DE PILLI, TERESA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.636
EU - Europa 5.303
AS - Asia 3.325
SA - Sud America 340
AF - Africa 44
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 16
OC - Oceania 7
Totale 14.671
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 5.357
CN - Cina 1.351
IE - Irlanda 1.221
SG - Singapore 978
UA - Ucraina 936
IT - Italia 882
SE - Svezia 648
RU - Federazione Russa 366
DE - Germania 338
BR - Brasile 295
GB - Regno Unito 288
HK - Hong Kong 282
IN - India 262
CA - Canada 252
FR - Francia 224
FI - Finlandia 208
TR - Turchia 178
VN - Vietnam 129
AT - Austria 69
BE - Belgio 28
NL - Olanda 28
IQ - Iraq 23
PK - Pakistan 21
BD - Bangladesh 19
AR - Argentina 17
MX - Messico 16
PL - Polonia 13
CZ - Repubblica Ceca 12
EU - Europa 11
PH - Filippine 11
EC - Ecuador 8
LT - Lituania 8
ZA - Sudafrica 8
DK - Danimarca 7
EG - Egitto 7
ES - Italia 7
MY - Malesia 7
TN - Tunisia 7
UZ - Uzbekistan 7
AU - Australia 6
ID - Indonesia 6
JP - Giappone 6
MA - Marocco 6
SA - Arabia Saudita 6
IR - Iran 5
OM - Oman 5
CO - Colombia 4
DZ - Algeria 4
PE - Perù 4
TW - Taiwan 4
AZ - Azerbaigian 3
CH - Svizzera 3
HU - Ungheria 3
IL - Israele 3
JM - Giamaica 3
JO - Giordania 3
KR - Corea 3
PY - Paraguay 3
RO - Romania 3
UY - Uruguay 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AE - Emirati Arabi Uniti 2
BG - Bulgaria 2
BO - Bolivia 2
CL - Cile 2
ET - Etiopia 2
GA - Gabon 2
GR - Grecia 2
LB - Libano 2
MD - Moldavia 2
NP - Nepal 2
VE - Venezuela 2
AL - Albania 1
AO - Angola 1
BB - Barbados 1
BF - Burkina Faso 1
BH - Bahrain 1
CI - Costa d'Avorio 1
CR - Costa Rica 1
GE - Georgia 1
GT - Guatemala 1
HN - Honduras 1
HR - Croazia 1
KE - Kenya 1
KZ - Kazakistan 1
LK - Sri Lanka 1
MK - Macedonia 1
MM - Myanmar 1
MN - Mongolia 1
MZ - Mozambico 1
NG - Nigeria 1
NI - Nicaragua 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PA - Panama 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
RE - Reunion 1
RS - Serbia 1
SN - Senegal 1
Totale 14.669
Città #
Dublin 1.220
Chandler 1.008
Jacksonville 646
Dearborn 492
Singapore 455
Nyköping 442
Nanjing 323
Ashburn 305
Hong Kong 279
Munich 228
Montréal 224
Mcallen 218
Beijing 176
Wilmington 155
Santa Clara 153
Princeton 137
Nanchang 120
Dallas 119
San Mateo 118
Ann Arbor 93
New York 81
The Dalles 77
Woodbridge 74
Shenyang 73
Foggia 70
Boardman 68
Helsinki 68
Vienna 67
Des Moines 63
Tianjin 61
Moscow 59
Los Angeles 58
Ho Chi Minh City 49
Hebei 48
Jiaxing 48
Kunming 44
Changsha 39
Rome 39
Guangzhou 31
Shanghai 29
Bari 27
Brussels 27
Hanoi 27
Hangzhou 25
Jinan 25
São Paulo 24
Lanzhou 23
Bologna 22
Ningbo 21
Taranto 21
Zhengzhou 21
Seattle 19
Changchun 18
Massafra 18
Napoli 18
San Severo 17
Auburn Hills 16
Council Bluffs 16
Manfredonia 15
Norwalk 15
Washington 15
Pune 14
Redwood City 14
Chicago 11
Manchester 11
Ottawa 11
San Jose 11
Warsaw 11
Albano Laziale 10
Florence 10
Milan 10
Rio de Janeiro 10
Stevenage 10
Brooklyn 9
Messina 9
San Francisco 9
Toronto 9
Chennai 8
Frankfurt am Main 8
Pompei 8
Reggio Emilia 8
San Giorgio Ionico 8
Shenzhen 8
Taizhou 8
Turku 8
Atlanta 7
Brasília 7
Brno 7
Ciampino 7
Faisalabad 7
Naples 7
Tashkent 7
Xi'an 7
Belo Horizonte 6
Boulder 6
Columbus 6
Fasano 6
Fuzhou 6
Hefei 6
London 6
Totale 8.818
Nome #
Effects of protein-lipid and starch-lipid complexes on textural characteristics of extrudates based on wheat flour with the addition of oleic acid 711
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi 253
Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology. 251
Materiale da imballaggio biodegradabile e compostabile ottenuto dall'uso integrale degli scarti di produzione provenienti dalle industrie alimentari. 231
Biodegradable and compostable material for packaging obtained from the use of the whole wastes of production of food industries. 209
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 160
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 153
Studio sul processo di estrusione applicato a farina di semi oleosi 149
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 147
Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 141
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 141
Application of vacuum impregnation with anti-freezing proteins to improve the quality of truffles. 141
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 138
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici 136
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 134
Innovazione di processo per la produzione di pomodori semi-dry: trattamento combinato essiccamento-acidificazione 131
Functional food produced by extrusion-cooking technology 131
Oxidative stability of the lipid fraction in roasted coffee 130
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 129
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 128
Color measure on microwave blanched artichokes 126
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 126
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 123
Sistemi innovativi per la pastorizzazione a microonde di antipasti vegetali 123
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 120
Application of Vacuum Impregnation Techniques to Improve the pH Reduction of Vegetables: Study on Carrots and Eggplants 120
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 119
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 118
Studio sul trattamento di disidratazione osmotica sottovuoto applicato a spicchi di pomodoro 118
Misura della degradazione ossidativa ed idrolitica di olio di oliva utilizzato come copertura in conserve alimentari 116
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.) 116
Technological Innovation and Enhancement of Marginal Products 114
Valutazione della shelf-life di salsicce vegetali innovative confezionate con diversi gradi di vuoto 114
Aromatic profile by Electronic Nose System as affected by grinding grade of roasted coffee 113
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 113
Effect of enzymatic and technological treatments on solubilisation of arabinoxylans from brewer's spent grain 112
Study of extrusion-cooking applied to chickpea flour 111
Application of pulsed vacuum acidification for the pH reduction of mushrooms 111
Changes in the aromatic profile of espresso coffee as a function of the grinding grade and extraction time: a study by the electronic nose system 111
Vitamin C kinetic degradation of strawberry juice stored under non-isothermal conditions 110
Microwave blanching of cubed potatoes 110
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 110
Study on formation of starch-lipid complexes during extrusion-cooking of almond flour 110
Effetti del condizionamento sulla shelf life di semi oleosi. Studio sulla mandorla 109
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 109
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 107
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 106
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products 106
Autoxidation of packaged almonds as affected by Maillard reaction volatile compounds derived from roasting 105
Vegetable “Salami” with High Nutritional and Functional Properties 105
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio d’oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto 104
Tentativi sperimentali per conoscere il contenuto di oli vergini nella classe merceologica dell’olio di sansa di oliva 104
Influenza della forma di differenti confezioni sull'effetto sterilizzante sufficiente 104
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 104
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 103
Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching 102
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 102
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 102
Effects of two sweet cherry cultivars (Prunus avium L., cvv. ‘Ferrovia’ and ‘Lapins’) on the shelf life of an innovative bakery product 102
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 101
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta 101
Application of fuzzy logic system for the pizza production processing optimisation 101
Sviluppo e validazione di un metodo di calcolo per la programmazione di trattamenti termici su conserve vegetali 100
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 100
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 100
Study of Maillard reaction in pasta dried by microwaves 100
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 100
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 99
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 99
Study on pre-stabilization of pumpkin (Cucurbita moschata) by osmotic dehydration in quaternary complex solution 98
Misura delle classi di sostanze di ossidazione, polimerizzazione ed idrolisi dell’olio di sansa di oliva 98
A review on acidifying treatments for vegetable canned food 98
Predizione del valore di attività dell’acqua in formulazioni alimentari complesse di origine vegetale. 97
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa 97
OPTMIZATION OF EXTRUSION PROCESS OF RICE FLOUR ENRICHED WITH PISTACHIO NUT FLOUR 97
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 96
Study on interaction among extrusion-cooking process variables and enzyme activity: evaluation of extrudate structure 96
Measuring the food microstructure by two-point cluster function 96
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 95
Cooking quality characterisation of ‘spaghetti’ based on soft wheat flour enriched with oat flour 94
Effects of Drying Processing Conditions on the Quality of Uncooked and Cooked Pasta Made Up of Nonconventional Raw Material 94
Uso di farine non convenzionali per la realizzazione di prodotti estrusi: studio su trattamenti enzimatici 93
Prediction of heating lenght to obtain a definite F values during pasteurization of canned food 93
Il sorgo nella pasta composita a basso tenore di glutine 93
Cooking quality characterisation of 'spaghetti' based on soft wheat flour enriched with oat flour 93
Study on microwave blanching of broccoli 92
Effetti delle condizioni di processo sulla perdita di grasso e su alcune proprietà funzionali di estrusi a base di farina di ceci 92
Influence of polyalcohols and carbohydrates on enzymatic activity and some phisical and rheological characteristics of almond extrudates 91
Effects of barrel temperature on quality of almond snacks 91
Valutazione della nicotinammide in alimenti a base di cereali mediante diversi metodi analitici 91
Effects of microwave drying on lipid oxidation of stuffed pasta 91
Shelf life extension on the minimally processed artichokes 90
Studio sulla stabilità di salami "low fat" 90
Reconstruction of Food microstructure via statistical correlation functions. The use of lineal-path distribution functions. 89
How the variance of some extraction variables may affect the quality of espresso coffees served in coffee shops 89
Developing innovative healthy food: vacuum impregnation of apple slices with aloe vera (Aloe barbadensis Mill.) gels. 89
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio di oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto 88
Effects of operating conditions on oil loss and structure of almond snacks 88
pH reduction and vegetable tissue structure changes of zucchini slices during pulsed vacuum acidification 88
Study on coffee quality: from green beans to roasted coffee during short storage in coffee shop 88
Totale 11.958
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Totale 71.983


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021609 0 0 0 0 0 77 157 30 164 156 12 13
2021/2022865 129 4 5 24 60 19 38 77 122 98 52 237
2022/20233.516 334 205 225 241 195 332 47 257 1.491 28 74 87
2023/2024615 94 34 47 36 51 133 43 42 3 32 10 90
2024/20252.053 117 43 98 75 115 306 198 124 482 102 182 211
2025/20261.665 211 285 346 477 232 114 0 0 0 0 0 0
Totale 15.055