FLAGELLA, ZINA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 6.458
EU - Europa 5.953
AS - Asia 4.305
SA - Sud America 547
AF - Africa 45
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 18
OC - Oceania 11
Totale 17.337
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.383
CN - Cina 1.843
IE - Irlanda 1.605
SG - Singapore 1.315
UA - Ucraina 1.157
IT - Italia 1.070
SE - Svezia 730
RU - Federazione Russa 484
BR - Brasile 469
HK - Hong Kong 372
FI - Finlandia 271
IN - India 246
TR - Turchia 196
DE - Germania 195
GB - Regno Unito 149
VN - Vietnam 140
FR - Francia 110
BE - Belgio 46
CA - Canada 33
AR - Argentina 30
AT - Austria 29
MX - Messico 29
PK - Pakistan 27
BD - Bangladesh 23
ES - Italia 22
IQ - Iraq 19
NL - Olanda 19
EU - Europa 18
IR - Iran 18
PL - Polonia 18
CZ - Repubblica Ceca 16
EC - Ecuador 16
JP - Giappone 12
ZA - Sudafrica 12
CL - Cile 11
EG - Egitto 11
ID - Indonesia 11
JO - Giordania 10
TW - Taiwan 9
IL - Israele 8
AU - Australia 7
LT - Lituania 7
UZ - Uzbekistan 7
DZ - Algeria 6
LK - Sri Lanka 6
PY - Paraguay 6
AM - Armenia 5
CO - Colombia 5
SA - Arabia Saudita 5
TH - Thailandia 5
VE - Venezuela 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
AZ - Azerbaigian 4
CI - Costa d'Avorio 4
ET - Etiopia 4
HN - Honduras 4
HU - Ungheria 4
PH - Filippine 4
MA - Marocco 3
NZ - Nuova Zelanda 3
PA - Panama 3
RO - Romania 3
TN - Tunisia 3
UY - Uruguay 3
BG - Bulgaria 2
BO - Bolivia 2
CH - Svizzera 2
GE - Georgia 2
HR - Croazia 2
KW - Kuwait 2
KZ - Kazakistan 2
LV - Lettonia 2
NO - Norvegia 2
NP - Nepal 2
OM - Oman 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
AL - Albania 1
BB - Barbados 1
BH - Bahrain 1
BN - Brunei Darussalam 1
BW - Botswana 1
CR - Costa Rica 1
DK - Danimarca 1
EE - Estonia 1
GD - Grenada 1
JM - Giamaica 1
KE - Kenya 1
KR - Corea 1
LB - Libano 1
LU - Lussemburgo 1
MN - Mongolia 1
NC - Nuova Caledonia 1
NI - Nicaragua 1
QA - Qatar 1
RS - Serbia 1
SI - Slovenia 1
TT - Trinidad e Tobago 1
Totale 17.337
Città #
Dublin 1.600
Chandler 1.137
Jacksonville 804
Dearborn 722
Singapore 576
Nyköping 453
Nanjing 393
Hong Kong 371
Beijing 330
Ashburn 292
Santa Clara 198
Dallas 193
New York 193
Wilmington 186
Foggia 176
Princeton 172
San Mateo 155
Nanchang 152
Moscow 108
Woodbridge 103
Des Moines 100
Boardman 85
Helsinki 85
Munich 84
Shenyang 84
The Dalles 77
Hebei 76
Ann Arbor 75
Bari 72
Tianjin 72
Rome 69
Los Angeles 66
Changsha 59
Kunming 59
Jiaxing 54
Brussels 45
Hangzhou 44
Shanghai 44
São Paulo 44
Council Bluffs 42
Guangzhou 42
Jinan 40
Milan 40
Ho Chi Minh City 39
Manfredonia 32
Zhengzhou 32
Dong Ket 31
Ningbo 28
Auburn Hills 27
Philadelphia 23
Pune 23
Turku 22
Vienna 22
Cedar Knolls 20
Hanoi 20
Palermo 20
Naples 19
Taizhou 19
Kocaeli 17
London 17
Washington 15
Fuzhou 14
Rio de Janeiro 14
Warsaw 14
Bologna 13
Florence 13
Lanzhou 13
Napoli 13
Brno 12
Toronto 12
Viterbo 12
Brooklyn 11
Changchun 11
Curitiba 11
San Francisco 11
Seattle 11
Amman 10
Augusta 10
Chicago 10
Nuremberg 10
Andria 9
Caserta 9
Madrid 9
Shenzhen 9
Tokyo 9
Turin 9
Belo Horizonte 8
Catania 8
Falkenstein 8
Hefei 8
Hilden 8
Lappeenranta 8
Montreal 8
Norwalk 8
Amsterdam 7
Ankara 7
Da Nang 7
Guayaquil 7
Houston 7
Istanbul 7
Totale 10.583
Nome #
Crop salt tollerance: physiological, yield and quality aspects 212
Confronto fra genotipi antichi e moderni di frumento duro in relazione alla composizione del glutine 207
Attività Antiossidante Totale valutata mediante il nuovo metodo LOX/RNO (Lipossigenasi/p-nitrosodimetilanilina) in frazione lipofila estratta da granella di frumento duro (Triticum durum Desf.) 202
2-DE comparative gluten analysis between one modern and one old durum wheat genotype. 172
Effect of germination and sprout storage on antioxidant capacity and phenolic content in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.). 153
Antioxidant Activity of Free and Bound Compounds in Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Seeds in Comparison with Durum Wheat and Emmer 151
Differences in gluten protein composition between old and modern durum wheat genotypes in relation to 20th century breeding in Italy 141
Antioxidant capacity, phenolic and vitamin C contents of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) as affected by sprouting and storage conditions 139
Effect of supplementary irrigation on seed yield and oil quality of sunflower (Helianthus annus L.) grown in a sub-arid environment 138
Evaluation of Phenolic Antioxidant Capacity in Grains of Modern and Old Durum Wheat Genotypes by the Novel QUENCHERABTS Approach 137
Attività antiossidante in granella di frumento duro valutata con il nuovo metodo LOX/RNO. Contributo delle frazioni idrofila, lipofila e fenolica 136
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE TOTALE IN GRANELLA DI FRUMENTI A DIVERSO LIVELLO DI PLOIDÍA. 135
Antioxidant capacity of durum wheat large flour particles may be evaluated by QUENCHERABTS assay by adopting a proper calculation mode 135
Effetti dell’irrigazione con acqua salmastra sulla produzione e sulla composizione acidica dell’olio in ibridi di girasole (Helianthus annuus L.) a diverso contenuto in acido oleico. 134
ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE DELLA GRANELLA DI FRUMENTO DURO (TRITICUM DURUM DESF.) E RELAZIONI DELLA LIPOSSIGENASI 134
Qualità nutrizionale e tecnologica del frumento duro. 132
La programmazione irrigua aziendale in orticoltura: stato dell'arte e prospettive d'innovazione 130
Comparative analysis of gluten proteins in three durum wheat cultivars by a proteomic approach 130
Response of carotenoids and tocols of durum wheat in relation to water stress and sulfur fertilization 130
Approccio proteomico per la caratterizzazione delle proteine di riserva del frumento duro. 127
Effect of drought stress on the expression of metabolic proteins in developing grains of durum wheat 125
Un metodo innovativo per la determinazione dell’attività antiossidante totale in matrici alimentari basato sull’utilizzo dell’enzima Lipossigenasi. 125
Isolation and characterization of plant growth promoting rhizobacteria (PGPR) for improving nutrient use efficiency in durum wheat 124
Assessment of phenolic antioxidant capacity of durum wheat grains by the novel QUENCHER-ABTS assay 122
Assessment of grain protein composition in old and modern Italian durum wheat genotypes 121
The pontential of sunflower cultivation for fuel production in southern Italy. 119
Antioxidant activity of free versus bound compounds in seeds of different cereal species 119
Durum wheat salt tolerance in relation to physiological, yield and quality characters 117
Synthesis and turnover rates of four rat liver mitochondrial RNA species. 116
Antioxidant Activity in Wheat Grains With Different Ploidy Levels. 116
Valutazione dell'attività antiossidante totale della granella in colture erbacee di particolare valore nutrizionale 115
Analysis of gluten proteins composition during grain filling intwo durum wheat cuktivars submitted to two water regimes 115
Evaluation of antioxidant activity of grains from graminaceae, pseudocereals and leguminosae 114
Resitance to abiotic stresses in Durum wheat: which ideotype? 113
Presentazione di 4 nuovi grani duri. 113
Effect of saline water on oil yield and quality of a high oleic sunflower (Helianthus annuus L.) hybrid 113
Confronto tra una varietà antica ed una moderna di frumento duro in relazione a composizione del glutine e qualità tecnologica. 113
Effects of Genotype, Growing Season and Nitrogen Level on Gluten Protein Assembly of Durum Wheat Grown under Mediterranean Conditions 113
Isolation, screening, and characterization of plant-growth-promoting bacteria from durum wheat rhizosphere to improve N and P nutrient use efficiency 112
"Ratio of fluorescence decrease" (Rfd) e resistenza al deficit idrico in varietà di frumento duro di recente costituzione. 111
Exploring genetic differences in dietary fiber composition within old and modern durum wheat genotypes 111
Changes in seed yield and oil fatty acid composition of high oleic sunflower (Helianthus annus L.) hybrids in relation to the sowing date and the water regime 110
Valutazione dell’effetto del deficit idrico sulla composizione delle proteine di riserva del frumento duro mediante un approccio proteomico 110
Assessment of Storage Protein Composition in Old and Modern Durum Wheat Genotypes 110
Confronto tra vecchie e nuove varietà di frumento duro in relazione alla tolleranza allo stress salino. 109
Water deficit effects on photochemical quenching of chlorophyll fluorescence in durum wheat. 108
Qualità salutistica del frumento duro valutata mediante determinazione dell'attività antiossidante 108
Influenza del deficit idrico su efficienza d'uso e traslocazione dell'azoto in frumento duro 108
Mitocondri di frumento duro e resistenza allo stress idrico. 107
Kautsky effect as drought tolerance indicator in durum wheat (Triticum durum Desf.). II. Intrinsic variations of fluorescence induction curve: day-night and phenological changes 107
Effect of Hoagland nutrient solution on Mineral Content of Radish (RaphanussativusL.)Microgreens 107
The lipoxygenase/p-nitrosodimethylaniline reaction as a new suitable method to evaluate antioxidant activity of dietary phenolics from wheat. 106
Test di screening per resistenza alla siccità: tecniche non convenzionali di selezione genetica in frumento duro. 105
Comparison among different durum wheat genotypes in relation to grain yield and quality under low nitrogen input 105
Effetto di bassi livelli di concimazione azotata sugli aspetti quanti-qualitativi del frumento duro (Triticum durum Desf.) 105
Relationships between nitrogen utilization and grain technological quality in durum wheat: I. Nitrogen translocation and nitrogen use efficiency for protein. 105
Effetto dello stress idrico e salino su alcuni parametri produttivi del girasole (Helianthus annus L.). 104
Mitochondrial proline oxidation is affected by hyperosmotic stress in durum wheat seedlings 104
Characterization of Autochthonous Plant Growth Promoting Bacteria in Relation to Durum Wheat Nitrogen Use Efficiency 104
Relations among physiological characters in durum wheat under drought. 103
Valutazione dell'attività antiossidante in granella di frumenti nudi e vestiti mediante il nuovo metodo LOX/RNO 103
Caratterizzazione di varietà di frumento duro (Triticum durum Desf.) mediante un approccio proteomico 103
Valutazione dell'espressione delle proteine di riserva di tre varietà di frumento duro (triticum durum desf.) mediante approccio proteomico 103
Evaluation and application of the oilcrop-sun model for sunflower in Southern Italy. 102
Seasonal changes in some indicators of plant water status and their variations among wheat genotypes. 102
Influenza del regime idrico e di bassi livelli di concimazione azotata sull'efficienza d'uso dell'azoto in frumento duro 102
Caratterizzazione agro-ecologica del territorio garganico 101
Level of two mitochondrial transcripts in rat liver during perinatal and postnatal development. 100
Effetto del deficit idrico sull’attività degli enzimi antiossidanti e sul trasporto elettronico fotosintetico in frumento duro. 100
Effect of different irrigation volumes of saline water on artichoke (Cynara Scolymus L.) yield and on soil salinity 100
Chlorophyll fluorescence as a tool for screening drought tolerant cultivars in durum wheat 100
Effect of sulphur fertilization on grain quality and protein composition of durum wheat (Triticum durum, Desf.) 100
Attività antiossidante di estratti di semi di quinoa valutata mediante differenti metodiche - confronto con frumento duro e farro tetraploide 100
Changes in durum wheat mitochondrial respiration following osmotic stress applied under germination. 99
Risposta quanti-qualitativa della produzione biologica del frumento duro in Capitanata 99
Influence of salt stress on oil fatty acid composition of two sunflower hybrids 99
Stima della resistenza alla siccità di varietà di Triticum durum mediante test in vitro 99
Functional, textural and sensory properties of dry pasta supplemented with lyophilized tomato matrix or with durum wheat bran extracts produced by supercritical carbon dioxide or ultrasound 99
Biogenesi Mitocondriale: variazioni quantitative di rRNA e di mRNA in mitocondri di fegato di ratto durante lo sviluppo. 98
Sea water stress affects mitochondrial proline oxidation but not alternative oxidase activity in durum wheat germinating seedlings 98
Data set of enzyme fingerprinting of dietary fibre components (arabinoxylan and beta-glucan) in old and modern Italian durum wheat genotypes. 98
Varietal comparison for drought tolerance in durum wheat by "in vivo" chlorophyll a fluorescence. 97
Contenuto di antiossidanti lipidici nel frumento duro in funzione di diversi fattori agronomici e ambientali. 97
Le biotecnologie nel comparto agricolo,alimentare ed ambientale. 97
Relazione fra composizione proteica e qualità tecnologica del frumento duro 97
Differential Expression of Durum Wheat Gluten Proteome under Water Stress during Grain Filling 97
Assessment of antioxidant capacity and putative healthy effects of natural plant products using soybean lipoxygenase-based methods. An overview 97
Leaf morphology and water status changes in Triticum durum under water stress. 96
Concentration of 16S rRNA and CoI mRNA in developing rat liver mitochondria. 96
MESSA A PUNTO DI UN NUOVO METODO DI DETERMINAZIONE DELL’ATTIVITÀ ANTIOSSIDANTE TOTALE IN MATRICI ALIMENTARI BASATO SULLA REAZIONE DI BLEACHING DELLA P-NITROSODIMETILANILINA (RNO) CATALIZZATA DALLA LIPOSSIGENASI DI SOIA. 96
The role of Plant Growth Promoting Bacteria in improving nitrogen use efficiency for sustainable crop production; a focus on wheat 96
Variazioni della qualità tecnologica in relazione alla concimazione solfatica ed al regime idrico in frumento duro. 95
Influenza dello stato idrico e dello stadio fenologico sulla fluorescenza della clorofilla a "in vivo", In "La durogranicoltura quale fattore di sviluppo per l'agricoltura meridionale" 95
Dinamica della concentrazione salina del suolo a seguito d’irrigazione con acqua salmastra 95
Valutazione della tolleranza alla siccità in frumento duro mediante il "quenching" fotochimico di fluorescenza della clorofilla. 94
Hyperosmotic stress and durum wheat mitochondria 94
The potential of a proteomic approach to optimize durum wheat technological quality 94
Kautsky effect as drought tolerance indicator in durum wheat (Triticum durum Desf.). I. Variations of fluorescence induction curve following dehydration; probing the test 94
Miglioramento genetico del frumento duro per gli ambienti sub-aridi mediterranei. 93
Field studies on chlorophyll fluorescence as drought tolerance test in Triticum durum Desf. genotypes 93
Totale 11.365
Categoria #
all - tutte 90.893
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 90.893


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021963 0 0 0 0 0 147 184 87 281 219 9 36
2021/20221.018 165 7 9 6 41 13 37 78 134 173 67 288
2022/20234.249 340 184 206 315 267 405 76 322 1.916 27 119 72
2023/2024762 129 41 54 31 71 252 22 26 2 19 6 109
2024/20252.868 147 37 82 130 150 447 324 202 693 126 243 287
2025/20262.180 419 345 527 542 303 44 0 0 0 0 0 0
Totale 17.861