RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Use of natural compounds to improve the microbial stability of Amaranth-based homemade fresh pasta
2009-01-01 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; DI BENEDETTO, N.; Suriano, N.; Conte, Amalia; Lamacchia, Carmela; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Use of sodium lactate and modified atmosphere packaging for extending the shelf life of ready-to-cook fresh meal
2015-01-01 Gammariello, Daniela; Incoronato, ANNA LUCIA; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Volatile organic compound data of ready-to-cook tuna fish-burgers: Time evolution in function of different and/or combined mild preservation technologies and relevant statistical analysis
2019-01-01 Mentana, Annalisa; Conte, Amalia; Del Nobile, Matteo Alessandro; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego
Weissella cibaria short-fermented liquid sourdoughs based on quinoa or amaranth flours as fat replacer in focaccia bread formulation
2021-01-01 Bavaro, A. R.; Di Biase, M.; Conte, A.; Lonigro, S. L.; Caputo, L.; Cedola, A.; Del Nobile, M. A.; Logrieco, A. F.; Lavermicocca, P.; Valerio, F.
X-ray irradiation as a valid technique to prolong food shelf life: The case of ricotta cheese
2019-01-01 Ricciardi, E. F.; Lacivita, V.; Conte, A.; Chiaravalle, E.; Zambrini, A. V.; Del Nobile, M. A.
Zero-Waste Approach Applied to Pomegranates for Prolonging Fish Burger Shelf Life
2022-01-01 Panza, O.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Use of natural compounds to improve the microbial stability of Amaranth-based homemade fresh pasta | 1-gen-2009 | DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; DI BENEDETTO, N.; Suriano, N.; Conte, Amalia; Lamacchia, Carmela; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA | |
Use of sodium lactate and modified atmosphere packaging for extending the shelf life of ready-to-cook fresh meal | 1-gen-2015 | Gammariello, Daniela; Incoronato, ANNA LUCIA; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Volatile organic compound data of ready-to-cook tuna fish-burgers: Time evolution in function of different and/or combined mild preservation technologies and relevant statistical analysis | 1-gen-2019 | Mentana, Annalisa; Conte, Amalia; Del Nobile, Matteo Alessandro; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego | |
Weissella cibaria short-fermented liquid sourdoughs based on quinoa or amaranth flours as fat replacer in focaccia bread formulation | 1-gen-2021 | Bavaro, A. R.; Di Biase, M.; Conte, A.; Lonigro, S. L.; Caputo, L.; Cedola, A.; Del Nobile, M. A.; Logrieco, A. F.; Lavermicocca, P.; Valerio, F. | |
X-ray irradiation as a valid technique to prolong food shelf life: The case of ricotta cheese | 1-gen-2019 | Ricciardi, E. F.; Lacivita, V.; Conte, A.; Chiaravalle, E.; Zambrini, A. V.; Del Nobile, M. A. | |
Zero-Waste Approach Applied to Pomegranates for Prolonging Fish Burger Shelf Life | 1-gen-2022 | Panza, O.; Conte, A.; Del Nobile, M. A. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 226
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 226
Data di pubblicazione
- In corso di stampa 1
- 2020 - 2023 30
- 2010 - 2019 132
- 2003 - 2009 63
Editore
- Elsevier Science Limited:Oxford F... 3
- American Dairy Science Associatio... 2
- Artek S.n.c, Varese 2
- IAMFES:6200 Aurora Avenue, Suite ... 2
- American Association of Cereal Ch... 1
- Food & Nutrition Press Incorporat... 1
- Institute of Food Technologists:5... 1
- London, Stewart Postharvest Revie... 1
- Oxford University Press:Journals ... 1
Rivista
- FOODS 18
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCI... 15
- JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 15
- INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGIN... 13
- JOURNAL OF FOOD PROTECTION 11
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 8
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MIC... 6
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 6
- JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PR... 6
- RECENT PATENTS ON ENGINEERING 6
Keyword
- Food Science 17
- Shelf life 10
- Chemical Engineering (all) 3
- Chemistry (all) 3
- Modified atmosphere packaging 3
- Bioengineering 2
- Cheese 2
- Dietary Proteins 2
- fish burger 2
- Flour 2
Lingua
- eng 206
- ita 5
Accesso al fulltext
- no fulltext 223
- open 2
- restricted 1