8.1 Tesi di dottorato: [333] Home page tipologia

Sfoglia
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 161 a 180 di 333
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Proteomics-Based Characterization of Food Allergens and Effects from Food Processing 1-gen-2016 Troiano, FRANCESCO NICOLA
Genetic analysis on biosynthesis of compounds affecting bitterness in almond tree (Amygdalus communis L.= Prunus Dulcis Mill.) 1-gen-2016 Ricciardi, Francesca
Structural and functional changes in Alicyclobacillus acidoterrestris after the application of several sub-lethal physical or chemical treatments 1-gen-2016 Ciuffreda, Emanuela
Genetic fingerprinting and potential grape quality of old Vitis vinifera genotypes 1-gen-2016 DE MICHELE, Maria
Study of Microencapsulated Bioactive Compounds in Food Products 1-gen-2016 Spinelli, Sara
Grape phenol accumulation as related to cultural practices involving changes of light microclimate 1-gen-2016 Tomaiuolo, Amalia
Studiare i paesaggi medievali. Un approccio multidisciplinare tra storia, archeologia e geo-pedologia 1-gen-2016 Putti, Manuele
Analisi spaziali in ambiente gis open source per lo studio di contesti archeologici della Daunia medievale 1-gen-2016 D'Altilia, Luca
Relationship between Food Waste Probability and Shelf Life 1-gen-2017 Zambrini, ANGELO STAVRO VITTORIO
Possibile interazione tra i livelli plasmatici dell'omocisteina e le abitudini alimentari come fattori di rischio per lo sviluppo di patologie nell’uomo umana: Il ruolo nutraceutico dei supplementi vitaminici 1-gen-2017 Favuzzi, Giovanni
Analysis of Socio-Economic and Environmental Sustainability of Barley Supply Chain: a Healthy Crop for Human Nutrition 1-gen-2017 Lamonaca, Emilia
Management accounting practices in the emerging functional foods industry: empirical evidence 1-gen-2017 Riccio, Lorella
Vitamin d and nanostructured surfaces in osteoblastic differentiation of dental stem cells 1-gen-2017 Posa, Francesca
Sustainability and shelf life extension: the case studies of fresh cut salad, extra virgin olive oil and vegetable derivate 1-gen-2017 Pellegrini, Giustina
Impact of engineered food on tumor growth and chemoresistance in the frame of pancreatic cancer 1-gen-2017 Pazienza, Valerio
Fungal populations and metabolism of fusarium mycotoxins in cereals: from occurrence to analysis by hyphenated analytical techniques 1-gen-2017 Lupi, Francesca
New technologies for sanitization of fresh dairy products 1-gen-2017 Lacivita, Valentina
Genetics, mycotoxins and diagnostics of Fusarium species involved in Fusarium Head Blight of cereals, with particular attention to Fusarium graminearum, for a higher quality and safer cereal production 1-gen-2017 Ghionna, Veronica
Valuing the Mediterranean Diet from Intangible Cultural Heritage of Humanity to tangible resource of the te territory: a Contingent Valuation study 1-gen-2017 Conte, Alessandra
Archeologia e storia della Val di Chiana. Dinamiche insediative e strutture di potere tra X e XV secolo nella Toscana orientale. 23-giu-2016 Giovannini, Fabio
Prodotti della tipologia (ordinati per Data di deposito in Decrescente ordine): 161 a 180 di 333
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile

Scopri
Tipologia
  • 8 Tesi di dottorato333
Autore
  • CELI, GIUSEPPE2
  • D'ALESSANDRO, GIOVANNI2
  • MORONE, PIERGIUSEPPE2
  • SPINELLI, ELISA2
  • VERSACI, GIUSEPPE2
  • VOLPE, GIULIANO2
  • ADAMASHVILI, NINO1
  • ADDANTE, ELEONORA1
  • AGNUSDEI, LUCIA1
  • ALFARANO, MICHELA1
Data di pubblicazione
  • 2020 - 202374
  • 2010 - 2019205
  • 2000 - 200936
  • 1990 - 199916
  • 1988 - 19892
Editore
  • Università degli Studi di Foggia333
Settore disciplinare
  • Settore IUS/07 - Diritto del Lavoro1
  • Settore L-FIL-LET/06 - Letteratur...1
Keyword
  • food safety8
  • durum wheat4
  • probiotici4
  • sicurezza alimentare4
  • antioxidant activity3
  • Archeologia3
  • education3
  • educazione3
  • miRNA3
  • mycotoxins3
Lingua
  • eng103
  • ita69
Accesso al fulltext
  • open273
  • no fulltext54
  • reserved5
  • embargoed1