RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Antimicrobial Activity of Lemon Extract
2006-01-01 Conte, Amalia; Speranza, Barbara; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Antimicrobial effectiveness of lysozyme immobilized on polyvinylalcohol-based film against Alicyclobacillus acidoterrestris
2006-01-01 Conte, Amalia; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Antimicrobial efficacy and release kinetics of thymol from zein films.
2008-01-01 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; Panza, O.
Antimicrobial silver-montmorillonite nanoparticles to prolong the shelf life of fresh fruit salad
2011-01-01 Costa, Cristina; Conte, Amalia; Buonocore, GIOVANNA GIULIANA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Antimicrobial treatments to preserve packaged ready-to-eat table grapes
2013-01-01 Costa, Cristina; Lucera, Annalisa; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Application of preservation strategies to improve the shelf life of spreadable cheese
2017-01-01 Costa, Cristina; Lucera, Annalisa; Licciardello, Fabio; Conte, Amalia; Del Nobile Matteo, Alessandro
Artisanal fresh filled pasta with pomegranate peels as natural preservative
2022-01-01 Lacivita, Valentina; Marziliano, Maria; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia
Assessment of chitosan and extracts of lemon and sage asnatural antimicrobial agents during Fior di lattecheesemaking
2010-01-01 Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Assorbitori di ossigeno biologici intrappolati in film polimerici – La confezione che respira
2004-01-01 Conte, Amalia; Baiano, Antonietta; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Altieri, Clelia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Beer: Advances in Processing and Preservation
2012-01-01 Baiano, Antonietta; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Antimicrobial Activity of Lemon Extract | 1-gen-2006 | Conte, Amalia; Speranza, Barbara; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Antimicrobial effectiveness of lysozyme immobilized on polyvinylalcohol-based film against Alicyclobacillus acidoterrestris | 1-gen-2006 | Conte, Amalia; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Antimicrobial efficacy and release kinetics of thymol from zein films. | 1-gen-2008 | DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; Panza, O. | |
Antimicrobial silver-montmorillonite nanoparticles to prolong the shelf life of fresh fruit salad | 1-gen-2011 | Costa, Cristina; Conte, Amalia; Buonocore, GIOVANNA GIULIANA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Antimicrobial treatments to preserve packaged ready-to-eat table grapes | 1-gen-2013 | Costa, Cristina; Lucera, Annalisa; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Application of preservation strategies to improve the shelf life of spreadable cheese | 1-gen-2017 | Costa, Cristina; Lucera, Annalisa; Licciardello, Fabio; Conte, Amalia; Del Nobile Matteo, Alessandro | |
Artisanal fresh filled pasta with pomegranate peels as natural preservative | 1-gen-2022 | Lacivita, Valentina; Marziliano, Maria; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia | |
Assessment of chitosan and extracts of lemon and sage asnatural antimicrobial agents during Fior di lattecheesemaking | 1-gen-2010 | Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Assorbitori di ossigeno biologici intrappolati in film polimerici – La confezione che respira | 1-gen-2004 | Conte, Amalia; Baiano, Antonietta; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Altieri, Clelia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Beer: Advances in Processing and Preservation | 1-gen-2012 | Baiano, Antonietta; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 226
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 226
Data di pubblicazione
- In corso di stampa 1
- 2020 - 2023 30
- 2010 - 2019 132
- 2003 - 2009 63
Editore
- Elsevier Science Limited:Oxford F... 3
- American Dairy Science Associatio... 2
- Artek S.n.c, Varese 2
- IAMFES:6200 Aurora Avenue, Suite ... 2
- American Association of Cereal Ch... 1
- Food & Nutrition Press Incorporat... 1
- Institute of Food Technologists:5... 1
- London, Stewart Postharvest Revie... 1
- Oxford University Press:Journals ... 1
Rivista
- FOODS 18
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCI... 15
- JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 15
- INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGIN... 13
- JOURNAL OF FOOD PROTECTION 11
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 8
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 6
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 6
- JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PR... 6
- RECENT PATENTS ON ENGINEERING 6
Keyword
- Food Science 17
- Shelf life 10
- Chemical Engineering (all) 3
- Chemistry (all) 3
- Modified atmosphere packaging 3
- Bioengineering 2
- Cheese 2
- Dietary Proteins 2
- fish burger 2
- Flour 2
Lingua
- eng 206
- ita 5
Accesso al fulltext
- no fulltext 223
- open 2
- restricted 1