LEONE, ALESSANDRO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.456
EU - Europa 3.380
AS - Asia 1.823
SA - Sud America 64
AF - Africa 28
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 12
OC - Oceania 9
Totale 8.772
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.445
CN - Cina 1.095
IE - Irlanda 932
UA - Ucraina 765
SE - Svezia 442
IT - Italia 361
RU - Federazione Russa 273
SG - Singapore 259
HK - Hong Kong 204
FR - Francia 171
FI - Finlandia 131
IN - India 105
TR - Turchia 104
DE - Germania 86
GB - Regno Unito 77
BR - Brasile 51
GR - Grecia 43
ES - Italia 35
BE - Belgio 22
VN - Vietnam 18
EU - Europa 12
CA - Canada 9
DZ - Algeria 9
AU - Australia 8
PT - Portogallo 8
PL - Polonia 7
IR - Iran 6
TN - Tunisia 6
CO - Colombia 5
MA - Marocco 5
NG - Nigeria 5
PE - Perù 5
ID - Indonesia 4
MY - Malesia 4
NL - Olanda 4
AT - Austria 3
CH - Svizzera 3
IL - Israele 3
IQ - Iraq 3
JP - Giappone 3
LB - Libano 3
MK - Macedonia 3
RO - Romania 3
CZ - Repubblica Ceca 2
HR - Croazia 2
LK - Sri Lanka 2
MT - Malta 2
PA - Panama 2
SY - Repubblica araba siriana 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AL - Albania 1
AR - Argentina 1
BA - Bosnia-Erzegovina 1
BH - Bahrain 1
BO - Bolivia 1
CY - Cipro 1
EC - Ecuador 1
EG - Egitto 1
KG - Kirghizistan 1
LT - Lituania 1
LV - Lettonia 1
NO - Norvegia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PK - Pakistan 1
PS - Palestinian Territory 1
SC - Seychelles 1
TH - Thailandia 1
TW - Taiwan 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 8.772
Città #
Dublin 930
Chandler 696
Jacksonville 537
Dearborn 437
Nyköping 268
Nanjing 264
Hong Kong 201
Beijing 160
Wilmington 117
Santa Clara 110
Princeton 109
San Mateo 109
Nanchang 95
Ann Arbor 80
Ashburn 70
Des Moines 67
Singapore 65
Shenyang 58
Moscow 52
Tianjin 51
Woodbridge 48
Kunming 41
Hebei 40
Jiaxing 37
Boardman 34
Helsinki 33
Rome 29
Guangzhou 28
New York 27
Changsha 25
Los Angeles 25
Shanghai 24
Hangzhou 23
Brussels 22
Jinan 20
Ningbo 20
Pune 19
Zhengzhou 18
Dong Ket 16
Augusta 15
Hilden 13
Changchun 12
Istanbul 12
Auburn Hills 11
Cave 11
Lanzhou 11
Hefei 10
Taizhou 10
Wuhan 10
Bologna 8
Florence 8
Norwalk 8
Foggia 6
Milan 6
Perugia 6
Salvador 6
Seattle 6
Shenzhen 6
Adelaide 5
Ankara 5
Estella-Lizarra 5
Lagos 5
Palermo 5
Ravenna 5
Redwood City 5
San Jose 5
Taranto 5
Warsaw 5
Bari 4
Bolzano 4
Fuzhou 4
Orange 4
Philadelphia 4
Serra 4
Shaoxing 4
Stevenage 4
São Paulo 4
Toronto 4
Vinci 4
Washington 4
Wuxi 4
Aprilia 3
Beirut 3
Bisceglie 3
Borås 3
Cambridge 3
Catania 3
Council Bluffs 3
Dongyang 3
Hanover 3
Messina 3
Montréal 3
Napoli 3
Nuremberg 3
Quanzhou 3
Rimini 3
Sassari 3
Smålandsstenar 3
Sousse 3
Stockton 3
Totale 5.339
Nome #
The Malaxation Process: Influence on Olive Oil Quality and the Effect of the Control of Oxygen Concentration in Virgin Olive Oil 251
Effect of different storage conditions in semi-industrial tanks on the shelf-life of extra virgin olive oil 136
The use of an inert gas during the olive oil bottling: shelf life evaluation 134
Influence of Different Centrifugal Extraction Systems on Antioxidant Content and Stability of Virgin Olive Oil 130
Prove sperimentali di estrazione di oli extravergini di oliva da paste snocciolate 127
Assessment of the viscosity value in olive oil paste using different blade rotation speed in an innovative mixer 125
Virgin olive oil production from de-stoned pastes: a new technology to improve the shelf life of the product 120
New mixer equipped with control atmosphere system: influence of malaxation on the shelf life of extra virgin olive oil 112
Il riciclaggio dei residui organici mediante compostaggio 108
Studio, progettazione e prototipazione di innovazioni apportate alla famiglia di vinificatori orizzontali a cappello sommerso e gabbia rotante 107
Produzione di compost di qualità: aspetti impiantistici, agronomici, fitopatologici e legislativi 107
Productive efficiency of decanters with short and variable dynamic pressure cones 104
Design and implementation of an automatically controlled malaxer pilot plant equipped with an in-line oxygen injection system into the olive paste 103
Influenza dei parametri di lavorazione sulle caratteristiche reologiche delle paste di olive snocciolate 101
3D computational fluid dynamics simulation and experimental validation for prediction of heat transfer in a new malaxer machine 101
Una gramola innovativa per l’ottimizzazione del processo di estrazione meccanica e per enfatizzazione del ruolo funzionale degli oli vergini di oliva 100
La ricerca eseguita e le relative prospettive per il trattamento dei sottoprodotti dell’industria lattiero-casearia 100
Prove di analisi della vibrazione di alberi soggetti alla scuotitura meccanica 99
Raccolta dall’albero, premessa per la qualità 99
Analisi teorica e prove sperimentali di estrazione di oli extra vergine di oliva da paste snocciolate 98
Using a tubular heat exchanger to improve the conditioning process of the olive paste: Evaluation of yield and olive oil quality 98
Monitoraggio di un sistema di controllo automatico usato in un innovativo vinificatore ad asse orizzontale con cappello sommerso e gabbia rotante 96
Comparative experiments to assess the performance of an innovative horizontal centrifuge working in a continuous olive oil plant 96
One-way vibrating systems for mechanical harvesting of olives 95
Effect of different winemaking technologies on tannins, anthocyanins, polyphenols, and resveratrol, in “Negroamaro” red wines 93
Olive oil by-product composting simple plant and process parameters control 92
Valorizzare l’extravergine da olivi secolari in Puglia 91
Sistema di controllo automatico dei parametri di vinificazione per l’ottimizzazione del processo 91
Characterisation of volatile fraction of monovarietal wines: influence of maceration technologies 91
Analisi della vibrazione e della produttività di un piccolo scuotitore per la raccolta meccanica delle olive 90
Influence of three different atmosphere composition of head space of mixer on total phenol content of de-stoned virgin olive oil 89
Malaxer machine and its evolution of the enhancing olive oil quality 89
Effetto della composizione dell’atmosfera dello spazio di testa di una gramola innovativa sul contenuto in sostanze fenoliche e sulla resistenza all’ossidazione di oli vergini di oliva da paste denocciolate 87
Un biennio di prove sperimentali con diversi cantieri di raccolta delle olive: efficienza produttiva e qualità dell’olio 87
Prove sperimentali di concentrazione termica del siero di latte di paste filate 87
PROVE SPERIMENTALI DI ESTRAZIONE OLEARIA CON UN NUOVO MINI IMPIANTO GESTIBILE NELLE AZIENDE AGRICOLE: UN CASO DI FILIERA CORTA 86
Impianti per il compostaggio dei reflui oleari 86
Olive oil wastes Bioxidation simple plants 85
Assessment of the Influence of the Decanter Set-up During Continuous Processing of Olives at Different Pigmentation Index 85
L’impiego delle più recenti innovazioni impiantistiche per la valorizzazione dell’olio da olivi secolari: un esempio di tutela paesaggistica a salvaguardia di un patrimonio storico e culturale 84
A monitoring of an automatic control system used in an innovative fermenter during red wine vinification 84
Machining effects of different mechanical crushers on pit particle size and oil drop distribution in olive paste 84
Effetto di differenti impianti di vinificazione sul contenuto in polifenoli, tannini, antociani, e resveratrolo in vini rossi monovarietali della cv. Negroamaro 83
Produttività di diversi cantieri di raccolta e loro influenza sulla qualità dell’olio extravergine di oliva 83
Automated monitoring of the vinification process employing a set of sensors coupled with software in an innovative horizontal fermenter-drainer with submerged cap 82
Advance technology in virgin olive oil production from traditional and de-stoned pastes: influence of the introduction of a heat exhanger on oil quality 81
Piattaforme elevabili per la potatura agevolata dell’olivo 81
Un sistema di controllo automatico dei parametri di vinificazione per l’ottimizzazione del processo 80
Influenza delle tecnologie impiantistiche sulla qualità del vino 80
Development of a prototype malaxer to investigate the influence of oxygen on extra-virgin olive oil quality and yield, to define a new design of machine 80
Application Of Microwaves and Megasound to Olive Paste in an Industrial Olive Oil Extraction Plant: Impact on Virgin Olive Oil Quality and Composition 80
Vibration Analysis of an Olives Mechanical Harvesting System” in Agricultural Engineering 79
Analisi teorica e prove sperimentali 79
Ottimizzazione dei nuovi decanter a cono corto e pressione dinamica variabile 79
Virgin olive oil from de-stoned paste: Introduction of a new decanter with short and variable dynamic pressure cone to increase olive oil yield 79
Microwave-assisted treatment for continuous olive paste conditioning: Impact on olive oil quality and yield 79
Specification and implementation of a continuous microwave-assisted system for paste malaxation in an olive oil extraction plant 79
Estrazione dell’olio di oliva: Aspetti Meccanici e Tecnologici 78
COME MIGLIORARE L’EFFICIENZA DELLE TESTATE VIBRANTI 77
Estrazione dell’olio di oliva: Aspetti Qualitativi 77
Impianti semplificati per il compostaggio della sansa vergine di oliva 77
Olive oil by-product composting plant equipped of an automatic turning-over machine 77
Vibration analysis of an olive mechanical harvesying system 77
Risultati della ricerca teorico-sperimentale per l’ottimizzazione dei nuovi decanter e presentazione del modello teorico della separazione olio-acqua-solidi e relativa validazione con prove sperimentali 77
Messa a punto di macchina oleodinamica e pneumatica per la potatura agevolata dell’olivo 76
PIÙ SICUREZZA E COSTI INFERIORI PER POTARE OLIVI SECOLARI 75
Influenza della tecnologia di vinificazione sulla componente volatile di vini rossi monovarietali della cv. Negroamaro 75
Vibration Analysis of an Olives Mechanical Harvesting System 74
A NEW DESIGNER MALAXER TO IMPROVE THERMAL EXCHANGE ENHANCING VIRGIN OLIVE OIL QUALITY 74
Olive milling and pitting 74
Innovation in olive oil processing plants to produce an excellent olive oil and to reduce environmental impact 73
Development of a new model of olives de-stoner machine: Evaluation of electric consumption and kernel characterization 73
Performance of compression type refrigerator using natural working fluid 72
Assessment of the yield and quality of olive oil obtained with two different crushing systems 72
A new prototype machine to investigate on the malaxing phase 72
Valutazione della viscosità di paste di oliva gramolate utilizzando una gramola innovativa e differenti velocità dell’aspo rotante 71
Attività produttive e meccanizzazione di filiera nel parco agrario degli olivi secolari della Puglia 71
Productivity of different harvesting sites and site impact on quality of extra virgin olive oil 71
"Modified atmosphere in head space of extra virgin olive tanks: testing a prototype integrated storage system" 71
Influence of the Crushing System: Phenol Content in Virgin Olive Oil Produced from Whole and De-stoned Pastes 70
Productive and effluent discharge efficiency of saving water decanters 70
Microwave and ultrasound in olive oil extraction process 69
Un prototipo per distribuire le acque di vegetazione 68
Linee guida per l’ottenimento di olio di oliva biologico 68
Modified atmosphere in head space of extra virgin olive oil tanks: Testing a prototype integrated storage system 68
Impianti semplificati per il compostaggio dei reflui e controllo dei parametri di processo 67
Impianti semplificati per il compostaggio dei reflui oleari e controllo dei parametri di processo 66
Linee guida per l’ottenimento di vino biologico 66
Un prototipo per distribuire le acque di vegetazione 64
Productive and effluent discharge efficiency of saving water decanters 63
Using an in-line rotating torque transducer to study the rheological aspects of malaxed olive paste 63
Olive oil wastes composting simple plant 62
OXYGEN CONCENTRATION CONTROL DURING OLIVE OIL EXTRACTION PROCESS: A NEW SYSTEM TO EMPHASIZE THE ORGANOLEPTIC AND HEALTHY PROPERTIES OF VIRGIN OLIVE OIL 62
Specification of a new de-stoner machine: evaluation of machining effects on olive paste's rheology and olive oil yield and quality 61
OLIVE PRUNING MECHANIZATION SYSTEM WITH A NEW TYPE OF ELEVATED WORK PLATFORM 60
OLIVE HARVESTING MECHANIZATION SYSTEMS IN HIGH DENSITY ORCHARDS 58
Fluorescence hyper-spectral imaging to detecting faecal contamination on fresh tomatoes 58
Measurement of food colour in L*a*b* Units from RGB digital image using least squares support vector machine regression 58
Mobile elevated work platforms versus ladders in olive tree pruning: Evaluation of physical activity and pruning performance 57
Prototype of storage system for preservation of extra-virgin olive oil characteristics 55
Totale 8.499
Categoria #
all - tutte 42.499
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 42.499


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020215 0 0 0 0 0 0 0 0 0 32 159 24
2020/20211.029 129 8 126 12 151 69 139 31 142 158 38 26
2021/2022661 110 1 8 29 44 15 33 39 95 75 30 182
2022/20232.486 225 120 127 187 115 249 49 185 1.117 19 59 34
2023/2024359 62 19 23 21 20 75 32 40 0 17 5 45
2024/20251.128 104 17 45 63 78 150 231 80 328 32 0 0
Totale 8.937