DE PILLI, TERESA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 4.774
NA - Nord America 4.518
AS - Asia 1.490
SA - Sud America 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
AF - Africa 6
OC - Oceania 6
Totale 10.824
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.281
IE - Irlanda 1.407
CN - Cina 1.063
UA - Ucraina 925
SE - Svezia 645
IT - Italia 629
DE - Germania 288
GB - Regno Unito 270
CA - Canada 236
IN - India 228
FR - Francia 215
FI - Finlandia 173
TR - Turchia 171
BE - Belgio 106
AT - Austria 67
BR - Brasile 16
EU - Europa 11
RU - Federazione Russa 10
NL - Olanda 8
DK - Danimarca 7
MY - Malesia 7
AU - Australia 5
VN - Vietnam 5
CZ - Repubblica Ceca 4
IR - Iran 4
SG - Singapore 4
ES - Italia 3
KR - Corea 3
PL - Polonia 3
RO - Romania 3
TN - Tunisia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
CH - Svizzera 2
HU - Ungheria 2
MD - Moldavia 2
BG - Bulgaria 1
CL - Cile 1
DZ - Algeria 1
HK - Hong Kong 1
HR - Croazia 1
ID - Indonesia 1
JP - Giappone 1
MA - Marocco 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MX - Messico 1
MZ - Mozambico 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
Totale 10.824
Città #
Dublin 1.407
Chandler 1.008
Jacksonville 646
Dearborn 492
Nyköping 442
Nanjing 322
Montréal 224
Mcallen 218
Munich 186
Wilmington 155
Princeton 137
Beijing 122
Nanchang 120
San Mateo 118
Brussels 105
Ann Arbor 93
Woodbridge 74
Shenyang 72
Foggia 70
Vienna 66
Des Moines 63
Tianjin 61
Boardman 54
Hebei 48
Helsinki 46
Kunming 44
Jiaxing 40
Changsha 39
Hangzhou 25
Jinan 24
Lanzhou 23
Rome 22
Ningbo 21
Zhengzhou 21
Changchun 18
Massafra 18
Napoli 18
Auburn Hills 16
Norwalk 15
Redwood City 14
Bologna 13
Los Angeles 12
Guangzhou 10
Milan 10
Stevenage 10
Frankfurt am Main 9
Bari 8
Ottawa 8
Paris 8
Philadelphia 8
Pompei 8
San Giorgio Ionico 8
Taizhou 8
Manchester 7
Boulder 6
Fuzhou 6
New York 6
Shanghai 6
Chennai 5
Chicago 5
Hilden 5
Kocaeli 5
Orange 5
Padova 5
Santarcangelo 5
Trani 5
Ashburn 4
Borås 4
Dallas 4
Florence 4
Fondi 4
Forlì 4
Lucera 4
Mazzano Romano 4
Mountain View 4
Sassari 4
Sheffield 4
Simi Valley 4
Udine 4
Cedar Knolls 3
Cesena 3
Gioia del Colle 3
Hanover 3
Hefei 3
Ho Chi Minh City 3
Houston 3
Iesi 3
Istanbul 3
Jinhua 3
Kota Kinabalu 3
Naples 3
Oderzo 3
Palermo 3
Parma 3
Perth 3
Perugia 3
Saint Petersburg 3
Torino 3
Turin 3
Vertova 3
Totale 7.013
Nome #
Effects of protein-lipid and starch-lipid complexes on textural characteristics of extrudates based on wheat flour with the addition of oleic acid 684
Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology. 234
Materiale da imballaggio biodegradabile e compostabile ottenuto dall'uso integrale degli scarti di produzione provenienti dalle industrie alimentari. 205
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi 195
Biodegradable and compostable material for packaging obtained from the use of the whole wastes of production of food industries. 168
Studio sul processo di estrusione applicato a farina di semi oleosi 125
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 122
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 111
Oxidative stability of the lipid fraction in roasted coffee 111
Studio sul trattamento di disidratazione osmotica sottovuoto applicato a spicchi di pomodoro 107
Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 104
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 104
Functional food produced by extrusion-cooking technology 103
Color measure on microwave blanched artichokes 102
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 102
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 101
Innovazione di processo per la produzione di pomodori semi-dry: trattamento combinato essiccamento-acidificazione 101
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 101
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici 98
Technological Innovation and Enhancement of Marginal Products 96
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 95
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 95
Vitamin C kinetic degradation of strawberry juice stored under non-isothermal conditions 94
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 94
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 92
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 91
Application of vacuum impregnation with anti-freezing proteins to improve the quality of truffles. 91
Effetti del condizionamento sulla shelf life di semi oleosi. Studio sulla mandorla 90
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 90
Study of extrusion-cooking applied to chickpea flour 89
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 89
Effect of enzymatic and technological treatments on solubilisation of arabinoxylans from brewer's spent grain 89
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 88
Microwave blanching of cubed potatoes 85
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 85
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 84
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 84
Study on formation of starch-lipid complexes during extrusion-cooking of almond flour 84
Sistemi innovativi per la pastorizzazione a microonde di antipasti vegetali 84
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 83
Vegetable “Salami” with High Nutritional and Functional Properties 83
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 82
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.) 82
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 81
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 81
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta 81
Sviluppo e validazione di un metodo di calcolo per la programmazione di trattamenti termici su conserve vegetali 80
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa 80
Aromatic profile by Electronic Nose System as affected by grinding grade of roasted coffee 80
Study on pre-stabilization of pumpkin (Cucurbita moschata) by osmotic dehydration in quaternary complex solution 79
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 79
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 78
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 78
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 77
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 77
Tentativi sperimentali per conoscere il contenuto di oli vergini nella classe merceologica dell’olio di sansa di oliva 77
Application of pulsed vacuum acidification for the pH reduction of mushrooms 77
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 76
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 76
Study on interaction among extrusion-cooking process variables and enzyme activity: evaluation of extrudate structure 75
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 75
Uso di farine non convenzionali per la realizzazione di prodotti estrusi: studio su trattamenti enzimatici 75
Influenza della forma di differenti confezioni sull'effetto sterilizzante sufficiente 75
Application of Vacuum Impregnation Techniques to Improve the pH Reduction of Vegetables: Study on Carrots and Eggplants 75
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 74
Study of Maillard reaction in pasta dried by microwaves 74
Changes in the aromatic profile of espresso coffee as a function of the grinding grade and extraction time: a study by the electronic nose system 74
Effects of microwave drying on lipid oxidation of stuffed pasta 74
Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching 73
Predizione del valore di attività dell’acqua in formulazioni alimentari complesse di origine vegetale. 73
Effetti delle condizioni di processo sulla perdita di grasso e su alcune proprietà funzionali di estrusi a base di farina di ceci 73
Misura delle classi di sostanze di ossidazione, polimerizzazione ed idrolisi dell’olio di sansa di oliva 73
Cooking quality characterisation of ‘spaghetti’ based on soft wheat flour enriched with oat flour 73
Developing innovative healthy food: vacuum impregnation of apple slices with aloe vera (Aloe barbadensis Mill.) gels. 73
Valutazione della shelf-life di salsicce vegetali innovative confezionate con diversi gradi di vuoto 73
A review on acidifying treatments for vegetable canned food 72
Reconstruction of Food microstructure via statistical correlation functions. The use of lineal-path distribution functions. 71
Autoxidation of packaged almonds as affected by Maillard reaction volatile compounds derived from roasting 71
Valutazione della nicotinammide in alimenti a base di cereali mediante diversi metodi analitici 71
Shelf life extension on the minimally processed artichokes 70
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio d’oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto 70
Influence of polyalcohols and carbohydrates on enzymatic activity and some phisical and rheological characteristics of almond extrudates 70
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 70
Il sorgo nella pasta composita a basso tenore di glutine 70
Studio sulla stabilità di salami "low fat" 70
Effects of two sweet cherry cultivars (Prunus avium L., cvv. ‘Ferrovia’ and ‘Lapins’) on the shelf life of an innovative bakery product 69
Study on microwave blanching of broccoli 68
Effects of Drying Processing Conditions on the Quality of Uncooked and Cooked Pasta Made Up of Nonconventional Raw Material 68
Partial substitution of pork backfat with extra-virgin olive oil in « Salami » products: effects on chemical, physical and sensorial quality 67
pH reduction of vegetables by the application of the vacuum impregnation method 67
pH reduction and vegetable tissue structure changes of zucchini slices during pulsed vacuum acidification 67
OPTMIZATION OF EXTRUSION PROCESS OF RICE FLOUR ENRICHED WITH PISTACHIO NUT FLOUR 67
Improving fatty extrudate structures with amylase and protease 66
How the variance of some extraction variables may affect the quality of espresso coffees served in coffee shops 66
Effects of different cooking technologies on biopolymers modifications of cereal-based foods: Impact on nutritional and quality characteristics review 66
Studio sulla stabilità di prodotti carnei all’olio d’oliva 65
Effects of operating conditions on oil loss and structure of almond snacks 65
Cooking quality characterisation of 'spaghetti' based on soft wheat flour enriched with oat flour 65
Effects of barrel temperature on quality of almond snacks 64
Studio sulle caratteristiche qualitative del caffè espresso all’italiana attraverso una indagine negli esercizi di vendita 64
Totale 9.235
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Totale 30.878


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/20191.158 0 0 16 24 209 219 234 65 69 64 94 164
2019/20202.484 493 276 118 86 305 336 356 87 174 35 199 19
2020/20211.113 165 16 149 20 154 77 157 30 164 156 12 13
2021/2022865 129 4 5 24 60 19 38 77 122 98 52 237
2022/20233.791 334 205 225 241 195 332 53 300 1.681 29 104 92
2023/2024170 95 41 34 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 11.167