RUSSO, CARLO
RUSSO, CARLO
Dipartimento di Economia, Management e Territorio
Analisi comparata dei vari sistemi di packaging nel settore delle olive da mensa, mediante l’utilizzo dell’LCA
2007-01-01 Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Cappelletti, GIULIO MARIO; Russo, Carlo
Analisi del ciclo di vita e perdite alimentari nella filiera ittica: il caso estensione shelf life del filetto di orata
2019-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Russo, Carlo
Assessing Sustainability in Reusing of a Treated Wastewater for Irrigation,
2022-01-01 Russo, C.; Bianchi, P.; Cappelletti, G. M.; Di Noia, A. E.; Grilli, L.
Assessment by the use of LCA methodology of the process of CO2 neutralization for spanish-style green table olives.
2012-01-01 Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; N., Sabatini
Benchmarking Sustainable Mobility in Higher Education
2024-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; Grilli, Luca; Russo, Carlo; Santoro, Domenico
Benchmarking Sustainable Mobility in Higher Education
2023-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; Grilli, Luca; Russo, Carlo; Domenico, Santoro
Best Environmental Practices in Agricultural Sector: Comparative LCA Study of Italian and Polish Wheat Cultivation
2019-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; Nitkiewicz, Tomasz; Russo, Carlo
Carbon Footprint as an Instrument for Enhancing Food Quality: Overview of the Wine, Olive Oil and Cereals Sectors
2016-01-01 Pattara, C.; Russo, Carlo; Antrodicchia, V.; Cichelli, Angelo
Comparison of European olive production systems
2016-01-01 Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Michalopoulos, George
Comparison of european olives production systems
2016-01-01 Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; Di Noia, A.; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO
Confronto mediante metodologia LCA fra la produzione di olio extravergine d'oliva da olive intere e denocciolate
2009-01-01 Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO
Confronto, mediante metodologia LCA, del confezionamento di un prodotto ortofrutticolo di IV gamma
2011-01-01 Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; M., La Zazzera
Conventional and organic farming methods of sweet cherry (Prunus avium L.): an environmental life cycle analysis approach
2015-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; Russo, Carlo; Lopriore, Giuseppe; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Scelsa, Davide
Critical raw materials: rare earth elements
2016-01-01 Di Noia, A.; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo
Developing Product Environmental Footprint Category Rules for Olive Oil
2015-01-01 Russo, Carlo; Tuomisto, H. L.; Michalopoulos, G.; Pattara, C.; Polo Palomino, J. A.; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO
Energy requirement of extra virgin olive oil production
2014-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; Ioppolo, Giuseppe; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo
Enhancement of the forest-wood-energy supply chain: the case of the Gargano Promontory (Italy)
2020-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; Bianchi, Piervito; Russo, Carlo
Environmental Analysis of Polyester Fabric for Ticking
2018-01-01 L’Abbate, Pasqua; Dassisti, Michele; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo; Ioppolo, Giuseppe
Environmental and Financial Analysis of Forest-Wood-Energy Supply Chain Implementation in the Gargano Promontory (Italy)
2021-01-01 Cappelletti, GIULIO MARIO; Bianchi, Piervito; Russo, Carlo
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products
2021-01-01 De Pilli, Teresa; Baiano, Antonietta; Lopriore, Giuseppe; Russo, Carlo; Cappelletti, Giulio Mario
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Analisi comparata dei vari sistemi di packaging nel settore delle olive da mensa, mediante l’utilizzo dell’LCA | 1-gen-2007 | Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Cappelletti, GIULIO MARIO; Russo, Carlo | |
Analisi del ciclo di vita e perdite alimentari nella filiera ittica: il caso estensione shelf life del filetto di orata | 1-gen-2019 | Cappelletti, GIULIO MARIO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Russo, Carlo | |
Assessing Sustainability in Reusing of a Treated Wastewater for Irrigation, | 1-gen-2022 | Russo, C.; Bianchi, P.; Cappelletti, G. M.; Di Noia, A. E.; Grilli, L. | |
Assessment by the use of LCA methodology of the process of CO2 neutralization for spanish-style green table olives. | 1-gen-2012 | Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; N., Sabatini | |
Benchmarking Sustainable Mobility in Higher Education | 1-gen-2024 | Cappelletti, GIULIO MARIO; Grilli, Luca; Russo, Carlo; Santoro, Domenico | |
Benchmarking Sustainable Mobility in Higher Education | 1-gen-2023 | Cappelletti, GIULIO MARIO; Grilli, Luca; Russo, Carlo; Domenico, Santoro | |
Best Environmental Practices in Agricultural Sector: Comparative LCA Study of Italian and Polish Wheat Cultivation | 1-gen-2019 | Cappelletti, GIULIO MARIO; Nitkiewicz, Tomasz; Russo, Carlo | |
Carbon Footprint as an Instrument for Enhancing Food Quality: Overview of the Wine, Olive Oil and Cereals Sectors | 1-gen-2016 | Pattara, C.; Russo, Carlo; Antrodicchia, V.; Cichelli, Angelo | |
Comparison of European olive production systems | 1-gen-2016 | Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; DI NOIA, ALFREDO ERNESTO; Michalopoulos, George | |
Comparison of european olives production systems | 1-gen-2016 | Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; Di Noia, A.; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO | |
Confronto mediante metodologia LCA fra la produzione di olio extravergine d'oliva da olive intere e denocciolate | 1-gen-2009 | Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO | |
Confronto, mediante metodologia LCA, del confezionamento di un prodotto ortofrutticolo di IV gamma | 1-gen-2011 | Russo, Carlo; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; M., La Zazzera | |
Conventional and organic farming methods of sweet cherry (Prunus avium L.): an environmental life cycle analysis approach | 1-gen-2015 | Cappelletti, GIULIO MARIO; Russo, Carlo; Lopriore, Giuseppe; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Scelsa, Davide | |
Critical raw materials: rare earth elements | 1-gen-2016 | Di Noia, A.; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo | |
Developing Product Environmental Footprint Category Rules for Olive Oil | 1-gen-2015 | Russo, Carlo; Tuomisto, H. L.; Michalopoulos, G.; Pattara, C.; Polo Palomino, J. A.; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO | |
Energy requirement of extra virgin olive oil production | 1-gen-2014 | Cappelletti, GIULIO MARIO; Ioppolo, Giuseppe; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo | |
Enhancement of the forest-wood-energy supply chain: the case of the Gargano Promontory (Italy) | 1-gen-2020 | Cappelletti, GIULIO MARIO; Bianchi, Piervito; Russo, Carlo | |
Environmental Analysis of Polyester Fabric for Ticking | 1-gen-2018 | L’Abbate, Pasqua; Dassisti, Michele; Cappelletti, GIULIO MARIO; Nicoletti, GIUSEPPE MARTINO; Russo, Carlo; Ioppolo, Giuseppe | |
Environmental and Financial Analysis of Forest-Wood-Energy Supply Chain Implementation in the Gargano Promontory (Italy) | 1-gen-2021 | Cappelletti, GIULIO MARIO; Bianchi, Piervito; Russo, Carlo | |
Environmental and Socio-Economic Sustainability of Packaging from Agricultural By-Products | 1-gen-2021 | De Pilli, Teresa; Baiano, Antonietta; Lopriore, Giuseppe; Russo, Carlo; Cappelletti, Giulio Mario |