SISTO, ROBERTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.657
NA - Nord America 3.076
AS - Asia 2.185
SA - Sud America 337
AF - Africa 40
OC - Oceania 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
Totale 9.325
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.025
IT - Italia 1.060
CN - Cina 872
IE - Irlanda 754
SG - Singapore 735
UA - Ucraina 568
SE - Svezia 349
BR - Brasile 268
RU - Federazione Russa 247
FR - Francia 174
HK - Hong Kong 168
DE - Germania 160
IN - India 99
VN - Vietnam 94
FI - Finlandia 92
GB - Regno Unito 92
TR - Turchia 80
AT - Austria 30
BE - Belgio 30
AR - Argentina 27
CA - Canada 27
ES - Italia 21
ID - Indonesia 21
NL - Olanda 19
MX - Messico 18
IR - Iran 16
CZ - Repubblica Ceca 14
BD - Bangladesh 13
EU - Europa 12
IQ - Iraq 12
EC - Ecuador 10
PE - Perù 10
ZA - Sudafrica 10
AU - Australia 9
PT - Portogallo 9
SA - Arabia Saudita 9
JP - Giappone 8
NZ - Nuova Zelanda 8
EG - Egitto 7
PH - Filippine 7
PK - Pakistan 7
VE - Venezuela 7
PL - Polonia 6
AL - Albania 5
CH - Svizzera 5
CL - Cile 5
LT - Lituania 5
MA - Marocco 5
TN - Tunisia 5
CO - Colombia 4
CY - Cipro 4
JO - Giordania 4
KE - Kenya 4
PY - Paraguay 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
DO - Repubblica Dominicana 3
DZ - Algeria 3
HU - Ungheria 3
KR - Corea 3
LK - Sri Lanka 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
MY - Malesia 3
TW - Taiwan 3
BH - Bahrain 2
BO - Bolivia 2
BY - Bielorussia 2
GH - Ghana 2
GR - Grecia 2
IL - Israele 2
LB - Libano 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
NP - Nepal 2
OM - Oman 2
RO - Romania 2
RS - Serbia 2
TT - Trinidad e Tobago 2
UZ - Uzbekistan 2
AM - Armenia 1
AZ - Azerbaigian 1
DK - Danimarca 1
GA - Gabon 1
GE - Georgia 1
KW - Kuwait 1
MD - Moldavia 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
NI - Nicaragua 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
SN - Senegal 1
TH - Thailandia 1
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 1
Totale 9.325
Città #
Dublin 751
Chandler 470
Jacksonville 386
Singapore 335
Dearborn 253
Nyköping 247
Nanjing 185
Ashburn 178
Hong Kong 168
Beijing 166
Dallas 102
Wilmington 98
Santa Clara 97
Rome 91
Princeton 90
Foggia 87
Ann Arbor 82
Nanchang 74
Mestre 65
The Dalles 62
New York 60
San Mateo 59
Des Moines 54
Bari 53
Boardman 53
Munich 48
Woodbridge 44
Moscow 40
Shenyang 40
Jiaxing 33
Milan 32
Los Angeles 29
São Paulo 29
Ho Chi Minh City 28
Hebei 27
Strasbourg 27
Tianjin 26
Hangzhou 25
Changsha 24
Helsinki 24
Vienna 24
Hanoi 22
Brussels 21
Shanghai 21
Pune 20
Council Bluffs 19
Guangzhou 19
Kunming 19
Jinan 17
Naples 17
Trieste 16
Auburn Hills 15
Bologna 14
San Severo 14
Seattle 14
Zhengzhou 14
Berlin 13
Changchun 13
Lanzhou 13
Redwood City 13
Winsen 13
Fort Wayne 12
Manfredonia 12
Florence 10
Napoli 10
Brindisi 9
Brno 9
Brooklyn 9
Ningbo 9
Taizhou 9
Vaiano Cremasco 9
Fuzhou 8
Lima 8
London 8
Mola Di Bari 8
Padova 8
Rio de Janeiro 8
Toronto 8
Baghdad 7
Catania 7
Chicago 7
Modena 7
San Jose 7
Serra 7
Shenzhen 7
Taormina 7
Hilden 6
Jakarta 6
Montreal 6
Siegen 6
Tokyo 6
Aveiro 5
Brasília 5
Casazza 5
Cosenza 5
Johannesburg 5
Mexico City 5
New Delhi 5
Orciano Di Pesaro 5
Perugia 5
Totale 5.378
Nome #
Innovazione e capitale sociale: il ruolo delle relazioni nelle imprese di trasformazione dei prodotti di agricoltura biologica 311
Stakeholder Involvement to Improve Accessibility in a Protect Natural Area: a Case Study. 199
Economic and Social Implications of the Industrial Use of Renewable Raw Materials 169
Analisi empirica sulla percezione di alimenti realizzati con ingredienti derivati da insetti 162
Accessible tourism in Natural Park Areas: A Social Network Analysis to discard barriers and provide information for disabled people 148
Production of bioplastics for agricultural purposes: A supply chain study 146
Food delivery, ghost kitchens and virtual restaurants: temporary or long-lasting game changers? 139
COOPERATIVE STRATEGIES AND VALUE CREATION IN SUSTAINABLE FOOD SUPPLY CHAIN 139
Participatory planning in organic solid waste management: a backcasting approach - 133
Adozione di innovazioni e variabili relazionali nelle imprese del comparto biologico 131
Dual quality food: a negative social externality or a competitiveness opportunity? 130
Stakeholder participation in planning rural development strategies: Using backcasting to support Local Action Groups in complying with CLLD requirements 129
Il capitale sociale nelle politiche di sviluppo rurale: l’esperienza dell’I.C. Leader + in provincia di Foggia 125
Agricultural trade in the Mediterranean area: actual framework and mid-tem perspectives 123
Applicabilità di criteri perequativi per la realizzazione di un Parco Pubblico 120
Capturing the impacts of LEADER: the aggregative role of Local Action Groups 117
Il sistema di rintracciabilità nella filiera della pasta 116
Il capitale sociale come fattore di sviluppo locale. Aspetti teorici ed applicativi 115
Reti locali e diffusione della conoscenza: un caso di studio 114
Vincoli, opportunità e strategie per l’esportazione dell’olio di oliva "Dauno" 114
INNOVAZIONI E CAPITALE SOCIALE STRUTTURALE NELLE IMPRESE DI TRASFORMAZIONE DEI PRODOTTI DI AGRICOLTURA BIOLOGICA 110
"Marketing turismo e territorio" 109
Modeling bio-refinery industry in rural areas: an environmental and economic evaluation of the sustainability of various policy options 109
A FCMs approach to promote new business formation in rural areas under uncertainty conditions 109
Granting tourism accesibility to disabled people in natural areas: a participatory approach. 109
Strategie di marketing territoriale per la valorizzazione delle produzioni agro-alimentari del Subappennino Dauno 108
Organic fraction of municipal solid waste valorisation in southern Italy: the stakeholders’ contribution to a long-term strategy definition 108
Long-term Planning in Organic Solid Waste Management: a Participatory Strategy Definition 107
Socio-Economic Implication of a Bio-refinery: an Analysis with Fuzzy Cognitive Maps 105
Qualità, coordinamento e reputazione collettiva nel sistema di produzione del vino D.O.C. San Severo 105
Modelling stakeholder interplay and policy scenarios for biorefinery and biodiesel production 104
Quanto conviene economicamente la semina su sodo 104
Quale tecnica di lavorazione ha il minor impatto ambientale. 104
Partenariato locale e capitale relazionale “potenziale” in provincia di Foggia 103
Local entrepreneurs’ involvement in strategy building for waste valorisation within an agro-food technological district: a SWOT-SOR approach 102
Flussi di conoscenza e imprese multinazionali: un approccio reticolare 101
Analisi degli impatti agro-ambientali prodotti dalle emissioni di CO2 delle macchine per la cerealicoltura lucana 101
Knowledge diffusion and networking in the organic production sector: a case study 98
Una strategia territoriale per la valorizzazione delle produzioni agro-alimentari nell'area Equal SARA 98
Dinamiche Informali di Apprendimento e Network di Imprese. Un Caso di studio 98
The willingness to consume insect-based food: an empirical research on Italian consumers 98
Strategie partecipative per lo sviluppo di una bioraffineria in un’economia basata su risorse energetiche rinnovabili 97
Italian Consumers’ attitudes toward alternative food made with insects as ingredients 97
Partenariato locale e capitale relazionale "potenziale" in provincia di Foggia 96
Relazioni tra Territorio e Competitività delle imprese agro-alimentari: Teoria ed Applicazione dei Distretti Rurali e dei Distretti Agro-Alimentari di Qualità 96
Qualità, Coordinamento e Reputazione Collettiva nel sistema di produzione del vino DOC San Severo 95
Determinants of food waste: a systematic review of the households behaviour 94
Dotazione territoriale e competitività del sistema agro-alimentare: un'analisi in provincia di Foggia 94
La classificazione delle aree interstiziali: il caso di Bari 93
An Analysis of the Distributional Dynamic of Foreign Direct Investment in the Italian Regions 93
LEADER and social capital in Apulia: the case studies of Gargano and Meridaunia Local Action Groups 93
Use of the organic fraction of municipal solid waste for the production of bioplastics for agricultural use: a supply chain study 93
Le risorse relazionali del territorio e i modelli di sviluppo locale 91
Le certificazioni e i marchi di qualità nel sistema agro-alimentare 91
Translating local stakeholders' perception in rural development strategies under uncertainty conditions: an application to the case of the bio-based economy in the area of Foggia (South Italy) 91
Il sistema istituzionale a supporto delle produzioni agricole biologiche nella provincia di foggia: un’analisi reticolare 90
La rintracciabilità nella filiera della pasta: aspetti economici e tecnici 88
Elementi progettuali e di costo per il recupero a fini agrituristici di un fabbricato rurale: un caso di studio 87
Social Capital in the Leader Initiative: a methodological approach 87
LEADER e capitale sociale in Puglia 87
Studio di fattibilità economica e urbanistico procedurale della realizzazione di un parco pubblico urbano 87
What is the impact of LEADER on the local social resources? Some insights on Local Action Group’s aggregative role 87
La filiera della pasta biologica in provincia di Foggia: forti potenzialità, debole integrazione 86
Puzzling stakeholder views for long-term planning in the bio-economy: A back-casting application 86
A participatory design of a trademark specification for an accessible tourism: the case of E-Parks project 86
Utilizzo economico delle aree protette nel Mezzogiorno 85
What lies beyond geographical proximity: an investigation into multirelational networks 84
Modeling the bio-refinery industry in rural areas: A participatory approach for policy options comparison 84
Verso una valutazione quantitativa dei GAL nell'Iniziativa Comunitaria LEADER 84
Le infrastrutture ed i servizi per l’agricoltura 82
Sulla scarsità delle risorse agro-alimentari 82
Inclusivity and responsible tourism: designing a trademark for a National Park Area 82
La desertificazione: principali elementi di causa-effetto 81
Qualità e coordinamento nel sistema di produzione del vino DOC San Severo 81
Are agri-food systems really switching to a circular economy model? Implications for European research and innovation policy 81
L’uso di un G.I.S. per una proposta di pianificazione del comparto vitivinicolo in un’area della Basilicata 80
EDITORIAL - Economia agro-alimentare/ Food Economy 80
Qualità della network governance nelle aree rurali: il caso dei Gruppi di Azione Locale 79
Innovation niches and socio-technical transition: A case study of bio-refinery production 78
Knowledge diffusion and geographical proximity: a multirelational networks approach 78
Material and immaterial relations in a local agrifood supply chain: an integrated approach 78
Drafting the Strategy for Sustainability in Universities: A Backcasting Approach, Sustainability, 12, 4288; doi:10.3390/su12104288. 77
Stakeholders views and expectations on food district in the province of Foggia – Apulia region: a preliminary study 77
Sustainable and accessible tourism in natural areas: a participatory approach 76
Towards a Comprehensive Evaluation of Local Action Groups in LEADER Programmes 75
Uso delle mappe cognitive per la nascita di nuove imprese in aree rurali in condizioni di incertezza 75
Are Potential Tourists Willing to Pay More for Improved Accessibility? Preliminary Evidence from the Gargano National Park 73
Network governance evaluation in rural areas: an Adaptive Co-Management approach 71
Is the partnership governance able to promote endogenous rural development? A preliminary assessment under the Adaptive Co-management approach 69
Agri-food exports and challenges of foreign markets for a small region: A network approach 68
Policy mixes formulation to support green transitions in rural areas: a methodological approach 63
Strategic Planning of Rural Areas: Integrating Participatory Backcasting and Multiple Criteria Decision Analysis Tools 57
Policy mixes in rural areas: a scoping literature review 49
Balancing Objectivity and Subjectivity in Agricultural Funding: the case of AKIS Measures 47
Climate change and natural resource scarcity: a literature review on dryfarming 45
Factors affecting food waste: a bibliometric review on the household behaviors 43
Tokenism and territorial development: enabling factor and mitigation measures 41
Prioritization of strategies for the adoption of organic agriculture using BWM and Fuzzy CoCoSo 40
Are university students really hungry for sustainability? A choice experiment on new food products from circular economy 33
An integrated methodology for food tourism strategies in rural areas 13
Totale 9.646
Categoria #
all - tutte 46.627
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 46.627


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021566 0 0 0 0 0 87 128 34 114 133 32 38
2021/2022574 74 19 11 22 49 20 20 63 50 55 38 153
2022/20232.148 170 88 119 144 126 190 78 168 948 34 39 44
2023/2024506 78 37 42 23 22 113 20 50 4 27 11 79
2024/20251.491 96 25 69 81 60 136 204 68 357 60 161 174
2025/20261.337 159 247 294 379 157 101 0 0 0 0 0 0
Totale 9.650