SISTO, ROBERTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.180
NA - Nord America 2.510
AS - Asia 990
SA - Sud America 24
OC - Oceania 15
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 12
AF - Africa 8
Totale 6.739
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.498
IT - Italia 923
IE - Irlanda 762
CN - Cina 700
UA - Ucraina 572
SE - Svezia 351
FR - Francia 174
DE - Germania 121
IN - India 86
FI - Finlandia 81
GB - Regno Unito 79
SG - Singapore 75
TR - Turchia 74
BE - Belgio 29
AT - Austria 26
IR - Iran 16
CZ - Repubblica Ceca 14
ES - Italia 12
EU - Europa 12
BR - Brasile 9
NL - Olanda 9
AU - Australia 8
CA - Canada 7
NZ - Nuova Zelanda 7
PE - Perù 7
RU - Federazione Russa 7
ID - Indonesia 6
CH - Svizzera 5
PT - Portogallo 5
CY - Cipro 4
EC - Ecuador 4
PH - Filippine 4
CL - Cile 3
KR - Corea 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
MX - Messico 3
MY - Malesia 3
TW - Taiwan 3
BD - Bangladesh 2
EG - Egitto 2
GH - Ghana 2
JP - Giappone 2
LK - Sri Lanka 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
PL - Polonia 2
RO - Romania 2
TT - Trinidad e Tobago 2
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
CO - Colombia 1
DZ - Algeria 1
GR - Grecia 1
HU - Ungheria 1
JO - Giordania 1
KW - Kuwait 1
MA - Marocco 1
MN - Mongolia 1
OM - Oman 1
PK - Pakistan 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
Totale 6.739
Città #
Dublin 759
Chandler 480
Jacksonville 391
Dearborn 258
Nyköping 250
Nanjing 189
Wilmington 99
Princeton 91
Foggia 88
Ann Arbor 83
Beijing 78
Nanchang 74
Mestre 66
Rome 66
Ashburn 64
San Mateo 59
Boardman 55
Des Moines 55
New York 52
Woodbridge 44
Bari 42
Shenyang 40
Singapore 38
Jiaxing 30
Hebei 28
Strasbourg 28
Tianjin 26
Hangzhou 24
Changsha 23
Vienna 23
Pune 21
Brussels 20
Kunming 19
Helsinki 17
Jinan 17
Los Angeles 17
Milan 17
Auburn Hills 15
Guangzhou 15
Bologna 14
Munich 14
San Severo 14
Zhengzhou 14
Berlin 13
Changchun 13
Lanzhou 13
Naples 13
Redwood City 13
Seattle 13
Trieste 13
Winsen 13
Fort Wayne 12
Shanghai 12
Napoli 10
Brindisi 9
Brno 9
Ningbo 9
Taizhou 9
Vaiano Cremasco 9
Fuzhou 8
Mola Di Bari 8
Padova 8
Catania 7
Florence 7
Lima 7
Taormina 7
Hilden 6
Serra 6
Siegen 6
Aveiro 5
Casazza 5
Centro 5
Cosenza 5
Orciano Di Pesaro 5
Santa Marinella 5
Worsley 5
Etterbeek 4
Hanover 4
Manfredonia 4
Melbourne 4
Orange 4
Palmerston North 4
Philadelphia 4
Portici 4
Quito 4
Ronco 4
Shenzhen 4
Stevenage 4
Teramo 4
Agira 3
Apricena 3
Auckland 3
Busan 3
Castellana Grotte 3
Chicago 3
Downers Grove 3
Folignano 3
Grevenbroich 3
Grumo Appula 3
Halle 3
Totale 4.190
Nome #
Innovazione e capitale sociale: il ruolo delle relazioni nelle imprese di trasformazione dei prodotti di agricoltura biologica 273
Stakeholder Involvement to Improve Accessibility in a Protect Natural Area: a Case Study. 167
Economic and Social Implications of the Industrial Use of Renewable Raw Materials 134
Analisi empirica sulla percezione di alimenti realizzati con ingredienti derivati da insetti 130
Production of bioplastics for agricultural purposes: A supply chain study 118
Participatory planning in organic solid waste management: a backcasting approach - 114
COOPERATIVE STRATEGIES AND VALUE CREATION IN SUSTAINABLE FOOD SUPPLY CHAIN 110
Stakeholder participation in planning rural development strategies: Using backcasting to support Local Action Groups in complying with CLLD requirements 108
Il capitale sociale nelle politiche di sviluppo rurale: l’esperienza dell’I.C. Leader + in provincia di Foggia 103
Dual quality food: a negative social externality or a competitiveness opportunity? 102
Adozione di innovazioni e variabili relazionali nelle imprese del comparto biologico 95
Accessible tourism in Natural Park Areas: A Social Network Analysis to discard barriers and provide information for disabled people 92
Vincoli, opportunità e strategie per l’esportazione dell’olio di oliva "Dauno" 91
Il capitale sociale come fattore di sviluppo locale. Aspetti teorici ed applicativi 90
Food delivery, ghost kitchens and virtual restaurants: temporary or long-lasting game changers? 89
Capturing the impacts of LEADER: the aggregative role of Local Action Groups 89
INNOVAZIONI E CAPITALE SOCIALE STRUTTURALE NELLE IMPRESE DI TRASFORMAZIONE DEI PRODOTTI DI AGRICOLTURA BIOLOGICA 87
Modeling bio-refinery industry in rural areas: an environmental and economic evaluation of the sustainability of various policy options 86
Applicabilità di criteri perequativi per la realizzazione di un Parco Pubblico 86
Quanto conviene economicamente la semina su sodo 86
Analisi delle risorse regionali e proposta di pianificazione del comparto vitivinicolo nell’area del Vulture-Melfese 85
Il sistema di rintracciabilità nella filiera della pasta 84
Long-term Planning in Organic Solid Waste Management: a Participatory Strategy Definition 84
Socio-Economic Implication of a Bio-refinery: an Analysis with Fuzzy Cognitive Maps 83
Strategie di marketing territoriale per la valorizzazione delle produzioni agro-alimentari del Subappennino Dauno 82
Agricultural trade in the Mediterranean area: actual framework and mid-tem perspectives 82
Organic fraction of municipal solid waste valorisation in southern Italy: the stakeholders’ contribution to a long-term strategy definition 82
Reti locali e diffusione della conoscenza: un caso di studio 81
Partenariato locale e capitale relazionale “potenziale” in provincia di Foggia 79
Qualità, coordinamento e reputazione collettiva nel sistema di produzione del vino D.O.C. San Severo 78
Una strategia territoriale per la valorizzazione delle produzioni agro-alimentari nell'area Equal SARA 77
A FCMs approach to promote new business formation in rural areas under uncertainty conditions 77
La classificazione delle aree interstiziali: il caso di Bari 76
Analisi degli impatti agro-ambientali prodotti dalle emissioni di CO2 delle macchine per la cerealicoltura lucana 76
Modelling stakeholder interplay and policy scenarios for biorefinery and biodiesel production 75
Strategie partecipative per lo sviluppo di una bioraffineria in un’economia basata su risorse energetiche rinnovabili 75
"Marketing turismo e territorio" 74
Qualità, Coordinamento e Reputazione Collettiva nel sistema di produzione del vino DOC San Severo 74
Relazioni tra Territorio e Competitività delle imprese agro-alimentari: Teoria ed Applicazione dei Distretti Rurali e dei Distretti Agro-Alimentari di Qualità 74
Granting tourism accesibility to disabled people in natural areas: a participatory approach. 74
Le certificazioni e i marchi di qualità nel sistema agro-alimentare 73
Puzzling stakeholder views for long-term planning in the bio-economy: A back-casting application 73
Italian Consumers’ attitudes toward alternative food made with insects as ingredients 73
Partenariato locale e capitale relazionale "potenziale" in provincia di Foggia 72
Le risorse relazionali del territorio e i modelli di sviluppo locale 72
Use of the organic fraction of municipal solid waste for the production of bioplastics for agricultural use: a supply chain study 72
Dotazione territoriale e competitività del sistema agro-alimentare: un'analisi in provincia di Foggia 72
Knowledge diffusion and networking in the organic production sector: a case study 71
Dinamiche Informali di Apprendimento e Network di Imprese. Un Caso di studio 71
Translating local stakeholders' perception in rural development strategies under uncertainty conditions: an application to the case of the bio-based economy in the area of Foggia (South Italy) 71
The willingness to consume insect-based food: an empirical research on Italian consumers 70
Quale tecnica di lavorazione ha il minor impatto ambientale. 68
What is the impact of LEADER on the local social resources? Some insights on Local Action Group’s aggregative role 68
La filiera della pasta biologica in provincia di Foggia: forti potenzialità, debole integrazione 67
La desertificazione: principali elementi di causa-effetto 67
Le infrastrutture ed i servizi per l’agricoltura 66
Flussi di conoscenza e imprese multinazionali: un approccio reticolare 66
L’uso di un G.I.S. per una proposta di pianificazione del comparto vitivinicolo in un’area della Basilicata 65
Il sistema istituzionale a supporto delle produzioni agricole biologiche nella provincia di foggia: un’analisi reticolare 64
Studio di fattibilità economica e urbanistico procedurale della realizzazione di un parco pubblico urbano 64
Elementi progettuali e di costo per il recupero a fini agrituristici di un fabbricato rurale: un caso di studio 63
Sulla scarsità delle risorse agro-alimentari 63
What lies beyond geographical proximity: an investigation into multirelational networks 63
Social Capital in the Leader Initiative: a methodological approach 63
Verso una valutazione quantitativa dei GAL nell'Iniziativa Comunitaria LEADER 63
Drafting the Strategy for Sustainability in Universities: A Backcasting Approach, Sustainability, 12, 4288; doi:10.3390/su12104288. 62
La rintracciabilità nella filiera della pasta: aspetti economici e tecnici 61
Modeling the bio-refinery industry in rural areas: A participatory approach for policy options comparison 61
LEADER e capitale sociale in Puglia 61
Utilizzo economico delle aree protette nel Mezzogiorno 60
Towards a Comprehensive Evaluation of Local Action Groups in LEADER Programmes 60
Knowledge diffusion and geographical proximity: a multirelational networks approach 59
Stakeholders views and expectations on food district in the province of Foggia – Apulia region: a preliminary study 59
An Analysis of the Distributional Dynamic of Foreign Direct Investment in the Italian Regions 58
Qualità della network governance nelle aree rurali: il caso dei Gruppi di Azione Locale 58
Material and immaterial relations in a local agrifood supply chain: an integrated approach 58
A participatory design of a trademark specification for an accessible tourism: the case of E-Parks project 58
EDITORIAL - Economia agro-alimentare/ Food Economy 58
Qualità e coordinamento nel sistema di produzione del vino DOC San Severo 56
Is the partnership governance able to promote endogenous rural development? A preliminary assessment under the Adaptive Co-management approach 56
Innovation niches and socio-technical transition: A case study of bio-refinery production 55
LEADER and social capital in Apulia: the case studies of Gargano and Meridaunia Local Action Groups 54
Inclusivity and responsible tourism: designing a trademark for a National Park Area 54
Uso delle mappe cognitive per la nascita di nuove imprese in aree rurali in condizioni di incertezza 53
Network governance evaluation in rural areas: an Adaptive Co-Management approach 52
Local entrepreneurs’ involvement in strategy building for waste valorisation within an agro-food technological district: a SWOT-SOR approach 51
Determinants of food waste: a systematic review of the households behaviour 48
Sustainable and accessible tourism in natural areas: a participatory approach 45
Are agri-food systems really switching to a circular economy model? Implications for European research and innovation policy 43
Strategic Planning of Rural Areas: Integrating Participatory Backcasting and Multiple Criteria Decision Analysis Tools 42
Are Potential Tourists Willing to Pay More for Improved Accessibility? Preliminary Evidence from the Gargano National Park 37
Agri-food exports and challenges of foreign markets for a small region: A network approach 34
Climate change and natural resource scarcity: a literature review on dryfarming 18
Tokenism and territorial development: enabling factor and mitigation measures 16
Factors affecting food waste: a bibliometric review on the household behaviors 11
Totale 7.020
Categoria #
all - tutte 29.439
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 29.439


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.081 0 140 63 14 160 166 191 44 104 20 139 40
2020/2021945 121 12 105 12 123 89 130 34 115 134 32 38
2021/2022582 74 19 11 26 50 20 20 63 51 56 38 154
2022/20232.178 173 91 120 148 127 194 79 168 960 34 39 45
2023/2024509 79 37 42 23 22 114 20 50 4 27 11 80
2024/2025114 97 17 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 7.020