SEVERINI, CARLA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 9.481
EU - Europa 8.828
AS - Asia 5.281
SA - Sud America 611
AF - Africa 86
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 20
OC - Oceania 20
Totale 24.327
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.906
CN - Cina 2.151
IE - Irlanda 1.979
SG - Singapore 1.558
UA - Ucraina 1.456
IT - Italia 1.284
SE - Svezia 958
DE - Germania 890
RU - Federazione Russa 600
GB - Regno Unito 566
CA - Canada 533
BR - Brasile 497
HK - Hong Kong 442
FI - Finlandia 434
IN - India 400
TR - Turchia 285
FR - Francia 254
VN - Vietnam 191
AT - Austria 122
NL - Olanda 81
BE - Belgio 45
BD - Bangladesh 43
IQ - Iraq 43
AR - Argentina 30
ES - Italia 29
PK - Pakistan 29
MX - Messico 26
EC - Ecuador 22
PL - Polonia 22
ZA - Sudafrica 22
ID - Indonesia 20
JP - Giappone 20
DK - Danimarca 16
PE - Perù 16
CZ - Repubblica Ceca 15
EU - Europa 15
MA - Marocco 15
AU - Australia 14
PT - Portogallo 14
UZ - Uzbekistan 14
VE - Venezuela 13
GR - Grecia 12
MY - Malesia 11
TN - Tunisia 11
IR - Iran 10
LT - Lituania 10
SA - Arabia Saudita 10
CO - Colombia 9
PY - Paraguay 9
RO - Romania 9
CH - Svizzera 7
CL - Cile 7
EG - Egitto 7
PH - Filippine 7
KR - Corea 6
DZ - Algeria 5
IL - Israele 5
MD - Moldavia 5
NZ - Nuova Zelanda 5
SC - Seychelles 5
AE - Emirati Arabi Uniti 4
BO - Bolivia 4
NI - Nicaragua 4
NP - Nepal 4
RS - Serbia 4
UY - Uruguay 4
AZ - Azerbaigian 3
ET - Etiopia 3
GT - Guatemala 3
HU - Ungheria 3
JM - Giamaica 3
JO - Giordania 3
KE - Kenya 3
OM - Oman 3
SN - Senegal 3
TH - Thailandia 3
XK - ???statistics.table.value.countryCode.XK??? 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
BG - Bulgaria 2
CI - Costa d'Avorio 2
GA - Gabon 2
HR - Croazia 2
KZ - Kazakistan 2
LB - Libano 2
LK - Sri Lanka 2
MK - Macedonia 2
NG - Nigeria 2
NO - Norvegia 2
PS - Palestinian Territory 2
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 2
TW - Taiwan 2
UG - Uganda 2
AO - Angola 1
BB - Barbados 1
BH - Bahrain 1
BN - Brunei Darussalam 1
BW - Botswana 1
CR - Costa Rica 1
CV - Capo Verde 1
GD - Grenada 1
Totale 24.315
Città #
Dublin 1.978
Chandler 1.674
Jacksonville 1.009
Singapore 712
Dearborn 691
Munich 671
Nyköping 649
Nanjing 537
Mcallen 487
Montréal 480
Ashburn 460
Hong Kong 439
Beijing 314
Wilmington 312
Santa Clara 261
Princeton 219
Helsinki 199
San Mateo 181
Nanchang 175
Dallas 168
New York 149
Ann Arbor 144
Woodbridge 126
The Dalles 123
Boardman 119
Vienna 115
Des Moines 114
Moscow 99
Shenyang 98
Los Angeles 95
Foggia 91
Tianjin 91
Hebei 84
Jiaxing 73
Ho Chi Minh City 72
Kunming 70
Changsha 57
Rome 56
Hanoi 53
Shanghai 52
Guangzhou 48
Hangzhou 48
Bari 41
Brussels 39
São Paulo 39
Ningbo 35
Jinan 34
Redwood City 32
Brooklyn 31
Lanzhou 31
Zhengzhou 31
Bologna 30
Milan 30
Pune 27
San Severo 25
Seattle 24
Washington 24
Chicago 22
Changchun 21
Manfredonia 21
Norwalk 21
Auburn Hills 20
Turku 19
Council Bluffs 18
Hilden 18
Massafra 18
Modena 17
Taizhou 17
Albano Laziale 16
Baghdad 16
London 16
Stevenage 16
Toronto 16
Chennai 15
Falkenstein 15
Ottawa 15
San Jose 15
Warsaw 15
Rio de Janeiro 13
Wuhan 13
Messina 12
Orange 12
San Francisco 12
Tashkent 12
Belo Horizonte 11
Brno 11
Dhaka 11
Fuzhou 11
Hefei 11
Napoli 11
Padova 11
Paris 11
Stuttgart 11
Triggiano 11
Brasília 10
Florence 10
Frankfurt am Main 10
IJlst 10
Lahore 10
Parma 10
Totale 14.677
Nome #
On printability, quality and nutritional properties of 3D printed cereal based snacks enriched with edible insects 1.142
Could the 3D Printing Technology be a Useful strategy to Obtain Customized Nutrition? 599
Metodo di produzione di conserve e semiconserve vegetali in pezzi 272
Composizione edibile per la conservazione degli alimenti, procedimento per la sua preparazione e relativi usi 253
Study of starch-lipid complexes in model system and real food produced using extrusion-cooking technology. 251
Materiale da imballaggio biodegradabile e compostabile ottenuto dall'uso integrale degli scarti di produzione provenienti dalle industrie alimentari. 231
Drawing the scientific landscape of 3D Food Printing. Maps and interpretation of the global information in the first 13 years of detailed experiments, from 2007 to 2020 230
Extending 3D food printing application: Apple tissue microstructure as a digital model to create innovative cereal-based snacks 221
Biodegradable and compostable material for packaging obtained from the use of the whole wastes of production of food industries. 209
Interazione tra imbrunimento non enzimatico (NEB) e ossidazione lipidica negli alimenti: studio sulla nocciola (Corylus avellana) tostata 179
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffé. Nota 1. Cinetica di estrazione della caffeina e delle sostanze solide 172
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 160
How Much Caffeine in Coffee Cup? Effects of Processing Operations, Extraction Methods and Variables 159
Application of 3D printing for customized food. A case on the development of a fruit-based snack for children 154
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 153
Effects of formulation and process conditions on microstructure, texture and digestibility of extruded insect-riched snacks 153
Validazione microbiologica di un trattamento pastorizzante a microonde di crema di asparagi 152
Metodo di produzione e stabilizzazione di filetti di pesce di V gamma 150
Studio sul processo di estrusione applicato a farina di semi oleosi 149
Impiego di differenti tipologie di lievito per la produzione di pane di grano duro 147
Uso di sostanze umettanti per la stabilizzazione di conserve vegetali 141
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 141
Application of vacuum impregnation with anti-freezing proteins to improve the quality of truffles. 141
Application du procédé d’extrusion aux farines grasses: cas de la farine d’amande 138
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici 136
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 134
Pre-stabilization of pesto sauce by reduction of water activity 133
Applicazione del Central Composite Design allo studio dell’influenza di alcuni fattori sulla reazione di Maillard 133
Effect of some extraction conditions on brewing and stability of coffee beverage 132
Innovazione di processo per la produzione di pomodori semi-dry: trattamento combinato essiccamento-acidificazione 131
Functional food produced by extrusion-cooking technology 131
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 129
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull'ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 128
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 128
APPLE SLICES ENRICHED WITH ALOE VERA BY VACUUM IMPREGNATION 128
Color measure on microwave blanched artichokes 126
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 126
Interaction between Maillard reaction and lipid oxidation in model systems during high temperature treatment 125
Study on relationships between food kinetic state and some reactions of food degradation 125
Air drying of fruit: effects of different pretreatments on drying rate and product quality 124
Use of microwave processing to reduce the intial contamination by Alicyclobacillus acidoterrestris in cream asparagus and effect of the treatment on the the lipid fraction 124
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 123
Effetto delle alte pressioni sulla reazione di Maillard e sull’ossidazione lipidica in sistemi modello emulsionati 123
Air drying of plums. A comparison among twelve cultivars 120
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 120
Application of Vacuum Impregnation Techniques to Improve the pH Reduction of Vegetables: Study on Carrots and Eggplants 120
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 119
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 118
Studio sul trattamento di disidratazione osmotica sottovuoto applicato a spicchi di pomodoro 118
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.) 116
Technological Innovation and Enhancement of Marginal Products 114
Indagine sulla qualità del caffè espresso 113
Stydy of physical properties of coffee beans during roasting - application of hyperspectral image analysis 113
Aromatic profile by Electronic Nose System as affected by grinding grade of roasted coffee 113
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 113
Effect of enzymatic and technological treatments on solubilisation of arabinoxylans from brewer's spent grain 112
Uso di medie e alte pressioni per la stabilizzazione del caffè sotto forma di bevanda 111
Application of pulsed vacuum acidification for the pH reduction of mushrooms 111
Changes in the aromatic profile of espresso coffee as a function of the grinding grade and extraction time: a study by the electronic nose system 111
Studio su diversi sistemi di estrazione della bevanda di caffè 110
Microwave blanching of cubed potatoes 110
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 110
Study on formation of starch-lipid complexes during extrusion-cooking of almond flour 110
Effetti del condizionamento sulla shelf life di semi oleosi. Studio sulla mandorla 109
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 109
Effects of heated glucose-fructose-glutamic acid solutions on the growth of Bacillus stearothermophilus 109
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects 109
Characterizing the Rheological and Bread-Making Properties of Wheat Flour Treated by “Gluten FriendlyTM” Technology 109
Aspetti metodologici e strumentali ritenuti critici per la progettazione ed il controllo di un metodo di simulazione dei processi di sterilizzazione termica 108
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 107
Essiccamento in corrente d' aria della frutta: effetti di alcuni pretrattamenti 106
Effetto di alcuni trattamenti tecnologici su olio di oliva in formulazioni alimentari 106
Influences of Processing Conditions on the Properties of Coffee Beverage. 106
Use of high pressure treatment for stabilizing coffee brew during storage 106
Autoxidation of packed roasted almonds as affected by two different packaging films 106
Effetti di diverse condizioni luminose su alcuni indici di qualità di vegetali in foglia: studio sul prezzemolo 105
Autoxidation of packaged almonds as affected by Maillard reaction volatile compounds derived from roasting 105
An alternative method for the industrial monitoring of osmotic solution during dehydration of fruit and vegetables: A test-case for tomatoes 105
Vegetable “Salami” with High Nutritional and Functional Properties 105
Etude des changements chimiques dans le cafe sous forme de boisson pendant l'extraction et la conservation 104
Influenza della forma di differenti confezioni sull'effetto sterilizzante sufficiente 104
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 104
Study on relationships between food kinetic state and some reactions of food degradation 103
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 103
On the inverse problem of the reconstruction of food microstructure from limited statistical information. A study on bread. 103
Use of humectans for the stabilization of pesto sauce. 102
Estrapolazione di simulazioni di laboratorio alle condizioni di sterilizzazione termica per prodotti alimentari confezionati 102
Preventing enzymatic browning of potato by microwave blanching 102
Response surface methodology applied to the study of some factors affecting the Maillard reaction 102
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 102
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 102
Imbrunimento enzimatico della frutta: valutazione per via colorimetrica 101
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffè. Nota 2. Cinetica di estrazione delle sostanze volatili 101
Determinazione della diffusività termica di alcuni prodotti alimentari: metodo basato sulla minimizzazione dell’errore tra temperatura sperimentale e temperatura calcolata 101
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 101
Study on cooking quality of spaghetti dried through microwaves and comparison with hot air dried pasta 101
Food formulation for 3D printing 101
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 100
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 100
Study of Maillard reaction in pasta dried by microwaves 100
Totale 14.267
Categoria #
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Totale 117.878


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021994 0 0 0 0 0 110 242 83 271 246 27 15
2021/20221.324 193 17 17 22 105 34 51 106 201 137 72 369
2022/20235.801 505 325 356 418 320 556 93 433 2.453 49 126 167
2023/20241.037 170 48 85 50 86 232 62 78 7 48 20 151
2024/20253.637 201 79 123 137 138 513 473 294 844 150 323 362
2025/20262.591 369 428 515 733 355 191 0 0 0 0 0 0
Totale 24.991