DE PILLI, TERESA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.609
EU - Europa 5.297
AS - Asia 3.277
SA - Sud America 333
AF - Africa 40
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 16
OC - Oceania 7
Totale 14.579
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.332
CN - Cina 1.345
IE - Irlanda 1.221
SG - Singapore 976
UA - Ucraina 935
IT - Italia 880
SE - Svezia 648
RU - Federazione Russa 365
DE - Germania 338
BR - Brasile 290
GB - Regno Unito 287
HK - Hong Kong 281
IN - India 260
CA - Canada 252
FR - Francia 224
FI - Finlandia 208
TR - Turchia 177
VN - Vietnam 107
AT - Austria 69
BE - Belgio 28
NL - Olanda 28
PK - Pakistan 21
BD - Bangladesh 18
IQ - Iraq 17
AR - Argentina 16
MX - Messico 16
PL - Polonia 13
CZ - Repubblica Ceca 12
EU - Europa 11
PH - Filippine 11
EC - Ecuador 8
LT - Lituania 8
ZA - Sudafrica 8
DK - Danimarca 7
ES - Italia 7
MY - Malesia 7
TN - Tunisia 7
UZ - Uzbekistan 7
AU - Australia 6
EG - Egitto 6
ID - Indonesia 6
IR - Iran 5
JP - Giappone 5
MA - Marocco 5
SA - Arabia Saudita 5
CO - Colombia 4
PE - Perù 4
TW - Taiwan 4
AZ - Azerbaigian 3
CH - Svizzera 3
DZ - Algeria 3
HU - Ungheria 3
JM - Giamaica 3
JO - Giordania 3
KR - Corea 3
OM - Oman 3
PY - Paraguay 3
RO - Romania 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BG - Bulgaria 2
BO - Bolivia 2
CL - Cile 2
ET - Etiopia 2
GA - Gabon 2
IL - Israele 2
MD - Moldavia 2
NP - Nepal 2
UY - Uruguay 2
VE - Venezuela 2
AL - Albania 1
BB - Barbados 1
BF - Burkina Faso 1
BH - Bahrain 1
CI - Costa d'Avorio 1
CR - Costa Rica 1
GE - Georgia 1
GR - Grecia 1
GT - Guatemala 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
KE - Kenya 1
KZ - Kazakistan 1
LB - Libano 1
LK - Sri Lanka 1
MK - Macedonia 1
MM - Myanmar 1
MN - Mongolia 1
MZ - Mozambico 1
NG - Nigeria 1
NI - Nicaragua 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PT - Portogallo 1
RE - Reunion 1
RS - Serbia 1
SN - Senegal 1
TT - Trinidad e Tobago 1
Totale 14.579
Città #
Dublin 1.220
Chandler 1.008
Jacksonville 646
Dearborn 492
Singapore 453
Nyköping 442
Nanjing 323
Ashburn 295
Hong Kong 278
Munich 228
Montréal 224
Mcallen 218
Beijing 176
Wilmington 155
Santa Clara 153
Princeton 137
Nanchang 120
Dallas 119
San Mateo 118
Ann Arbor 93
New York 80
Woodbridge 74
Shenyang 73
The Dalles 73
Foggia 70
Boardman 68
Helsinki 68
Vienna 67
Des Moines 63
Tianjin 61
Moscow 59
Los Angeles 58
Hebei 48
Jiaxing 48
Kunming 44
Ho Chi Minh City 42
Changsha 39
Rome 39
Guangzhou 31
Shanghai 29
Brussels 27
Bari 26
Hangzhou 25
Jinan 25
São Paulo 24
Lanzhou 23
Bologna 22
Hanoi 22
Ningbo 21
Taranto 21
Zhengzhou 21
Seattle 19
Changchun 18
Massafra 18
Napoli 18
San Severo 17
Auburn Hills 16
Council Bluffs 16
Manfredonia 15
Norwalk 15
Washington 15
Pune 14
Redwood City 14
Chicago 11
Manchester 11
Ottawa 11
Warsaw 11
Albano Laziale 10
Florence 10
Milan 10
Rio de Janeiro 10
Stevenage 10
Brooklyn 9
Messina 9
San Francisco 9
Toronto 9
Chennai 8
Frankfurt am Main 8
Pompei 8
Reggio Emilia 8
San Giorgio Ionico 8
Shenzhen 8
Taizhou 8
Turku 8
Atlanta 7
Brasília 7
Brno 7
Ciampino 7
Faisalabad 7
Naples 7
Tashkent 7
Xi'an 7
Belo Horizonte 6
Boulder 6
Columbus 6
Fasano 6
Fuzhou 6
Hefei 6
Palermo 6
Paris 6
Totale 8.782
Nome #
Effects of protein-lipid and starch-lipid complexes on textural characteristics of extrudates based on wheat flour with the addition of oleic acid 710
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi 252
Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology. 251
Materiale da imballaggio biodegradabile e compostabile ottenuto dall'uso integrale degli scarti di produzione provenienti dalle industrie alimentari. 231
Biodegradable and compostable material for packaging obtained from the use of the whole wastes of production of food industries. 208
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 157
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 152
Studio sul processo di estrusione applicato a farina di semi oleosi 148
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 146
Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 141
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 140
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 137
Application of vacuum impregnation with anti-freezing proteins to improve the quality of truffles. 137
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici 136
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 132
Innovazione di processo per la produzione di pomodori semi-dry: trattamento combinato essiccamento-acidificazione 130
Functional food produced by extrusion-cooking technology 130
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 128
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 128
Oxidative stability of the lipid fraction in roasted coffee 128
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 126
Color measure on microwave blanched artichokes 125
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 123
Sistemi innovativi per la pastorizzazione a microonde di antipasti vegetali 123
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 120
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 119
Studio sul trattamento di disidratazione osmotica sottovuoto applicato a spicchi di pomodoro 118
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 117
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 116
Application of Vacuum Impregnation Techniques to Improve the pH Reduction of Vegetables: Study on Carrots and Eggplants 115
Technological Innovation and Enhancement of Marginal Products 114
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.) 114
Valutazione della shelf-life di salsicce vegetali innovative confezionate con diversi gradi di vuoto 114
Effect of enzymatic and technological treatments on solubilisation of arabinoxylans from brewer's spent grain 112
Study of extrusion-cooking applied to chickpea flour 111
Aromatic profile by Electronic Nose System as affected by grinding grade of roasted coffee 111
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 111
Vitamin C kinetic degradation of strawberry juice stored under non-isothermal conditions 110
Microwave blanching of cubed potatoes 110
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 110
Study on formation of starch-lipid complexes during extrusion-cooking of almond flour 110
Changes in the aromatic profile of espresso coffee as a function of the grinding grade and extraction time: a study by the electronic nose system 110
Effetti del condizionamento sulla shelf life di semi oleosi. Studio sulla mandorla 109
Application of pulsed vacuum acidification for the pH reduction of mushrooms 109
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 107
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 106
Vegetable “Salami” with High Nutritional and Functional Properties 105
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products 105
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 104
Autoxidation of packaged almonds as affected by Maillard reaction volatile compounds derived from roasting 104
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 104
Tentativi sperimentali per conoscere il contenuto di oli vergini nella classe merceologica dell’olio di sansa di oliva 103
Influenza della forma di differenti confezioni sull'effetto sterilizzante sufficiente 103
Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching 102
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 102
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 102
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio d’oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto 101
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 101
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta 101
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 100
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 100
Effects of two sweet cherry cultivars (Prunus avium L., cvv. ‘Ferrovia’ and ‘Lapins’) on the shelf life of an innovative bakery product 100
Application of fuzzy logic system for the pizza production processing optimisation 100
Sviluppo e validazione di un metodo di calcolo per la programmazione di trattamenti termici su conserve vegetali 99
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 99
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 99
Study of Maillard reaction in pasta dried by microwaves 99
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 99
Study on pre-stabilization of pumpkin (Cucurbita moschata) by osmotic dehydration in quaternary complex solution 98
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 98
Misura delle classi di sostanze di ossidazione, polimerizzazione ed idrolisi dell’olio di sansa di oliva 97
OPTMIZATION OF EXTRUSION PROCESS OF RICE FLOUR ENRICHED WITH PISTACHIO NUT FLOUR 97
A review on acidifying treatments for vegetable canned food 97
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 96
Predizione del valore di attività dell’acqua in formulazioni alimentari complesse di origine vegetale. 96
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa 96
Study on interaction among extrusion-cooking process variables and enzyme activity: evaluation of extrudate structure 96
Measuring the food microstructure by two-point cluster function 96
Cooking quality characterisation of ‘spaghetti’ based on soft wheat flour enriched with oat flour 94
Effects of Drying Processing Conditions on the Quality of Uncooked and Cooked Pasta Made Up of Nonconventional Raw Material 94
Uso di farine non convenzionali per la realizzazione di prodotti estrusi: studio su trattamenti enzimatici 93
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 93
Prediction of heating lenght to obtain a definite F values during pasteurization of canned food 93
Il sorgo nella pasta composita a basso tenore di glutine 93
Cooking quality characterisation of 'spaghetti' based on soft wheat flour enriched with oat flour 93
Study on microwave blanching of broccoli 92
Influence of polyalcohols and carbohydrates on enzymatic activity and some phisical and rheological characteristics of almond extrudates 91
Effetti delle condizioni di processo sulla perdita di grasso e su alcune proprietà funzionali di estrusi a base di farina di ceci 91
Effects of barrel temperature on quality of almond snacks 91
Valutazione della nicotinammide in alimenti a base di cereali mediante diversi metodi analitici 91
Effects of microwave drying on lipid oxidation of stuffed pasta 91
Reconstruction of Food microstructure via statistical correlation functions. The use of lineal-path distribution functions. 89
Shelf life extension on the minimally processed artichokes 89
How the variance of some extraction variables may affect the quality of espresso coffees served in coffee shops 89
Developing innovative healthy food: vacuum impregnation of apple slices with aloe vera (Aloe barbadensis Mill.) gels. 89
Studio sulla stabilità di salami "low fat" 89
Effects of operating conditions on oil loss and structure of almond snacks 88
pH reduction and vegetable tissue structure changes of zucchini slices during pulsed vacuum acidification 88
Study on coffee quality: from green beans to roasted coffee during short storage in coffee shop 88
Partial substitution of pork backfat with extra-virgin olive oil in « Salami » products: effects on chemical, physical and sensorial quality 87
Totale 11.887
Categoria #
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Totale 71.268


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021609 0 0 0 0 0 77 157 30 164 156 12 13
2021/2022865 129 4 5 24 60 19 38 77 122 98 52 237
2022/20233.516 334 205 225 241 195 332 47 257 1.491 28 74 87
2023/2024615 94 34 47 36 51 133 43 42 3 32 10 90
2024/20252.053 117 43 98 75 115 306 198 124 482 102 182 211
2025/20261.573 211 285 346 477 232 22 0 0 0 0 0 0
Totale 14.963