COLELLI, GIANCARLO
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 9.085
NA - Nord America 8.461
AS - Asia 6.646
SA - Sud America 1.083
AF - Africa 114
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 35
OC - Oceania 14
Totale 25.438
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 8.307
CN - Cina 2.628
IE - Irlanda 2.412
SG - Singapore 1.901
UA - Ucraina 1.676
IT - Italia 1.465
SE - Svezia 1.116
BR - Brasile 865
RU - Federazione Russa 731
HK - Hong Kong 608
TR - Turchia 578
DE - Germania 375
FI - Finlandia 351
FR - Francia 303
IN - India 302
VN - Vietnam 261
GB - Regno Unito 235
AT - Austria 149
CA - Canada 78
AR - Argentina 77
ES - Italia 55
MX - Messico 48
BE - Belgio 38
ID - Indonesia 36
PK - Pakistan 36
CZ - Repubblica Ceca 35
EU - Europa 35
IQ - Iraq 35
NL - Olanda 35
JP - Giappone 34
BD - Bangladesh 33
EC - Ecuador 33
KR - Corea 33
ZA - Sudafrica 32
PL - Polonia 27
CO - Colombia 25
CL - Cile 24
TH - Thailandia 23
PH - Filippine 22
IR - Iran 19
PE - Perù 19
MA - Marocco 18
TW - Taiwan 18
PY - Paraguay 16
GR - Grecia 15
LT - Lituania 15
UG - Uganda 15
VE - Venezuela 15
HU - Ungheria 12
CH - Svizzera 11
UZ - Uzbekistan 10
AU - Australia 9
IL - Israele 9
KE - Kenya 9
SA - Arabia Saudita 9
TN - Tunisia 8
NI - Nicaragua 7
UY - Uruguay 7
AL - Albania 6
CR - Costa Rica 6
DZ - Algeria 6
EG - Egitto 6
AE - Emirati Arabi Uniti 5
ET - Etiopia 5
GH - Ghana 5
JM - Giamaica 5
JO - Giordania 5
KZ - Kazakistan 5
PS - Palestinian Territory 5
PT - Portogallo 5
RO - Romania 5
AM - Armenia 4
DO - Repubblica Dominicana 4
NZ - Nuova Zelanda 4
AZ - Azerbaigian 3
BH - Bahrain 3
HR - Croazia 3
MY - Malesia 3
BG - Bulgaria 2
BS - Bahamas 2
CY - Cipro 2
GA - Gabon 2
GY - Guiana 2
KW - Kuwait 2
LB - Libano 2
LK - Sri Lanka 2
LY - Libia 2
MD - Moldavia 2
NP - Nepal 2
OM - Oman 2
PA - Panama 2
QA - Qatar 2
RS - Serbia 2
SN - Senegal 2
AO - Angola 1
BN - Brunei Darussalam 1
BY - Bielorussia 1
CV - Capo Verde 1
DK - Danimarca 1
GE - Georgia 1
Totale 25.429
Città #
Dublin 2.411
Jacksonville 1.185
Chandler 1.142
Dearborn 911
Singapore 803
Nyköping 683
Hong Kong 599
Nanjing 569
Beijing 499
Ashburn 438
Santa Clara 300
Wilmington 269
Princeton 255
Dallas 231
Nanchang 217
San Mateo 215
Ann Arbor 180
Vienna 144
Shenyang 121
Helsinki 118
New York 113
Rome 108
Moscow 106
The Dalles 103
Foggia 96
Tianjin 96
Woodbridge 95
Hebei 91
Changsha 86
Des Moines 84
Ho Chi Minh City 80
Jiaxing 79
Munich 79
Boardman 78
Kunming 74
Los Angeles 73
São Paulo 73
Bari 71
Mountain View 70
Hangzhou 62
Jinan 59
Council Bluffs 58
Hanoi 52
San Severo 52
Guangzhou 45
Stevenage 45
Manfredonia 43
Zhengzhou 42
Shanghai 36
Ningbo 35
Redwood City 34
Florence 33
Brno 32
Brussels 31
Lanzhou 31
Orange 31
London 29
Rio de Janeiro 28
Changchun 26
Hilden 26
Columbus 24
Milan 24
Taizhou 23
Palermo 22
San Francisco 21
Tokyo 20
Toronto 20
Belo Horizonte 19
Brasília 18
Curitiba 18
Warsaw 18
Washington 18
Bologna 17
Chicago 17
Johannesburg 17
Philadelphia 17
Seattle 17
Brooklyn 16
Dong Ket 16
Frankfurt am Main 16
Napoli 16
Norwalk 16
Turku 16
Auburn Hills 15
Campinas 15
Kampala 15
Assago 14
Catania 14
Falkenstein 14
Haiphong 14
Parma 14
Acquaviva delle Fonti 13
Naples 13
Orihuela 13
Ottawa 13
Amsterdam 12
Borås 12
Boston 12
Fuzhou 12
Lecce 12
Totale 14.428
Nome #
IMPLEMENTATION OF RATING SCALES FOR VISUAL QUALITY EVALUATION OF VARIOUS VEGETABLE CROPS 329
Il condizionamento dei prodotti ortofrutticoli per il consumo fresco e per la IV gamma 249
Nuovi prodotti a base di fichi (Ficus carica L.) ottenuti con tecnologie innovative 203
Effetto della cisteina sul controllo dell’imbrunimento e della crescita microbica in carciofo (Cynara cardunculus L. subsp. scolymus (L.) Hayek) di IV gamma 178
Photocatalytic degradation of ethylene on mesoporous TiO2/SiO2 nanocomposites: Effects on the ripening of mature green tomatoes 162
Aspetti fisiologici della maturazione e tecnologie di postraccolta dei frutti di fico (Ficus carica L.) 159
Antibiotic resistence genes delivered by Lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food 158
Confezionamento in atmosfera modificata di peperoni e zucchine minimally processed a umidità intermedia 154
Effect of germination and sprout storage on antioxidant capacity and phenolic content in quinoa (Chenopodium quinoa Willd.). 153
Effects of equipments and processing conditions on quality of fresh-cut produce 148
A new method to compare crumb cellular structure of different breads using colour image analysis 146
A comparative study of composition and postharvest performances of organically and conventionally grown kiwifruits. Journal of science of food and agriculture 145
Innovations in Traditional Foods 144
Chemical, physical and sensorial characterization of fresh quinoa sprouts (Chenopodium quinoa Willd.) and effects of modified atmosphere packaging (MAP) on quality during cold storage 143
3rd International Symposium on Postharvest Pathology: Using Science to Increase Food Availability 142
Operating conditions for microwave application throughout production process to reduce microbial load of fresh-cut apples 141
Detection and Enumeration of Listeria monocytogenes in Fresh Cut Vegetables Using MPN-Real-Time PCR. 140
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 140
Application of modified atmosphere packaging with moisture absorber to extend the shelf life of 'Domenico Tauro' breba fruit 140
Antioxidant capacity, phenolic and vitamin C contents of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) as affected by sprouting and storage conditions 139
Applicazione di un algoritmo per la classificazione di pesche per consistenza utilizzando sistemi di selezione ottica. 138
Analisi dei criteri di smaltimento dei reflui oleari nel territorio del Parco del Gargano 138
Application of multivariate accelerated test for the shelf life estimation of fresh-cut lettuce 137
Tecniche di analisi d'immagine come mezzo per la valutazione dell'imbrunimento di carciofi di IV gamma 136
A study of the estimated shelf life of fresh rocket using a non-linear model 136
Quality of fresh-cut products as affected by harvest and postharvest operations 135
Flow behavior of olive paste 134
Effects of gas composition on postharvest-life of fresh basil leaves 132
Carvacrol-loaded chitosan nanoparticles maintain quality of fresh-cut carrots 132
Quality and postharvest performance of organically-grown tomato (Lycopersicon esculentum L. 'Marmande') under unheated tunnel in Mediterranean climate 129
. Influence of atmosphere composition on quality attributes of ready-to- cook fresh-cut vegetable soup 127
Use of hydrogen peroxide as alternative for sanitization of fresh-cut fruits 126
Prove di conservazione di uva (cv. Italia) confezionata con film plastici 125
Aspetto esteriore e qualità del prodotto di IV gamma 125
Effect of temperature abuse and improper atmosphere packaging on volatile profile and quality of rocket leaves 125
Discrimination of peaches for firmness using color image analysis 124
Le macchine utilizzate per la lavorazione dei prodotti della IV gamma 123
The use of hyperspectral imaging to predict the distribution of internal constituents and to classify edible fennel heads based on the harvest time 123
Post-cutting color changes in fresh-cut fennel (Phoeniculum vulgaris Mill) as influenced by dippings and gas composition. 121
Application of antioxidant compounds to preserve fresh-cut peaches quality 121
A QUAFETY approach to quality monitoring and prediction for fresh-cut produce 121
Predizione del contenuto in solidi solubili delle mele mediante imaging iperspettrale 119
Aspetti di post-raccolta per la GDO: innovazioni di prodotto/processo e convenience food. 119
Conservazione in atmosfera modificata di noce di cocco fresca in pezzi 117
I prodotti ortofrutticoli di IV gamma: aspetti fisologici e tecnologici 117
Comparison of different gas compositions on fresh-cut peach quality: A preliminary study 117
Effect of organic agronomic techniques and packaging on the quality of lamb's lettuce 117
Linee guida per il condizionamento e la trasformazione dei prodotti ortofrutticoli 116
Produzione, qualità e attitudine alla conservazione di popolazioni di pomodoro da serbo. Risultati preliminari 116
Effetti del trattamento con 1-metilciclopropene (1-MCP) su frutti di actinidia interi e a fette 115
Determinazioni sperimentali del rischio da rumore derivante dall’impiego delle macchine nelle industrie agroalimentari 114
Estrazione di olio extravergine di olive da paste snocciolate e con tecnologie di gramolazione con gas inerte 114
Effects of atmosphere composition on postharvest quality of fresh basil leaves (Ocimum basilicum L.) 114
Antibiotic resistance genes delivered by lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food 114
Design and preliminary test of a fluidised bed photoreactor for ethylene oxidation on mesoporous mixed SiO2/TiO2 nanocomposites under UV-A illumination 113
Conservazione in atmosfera controllata di fichi da consumo fresco 113
Indagine su alcuni aspetti della fase postraccolta del fungo ‘Cardoncello’ (Pleurotus eryngii) 112
Sicurezza microbiologica di insalate di IV gamma presenti sul mercato pugliese 112
The use of non destructive techniques to assess the nutritional content of fruits and vegetable 112
The application of a fast colour quantization algorithm for sorting peaches for firmness by machine vision 111
PCR-based quality control of Listeria spp. and L. monocytogenes in Ready-To-Eat Salads sold in Puglia Region (Italy). 111
The use of multivariate analysis as a method for obtaining a more reliable shelf-life estimation of fresh-cut produce: a study on pineapple 111
Physico-chemical parameters to predict microbiological and sensory quality aspects of baby lettuce leaves 111
Extension of postharvest life of 'Mission' figs by CO2-enriched atmospheres 110
An automated method to find optimal breakpoints in sorting of prickly pears (Opuntia ficus-indica Mill.) by weight 110
Linee guida per il condizionamento e la trasformazione dei prodotti ortofrutticoli 110
Effetto dell’atmosfera controllata sull’aspetto esteriore del finocchio (Foeniculum vulgare Mill. Subsp. vulgare var. azoricum (MIll.) Thell.) di IV gamma 110
Effetto sanitizzante di perossido d’idrogeno su kiwi in fette. 110
Foglie di rucola: l'effetto sulla qualità della conservazione in AC 109
Hyperspectral imaging and multivariate accelerated shelf life testing (MASLT) approach for determining shelf life of rocket leaves 109
Trattamento di frutti di actinidia con 1-metilciclopropene in presenza di etilene esogeno 108
Degradation patterns for external and internal quality attributes of fresh-cut apples 108
Effect of Hoagland nutrient solution on Mineral Content of Radish (RaphanussativusL.)Microgreens 107
Effects of gas composition on postharvest-life of fresh basil leaves 106
Valutazione della consistenza dei frutti di actinidia mediante un low-mass impact sensor 106
Analisi teorico-sperimentale e aspetti costruttivi degli estrattori centrifughi 106
Il trattamento con 1-MCP (1-metilciclopropene) rallenta i processi di maturazione del pomodoro da mensa 106
The use of hyperspectral imaging in the visible and near infrared region to discriminate between table grapes harvested at different times 106
Effect of modified atmosphere packaging and temperature abuse on flavor related volatile compounds of rocket leaves (Diplotaxis tenuifolia L.) 106
Quick determination of kiwifruit dry matter using a microwave oven 105
Probiotic lactic acid bacteria for the production of multifunctional fresh-cut cantaloupe 105
Chemical, physical and sensorial characterization of fresh quinoa sprouts (Chenopodium quinoa Willd.) and effects of modified atmosphere packaging on quality during cold storage 105
Controlled-Atmosphere Storage of Fresh-Cut ‘Cardoncello’ Mushrooms (Pleurotus eryngii) 104
Extending postharvest life of ready-to-use zucchini flowers: Effects of the atmosphere composition 104
Confezionamento in atmosfera modificata di peperoni e zucchine ad umidità intermedia. 103
Influence of high CO2 atmosphere composition on fresh-cut artichoke quality attributes 103
Effetto dell’imballaggio in film plastico sull’incidenza di danni da freddo in melanzana 102
Valutazione del danno nella raccolta meccanica del pomodoro lungo 102
NEW METHOD TO COMPARE CRUMB CELLULAR STRUCTURE OF DIFFERENT BREADS USING COLOUR IMAGE ANALYSIS. 102
Tecniche di estrazione olearia e qualità del prodotto 102
Influence of temperature and blending time on quality of minimally processed puree from four melon types 102
Spectra evolution over on-vine holding of italia table grapes: Prediction of maturity and discrimination for harvest times using a Vis-NIR hyperspectral device 102
Assessment of eggplant freshness using nondestructive techniques 102
Aspetti energetici dell’uso di fertilizzanti ed ammendanti in agricoltura 101
Applicazione della tecnologia a membrana nell’industria enologica: risultati di due anni di sperimentazione in cantina 101
Effect of anti-browning solutions on quality of fresh-cut fennel during storage 101
Controlled Atmosphere Storage of 3 Italian Cultivars of Olives for OilProduction 100
Applicazione della tecnica di sensor fusion nella valutazione della qualità degli ortofrutticoli con metodi non distruttivi 100
Design of the correct modified atmosphere packaging for fresh-cut broccoli raab 100
Effects of controlled atmosphere and treatment with 1-methylcyclopropene (1-MCP) on ripening attributes of tomatoes 99
Totale 12.408
Categoria #
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patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 131.528


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20211.161 0 0 0 0 0 127 294 63 326 300 21 30
2021/20221.620 238 20 19 31 142 69 84 120 207 275 59 356
2022/20235.666 531 231 225 352 274 453 64 414 2.748 75 180 119
2023/20241.126 171 43 158 64 102 229 75 46 8 35 36 159
2024/20254.233 261 42 116 155 160 713 247 260 1.194 293 377 415
2025/20263.188 478 510 685 1.079 383 53 0 0 0 0 0 0
Totale 26.181