SISTO, ROBERTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.599
NA - Nord America 2.820
AS - Asia 1.543
SA - Sud America 175
AF - Africa 17
OC - Oceania 16
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 12
Totale 8.182
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.789
IT - Italia 1.008
IE - Irlanda 762
CN - Cina 751
UA - Ucraina 572
SG - Singapore 354
SE - Svezia 352
RU - Federazione Russa 244
FR - Francia 178
HK - Hong Kong 163
DE - Germania 158
BR - Brasile 145
IN - India 96
FI - Finlandia 91
GB - Regno Unito 88
TR - Turchia 78
AT - Austria 31
BE - Belgio 30
CA - Canada 19
ES - Italia 17
NL - Olanda 17
IR - Iran 16
CZ - Repubblica Ceca 14
EU - Europa 12
ID - Indonesia 11
MX - Messico 9
PE - Perù 9
PT - Portogallo 9
AR - Argentina 8
AU - Australia 8
NZ - Nuova Zelanda 8
VN - Vietnam 8
SA - Arabia Saudita 7
BD - Bangladesh 6
CH - Svizzera 5
EC - Ecuador 5
PK - Pakistan 5
CY - Cipro 4
IQ - Iraq 4
JP - Giappone 4
LT - Lituania 4
PH - Filippine 4
PL - Polonia 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
AL - Albania 3
CL - Cile 3
EG - Egitto 3
HU - Ungheria 3
JO - Giordania 3
KR - Corea 3
LK - Sri Lanka 3
MA - Marocco 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
MY - Malesia 3
TW - Taiwan 3
BO - Bolivia 2
DZ - Algeria 2
GH - Ghana 2
GR - Grecia 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
RO - Romania 2
TT - Trinidad e Tobago 2
UZ - Uzbekistan 2
VE - Venezuela 2
ZA - Sudafrica 2
AM - Armenia 1
BH - Bahrain 1
BY - Bielorussia 1
CO - Colombia 1
GA - Gabon 1
GE - Georgia 1
IL - Israele 1
KE - Kenya 1
KW - Kuwait 1
LB - Libano 1
MN - Mongolia 1
NI - Nicaragua 1
OM - Oman 1
RS - Serbia 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
TN - Tunisia 1
Totale 8.182
Città #
Dublin 759
Chandler 480
Jacksonville 391
Dearborn 258
Nyköping 250
Nanjing 189
Singapore 180
Hong Kong 163
Wilmington 99
Santa Clara 96
Princeton 91
Foggia 88
Ann Arbor 83
Beijing 79
Nanchang 74
Rome 72
Ashburn 69
Mestre 66
San Mateo 59
New York 58
The Dalles 57
Bari 56
Boardman 55
Des Moines 55
Munich 46
Woodbridge 44
Moscow 40
Shenyang 40
Jiaxing 33
Hebei 28
Strasbourg 28
Hangzhou 26
Milan 26
Tianjin 26
Los Angeles 25
Changsha 24
Helsinki 24
Vienna 24
Brussels 21
Pune 21
Shanghai 21
Guangzhou 19
Kunming 19
Bologna 17
Jinan 17
São Paulo 16
Auburn Hills 15
Naples 14
San Severo 14
Seattle 14
Zhengzhou 14
Berlin 13
Changchun 13
Lanzhou 13
Redwood City 13
Trieste 13
Winsen 13
Fort Wayne 12
Manfredonia 12
Napoli 10
Brindisi 9
Brno 9
Ningbo 9
Taizhou 9
Vaiano Cremasco 9
Fuzhou 8
Lima 8
Mola Di Bari 8
Padova 8
Catania 7
Chicago 7
Florence 7
London 7
Shenzhen 7
Taormina 7
Brooklyn 6
Hilden 6
Ho Chi Minh City 6
Rio de Janeiro 6
Serra 6
Siegen 6
Aveiro 5
Casazza 5
Centro 5
Cosenza 5
Montreal 5
Orciano Di Pesaro 5
Santa Marinella 5
Worsley 5
Assago 4
Auckland 4
Carpi 4
Cerignola 4
Chennai 4
Dallas 4
Etterbeek 4
Hanover 4
Jakarta 4
Lisbon 4
Melbourne 4
Totale 4.834
Nome #
Innovazione e capitale sociale: il ruolo delle relazioni nelle imprese di trasformazione dei prodotti di agricoltura biologica 302
Stakeholder Involvement to Improve Accessibility in a Protect Natural Area: a Case Study. 184
Economic and Social Implications of the Industrial Use of Renewable Raw Materials 152
Analisi empirica sulla percezione di alimenti realizzati con ingredienti derivati da insetti 148
Production of bioplastics for agricultural purposes: A supply chain study 132
COOPERATIVE STRATEGIES AND VALUE CREATION IN SUSTAINABLE FOOD SUPPLY CHAIN 127
Accessible tourism in Natural Park Areas: A Social Network Analysis to discard barriers and provide information for disabled people 127
Food delivery, ghost kitchens and virtual restaurants: temporary or long-lasting game changers? 124
Participatory planning in organic solid waste management: a backcasting approach - 123
Dual quality food: a negative social externality or a competitiveness opportunity? 122
Stakeholder participation in planning rural development strategies: Using backcasting to support Local Action Groups in complying with CLLD requirements 120
Il capitale sociale nelle politiche di sviluppo rurale: l’esperienza dell’I.C. Leader + in provincia di Foggia 116
Adozione di innovazioni e variabili relazionali nelle imprese del comparto biologico 114
Capturing the impacts of LEADER: the aggregative role of Local Action Groups 107
Vincoli, opportunità e strategie per l’esportazione dell’olio di oliva "Dauno" 106
Applicabilità di criteri perequativi per la realizzazione di un Parco Pubblico 106
Il capitale sociale come fattore di sviluppo locale. Aspetti teorici ed applicativi 104
Agricultural trade in the Mediterranean area: actual framework and mid-tem perspectives 103
Il sistema di rintracciabilità nella filiera della pasta 102
Analisi delle risorse regionali e proposta di pianificazione del comparto vitivinicolo nell’area del Vulture-Melfese 102
INNOVAZIONI E CAPITALE SOCIALE STRUTTURALE NELLE IMPRESE DI TRASFORMAZIONE DEI PRODOTTI DI AGRICOLTURA BIOLOGICA 101
Reti locali e diffusione della conoscenza: un caso di studio 100
Modeling bio-refinery industry in rural areas: an environmental and economic evaluation of the sustainability of various policy options 100
Strategie di marketing territoriale per la valorizzazione delle produzioni agro-alimentari del Subappennino Dauno 99
Quanto conviene economicamente la semina su sodo 97
Socio-Economic Implication of a Bio-refinery: an Analysis with Fuzzy Cognitive Maps 96
Long-term Planning in Organic Solid Waste Management: a Participatory Strategy Definition 96
Granting tourism accesibility to disabled people in natural areas: a participatory approach. 96
A FCMs approach to promote new business formation in rural areas under uncertainty conditions 95
Partenariato locale e capitale relazionale “potenziale” in provincia di Foggia 93
Organic fraction of municipal solid waste valorisation in southern Italy: the stakeholders’ contribution to a long-term strategy definition 93
Qualità, coordinamento e reputazione collettiva nel sistema di produzione del vino D.O.C. San Severo 93
"Marketing turismo e territorio" 92
Modelling stakeholder interplay and policy scenarios for biorefinery and biodiesel production 92
Flussi di conoscenza e imprese multinazionali: un approccio reticolare 91
Analisi degli impatti agro-ambientali prodotti dalle emissioni di CO2 delle macchine per la cerealicoltura lucana 90
Italian Consumers’ attitudes toward alternative food made with insects as ingredients 90
Una strategia territoriale per la valorizzazione delle produzioni agro-alimentari nell'area Equal SARA 89
The willingness to consume insect-based food: an empirical research on Italian consumers 89
Qualità, Coordinamento e Reputazione Collettiva nel sistema di produzione del vino DOC San Severo 88
Knowledge diffusion and networking in the organic production sector: a case study 87
La classificazione delle aree interstiziali: il caso di Bari 87
Strategie partecipative per lo sviluppo di una bioraffineria in un’economia basata su risorse energetiche rinnovabili 87
Le certificazioni e i marchi di qualità nel sistema agro-alimentare 86
Dinamiche Informali di Apprendimento e Network di Imprese. Un Caso di studio 86
Use of the organic fraction of municipal solid waste for the production of bioplastics for agricultural use: a supply chain study 86
Dotazione territoriale e competitività del sistema agro-alimentare: un'analisi in provincia di Foggia 85
Il sistema istituzionale a supporto delle produzioni agricole biologiche nella provincia di foggia: un’analisi reticolare 84
Partenariato locale e capitale relazionale "potenziale" in provincia di Foggia 84
Le risorse relazionali del territorio e i modelli di sviluppo locale 84
Relazioni tra Territorio e Competitività delle imprese agro-alimentari: Teoria ed Applicazione dei Distretti Rurali e dei Distretti Agro-Alimentari di Qualità 84
Elementi progettuali e di costo per il recupero a fini agrituristici di un fabbricato rurale: un caso di studio 82
Translating local stakeholders' perception in rural development strategies under uncertainty conditions: an application to the case of the bio-based economy in the area of Foggia (South Italy) 82
An Analysis of the Distributional Dynamic of Foreign Direct Investment in the Italian Regions 81
Puzzling stakeholder views for long-term planning in the bio-economy: A back-casting application 81
La filiera della pasta biologica in provincia di Foggia: forti potenzialità, debole integrazione 79
Studio di fattibilità economica e urbanistico procedurale della realizzazione di un parco pubblico urbano 79
Le infrastrutture ed i servizi per l’agricoltura 77
Quale tecnica di lavorazione ha il minor impatto ambientale. 77
What is the impact of LEADER on the local social resources? Some insights on Local Action Group’s aggregative role 77
La desertificazione: principali elementi di causa-effetto 76
La rintracciabilità nella filiera della pasta: aspetti economici e tecnici 76
Sulla scarsità delle risorse agro-alimentari 75
L’uso di un G.I.S. per una proposta di pianificazione del comparto vitivinicolo in un’area della Basilicata 75
LEADER e capitale sociale in Puglia 75
Social Capital in the Leader Initiative: a methodological approach 74
Modeling the bio-refinery industry in rural areas: A participatory approach for policy options comparison 74
Verso una valutazione quantitativa dei GAL nell'Iniziativa Comunitaria LEADER 74
A participatory design of a trademark specification for an accessible tourism: the case of E-Parks project 74
Determinants of food waste: a systematic review of the households behaviour 73
Utilizzo economico delle aree protette nel Mezzogiorno 72
What lies beyond geographical proximity: an investigation into multirelational networks 72
Knowledge diffusion and geographical proximity: a multirelational networks approach 71
Material and immaterial relations in a local agrifood supply chain: an integrated approach 71
EDITORIAL - Economia agro-alimentare/ Food Economy 71
Drafting the Strategy for Sustainability in Universities: A Backcasting Approach, Sustainability, 12, 4288; doi:10.3390/su12104288. 70
Inclusivity and responsible tourism: designing a trademark for a National Park Area 70
Qualità e coordinamento nel sistema di produzione del vino DOC San Severo 69
Innovation niches and socio-technical transition: A case study of bio-refinery production 69
Local entrepreneurs’ involvement in strategy building for waste valorisation within an agro-food technological district: a SWOT-SOR approach 69
Stakeholders views and expectations on food district in the province of Foggia – Apulia region: a preliminary study 69
Towards a Comprehensive Evaluation of Local Action Groups in LEADER Programmes 68
Qualità della network governance nelle aree rurali: il caso dei Gruppi di Azione Locale 68
Uso delle mappe cognitive per la nascita di nuove imprese in aree rurali in condizioni di incertezza 67
Are agri-food systems really switching to a circular economy model? Implications for European research and innovation policy 64
Sustainable and accessible tourism in natural areas: a participatory approach 64
Network governance evaluation in rural areas: an Adaptive Co-Management approach 63
LEADER and social capital in Apulia: the case studies of Gargano and Meridaunia Local Action Groups 63
Is the partnership governance able to promote endogenous rural development? A preliminary assessment under the Adaptive Co-management approach 62
Are Potential Tourists Willing to Pay More for Improved Accessibility? Preliminary Evidence from the Gargano National Park 53
Agri-food exports and challenges of foreign markets for a small region: A network approach 51
Strategic Planning of Rural Areas: Integrating Participatory Backcasting and Multiple Criteria Decision Analysis Tools 50
Climate change and natural resource scarcity: a literature review on dryfarming 30
null 29
Tokenism and territorial development: enabling factor and mitigation measures 29
null 18
Policy mixes formulation to support green transitions in rural areas: a methodological approach 11
Prioritization of strategies for the adoption of organic agriculture using BWM and Fuzzy CoCoSo 9
Factors affecting food waste: a bibliometric review on the household behaviors 8
Are university students really hungry for sustainability? A choice experiment on new food products from circular economy 8
Totale 8.490
Categoria #
all - tutte 40.048
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 40.048


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021945 121 12 105 12 123 89 130 34 115 134 32 38
2021/2022582 74 19 11 26 50 20 20 63 51 56 38 154
2022/20232.178 173 91 120 148 127 194 79 168 960 34 39 45
2023/2024509 79 37 42 23 22 114 20 50 4 27 11 80
2024/20251.523 97 25 71 83 61 137 212 69 363 61 166 178
2025/202671 71 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 8.500