DE PILLI, TERESA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 4.802
EU - Europa 4.644
AS - Asia 1.733
SA - Sud America 20
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 13
OC - Oceania 7
AF - Africa 6
Totale 11.225
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.563
IE - Irlanda 1.221
CN - Cina 1.188
UA - Ucraina 925
IT - Italia 743
SE - Svezia 645
DE - Germania 286
GB - Regno Unito 273
IN - India 243
CA - Canada 237
FR - Francia 215
FI - Finlandia 178
TR - Turchia 171
SG - Singapore 94
AT - Austria 67
BE - Belgio 25
BR - Brasile 16
NL - Olanda 13
CZ - Repubblica Ceca 12
EU - Europa 11
RU - Federazione Russa 10
PK - Pakistan 8
DK - Danimarca 7
MY - Malesia 7
AU - Australia 6
VN - Vietnam 5
IR - Iran 4
PL - Polonia 4
CH - Svizzera 3
ES - Italia 3
KR - Corea 3
RO - Romania 3
TN - Tunisia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AE - Emirati Arabi Uniti 2
AZ - Azerbaigian 2
BG - Bulgaria 2
CL - Cile 2
HU - Ungheria 2
MD - Moldavia 2
BO - Bolivia 1
CR - Costa Rica 1
DZ - Algeria 1
GE - Georgia 1
HK - Hong Kong 1
HR - Croazia 1
ID - Indonesia 1
JP - Giappone 1
LT - Lituania 1
MA - Marocco 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MX - Messico 1
MZ - Mozambico 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PE - Perù 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
Totale 11.225
Città #
Dublin 1.220
Chandler 1.008
Jacksonville 646
Dearborn 492
Nyköping 442
Nanjing 323
Montréal 224
Mcallen 218
Munich 188
Wilmington 155
Princeton 137
Beijing 124
Nanchang 120
San Mateo 118
Ashburn 107
Ann Arbor 93
Woodbridge 74
Shenyang 72
Foggia 70
Boardman 68
Vienna 66
Des Moines 63
Tianjin 61
Singapore 57
New York 56
Helsinki 51
Los Angeles 49
Hebei 48
Jiaxing 47
Kunming 44
Changsha 39
Guangzhou 26
Hangzhou 25
Brussels 24
Jinan 24
Rome 24
Lanzhou 23
Bologna 21
Ningbo 21
Shanghai 21
Zhengzhou 21
Bari 19
Changchun 18
Massafra 18
Napoli 18
San Severo 17
Seattle 17
Auburn Hills 16
Norwalk 15
Redwood City 14
Washington 14
Pune 13
Taranto 12
Milan 10
Stevenage 10
Messina 9
Ottawa 9
Pompei 8
San Giorgio Ionico 8
Taizhou 8
Brno 7
Ciampino 7
Manchester 7
Naples 7
Boulder 6
Fuzhou 6
Palermo 6
Paris 6
Chennai 5
Chicago 5
Faisalabad 5
Frankfurt am Main 5
Hefei 5
Hilden 5
Kocaeli 5
Orange 5
Padova 5
Santarcangelo 5
Shenzhen 5
Soleminis 5
Trani 5
Borås 4
Florence 4
Fondi 4
Forlì 4
Jinhua 4
Lucera 4
Mazzano Romano 4
Mountain View 4
Salerno 4
Sassari 4
Sheffield 4
Simi Valley 4
Udine 4
Warsaw 4
Wuhan 4
Bitonto 3
Borgo a Mozzano 3
Cedar Knolls 3
Cesena 3
Totale 7.152
Nome #
Effects of protein-lipid and starch-lipid complexes on textural characteristics of extrudates based on wheat flour with the addition of oleic acid 685
Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology. 231
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi 219
Materiale da imballaggio biodegradabile e compostabile ottenuto dall'uso integrale degli scarti di produzione provenienti dalle industrie alimentari. 205
Biodegradable and compostable material for packaging obtained from the use of the whole wastes of production of food industries. 166
Studio sul processo di estrusione applicato a farina di semi oleosi 130
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 128
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici 118
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 116
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 113
Oxidative stability of the lipid fraction in roasted coffee 113
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 112
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 108
Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 107
Innovazione di processo per la produzione di pomodori semi-dry: trattamento combinato essiccamento-acidificazione 106
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 106
Studio sul trattamento di disidratazione osmotica sottovuoto applicato a spicchi di pomodoro 106
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 105
Functional food produced by extrusion-cooking technology 103
Application of vacuum impregnation with anti-freezing proteins to improve the quality of truffles. 102
Color measure on microwave blanched artichokes 101
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 100
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 99
Technological Innovation and Enhancement of Marginal Products 97
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 96
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 96
Sistemi innovativi per la pastorizzazione a microonde di antipasti vegetali 96
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 94
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 94
Vitamin C kinetic degradation of strawberry juice stored under non-isothermal conditions 93
Effetti del condizionamento sulla shelf life di semi oleosi. Studio sulla mandorla 93
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 90
Effect of enzymatic and technological treatments on solubilisation of arabinoxylans from brewer's spent grain 90
Valutazione della shelf-life di salsicce vegetali innovative confezionate con diversi gradi di vuoto 90
Study of extrusion-cooking applied to chickpea flour 89
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 89
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 89
Vegetable “Salami” with High Nutritional and Functional Properties 88
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 87
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 86
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 86
Microwave blanching of cubed potatoes 85
Aromatic profile by Electronic Nose System as affected by grinding grade of roasted coffee 85
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.) 84
Application of Vacuum Impregnation Techniques to Improve the pH Reduction of Vegetables: Study on Carrots and Eggplants 84
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 84
Study on pre-stabilization of pumpkin (Cucurbita moschata) by osmotic dehydration in quaternary complex solution 83
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 83
Study on formation of starch-lipid complexes during extrusion-cooking of almond flour 83
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta 83
Application of pulsed vacuum acidification for the pH reduction of mushrooms 83
Sviluppo e validazione di un metodo di calcolo per la programmazione di trattamenti termici su conserve vegetali 81
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa 81
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 80
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 80
Study of Maillard reaction in pasta dried by microwaves 80
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 80
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 80
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 79
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 79
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 79
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 79
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 78
Tentativi sperimentali per conoscere il contenuto di oli vergini nella classe merceologica dell’olio di sansa di oliva 78
Influenza della forma di differenti confezioni sull'effetto sterilizzante sufficiente 77
Changes in the aromatic profile of espresso coffee as a function of the grinding grade and extraction time: a study by the electronic nose system 77
Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching 76
Effetti delle condizioni di processo sulla perdita di grasso e su alcune proprietà funzionali di estrusi a base di farina di ceci 76
Study on interaction among extrusion-cooking process variables and enzyme activity: evaluation of extrudate structure 76
Uso di farine non convenzionali per la realizzazione di prodotti estrusi: studio su trattamenti enzimatici 76
A review on acidifying treatments for vegetable canned food 76
Predizione del valore di attività dell’acqua in formulazioni alimentari complesse di origine vegetale. 75
Autoxidation of packaged almonds as affected by Maillard reaction volatile compounds derived from roasting 75
Effects of microwave drying on lipid oxidation of stuffed pasta 75
Cooking quality characterisation of ‘spaghetti’ based on soft wheat flour enriched with oat flour 74
Developing innovative healthy food: vacuum impregnation of apple slices with aloe vera (Aloe barbadensis Mill.) gels. 74
Study on microwave blanching of broccoli 73
Misura delle classi di sostanze di ossidazione, polimerizzazione ed idrolisi dell’olio di sansa di oliva 73
Valutazione della nicotinammide in alimenti a base di cereali mediante diversi metodi analitici 72
Il sorgo nella pasta composita a basso tenore di glutine 72
Influence of polyalcohols and carbohydrates on enzymatic activity and some phisical and rheological characteristics of almond extrudates 71
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 71
pH reduction and vegetable tissue structure changes of zucchini slices during pulsed vacuum acidification 71
Reconstruction of Food microstructure via statistical correlation functions. The use of lineal-path distribution functions. 70
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio d’oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto 70
Effects of Drying Processing Conditions on the Quality of Uncooked and Cooked Pasta Made Up of Nonconventional Raw Material 70
Effects of two sweet cherry cultivars (Prunus avium L., cvv. ‘Ferrovia’ and ‘Lapins’) on the shelf life of an innovative bakery product 70
Shelf life extension on the minimally processed artichokes 69
pH reduction of vegetables by the application of the vacuum impregnation method 69
How the variance of some extraction variables may affect the quality of espresso coffees served in coffee shops 69
Studio sulla stabilità di salami "low fat" 69
Studio sulla stabilità di prodotti carnei all’olio d’oliva 68
Studio sulle caratteristiche qualitative del caffè espresso all’italiana attraverso una indagine negli esercizi di vendita 68
Snacks di frutta funzionali ready to use: un'applicazione innovativa della tecnologia di impregnazione sottovuoto 68
Partial substitution of pork backfat with extra-virgin olive oil in « Salami » products: effects on chemical, physical and sensorial quality 67
Prediction of heating lenght to obtain a definite F values during pasteurization of canned food 67
Cooking quality characterisation of 'spaghetti' based on soft wheat flour enriched with oat flour 67
OPTMIZATION OF EXTRUSION PROCESS OF RICE FLOUR ENRICHED WITH PISTACHIO NUT FLOUR 67
Effects of operating conditions on oil loss and structure of almond snacks 66
Study of an innovative combination between microwaves and enzymes applied to bakery products 66
Totale 9.563
Categoria #
all - tutte 47.834
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 47.834


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.715 0 0 118 86 305 336 356 87 174 35 199 19
2020/20211.113 165 16 149 20 154 77 157 30 164 156 12 13
2021/2022865 129 4 5 24 60 19 38 77 122 98 52 237
2022/20233.516 334 205 225 241 195 332 47 257 1.491 28 74 87
2023/2024615 94 34 47 36 51 133 43 42 3 32 10 90
2024/2025234 117 43 74 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 11.571