SISTO, ROBERTA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 3.136
NA - Nord America 2.482
AS - Asia 868
SA - Sud America 18
OC - Oceania 15
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 12
AF - Africa 4
Totale 6.535
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 2.470
IT - Italia 909
IE - Irlanda 762
CN - Cina 642
UA - Ucraina 572
SE - Svezia 351
FR - Francia 174
DE - Germania 107
IN - India 86
FI - Finlandia 81
GB - Regno Unito 77
TR - Turchia 74
AT - Austria 26
BE - Belgio 25
IR - Iran 16
SG - Singapore 14
ES - Italia 12
EU - Europa 12
BR - Brasile 9
NL - Olanda 9
AU - Australia 8
CA - Canada 7
NZ - Nuova Zelanda 7
RU - Federazione Russa 7
ID - Indonesia 6
CH - Svizzera 5
PT - Portogallo 5
CY - Cipro 4
CZ - Repubblica Ceca 4
EC - Ecuador 4
PH - Filippine 4
CL - Cile 3
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 3
MX - Messico 3
MY - Malesia 3
TW - Taiwan 3
BD - Bangladesh 2
GH - Ghana 2
JP - Giappone 2
LK - Sri Lanka 2
NO - Norvegia 2
PL - Polonia 2
RO - Romania 2
TT - Trinidad e Tobago 2
AL - Albania 1
AM - Armenia 1
CO - Colombia 1
DZ - Algeria 1
GR - Grecia 1
HU - Ungheria 1
JO - Giordania 1
KW - Kuwait 1
MA - Marocco 1
MN - Mongolia 1
OM - Oman 1
PE - Perù 1
PK - Pakistan 1
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 1
TH - Thailandia 1
Totale 6.535
Città #
Dublin 759
Chandler 480
Jacksonville 391
Dearborn 258
Nyköping 250
Nanjing 188
Wilmington 99
Princeton 91
Foggia 88
Ann Arbor 83
Beijing 75
Nanchang 74
Mestre 66
Ashburn 64
Rome 63
San Mateo 59
Des Moines 55
New York 52
Woodbridge 44
Shenyang 40
Bari 39
Boardman 34
Hebei 28
Strasbourg 28
Jiaxing 27
Tianjin 26
Hangzhou 24
Changsha 23
Vienna 23
Pune 21
Brussels 20
Kunming 19
Helsinki 17
Jinan 17
Milan 17
Auburn Hills 15
San Severo 14
Zhengzhou 14
Berlin 13
Bologna 13
Changchun 13
Lanzhou 13
Redwood City 13
Seattle 13
Trieste 13
Winsen 13
Fort Wayne 12
Naples 12
Guangzhou 11
Los Angeles 10
Napoli 10
Brindisi 9
Ningbo 9
Taizhou 9
Vaiano Cremasco 9
Fuzhou 8
Mola Di Bari 8
Padova 8
Catania 7
Florence 7
Taormina 7
Hilden 6
Serra 6
Siegen 6
Aveiro 5
Casazza 5
Centro 5
Cosenza 5
Orciano Di Pesaro 5
Santa Marinella 5
Shanghai 5
Worsley 5
Hanover 4
Melbourne 4
Orange 4
Palmerston North 4
Philadelphia 4
Portici 4
Quito 4
Ronco 4
Stevenage 4
Teramo 4
Agira 3
Apricena 3
Auckland 3
Castellana Grotte 3
Chicago 3
Downers Grove 3
Folignano 3
Grevenbroich 3
Grumo Appula 3
Halle 3
Innsbruck 3
Limassol 3
Lucca 3
Manfredonia 3
Marano Sul Panaro 3
Mogliano 3
Monte San Giovanni Campano 3
Moscow 3
Totale 4.077
Nome #
Innovazione e capitale sociale: il ruolo delle relazioni nelle imprese di trasformazione dei prodotti di agricoltura biologica 265
Stakeholder Involvement to Improve Accessibility in a Protect Natural Area: a Case Study. 166
Economic and Social Implications of the Industrial Use of Renewable Raw Materials 132
Analisi empirica sulla percezione di alimenti realizzati con ingredienti derivati da insetti 125
Production of bioplastics for agricultural purposes: A supply chain study 116
Participatory planning in organic solid waste management: a backcasting approach - 112
COOPERATIVE STRATEGIES AND VALUE CREATION IN SUSTAINABLE FOOD SUPPLY CHAIN 108
Stakeholder participation in planning rural development strategies: Using backcasting to support Local Action Groups in complying with CLLD requirements 107
Il capitale sociale nelle politiche di sviluppo rurale: l’esperienza dell’I.C. Leader + in provincia di Foggia 100
Dual quality food: a negative social externality or a competitiveness opportunity? 99
Adozione di innovazioni e variabili relazionali nelle imprese del comparto biologico 90
Vincoli, opportunità e strategie per l’esportazione dell’olio di oliva "Dauno" 90
Accessible tourism in Natural Park Areas: A Social Network Analysis to discard barriers and provide information for disabled people 88
Capturing the impacts of LEADER: the aggregative role of Local Action Groups 87
Il capitale sociale come fattore di sviluppo locale. Aspetti teorici ed applicativi 86
INNOVAZIONI E CAPITALE SOCIALE STRUTTURALE NELLE IMPRESE DI TRASFORMAZIONE DEI PRODOTTI DI AGRICOLTURA BIOLOGICA 85
Modeling bio-refinery industry in rural areas: an environmental and economic evaluation of the sustainability of various policy options 85
Applicabilità di criteri perequativi per la realizzazione di un Parco Pubblico 85
Quanto conviene economicamente la semina su sodo 84
Analisi delle risorse regionali e proposta di pianificazione del comparto vitivinicolo nell’area del Vulture-Melfese 83
Long-term Planning in Organic Solid Waste Management: a Participatory Strategy Definition 82
Il sistema di rintracciabilità nella filiera della pasta 81
Socio-Economic Implication of a Bio-refinery: an Analysis with Fuzzy Cognitive Maps 81
Organic fraction of municipal solid waste valorisation in southern Italy: the stakeholders’ contribution to a long-term strategy definition 81
Strategie di marketing territoriale per la valorizzazione delle produzioni agro-alimentari del Subappennino Dauno 80
Reti locali e diffusione della conoscenza: un caso di studio 80
Partenariato locale e capitale relazionale “potenziale” in provincia di Foggia 78
Agricultural trade in the Mediterranean area: actual framework and mid-tem perspectives 77
Qualità, coordinamento e reputazione collettiva nel sistema di produzione del vino D.O.C. San Severo 76
La classificazione delle aree interstiziali: il caso di Bari 75
Una strategia territoriale per la valorizzazione delle produzioni agro-alimentari nell'area Equal SARA 75
Modelling stakeholder interplay and policy scenarios for biorefinery and biodiesel production 75
Analisi degli impatti agro-ambientali prodotti dalle emissioni di CO2 delle macchine per la cerealicoltura lucana 75
Relazioni tra Territorio e Competitività delle imprese agro-alimentari: Teoria ed Applicazione dei Distretti Rurali e dei Distretti Agro-Alimentari di Qualità 74
Qualità, Coordinamento e Reputazione Collettiva nel sistema di produzione del vino DOC San Severo 73
A FCMs approach to promote new business formation in rural areas under uncertainty conditions 73
Strategie partecipative per lo sviluppo di una bioraffineria in un’economia basata su risorse energetiche rinnovabili 73
Partenariato locale e capitale relazionale "potenziale" in provincia di Foggia 72
Le certificazioni e i marchi di qualità nel sistema agro-alimentare 72
Puzzling stakeholder views for long-term planning in the bio-economy: A back-casting application 72
Granting tourism accesibility to disabled people in natural areas: a participatory approach. 72
Knowledge diffusion and networking in the organic production sector: a case study 71
"Marketing turismo e territorio" 71
Italian Consumers’ attitudes toward alternative food made with insects as ingredients 71
Use of the organic fraction of municipal solid waste for the production of bioplastics for agricultural use: a supply chain study 70
Dotazione territoriale e competitività del sistema agro-alimentare: un'analisi in provincia di Foggia 70
Le risorse relazionali del territorio e i modelli di sviluppo locale 69
Translating local stakeholders' perception in rural development strategies under uncertainty conditions: an application to the case of the bio-based economy in the area of Foggia (South Italy) 69
The willingness to consume insect-based food: an empirical research on Italian consumers 69
Food delivery, ghost kitchens and virtual restaurants: temporary or long-lasting game changers? 67
Dinamiche Informali di Apprendimento e Network di Imprese. Un Caso di studio 67
Quale tecnica di lavorazione ha il minor impatto ambientale. 67
Flussi di conoscenza e imprese multinazionali: un approccio reticolare 66
La filiera della pasta biologica in provincia di Foggia: forti potenzialità, debole integrazione 66
Le infrastrutture ed i servizi per l’agricoltura 65
La desertificazione: principali elementi di causa-effetto 65
What is the impact of LEADER on the local social resources? Some insights on Local Action Group’s aggregative role 65
L’uso di un G.I.S. per una proposta di pianificazione del comparto vitivinicolo in un’area della Basilicata 64
Il sistema istituzionale a supporto delle produzioni agricole biologiche nella provincia di foggia: un’analisi reticolare 63
Elementi progettuali e di costo per il recupero a fini agrituristici di un fabbricato rurale: un caso di studio 63
Social Capital in the Leader Initiative: a methodological approach 63
Studio di fattibilità economica e urbanistico procedurale della realizzazione di un parco pubblico urbano 63
Sulla scarsità delle risorse agro-alimentari 62
LEADER e capitale sociale in Puglia 61
Verso una valutazione quantitativa dei GAL nell'Iniziativa Comunitaria LEADER 61
What lies beyond geographical proximity: an investigation into multirelational networks 60
La rintracciabilità nella filiera della pasta: aspetti economici e tecnici 60
Modeling the bio-refinery industry in rural areas: A participatory approach for policy options comparison 60
Drafting the Strategy for Sustainability in Universities: A Backcasting Approach, Sustainability, 12, 4288; doi:10.3390/su12104288. 60
Utilizzo economico delle aree protette nel Mezzogiorno 59
Towards a Comprehensive Evaluation of Local Action Groups in LEADER Programmes 58
Stakeholders views and expectations on food district in the province of Foggia – Apulia region: a preliminary study 58
An Analysis of the Distributional Dynamic of Foreign Direct Investment in the Italian Regions 57
Qualità della network governance nelle aree rurali: il caso dei Gruppi di Azione Locale 57
Knowledge diffusion and geographical proximity: a multirelational networks approach 57
Material and immaterial relations in a local agrifood supply chain: an integrated approach 57
EDITORIAL - Economia agro-alimentare/ Food Economy 56
Is the partnership governance able to promote endogenous rural development? A preliminary assessment under the Adaptive Co-management approach 55
A participatory design of a trademark specification for an accessible tourism: the case of E-Parks project 55
Qualità e coordinamento nel sistema di produzione del vino DOC San Severo 54
Innovation niches and socio-technical transition: A case study of bio-refinery production 54
Network governance evaluation in rural areas: an Adaptive Co-Management approach 52
LEADER and social capital in Apulia: the case studies of Gargano and Meridaunia Local Action Groups 52
Inclusivity and responsible tourism: designing a trademark for a National Park Area 52
Uso delle mappe cognitive per la nascita di nuove imprese in aree rurali in condizioni di incertezza 51
Local entrepreneurs’ involvement in strategy building for waste valorisation within an agro-food technological district: a SWOT-SOR approach 50
Determinants of food waste: a systematic review of the households behaviour 44
Are agri-food systems really switching to a circular economy model? Implications for European research and innovation policy 42
Sustainable and accessible tourism in natural areas: a participatory approach 42
Strategic Planning of Rural Areas: Integrating Participatory Backcasting and Multiple Criteria Decision Analysis Tools 41
Are Potential Tourists Willing to Pay More for Improved Accessibility? Preliminary Evidence from the Gargano National Park 32
Agri-food exports and challenges of foreign markets for a small region: A network approach 28
Climate change and natural resource scarcity: a literature review on dryfarming 16
Tokenism and territorial development: enabling factor and mitigation measures 10
Factors affecting food waste: a bibliometric review on the household behaviors 6
Totale 6.813
Categoria #
all - tutte 25.686
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 25.686


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019221 0 0 0 0 0 0 0 0 0 50 59 112
2019/20201.353 272 140 63 14 160 166 191 44 104 20 139 40
2020/2021945 121 12 105 12 123 89 130 34 115 134 32 38
2021/2022582 74 19 11 26 50 20 20 63 51 56 38 154
2022/20232.178 173 91 120 148 127 194 79 168 960 34 39 45
2023/2024416 79 37 42 23 22 114 20 50 4 25 0 0
Totale 6.813