DE PILLI, TERESA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.762
EU - Europa 4.600
AS - Asia 1.514
SA - Sud America 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
OC - Oceania 7
AF - Africa 6
Totale 10.919
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.525
IE - Irlanda 1.220
CN - Cina 1.065
UA - Ucraina 925
IT - Italia 717
SE - Svezia 645
DE - Germania 282
GB - Regno Unito 272
IN - India 243
CA - Canada 236
FR - Francia 215
FI - Finlandia 173
TR - Turchia 171
AT - Austria 67
BE - Belgio 24
BR - Brasile 16
NL - Olanda 13
EU - Europa 11
CZ - Repubblica Ceca 10
RU - Federazione Russa 10
DK - Danimarca 7
MY - Malesia 7
AU - Australia 6
PK - Pakistan 5
VN - Vietnam 5
IR - Iran 4
SG - Singapore 4
ES - Italia 3
KR - Corea 3
PL - Polonia 3
RO - Romania 3
TN - Tunisia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AE - Emirati Arabi Uniti 2
CH - Svizzera 2
HU - Ungheria 2
MD - Moldavia 2
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
DZ - Algeria 1
HK - Hong Kong 1
HR - Croazia 1
ID - Indonesia 1
JP - Giappone 1
MA - Marocco 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MX - Messico 1
MZ - Mozambico 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
Totale 10.919
Città #
Dublin 1.219
Chandler 1.008
Jacksonville 646
Dearborn 492
Nyköping 442
Nanjing 322
Montréal 224
Mcallen 218
Munich 186
Wilmington 155
Princeton 137
Beijing 122
Nanchang 120
San Mateo 118
Ashburn 106
Ann Arbor 93
Woodbridge 74
Shenyang 72
Foggia 70
Boardman 68
Vienna 66
Des Moines 63
Tianjin 61
New York 56
Hebei 48
Helsinki 46
Kunming 44
Jiaxing 40
Changsha 39
Los Angeles 34
Hangzhou 25
Jinan 24
Rome 24
Brussels 23
Lanzhou 23
Bologna 21
Ningbo 21
Zhengzhou 21
Changchun 18
Massafra 18
Napoli 18
San Severo 17
Seattle 17
Auburn Hills 16
Norwalk 15
Redwood City 14
Washington 14
Pune 13
Taranto 11
Guangzhou 10
Milan 10
Stevenage 10
Messina 9
Bari 8
Ottawa 8
Pompei 8
San Giorgio Ionico 8
Taizhou 8
Ciampino 7
Manchester 7
Naples 7
Boulder 6
Fuzhou 6
Palermo 6
Paris 6
Shanghai 6
Brno 5
Chennai 5
Chicago 5
Faisalabad 5
Hilden 5
Kocaeli 5
Orange 5
Padova 5
Santarcangelo 5
Soleminis 5
Trani 5
Borås 4
Florence 4
Fondi 4
Forlì 4
Frankfurt am Main 4
Lucera 4
Mazzano Romano 4
Mountain View 4
Sassari 4
Sheffield 4
Simi Valley 4
Udine 4
Cedar Knolls 3
Cesena 3
Council Bluffs 3
Gioia del Colle 3
Hefei 3
Ho Chi Minh City 3
Houston 3
Iesi 3
Istanbul 3
Jinhua 3
Kota Kinabalu 3
Totale 7.008
Nome #
Effects of protein-lipid and starch-lipid complexes on textural characteristics of extrudates based on wheat flour with the addition of oleic acid 683
Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology. 231
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi 214
Materiale da imballaggio biodegradabile e compostabile ottenuto dall'uso integrale degli scarti di produzione provenienti dalle industrie alimentari. 203
Biodegradable and compostable material for packaging obtained from the use of the whole wastes of production of food industries. 163
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 126
Studio sul processo di estrusione applicato a farina di semi oleosi 126
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 114
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici 111
Oxidative stability of the lipid fraction in roasted coffee 111
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 107
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 106
Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 105
Studio sul trattamento di disidratazione osmotica sottovuoto applicato a spicchi di pomodoro 105
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 104
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 104
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 103
Innovazione di processo per la produzione di pomodori semi-dry: trattamento combinato essiccamento-acidificazione 102
Functional food produced by extrusion-cooking technology 101
Application of vacuum impregnation with anti-freezing proteins to improve the quality of truffles. 100
Color measure on microwave blanched artichokes 99
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 97
Technological Innovation and Enhancement of Marginal Products 96
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 95
Sistemi innovativi per la pastorizzazione a microonde di antipasti vegetali 95
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 93
Vitamin C kinetic degradation of strawberry juice stored under non-isothermal conditions 92
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 92
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 91
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 90
Effect of enzymatic and technological treatments on solubilisation of arabinoxylans from brewer's spent grain 89
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 89
Effetti del condizionamento sulla shelf life di semi oleosi. Studio sulla mandorla 88
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 88
Valutazione della shelf-life di salsicce vegetali innovative confezionate con diversi gradi di vuoto 88
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 86
Study of extrusion-cooking applied to chickpea flour 86
Microwave blanching of cubed potatoes 85
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 84
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 84
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.) 83
Aromatic profile by Electronic Nose System as affected by grinding grade of roasted coffee 83
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 83
Vegetable “Salami” with High Nutritional and Functional Properties 83
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 81
Study on formation of starch-lipid complexes during extrusion-cooking of almond flour 81
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta 81
Application of Vacuum Impregnation Techniques to Improve the pH Reduction of Vegetables: Study on Carrots and Eggplants 81
Application of pulsed vacuum acidification for the pH reduction of mushrooms 81
Study on pre-stabilization of pumpkin (Cucurbita moschata) by osmotic dehydration in quaternary complex solution 80
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 80
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 79
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 79
Sviluppo e validazione di un metodo di calcolo per la programmazione di trattamenti termici su conserve vegetali 78
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 78
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 78
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 78
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 77
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa 77
Tentativi sperimentali per conoscere il contenuto di oli vergini nella classe merceologica dell’olio di sansa di oliva 77
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 76
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 76
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 76
Study of Maillard reaction in pasta dried by microwaves 75
Study on interaction among extrusion-cooking process variables and enzyme activity: evaluation of extrudate structure 75
Uso di farine non convenzionali per la realizzazione di prodotti estrusi: studio su trattamenti enzimatici 75
Influenza della forma di differenti confezioni sull'effetto sterilizzante sufficiente 75
Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching 74
Changes in the aromatic profile of espresso coffee as a function of the grinding grade and extraction time: a study by the electronic nose system 74
A review on acidifying treatments for vegetable canned food 74
Predizione del valore di attività dell’acqua in formulazioni alimentari complesse di origine vegetale. 73
Effetti delle condizioni di processo sulla perdita di grasso e su alcune proprietà funzionali di estrusi a base di farina di ceci 73
Autoxidation of packaged almonds as affected by Maillard reaction volatile compounds derived from roasting 73
Misura delle classi di sostanze di ossidazione, polimerizzazione ed idrolisi dell’olio di sansa di oliva 73
Cooking quality characterisation of ‘spaghetti’ based on soft wheat flour enriched with oat flour 73
Developing innovative healthy food: vacuum impregnation of apple slices with aloe vera (Aloe barbadensis Mill.) gels. 73
Effects of microwave drying on lipid oxidation of stuffed pasta 73
Study on microwave blanching of broccoli 71
Reconstruction of Food microstructure via statistical correlation functions. The use of lineal-path distribution functions. 70
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 70
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio d’oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto 69
pH reduction and vegetable tissue structure changes of zucchini slices during pulsed vacuum acidification 69
Valutazione della nicotinammide in alimenti a base di cereali mediante diversi metodi analitici 69
Il sorgo nella pasta composita a basso tenore di glutine 69
Influence of polyalcohols and carbohydrates on enzymatic activity and some phisical and rheological characteristics of almond extrudates 68
Effects of Drying Processing Conditions on the Quality of Uncooked and Cooked Pasta Made Up of Nonconventional Raw Material 68
Studio sulla stabilità di salami "low fat" 68
Effects of two sweet cherry cultivars (Prunus avium L., cvv. ‘Ferrovia’ and ‘Lapins’) on the shelf life of an innovative bakery product 68
pH reduction of vegetables by the application of the vacuum impregnation method 67
How the variance of some extraction variables may affect the quality of espresso coffees served in coffee shops 67
Partial substitution of pork backfat with extra-virgin olive oil in « Salami » products: effects on chemical, physical and sensorial quality 66
Studio sulle caratteristiche qualitative del caffè espresso all’italiana attraverso una indagine negli esercizi di vendita 66
OPTMIZATION OF EXTRUSION PROCESS OF RICE FLOUR ENRICHED WITH PISTACHIO NUT FLOUR 66
Shelf life extension on the minimally processed artichokes 65
Improving fatty extrudate structures with amylase and protease 65
Effects of operating conditions on oil loss and structure of almond snacks 65
Study of an innovative combination between microwaves and enzymes applied to bakery products 65
Studio sulla stabilità di prodotti carnei all’olio d’oliva 64
Prediction of heating lenght to obtain a definite F values during pasteurization of canned food 64
Cooking quality characterisation of 'spaghetti' based on soft wheat flour enriched with oat flour 64
Totale 9.328
Categoria #
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Totale 42.513


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019164 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 164
2019/20202.484 493 276 118 86 305 336 356 87 174 35 199 19
2020/20211.113 165 16 149 20 154 77 157 30 164 156 12 13
2021/2022865 129 4 5 24 60 19 38 77 122 98 52 237
2022/20233.516 334 205 225 241 195 332 47 257 1.491 28 74 87
2023/2024540 94 34 47 36 51 133 43 42 3 32 10 15
Totale 11.262