COLELLI, GIANCARLO
COLELLI, GIANCARLO
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
. Influence of atmosphere composition on quality attributes of ready-to- cook fresh-cut vegetable soup
2006-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
3rd International Symposium on Postharvest Pathology: Using Science to Increase Food Availability
2016-01-01 Ferri, V.; Yaseen, T.; Ricelli, A.; Colelli, G.
A comparative study of composition and postharvest performances of organically and conventionally grown kiwifruits. Journal of science of food and agriculture
2007-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; HASEY J., K; Kader, A. A.
A new method to compare crumb cellular structure of different breads using colour image analysis
2003-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
A QUAFETY approach to quality monitoring and prediction for fresh-cut produce
2016-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Ferrante, A.; Rogers, H.; Colelli, Giancarlo
A study of the estimated shelf life of fresh rocket using a non-linear model
2015-01-01 Amodio, MARIA LUISA; Derossi, Antonio; Mastrandrea, L.; Colelli, Giancarlo
Ammonia accumulation in plant tissues: a potentially useful indicator of postharvest physiological stress
2018-01-01 Amodio, M. L.; Colelli, G.; Cantwell, M. I.
An automated method to find optimal breakpoints in sorting of prickly pears (Opuntia ficus-indica Mill.) by weight
2000-01-01 Peri, Giorgio; Colelli, Giancarlo
Analisi dei criteri di smaltimento dei reflui oleari nel territorio del Parco del Gargano
2005-01-01 Peri, Giorgio; Colelli, Giancarlo; Montel, GIAN LUCA; Caliandro, L.
Analisi teorico-sperimentale e aspetti costruttivi degli estrattori centrifughi
1997-01-01 Amirante, P.; Di Renzo, G. C.; Bianchi, B.; Catalano, P.; Colelli, Giancarlo
Antibiotic resistance genes delivered by lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food
2009-01-01 Fiocco, Daniela; Spano, Giuseppe; Colelli, Giancarlo; A., Gallone
Antibiotic resistence genes delivered by Lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food
2009-01-01 A., Nabi; Colelli, Giancarlo; Massa, Salvatore
Antioxidant capacity, phenolic and vitamin C contents of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) as affected by sprouting and storage conditions
2017-01-01 Maura, N. Laus; Mariagrazia Cataldi, P.; Robbe, C.; D’Ambrosio, T.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; De Santis, G.; Flagella, Zina; Pastore, Donato
Application of antioxidant compounds to preserve fresh-cut peaches quality
2015-01-01 Colantuono, F.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; García, S. C.
Application of modified atmosphere packaging with moisture absorber to extend the shelf life of 'Domenico Tauro' breba fruit
2017-01-01 Villalobos, M. C.; Ansah, F.; Amodio, M. L.; Serradilla, M. J.; Colelli, G.
Application of multivariate accelerated test for the shelf life estimation of fresh-cut lettuce
2016-01-01 Derossi, Antonio; Mastrandrea, Leonarda; Amodio, MARIA LUISA; de CHIARA, MARIA LUCIA VALERIA; Colelli, Giancarlo
Applicazione della tecnica di sensor fusion nella valutazione della qualità degli ortofrutticoli con metodi non distruttivi
2000-01-01 Colelli, Giancarlo; La Sala, G.; Musio, F.; Todaro, E.
Applicazione della tecnologia a membrana nell’industria enologica: risultati di due anni di sperimentazione in cantina
1999-01-01 La Sala, G.; Ferrari, L.; Colelli, Giancarlo
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio
2004-01-01 Giuliani, R.; Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Colelli, Giancarlo; Severini, Carla
Applicazione di un algoritmo per la classificazione di pesche per consistenza utilizzando sistemi di selezione ottica.
2003-01-01 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo