DI NOIA, ALFREDO ERNESTO
DI NOIA, ALFREDO ERNESTO
Analisi del ciclo di vita e perdite alimentari nella filiera ittica: il caso estensione shelf life del filetto di orata
2019-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Russo, Carlo
Aspetti economici dell’acquacoltura
2019-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO
Assessing Sustainability in Reusing of a Treated Wastewater for Irrigation,
2022-01-01 Russo, C.; Bianchi, P.; Cappelletti, G. M.; Di Noia, A. E.; Grilli, L.
BEST PRACTICES FOR PEOPLE WITH DISABILITIES ADOPTED IN ITALIAN NATIONAL PARKS
2019-01-01 Cappelletti, Giulio Mario; Di Noia, Alfredo Ernesto; Nicoletti, Giuseppe Martino
Food Loss Issue - Focus on Retailing in Italy
2019-01-01 DI NOIA, ALFREDO ERNESTO
Italian Protect Natural Areas Registrered Under EMAS: Role of Interested Parties.
2020-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, Giuseppe; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO
Migliorare la sostenibilità ambientale. Il caso dei prodotti gicléeart.
2022-01-01 Di Noia, A. E.; Nicoletti, G. M.; Cappelletti, G. M.; Russo, C.
Perdite alimentari, estensione della shelf life e impatto ambientale
2019-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO
Pesca e acquacoltura: politiche globali e nazionali, certificazioni
2019-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO
Preliminary Assessment of Surplus food: The case of Coop Alleanza 3.0
2021-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO
Retail 4.0 for “smart” reduction of food waste
2020-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO
S-LCA for Evaluating an Agro-Ecological Model of Organic Cultivation
2021-01-01 Nicoletti, G. M.; Cappelletti, G. M.; Russo, C.; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO
Sistema pesca e acquacoltura: aspetti ambientali
2019-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO
Surplus food donation by large retailers: Coop Alleanza 3.0 initiatives
2020-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Nicoletti, Giuseppe
The certification schemes related to the sustainability. The case of Italian National Parks
2022-01-01 Di Noia, A. E.; Cappelletti, G. M.; Russo, C.
The Social Sustainability of Organic Cultivation with S-LCA Application in Research Project
2021-01-01 DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Cappelletti, GIULIO MARIO; Russo, Carlo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Analisi del ciclo di vita e perdite alimentari nella filiera ittica: il caso estensione shelf life del filetto di orata | 1-gen-2019 | Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Russo, Carlo | |
Aspetti economici dell’acquacoltura | 1-gen-2019 | Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO | |
Assessing Sustainability in Reusing of a Treated Wastewater for Irrigation, | 1-gen-2022 | Russo, C.; Bianchi, P.; Cappelletti, G. M.; Di Noia, A. E.; Grilli, L. | |
BEST PRACTICES FOR PEOPLE WITH DISABILITIES ADOPTED IN ITALIAN NATIONAL PARKS | 1-gen-2019 | Cappelletti, Giulio Mario; Di Noia, Alfredo Ernesto; Nicoletti, Giuseppe Martino | |
Food Loss Issue - Focus on Retailing in Italy | 1-gen-2019 | DI NOIA, ALFREDO ERNESTO | |
Italian Protect Natural Areas Registrered Under EMAS: Role of Interested Parties. | 1-gen-2020 | Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, Giuseppe; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO | |
Migliorare la sostenibilità ambientale. Il caso dei prodotti gicléeart. | 1-gen-2022 | Di Noia, A. E.; Nicoletti, G. M.; Cappelletti, G. M.; Russo, C. | |
Perdite alimentari, estensione della shelf life e impatto ambientale | 1-gen-2019 | Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO | |
Pesca e acquacoltura: politiche globali e nazionali, certificazioni | 1-gen-2019 | Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO | |
Preliminary Assessment of Surplus food: The case of Coop Alleanza 3.0 | 1-gen-2021 | Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO | |
Retail 4.0 for “smart” reduction of food waste | 1-gen-2020 | Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO | |
S-LCA for Evaluating an Agro-Ecological Model of Organic Cultivation | 1-gen-2021 | Nicoletti, G. M.; Cappelletti, G. M.; Russo, C.; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO | |
Sistema pesca e acquacoltura: aspetti ambientali | 1-gen-2019 | Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO | |
Surplus food donation by large retailers: Coop Alleanza 3.0 initiatives | 1-gen-2020 | Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Nicoletti, Giuseppe | |
The certification schemes related to the sustainability. The case of Italian National Parks | 1-gen-2022 | Di Noia, A. E.; Cappelletti, G. M.; Russo, C. | |
The Social Sustainability of Organic Cultivation with S-LCA Application in Research Project | 1-gen-2021 | DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Cappelletti, GIULIO MARIO; Russo, Carlo |