LEONE, ALESSANDRO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.330
EU - Europa 3.096
AS - Asia 1.325
AF - Africa 22
SA - Sud America 19
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 12
OC - Oceania 9
Totale 7.813
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.320
CN - Cina 1.009
IE - Irlanda 941
UA - Ucraina 772
SE - Svezia 446
IT - Italia 337
FR - Francia 172
FI - Finlandia 130
IN - India 104
TR - Turchia 102
DE - Germania 81
GB - Regno Unito 78
SG - Singapore 69
GR - Grecia 42
ES - Italia 36
BE - Belgio 22
VN - Vietnam 16
EU - Europa 12
BR - Brasile 9
CA - Canada 9
DZ - Algeria 9
AU - Australia 8
PT - Portogallo 8
RU - Federazione Russa 8
PL - Polonia 7
CO - Colombia 5
MA - Marocco 5
NG - Nigeria 5
MY - Malesia 4
CH - Svizzera 3
HK - Hong Kong 3
ID - Indonesia 3
IL - Israele 3
MK - Macedonia 3
PE - Perù 3
RO - Romania 3
HR - Croazia 2
JP - Giappone 2
LK - Sri Lanka 2
MT - Malta 2
SY - Repubblica araba siriana 2
TN - Tunisia 2
VE - Venezuela 2
AL - Albania 1
BH - Bahrain 1
CY - Cipro 1
CZ - Repubblica Ceca 1
IQ - Iraq 1
IR - Iran 1
LB - Libano 1
NO - Norvegia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PA - Panama 1
SC - Seychelles 1
TW - Taiwan 1
Totale 7.813
Città #
Dublin 939
Chandler 696
Jacksonville 542
Dearborn 437
Nyköping 272
Nanjing 265
Beijing 154
Wilmington 119
Princeton 110
San Mateo 109
Nanchang 97
Ann Arbor 80
Ashburn 67
Des Moines 67
Shenyang 59
Tianjin 52
Woodbridge 48
Kunming 42
Hebei 41
Boardman 35
Singapore 34
Jiaxing 33
Helsinki 32
New York 27
Changsha 25
Los Angeles 24
Hangzhou 23
Brussels 22
Guangzhou 21
Jinan 20
Ningbo 20
Rome 20
Pune 19
Zhengzhou 19
Dong Ket 16
Augusta 15
Hilden 13
Changchun 12
Istanbul 12
Auburn Hills 11
Cave 11
Lanzhou 11
Wuhan 10
Hefei 9
Shanghai 9
Bologna 8
Florence 8
Norwalk 8
Taizhou 8
Foggia 6
Perugia 6
Seattle 6
Adelaide 5
Ankara 5
Estella-Lizarra 5
Lagos 5
Milan 5
Palermo 5
Ravenna 5
Redwood City 5
San Jose 5
Taranto 5
Warsaw 5
Bari 4
Bolzano 4
Fuzhou 4
Orange 4
Philadelphia 4
Serra 4
Shaoxing 4
Stevenage 4
Toronto 4
Vinci 4
Washington 4
Aprilia 3
Bisceglie 3
Borås 3
Cambridge 3
Catania 3
Hanover 3
Messina 3
Montréal 3
Napoli 3
Rimini 3
Sassari 3
Sevilla 3
Smålandsstenar 3
Trapani 3
Zurich 3
Acerra 2
Ancona 2
Antalya 2
Arzano 2
Athens 2
Ballincollig 2
Bucaramanga 2
Buitrago Del Lozoya 2
Callao 2
Caserta 2
Centro 2
Totale 4.915
Nome #
The Malaxation Process: Influence on Olive Oil Quality and the Effect of the Control of Oxygen Concentration in Virgin Olive Oil 222
Effect of different storage conditions in semi-industrial tanks on the shelf-life of extra virgin olive oil 129
The use of an inert gas during the olive oil bottling: shelf life evaluation 124
Influence of Different Centrifugal Extraction Systems on Antioxidant Content and Stability of Virgin Olive Oil 118
Prove sperimentali di estrazione di oli extravergini di oliva da paste snocciolate 115
Assessment of the viscosity value in olive oil paste using different blade rotation speed in an innovative mixer 113
Virgin olive oil production from de-stoned pastes: a new technology to improve the shelf life of the product 111
New mixer equipped with control atmosphere system: influence of malaxation on the shelf life of extra virgin olive oil 105
Studio, progettazione e prototipazione di innovazioni apportate alla famiglia di vinificatori orizzontali a cappello sommerso e gabbia rotante 98
3D computational fluid dynamics simulation and experimental validation for prediction of heat transfer in a new malaxer machine 97
Productive efficiency of decanters with short and variable dynamic pressure cones 96
Influenza dei parametri di lavorazione sulle caratteristiche reologiche delle paste di olive snocciolate 94
Il riciclaggio dei residui organici mediante compostaggio 94
Design and implementation of an automatically controlled malaxer pilot plant equipped with an in-line oxygen injection system into the olive paste 94
Produzione di compost di qualità: aspetti impiantistici, agronomici, fitopatologici e legislativi 94
Raccolta dall’albero, premessa per la qualità 90
Using a tubular heat exchanger to improve the conditioning process of the olive paste: Evaluation of yield and olive oil quality 90
Una gramola innovativa per l’ottimizzazione del processo di estrazione meccanica e per enfatizzazione del ruolo funzionale degli oli vergini di oliva 89
Prove di analisi della vibrazione di alberi soggetti alla scuotitura meccanica 89
La ricerca eseguita e le relative prospettive per il trattamento dei sottoprodotti dell’industria lattiero-casearia 87
Analisi teorica e prove sperimentali di estrazione di oli extra vergine di oliva da paste snocciolate 86
One-way vibrating systems for mechanical harvesting of olives 86
Comparative experiments to assess the performance of an innovative horizontal centrifuge working in a continuous olive oil plant 86
Monitoraggio di un sistema di controllo automatico usato in un innovativo vinificatore ad asse orizzontale con cappello sommerso e gabbia rotante 84
Olive oil by-product composting simple plant and process parameters control 83
Valorizzare l’extravergine da olivi secolari in Puglia 82
Effect of different winemaking technologies on tannins, anthocyanins, polyphenols, and resveratrol, in “Negroamaro” red wines 82
Characterisation of volatile fraction of monovarietal wines: influence of maceration technologies 82
Analisi della vibrazione e della produttività di un piccolo scuotitore per la raccolta meccanica delle olive 82
Sistema di controllo automatico dei parametri di vinificazione per l’ottimizzazione del processo 80
Prove sperimentali di concentrazione termica del siero di latte di paste filate 80
Influence of three different atmosphere composition of head space of mixer on total phenol content of de-stoned virgin olive oil 78
Malaxer machine and its evolution of the enhancing olive oil quality 78
PROVE SPERIMENTALI DI ESTRAZIONE OLEARIA CON UN NUOVO MINI IMPIANTO GESTIBILE NELLE AZIENDE AGRICOLE: UN CASO DI FILIERA CORTA 77
Effetto della composizione dell’atmosfera dello spazio di testa di una gramola innovativa sul contenuto in sostanze fenoliche e sulla resistenza all’ossidazione di oli vergini di oliva da paste denocciolate 76
Un biennio di prove sperimentali con diversi cantieri di raccolta delle olive: efficienza produttiva e qualità dell’olio 76
Impianti per il compostaggio dei reflui oleari 76
Development of a prototype malaxer to investigate the influence of oxygen on extra-virgin olive oil quality and yield, to define a new design of machine 76
Olive oil wastes Bioxidation simple plants 75
Machining effects of different mechanical crushers on pit particle size and oil drop distribution in olive paste 75
Piattaforme elevabili per la potatura agevolata dell’olivo 74
L’impiego delle più recenti innovazioni impiantistiche per la valorizzazione dell’olio da olivi secolari: un esempio di tutela paesaggistica a salvaguardia di un patrimonio storico e culturale 74
A monitoring of an automatic control system used in an innovative fermenter during red wine vinification 74
Advance technology in virgin olive oil production from traditional and de-stoned pastes: influence of the introduction of a heat exhanger on oil quality 73
Effetto di differenti impianti di vinificazione sul contenuto in polifenoli, tannini, antociani, e resveratrolo in vini rossi monovarietali della cv. Negroamaro 73
Automated monitoring of the vinification process employing a set of sensors coupled with software in an innovative horizontal fermenter-drainer with submerged cap 73
Produttività di diversi cantieri di raccolta e loro influenza sulla qualità dell’olio extravergine di oliva 73
Specification and implementation of a continuous microwave-assisted system for paste malaxation in an olive oil extraction plant 73
Application Of Microwaves and Megasound to Olive Paste in an Industrial Olive Oil Extraction Plant: Impact on Virgin Olive Oil Quality and Composition 73
Assessment of the Influence of the Decanter Set-up During Continuous Processing of Olives at Different Pigmentation Index 72
Un sistema di controllo automatico dei parametri di vinificazione per l’ottimizzazione del processo 71
COME MIGLIORARE L’EFFICIENZA DELLE TESTATE VIBRANTI 71
Analisi teorica e prove sperimentali 71
Ottimizzazione dei nuovi decanter a cono corto e pressione dinamica variabile 71
Microwave-assisted treatment for continuous olive paste conditioning: Impact on olive oil quality and yield 71
Vibration Analysis of an Olives Mechanical Harvesting System” in Agricultural Engineering 70
Estrazione dell’olio di oliva: Aspetti Meccanici e Tecnologici 69
Risultati della ricerca teorico-sperimentale per l’ottimizzazione dei nuovi decanter e presentazione del modello teorico della separazione olio-acqua-solidi e relativa validazione con prove sperimentali 69
Development of a new model of olives de-stoner machine: Evaluation of electric consumption and kernel characterization 69
Olive oil by-product composting plant equipped of an automatic turning-over machine 68
Estrazione dell’olio di oliva: Aspetti Qualitativi 67
Messa a punto di macchina oleodinamica e pneumatica per la potatura agevolata dell’olivo 67
Vibration analysis of an olive mechanical harvesying system 67
Influenza delle tecnologie impiantistiche sulla qualità del vino 66
Virgin olive oil from de-stoned paste: Introduction of a new decanter with short and variable dynamic pressure cone to increase olive oil yield 66
Impianti semplificati per il compostaggio della sansa vergine di oliva 66
Assessment of the yield and quality of olive oil obtained with two different crushing systems 65
A NEW DESIGNER MALAXER TO IMPROVE THERMAL EXCHANGE ENHANCING VIRGIN OLIVE OIL QUALITY 65
Olive milling and pitting 65
A new prototype machine to investigate on the malaxing phase 65
Vibration Analysis of an Olives Mechanical Harvesting System 64
Innovation in olive oil processing plants to produce an excellent olive oil and to reduce environmental impact 63
PIÙ SICUREZZA E COSTI INFERIORI PER POTARE OLIVI SECOLARI 63
Influence of the Crushing System: Phenol Content in Virgin Olive Oil Produced from Whole and De-stoned Pastes 63
Attività produttive e meccanizzazione di filiera nel parco agrario degli olivi secolari della Puglia 63
Microwave and ultrasound in olive oil extraction process 63
"Modified atmosphere in head space of extra virgin olive tanks: testing a prototype integrated storage system" 63
Linee guida per l’ottenimento di olio di oliva biologico 62
Influenza della tecnologia di vinificazione sulla componente volatile di vini rossi monovarietali della cv. Negroamaro 62
Productive and effluent discharge efficiency of saving water decanters 62
Modified atmosphere in head space of extra virgin olive oil tanks: Testing a prototype integrated storage system 62
Performance of compression type refrigerator using natural working fluid 61
Productivity of different harvesting sites and site impact on quality of extra virgin olive oil 60
Impianti semplificati per il compostaggio dei reflui e controllo dei parametri di processo 59
Un prototipo per distribuire le acque di vegetazione 59
Valutazione della viscosità di paste di oliva gramolate utilizzando una gramola innovativa e differenti velocità dell’aspo rotante 59
Impianti semplificati per il compostaggio dei reflui oleari e controllo dei parametri di processo 58
Un prototipo per distribuire le acque di vegetazione 57
Using an in-line rotating torque transducer to study the rheological aspects of malaxed olive paste 56
Linee guida per l’ottenimento di vino biologico 55
Productive and effluent discharge efficiency of saving water decanters 54
An innovative horizontal centrifuge for solid-liquid separation in a olive oil production plant 53
Olive oil wastes composting simple plant 52
OXYGEN CONCENTRATION CONTROL DURING OLIVE OIL EXTRACTION PROCESS: A NEW SYSTEM TO EMPHASIZE THE ORGANOLEPTIC AND HEALTHY PROPERTIES OF VIRGIN OLIVE OIL 52
Specification of a new de-stoner machine: evaluation of machining effects on olive paste's rheology and olive oil yield and quality 52
Fluorescence hyper-spectral imaging to detecting faecal contamination on fresh tomatoes 51
OLIVE PRUNING MECHANIZATION SYSTEM WITH A NEW TYPE OF ELEVATED WORK PLATFORM 50
Microwave and megasonics combined technology for a continuous olive oil process with enhanced extractability 49
Prototype of storage system for preservation of extra-virgin olive oil characteristics 49
Measurement of food colour in L*a*b* Units from RGB digital image using least squares support vector machine regression 49
Totale 7.565
Categoria #
all - tutte 34.252
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 34.252


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.431 0 223 55 41 218 252 241 30 151 35 161 24
2020/20211.035 130 8 127 12 152 69 140 31 143 159 38 26
2021/2022666 110 1 8 29 46 15 33 39 96 75 30 184
2022/20232.499 226 120 128 187 115 250 49 186 1.126 19 59 34
2023/2024363 63 19 24 21 20 75 32 40 0 17 5 47
2024/2025118 105 13 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 7.979