SEVERINI, CARLA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.192
EU - Europa 7.559
AS - Asia 2.919
SA - Sud America 42
AF - Africa 21
OC - Oceania 19
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 17
Totale 18.769
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.680
IE - Irlanda 1.977
CN - Cina 1.951
UA - Ucraina 1.444
IT - Italia 1.149
SE - Svezia 951
DE - Germania 629
GB - Regno Unito 533
CA - Canada 504
IN - India 353
FI - Finlandia 288
TR - Turchia 271
FR - Francia 249
SG - Singapore 244
AT - Austria 119
NL - Olanda 64
BE - Belgio 39
VN - Vietnam 23
RU - Federazione Russa 19
BR - Brasile 17
ES - Italia 16
DK - Danimarca 15
EU - Europa 15
AU - Australia 14
CZ - Repubblica Ceca 14
JP - Giappone 13
PT - Portogallo 13
MY - Malesia 11
PE - Perù 11
IR - Iran 10
GR - Grecia 9
PK - Pakistan 9
RO - Romania 9
ID - Indonesia 8
CH - Svizzera 6
MX - Messico 6
CL - Cile 5
HK - Hong Kong 5
KR - Corea 5
NZ - Nuova Zelanda 5
PH - Filippine 5
SC - Seychelles 5
TN - Tunisia 5
EC - Ecuador 4
PY - Paraguay 4
EG - Egitto 3
MD - Moldavia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AZ - Azerbaigian 2
GT - Guatemala 2
HR - Croazia 2
HU - Ungheria 2
MA - Marocco 2
MK - Macedonia 2
NO - Norvegia 2
PL - Polonia 2
TH - Thailandia 2
TW - Taiwan 2
UG - Uganda 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
BD - Bangladesh 1
BG - Bulgaria 1
BO - Bolivia 1
DZ - Algeria 1
ET - Etiopia 1
GE - Georgia 1
IM - Isola di Man 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
MN - Mongolia 1
MZ - Mozambico 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 18.769
Città #
Dublin 1.976
Chandler 1.674
Jacksonville 1.007
Dearborn 691
Nyköping 649
Nanjing 537
Mcallen 487
Montréal 480
Munich 440
Wilmington 312
Princeton 219
Beijing 201
San Mateo 181
Nanchang 175
Ashburn 170
Singapore 158
Ann Arbor 144
Woodbridge 126
Boardman 118
New York 117
Vienna 115
Des Moines 114
Shenyang 98
Foggia 91
Tianjin 91
Helsinki 86
Hebei 84
Los Angeles 74
Jiaxing 73
Kunming 70
Changsha 57
Shanghai 50
Hangzhou 48
Guangzhou 47
Rome 43
Bari 37
Ningbo 35
Brussels 34
Jinan 34
Redwood City 32
Lanzhou 31
Zhengzhou 30
Pune 25
San Severo 25
Milan 24
Bologna 23
Seattle 23
Changchun 21
Norwalk 21
Washington 21
Auburn Hills 20
Hilden 18
Massafra 18
Hanoi 17
Manfredonia 17
Taizhou 17
Brooklyn 16
Modena 16
Stevenage 16
Wuhan 13
Messina 12
Orange 12
Brno 11
Fuzhou 11
Napoli 11
Padova 11
Paris 11
Stuttgart 11
Triggiano 11
Florence 10
Hefei 10
IJlst 10
Ottawa 10
Shenzhen 10
Torino 9
Borås 8
London 8
Palermo 8
Parma 8
Pompei 8
San Giorgio Ionico 8
San Jose 8
Chengdu 7
Chicago 7
Geisenheim 7
Philadelphia 7
Quanzhou 7
Serra 7
Trani 7
Udine 7
Wageningen 7
Bergamo 6
Boulder 6
Catania 6
Chandigarh 6
Duncan 6
Frankfurt am Main 6
Jinhua 6
Mountain View 6
Russi 6
Totale 11.920
Nome #
On printability, quality and nutritional properties of 3D printed cereal based snacks enriched with edible insects 1.115
Could the 3D Printing Technology be a Useful strategy to Obtain Customized Nutrition? 574
Metodo di produzione di conserve e semiconserve vegetali in pezzi 254
Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology. 232
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi 222
Materiale da imballaggio biodegradabile e compostabile ottenuto dall'uso integrale degli scarti di produzione provenienti dalle industrie alimentari. 206
Biodegradable and compostable material for packaging obtained from the use of the whole wastes of production of food industries. 170
Interazione tra imbrunimento non enzimatico (NEB) e ossidazione lipidica negli alimenti: studio sulla nocciola (Corylus avellana) tostata 158
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffé. Nota 1. Cinetica di estrazione della caffeina e delle sostanze solide 142
Metodo di produzione e stabilizzazione di filetti di pesce di V gamma 131
Studio sul processo di estrusione applicato a farina di semi oleosi 130
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 129
Application of 3D printing for customized food. A case on the development of a fruit-based snack for children 128
Effects of formulation and process conditions on microstructure, texture and digestibility of extruded insect-riched snacks 126
Validazione microbiologica di un trattamento pastorizzante a microonde di crema di asparagi 122
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici 118
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 118
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 117
Effect of some extraction conditions on brewing and stability of coffee beverage 114
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 112
Applicazione del Central Composite Design allo studio dell’influenza di alcuni fattori sulla reazione di Maillard 110
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 109
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 109
How Much Caffeine in Coffee Cup? Effects of Processing Operations, Extraction Methods and Variables 109
Pre-stabilization of pesto sauce by reduction of water activity 108
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 108
Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 107
Innovazione di processo per la produzione di pomodori semi-dry: trattamento combinato essiccamento-acidificazione 107
Studio sul trattamento di disidratazione osmotica sottovuoto applicato a spicchi di pomodoro 107
Interaction between Maillard reaction and lipid oxidation in model systems during high temperature treatment 106
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull'ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 106
Application of vacuum impregnation with anti-freezing proteins to improve the quality of truffles. 104
Color measure on microwave blanched artichokes 103
Functional food produced by extrusion-cooking technology 103
Use of microwave processing to reduce the intial contamination by Alicyclobacillus acidoterrestris in cream asparagus and effect of the treatment on the the lipid fraction 102
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 101
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 100
Study on relationships between food kinetic state and some reactions of food degradation 100
Technological Innovation and Enhancement of Marginal Products 99
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 99
APPLE SLICES ENRICHED WITH ALOE VERA BY VACUUM IMPREGNATION 99
Air drying of fruit: effects of different pretreatments on drying rate and product quality 97
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 96
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 95
Studio su diversi sistemi di estrazione della bevanda di caffè 95
Use of high pressure treatment for stabilizing coffee brew during storage 95
Uso di medie e alte pressioni per la stabilizzazione del caffè sotto forma di bevanda 93
Effetti del condizionamento sulla shelf life di semi oleosi. Studio sulla mandorla 93
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull’ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 93
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 92
Stydy of physical properties of coffee beans during roasting - application of hyperspectral image analysis 92
Air drying of plums. A comparison among twelve cultivars 91
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 91
Effects of heated glucose-fructose-glutamic acid solutions on the growth of Bacillus stearothermophilus 91
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 91
Indagine sulla qualità del caffè espresso 90
Essiccamento in corrente d' aria della frutta: effetti di alcuni pretrattamenti 90
Study on formation of starch-lipid complexes during extrusion-cooking of almond flour 90
Effect of enzymatic and technological treatments on solubilisation of arabinoxylans from brewer's spent grain 90
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.) 89
Imbrunimento enzimatico della frutta: valutazione per via colorimetrica 88
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 88
Influences of Processing Conditions on the Properties of Coffee Beverage. 88
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 88
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 88
Vegetable “Salami” with High Nutritional and Functional Properties 88
Microwave blanching of cubed potatoes 87
Food formulation for 3D printing 87
Application of Vacuum Impregnation Techniques to Improve the pH Reduction of Vegetables: Study on Carrots and Eggplants 86
Aromatic profile by Electronic Nose System as affected by grinding grade of roasted coffee 86
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects 86
Effetto di alcuni trattamenti tecnologici su olio di oliva in formulazioni alimentari 85
Etude des changements chimiques dans le cafe sous forme de boisson pendant l'extraction et la conservation 85
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 85
Effects of high pressure on olive oil oxidation and the Maillard reaction in model and food systems 85
Application of pulsed vacuum acidification for the pH reduction of mushrooms 85
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 85
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta 84
Study on pre-stabilization of pumpkin (Cucurbita moschata) by osmotic dehydration in quaternary complex solution 83
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 83
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa 83
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 83
Study on physical and physicochemical changes in coffee beans during roasting 82
Sviluppo e validazione di un metodo di calcolo per la programmazione di trattamenti termici su conserve vegetali 82
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 82
Determinazione della diffusività termica di alcuni prodotti alimentari: metodo basato sulla minimizzazione dell’errore tra temperatura sperimentale e temperatura calcolata 82
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 82
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 82
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 82
An alternative method for the industrial monitoring of osmotic solution during dehydration of fruit and vegetables: A test-case for tomatoes 82
Experimental characterization of processing dynamics using tomographic sensors 82
Influence of grinding grade on the quality of espresso obtained from different roasted coffee. 82
Response surface methodology applied to the study of some factors affecting the Maillard reaction 81
Disidratazione per via osmotica della carota 81
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 81
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 81
Estrapolazione di simulazioni di laboratorio alle condizioni di sterilizzazione termica per prodotti alimentari confezionati 80
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 80
Study of Maillard reaction in pasta dried by microwaves 80
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffè. Nota 2. Cinetica di estrazione delle sostanze volatili 79
Totale 11.717
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Totale 82.937


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202.195 0 0 0 0 460 531 517 44 257 62 296 28
2020/20211.812 254 31 249 30 254 110 242 83 271 246 27 15
2021/20221.324 193 17 17 22 105 34 51 106 201 137 72 369
2022/20235.801 505 325 356 418 320 556 93 433 2.453 49 126 167
2023/20241.037 170 48 85 50 86 232 62 78 7 48 20 151
2024/2025635 201 79 123 137 95 0 0 0 0 0 0 0
Totale 19.398