COLELLI, GIANCARLO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 7.800
NA - Nord America 6.890
AS - Asia 3.077
SA - Sud America 47
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 35
AF - Africa 14
OC - Oceania 10
Totale 17.873
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 6.832
IE - Irlanda 2.419
CN - Cina 2.046
UA - Ucraina 1.665
IT - Italia 1.234
SE - Svezia 1.116
TR - Turchia 559
FI - Finlandia 315
FR - Francia 295
DE - Germania 266
IN - India 262
GB - Regno Unito 178
AT - Austria 143
ES - Italia 35
EU - Europa 35
BE - Belgio 34
CA - Canada 30
KR - Corea 28
TH - Thailandia 23
MX - Messico 21
PK - Pakistan 20
VN - Vietnam 19
IR - Iran 16
NL - Olanda 16
BR - Brasile 15
GR - Grecia 14
IQ - Iraq 14
RU - Federazione Russa 14
TW - Taiwan 14
ID - Indonesia 13
JP - Giappone 13
PH - Filippine 12
CZ - Repubblica Ceca 11
PL - Polonia 11
SG - Singapore 11
AR - Argentina 10
CH - Svizzera 9
HK - Hong Kong 9
HU - Ungheria 9
AU - Australia 8
CL - Cile 6
IL - Israele 6
CO - Colombia 5
EG - Egitto 5
PE - Perù 5
RO - Romania 5
PT - Portogallo 4
CR - Costa Rica 3
NI - Nicaragua 3
PS - Palestinian Territory 3
VE - Venezuela 3
ZA - Sudafrica 3
BG - Bulgaria 2
ET - Etiopia 2
GY - Guiana 2
JO - Giordania 2
LK - Sri Lanka 2
MA - Marocco 2
MY - Malesia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RS - Serbia 2
AM - Armenia 1
BD - Bangladesh 1
EC - Ecuador 1
GH - Ghana 1
LU - Lussemburgo 1
LY - Libia 1
MD - Moldavia 1
NO - Norvegia 1
PA - Panama 1
UZ - Uzbekistan 1
Totale 17.873
Città #
Dublin 2.419
Jacksonville 1.184
Chandler 1.142
Dearborn 911
Nyköping 686
Nanjing 567
Beijing 308
Wilmington 269
Princeton 256
Nanchang 217
San Mateo 215
Ann Arbor 180
Vienna 142
Ashburn 129
Shenyang 121
Helsinki 99
Foggia 96
Rome 96
New York 95
Woodbridge 95
Tianjin 94
Hebei 91
Des Moines 85
Changsha 84
Kunming 74
Jiaxing 73
Mountain View 70
Hangzhou 62
Bari 59
Jinan 57
Boardman 54
San Severo 53
Stevenage 46
Zhengzhou 42
Ningbo 35
Redwood City 34
Lanzhou 31
Orange 31
Brussels 27
Changchun 26
Hilden 26
Los Angeles 26
Guangzhou 24
Taizhou 22
Milan 21
Munich 19
Florence 17
Dong Ket 16
Napoli 16
Norwalk 16
Philadelphia 16
Washington 16
Auburn Hills 15
Seattle 15
Shanghai 15
Catania 14
Palermo 14
Acquaviva delle Fonti 13
Borås 12
Bologna 11
Brno 11
Orihuela 11
Athens 10
Eboli 10
Fuzhou 10
Islamabad 10
London 10
Pune 10
Taipei 10
Torino 10
Bridgeview 9
Naples 9
San Giuliano Milanese 9
Arsiero 8
Binasco 8
Hefei 8
Osimo 8
Ottawa 8
Turin 8
Camponogara 7
Chicago 7
Gela 7
Padova 7
Perugia 7
Serra 7
Toronto 7
Augusta 6
Dallas 6
Lahore 6
Latina 6
Lockport 6
Nueve de Julio 6
Padula 6
Taranto 6
Érd 6
Battipaglia 5
Bergamo 5
Castellana Grotte 5
Cedar Knolls 5
Central 5
Totale 11.004
Nome #
IMPLEMENTATION OF RATING SCALES FOR VISUAL QUALITY EVALUATION OF VARIOUS VEGETABLE CROPS 262
Il condizionamento dei prodotti ortofrutticoli per il consumo fresco e per la IV gamma 207
Nuovi prodotti a base di fichi (Ficus carica L.) ottenuti con tecnologie innovative 186
Effetto della cisteina sul controllo dell’imbrunimento e della crescita microbica in carciofo (Cynara cardunculus L. subsp. scolymus (L.) Hayek) di IV gamma 153
Aspetti fisiologici della maturazione e tecnologie di postraccolta dei frutti di fico (Ficus carica L.) 144
Confezionamento in atmosfera modificata di peperoni e zucchine minimally processed a umidità intermedia 134
Photocatalytic degradation of ethylene on mesoporous TiO2/SiO2 nanocomposites: Effects on the ripening of mature green tomatoes 131
Effect of germination and sprout storage on antioxidant capacity and phenolic content in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.). 124
Operating conditions for microwave application throughout production process to reduce microbial load of fresh-cut apples 115
Flow behavior of olive paste 112
Antibiotic resistence genes delivered by Lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food 110
Tecniche di analisi d'immagine come mezzo per la valutazione dell'imbrunimento di carciofi di IV gamma 108
Prove di conservazione di uva (cv. Italia) confezionata con film plastici 107
Chemical, physical and sensorial characterization of fresh quinoa sprouts (Chenopodium quinoa Willd.) and effects of modified atmosphere packaging (MAP) on quality during cold storage 107
Effects of gas composition on postharvest-life of fresh basil leaves 106
Innovations in Traditional Foods 106
Detection and Enumeration of Listeria monocytogenes in Fresh Cut Vegetables Using MPN-Real-Time PCR. 105
Use of hydrogen peroxide as alternative for sanitization of fresh-cut fruits 105
A comparative study of composition and postharvest performances of organically and conventionally grown kiwifruits. Journal of science of food and agriculture 103
Discrimination of peaches for firmness using color image analysis 103
Post-cutting color changes in fresh-cut fennel (Phoeniculum vulgaris Mill) as influenced by dippings and gas composition. 100
Application of modified atmosphere packaging with moisture absorber to extend the shelf life of 'Domenico Tauro' breba fruit 99
3rd International Symposium on Postharvest Pathology: Using Science to Increase Food Availability 99
Linee guida per il condizionamento e la trasformazione dei prodotti ortofrutticoli 98
Analisi dei criteri di smaltimento dei reflui oleari nel territorio del Parco del Gargano 97
Le macchine utilizzate per la lavorazione dei prodotti della IV gamma 96
Produzione, qualità e attitudine alla conservazione di popolazioni di pomodoro da serbo. Risultati preliminari 96
Linee guida per il condizionamento e la trasformazione dei prodotti ortofrutticoli 95
I prodotti ortofrutticoli di IV gamma: aspetti fisologici e tecnologici 95
Determinazioni sperimentali del rischio da rumore derivante dall’impiego delle macchine nelle industrie agroalimentari 93
A new method to compare crumb cellular structure of different breads using colour image analysis 93
The application of a fast colour quantization algorithm for sorting peaches for firmness by machine vision 93
Antioxidant capacity, phenolic and vitamin C contents of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) as affected by sprouting and storage conditions 93
Carvacrol-loaded chitosan nanoparticles maintain quality of fresh-cut carrots 93
Applicazione di un algoritmo per la classificazione di pesche per consistenza utilizzando sistemi di selezione ottica. 92
Conservazione in atmosfera modificata di noce di cocco fresca in pezzi 92
Effects of atmosphere composition on postharvest quality of fresh basil leaves (Ocimum basilicum L.) 92
Extension of postharvest life of 'Mission' figs by CO2-enriched atmospheres 91
Indagine su alcuni aspetti della fase postraccolta del fungo ‘Cardoncello’ (Pleurotus eryngii) 91
Effetto dell’atmosfera controllata sull’aspetto esteriore del finocchio (Foeniculum vulgare Mill. Subsp. vulgare var. azoricum (MIll.) Thell.) di IV gamma 91
A study of the estimated shelf life of fresh rocket using a non-linear model 91
Application of multivariate accelerated test for the shelf life estimation of fresh-cut lettuce 91
Effetti del trattamento con 1-metilciclopropene (1-MCP) su frutti di actinidia interi e a fette 90
Effects of equipments and processing conditions on quality of fresh-cut produce 90
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 89
Aspetto esteriore e qualità del prodotto di IV gamma 89
Physico-chemical parameters to predict microbiological and sensory quality aspects of baby lettuce leaves 89
Il trattamento con 1-MCP (1-metilciclopropene) rallenta i processi di maturazione del pomodoro da mensa 88
Quick determination of kiwifruit dry matter using a microwave oven 87
. Influence of atmosphere composition on quality attributes of ready-to- cook fresh-cut vegetable soup 87
Sicurezza microbiologica di insalate di IV gamma presenti sul mercato pugliese 87
Effect of Hoagland nutrient solution on Mineral Content of Radish (RaphanussativusL.)Microgreens 87
Quality of fresh-cut products as affected by harvest and postharvest operations 87
Trattamento di frutti di actinidia con 1-metilciclopropene in presenza di etilene esogeno 86
PCR-based quality control of Listeria spp. and L. monocytogenes in Ready-To-Eat Salads sold in Puglia Region (Italy). 86
The use of non destructive techniques to assess the nutritional content of fruits and vegetable 86
Foglie di rucola: l'effetto sulla qualità della conservazione in AC 85
Predizione del contenuto in solidi solubili delle mele mediante imaging iperspettrale 84
The use of multivariate analysis as a method for obtaining a more reliable shelf-life estimation of fresh-cut produce: a study on pineapple 84
Effetto dell’imballaggio in film plastico sull’incidenza di danni da freddo in melanzana 82
Valutazione del danno nella raccolta meccanica del pomodoro lungo 82
Effects of gas composition on postharvest-life of fresh basil leaves 82
Comparison of different gas compositions on fresh-cut peach quality: A preliminary study 82
Effetto sanitizzante di perossido d’idrogeno su kiwi in fette. 82
Estrazione di olio extravergine di olive da paste snocciolate e con tecnologie di gramolazione con gas inerte 81
Controlled-Atmosphere Storage of Fresh-Cut ‘Cardoncello’ Mushrooms (Pleurotus eryngii) 81
Valutazione della consistenza dei frutti di actinidia mediante un low-mass impact sensor 80
The use of hyperspectral imaging in the visible and near infrared region to discriminate between table grapes harvested at different times 80
Chemical, physical and sensorial characterization of fresh quinoa sprouts (Chenopodium quinoa Willd.) and effects of modified atmosphere packaging on quality during cold storage 80
Response of fresh-cut potato cubes of three different varieties to anti-browning treatments 79
Aspetti di post-raccolta per la GDO: innovazioni di prodotto/processo e convenience food. 78
Modeling phenolic content during storage of cut fruit and vegetables: A consecutive reaction mechanism 78
Influence of high CO2 atmosphere composition on fresh-cut artichoke quality attributes 78
Probiotic lactic acid bacteria for the production of multifunctional fresh-cut cantaloupe 78
Conservazione in atmosfera controllata di fichi da consumo fresco 78
Effects of controlled atmosphere and treatment with 1-methylcyclopropene (1-MCP) on ripening attributes of tomatoes 77
Improving Quality Management in the Minimally-Processed Fruit and Vegetables Industry of the Euro-Med Area 77
Application of antioxidant compounds to preserve fresh-cut peaches quality 77
The use of hyperspectral imaging to predict the distribution of internal constituents and to classify edible fennel heads based on the harvest time 77
Controlled Atmosphere Storage of 3 Italian Cultivars of Olives for OilProduction 76
Exposure to 1-methylcyclopropene (1-MCP) Delays Effects of Ethylene on Fresh-cut Broccoli Raab (Brassica rapa L.) 76
Frigoconservazione di pesche ed albicocche con l’utilizzo di film plastici 76
Conservazione delle olive da olio prima della trasformazione 75
Effect of thermal treatment and dipping on quality and shelf-life of fresh-cut peaches 75
Effetto del trattamento con calcio e dell’atmosfera modificata sulla conservazione di meloni ‘Campsol’ in pezzi 75
Degradation patterns for external and internal quality attributes of fresh-cut apples 75
Degradation patterns for external and nutritional quality parameters of fresh-cut 'cantaloupe' melons 75
Spectra evolution over on-vine holding of italia table grapes: Prediction of maturity and discrimination for harvest times using a Vis-NIR hyperspectral device 75
Effects of treatment with 1-methylcyclopropene (1-MCP) on tomato 74
Frigoconservazione in atmosfera controllata del fungo Cardoncello (Pleurotus eryngii) tal quale o minimally processed. 74
A QUAFETY approach to quality monitoring and prediction for fresh-cut produce 74
Effect of organic agronomic techniques and packaging on the quality of lamb's lettuce 74
IV gamma: opportunità concreta per il carciofo italiano. 74
Confezionamento e cura dei tabacchi orientali con differenti soluzioni 73
EFFETTI DI ALCUNI PRETRATTAMENTI SULLA CONSERVAZIONE DI FETTE DI ACTINIDIA 73
NEW METHOD TO COMPARE CRUMB CELLULAR STRUCTURE OF DIFFERENT BREADS USING COLOUR IMAGE ANALYSIS. 73
Uso dell’analisi di immagine per discriminare l’effetto di diverse atmosfere di conservazione sulla qualità di semi di fagiolo borlotto reidratati 73
Suitability of five different potato cultivars (Solanum tuberosum L.) to be processed as fresh-cut products 73
Extending shelf-life of fresh-cut pumpkin (Cucurbita maxima): effect of pre-treatments and storage conditions 73
Analisi teorico-sperimentale e aspetti costruttivi degli estrattori centrifughi 73
Totale 9.328
Categoria #
all - tutte 73.031
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 73.031


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019324 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 107 217
2019/20204.025 775 428 262 70 468 547 618 52 353 47 363 42
2020/20212.049 292 35 269 21 265 127 295 65 328 301 21 30
2021/20221.628 238 20 19 31 144 70 86 120 207 276 59 358
2022/20235.680 533 232 226 352 274 453 64 415 2.757 75 180 119
2023/2024932 171 43 158 64 103 229 75 46 8 35 0 0
Totale 18.594