality improvement of Chardonnay white wine by fermentation and ageing in barrique on lees. 100
Evolution of phenolic compounds in vergin olive oil during storage 99
Sulla validità dell’impiego degli enzimi pectolitici nelle vinificazione con macerazione 99
Interaction between soy and wheat proteins during pasta making and relationship with cooking behaviour and acceptability 99
L’influenza di alcuni trattamenti tecnologici sulla suscettibilità alla maderizzazione del vino bianco 98
Influence of Packaging Geometry and Material Properties on the Oxydation Kinetic of Bottled Virgin Olive Oil 98
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage 98
Effects of irrigation volume and nitrogen fertilization on quality of Redglobe and Michele Palieri table grape cultivars. 97
Development of a structured model for batch cultures of lactic acid bacteria 97
Studio sulla composizione e sulla struttura dei digliceridi dell'olio di oliva. Possibile contributo alla caratterizzazione del prodotto di pregio. 97
Quality of “Cacioricotta” manufactured with termophilic selected starter. 96
HPLC-UV-MS characterization of anthocyanin-derived pigments in Southern Italy red wines 96
Identification of anthocyanins and anthocyanin-derived pigments in Primitivo red wine by HPLC-ESI-MS/MS 96
Bioelectrochemical determination of lactic and malic acid in wines. 95
Prove di appassimento dell’uva Moscato di Trani, confronto tra l’appassimento su pianta e su graticci 95
Influence of pre-treatments on quality of Apulian table grape during storage. 94
Modeling the spaghetti hydration kinetics during cooking and overcooking 93
Influence of raw materials and processing conditions on spaghetti hydration kinetic during cooking and overcooking 93
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta-making. 92
Phenolic compounds in different olive varieties 91
Influenza esercitata dall’aumento della produzione viticola sulla composizione antocianica del vino e considerazioni tecnologiche 90
Influence of glutathione addition on volatile profile of Trebbiano and Bombino bianco wines. 90
Evoluzione dei processi lipolitici nel corso della produzione di un salame a breve stagionatura ottenuto con e senza starter 90
Influenza del trattamento termico sulle interazioni tra sieroproteine e membrana del globulo di grasso del latte 90
Influence of Oxygen Barrier Properties of the Package on Extra Virgin Olive Oil Shelf Life 90
Decline of benalaxyl, chlorothalonil and methomyl residues in tomato 88
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 88
Totale 11.596
Categoria #
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Totale 61.793


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021656 0 0 0 0 0 116 166 16 139 150 60 9
2021/2022943 132 18 43 25 84 16 62 66 111 125 33 228
2022/20233.573 335 204 192 270 212 316 60 273 1.474 39 92 106
2023/2024661 87 42 34 42 52 163 15 57 6 30 36 97
2024/20251.760 72 22 91 110 101 241 180 131 393 45 167 207
2025/20261.368 220 343 206 354 213 32 0 0 0 0 0 0
Totale 13.443