SEVERINI, CARLA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 8.090
EU - Europa 7.414
AS - Asia 2.380
SA - Sud America 40
AF - Africa 17
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 17
OC - Oceania 17
Totale 17.975
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 7.579
IE - Irlanda 1.977
CN - Cina 1.668
UA - Ucraina 1.444
IT - Italia 1.073
SE - Svezia 951
DE - Germania 608
GB - Regno Unito 531
CA - Canada 503
IN - India 353
FI - Finlandia 270
TR - Turchia 265
FR - Francia 247
AT - Austria 119
NL - Olanda 64
BE - Belgio 38
VN - Vietnam 23
BR - Brasile 17
RU - Federazione Russa 17
DK - Danimarca 15
EU - Europa 15
ES - Italia 14
AU - Australia 13
JP - Giappone 13
PT - Portogallo 13
IR - Iran 10
PE - Perù 10
MY - Malesia 9
RO - Romania 9
ID - Indonesia 7
CZ - Repubblica Ceca 6
MX - Messico 6
SG - Singapore 6
CL - Cile 5
HK - Hong Kong 5
KR - Corea 5
PK - Pakistan 5
SC - Seychelles 5
TN - Tunisia 5
CH - Svizzera 4
EC - Ecuador 4
NZ - Nuova Zelanda 4
PH - Filippine 4
PY - Paraguay 4
GR - Grecia 3
MD - Moldavia 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
GT - Guatemala 2
HR - Croazia 2
HU - Ungheria 2
TH - Thailandia 2
TW - Taiwan 2
UG - Uganda 2
BD - Bangladesh 1
DZ - Algeria 1
EG - Egitto 1
ET - Etiopia 1
IM - Isola di Man 1
LK - Sri Lanka 1
LT - Lituania 1
MK - Macedonia 1
MN - Mongolia 1
MZ - Mozambico 1
PL - Polonia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 17.975
Città #
Dublin 1.976
Chandler 1.674
Jacksonville 1.007
Dearborn 691
Nyköping 649
Nanjing 533
Mcallen 487
Montréal 480
Munich 430
Wilmington 312
Princeton 219
Beijing 191
San Mateo 181
Nanchang 175
Ashburn 170
Ann Arbor 144
Woodbridge 126
New York 117
Vienna 115
Des Moines 114
Shenyang 97
Foggia 91
Tianjin 91
Boardman 89
Hebei 84
Helsinki 73
Kunming 70
Jiaxing 59
Changsha 57
Los Angeles 47
Hangzhou 45
Rome 39
Ningbo 34
Brussels 33
Jinan 33
Redwood City 32
Lanzhou 31
Zhengzhou 30
Pune 25
San Severo 25
Seattle 23
Bologna 22
Changchun 21
Guangzhou 21
Milan 21
Norwalk 21
Washington 21
Auburn Hills 20
Hilden 18
Massafra 18
Hanoi 17
Taizhou 17
Brooklyn 16
Modena 16
Stevenage 16
Shanghai 15
Bari 14
Messina 12
Orange 12
Napoli 11
Padova 11
Paris 11
Triggiano 11
Florence 10
Fuzhou 10
IJlst 10
Ottawa 9
Torino 9
Borås 8
Hefei 8
London 8
Parma 8
Pompei 8
San Giorgio Ionico 8
San Jose 8
Chicago 7
Geisenheim 7
Philadelphia 7
Serra 7
Trani 7
Udine 7
Wageningen 7
Bergamo 6
Boulder 6
Catania 6
Chandigarh 6
Chengdu 6
Duncan 6
Mountain View 6
Palermo 6
Russi 6
Aveiro 5
Brno 5
Cesena 5
Chennai 5
Dresden 5
Faisalabad 5
Forlì 5
Frankfurt am Main 5
Sassari 5
Totale 11.513
Nome #
On printability, quality and nutritional properties of 3D printed cereal based snacks enriched with edible insects 1.111
Could the 3D Printing Technology be a Useful strategy to Obtain Customized Nutrition? 570
Metodo di produzione di conserve e semiconserve vegetali in pezzi 247
Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology. 231
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi 213
Materiale da imballaggio biodegradabile e compostabile ottenuto dall'uso integrale degli scarti di produzione provenienti dalle industrie alimentari. 203
Biodegradable and compostable material for packaging obtained from the use of the whole wastes of production of food industries. 162
Interazione tra imbrunimento non enzimatico (NEB) e ossidazione lipidica negli alimenti: studio sulla nocciola (Corylus avellana) tostata 156
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffé. Nota 1. Cinetica di estrazione della caffeina e delle sostanze solide 130
Metodo di produzione e stabilizzazione di filetti di pesce di V gamma 128
Studio sul processo di estrusione applicato a farina di semi oleosi 126
Application of 3D printing for customized food. A case on the development of a fruit-based snack for children 126
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 125
Effects of formulation and process conditions on microstructure, texture and digestibility of extruded insect-riched snacks 125
Validazione microbiologica di un trattamento pastorizzante a microonde di crema di asparagi 118
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 114
Effect of some extraction conditions on brewing and stability of coffee beverage 112
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici 111
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 107
Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 105
Applicazione del Central Composite Design allo studio dell’influenza di alcuni fattori sulla reazione di Maillard 105
Studio sul trattamento di disidratazione osmotica sottovuoto applicato a spicchi di pomodoro 105
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 104
How Much Caffeine in Coffee Cup? Effects of Processing Operations, Extraction Methods and Variables 104
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull'ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 103
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 103
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 103
Innovazione di processo per la produzione di pomodori semi-dry: trattamento combinato essiccamento-acidificazione 102
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 102
Functional food produced by extrusion-cooking technology 101
Pre-stabilization of pesto sauce by reduction of water activity 100
Use of microwave processing to reduce the intial contamination by Alicyclobacillus acidoterrestris in cream asparagus and effect of the treatment on the the lipid fraction 100
Color measure on microwave blanched artichokes 99
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 97
Application of vacuum impregnation with anti-freezing proteins to improve the quality of truffles. 97
Technological Innovation and Enhancement of Marginal Products 96
APPLE SLICES ENRICHED WITH ALOE VERA BY VACUUM IMPREGNATION 95
Study on relationships between food kinetic state and some reactions of food degradation 95
Studio su diversi sistemi di estrazione della bevanda di caffè 93
Interaction between Maillard reaction and lipid oxidation in model systems during high temperature treatment 93
Air drying of fruit: effects of different pretreatments on drying rate and product quality 93
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 93
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 92
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull’ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 92
Use of high pressure treatment for stabilizing coffee brew during storage 91
Essiccamento in corrente d' aria della frutta: effetti di alcuni pretrattamenti 90
Uso di medie e alte pressioni per la stabilizzazione del caffè sotto forma di bevanda 90
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 90
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 89
Effect of enzymatic and technological treatments on solubilisation of arabinoxylans from brewer's spent grain 89
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 89
Air drying of plums. A comparison among twelve cultivars 88
Effetti del condizionamento sulla shelf life di semi oleosi. Studio sulla mandorla 88
Stydy of physical properties of coffee beans during roasting - application of hyperspectral image analysis 88
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 88
Effects of heated glucose-fructose-glutamic acid solutions on the growth of Bacillus stearothermophilus 87
Imbrunimento enzimatico della frutta: valutazione per via colorimetrica 86
Microwave blanching of cubed potatoes 85
Food formulation for 3D printing 85
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 84
Influences of Processing Conditions on the Properties of Coffee Beverage. 84
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 84
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 84
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.) 83
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 83
Vegetable “Salami” with High Nutritional and Functional Properties 83
Aromatic profile by Electronic Nose System as affected by grinding grade of roasted coffee 82
Indagine sulla qualità del caffè espresso 81
Effetto di alcuni trattamenti tecnologici su olio di oliva in formulazioni alimentari 81
Etude des changements chimiques dans le cafe sous forme de boisson pendant l'extraction et la conservation 81
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 81
Study on formation of starch-lipid complexes during extrusion-cooking of almond flour 81
Effects of high pressure on olive oil oxidation and the Maillard reaction in model and food systems 81
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta 81
Application of pulsed vacuum acidification for the pH reduction of mushrooms 81
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects 81
Study on pre-stabilization of pumpkin (Cucurbita moschata) by osmotic dehydration in quaternary complex solution 80
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 80
Application of Vacuum Impregnation Techniques to Improve the pH Reduction of Vegetables: Study on Carrots and Eggplants 80
Influence of grinding grade on the quality of espresso obtained from different roasted coffee. 80
Estrapolazione di simulazioni di laboratorio alle condizioni di sterilizzazione termica per prodotti alimentari confezionati 79
Disidratazione per via osmotica della carota 79
Study on physical and physicochemical changes in coffee beans during roasting 79
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 79
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 79
Response surface methodology applied to the study of some factors affecting the Maillard reaction 78
Sviluppo e validazione di un metodo di calcolo per la programmazione di trattamenti termici su conserve vegetali 78
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 78
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 78
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 78
Use of humectans for the stabilization of pesto sauce. 77
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffè. Nota 2. Cinetica di estrazione delle sostanze volatili 77
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 77
Determinazione della diffusività termica di alcuni prodotti alimentari: metodo basato sulla minimizzazione dell’errore tra temperatura sperimentale e temperatura calcolata 77
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa 77
Experimental characterization of processing dynamics using tomographic sensors 77
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 76
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 76
Pre-treatments for reducing SO2 in dehydrated apricots. 76
Effetti del processo tecnologico sui residui di pesticidi in conserve di pomodoro 76
Totale 11.277
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Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019612 0 0 0 0 0 0 0 0 0 120 175 317
2019/20203.809 792 454 201 167 460 531 517 44 257 62 296 28
2020/20211.812 254 31 249 30 254 110 242 83 271 246 27 15
2021/20221.324 193 17 17 22 105 34 51 106 201 137 72 369
2022/20235.801 505 325 356 418 320 556 93 433 2.453 49 126 167
2023/2024862 170 48 85 50 86 232 62 78 7 44 0 0
Totale 18.588