COLELLI, GIANCARLO

COLELLI, GIANCARLO  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 289 (tempo di esecuzione: 0.043 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
. Influence of atmosphere composition on quality attributes of ready-to- cook fresh-cut vegetable soup 1-gen-2006 Amodio, MARIA LUISA; Rinaldi, R.; Colelli, Giancarlo
3rd International Symposium on Postharvest Pathology: Using Science to Increase Food Availability 1-gen-2016 Ferri, V.; Yaseen, T.; Ricelli, A.; Colelli, G.
A comparative study of composition and postharvest performances of organically and conventionally grown kiwifruits. Journal of science of food and agriculture 1-gen-2007 Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; HASEY J., K; Kader, A. A.
A new method to compare crumb cellular structure of different breads using colour image analysis 1-gen-2003 Peri, Giorgio; Romaniello, R; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo
A QUAFETY approach to quality monitoring and prediction for fresh-cut produce 1-gen-2016 Amodio, MARIA LUISA; Ferrante, A.; Rogers, H.; Colelli, Giancarlo
A study of the estimated shelf life of fresh rocket using a non-linear model 1-gen-2015 Amodio, MARIA LUISA; Derossi, Antonio; Mastrandrea, L.; Colelli, Giancarlo
Ammonia accumulation in plant tissues: a potentially useful indicator of postharvest physiological stress 1-gen-2018 Amodio, M. L.; Colelli, G.; Cantwell, M. I.
An automated method to find optimal breakpoints in sorting of prickly pears (Opuntia ficus-indica Mill.) by weight 1-gen-2000 Peri, Giorgio; Colelli, Giancarlo
Analisi dei criteri di smaltimento dei reflui oleari nel territorio del Parco del Gargano 1-gen-2005 Peri, Giorgio; Colelli, Giancarlo; Montel, GIAN LUCA; Caliandro, L.
Analisi teorico-sperimentale e aspetti costruttivi degli estrattori centrifughi 1-gen-1997 Amirante, P.; Di Renzo, G. C.; Bianchi, B.; Catalano, P.; Colelli, Giancarlo
Antibiotic resistance genes delivered by lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food 1-gen-2009 Fiocco, Daniela; Spano, Giuseppe; Colelli, Giancarlo; A., Gallone
Antibiotic resistence genes delivered by Lactic Acid Bacteria isolated from ready to eat (RTE) food 1-gen-2009 A., Nabi; Colelli, Giancarlo; Massa, Salvatore
Antioxidant capacity, phenolic and vitamin C contents of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) as affected by sprouting and storage conditions 1-gen-2017 Maura, N. Laus; Mariagrazia Cataldi, P.; Robbe, C.; D’Ambrosio, T.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; De Santis, G.; Flagella, Zina; Pastore, Donato
Application of antioxidant compounds to preserve fresh-cut peaches quality 1-gen-2015 Colantuono, F.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo; García, S. C.
Application of modified atmosphere packaging with moisture absorber to extend the shelf life of 'Domenico Tauro' breba fruit 1-gen-2017 Villalobos, M. C.; Ansah, F.; Amodio, M. L.; Serradilla, M. J.; Colelli, G.
Application of multivariate accelerated test for the shelf life estimation of fresh-cut lettuce 1-gen-2016 Derossi, Antonio; Mastrandrea, Leonarda; Amodio, MARIA LUISA; de CHIARA, MARIA LUCIA VALERIA; Colelli, Giancarlo
Applicazione della tecnica di sensor fusion nella valutazione della qualità degli ortofrutticoli con metodi non distruttivi 1-gen-2000 Colelli, Giancarlo; La Sala, G.; Musio, F.; Todaro, E.
Applicazione della tecnologia a membrana nell’industria enologica: risultati di due anni di sperimentazione in cantina 1-gen-1999 La Sala, G.; Ferrari, L.; Colelli, Giancarlo
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 1-gen-2004 Giuliani, R.; Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Colelli, Giancarlo; Severini, Carla
Applicazione di un algoritmo per la classificazione di pesche per consistenza utilizzando sistemi di selezione ottica. 1-gen-2003 Peri, Giorgio; Romaniello, R.; Amodio, MARIA LUISA; Colelli, Giancarlo