SANTILLO, ANTONELLA
SANTILLO, ANTONELLA
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
A simple salting out method for DNA extraction from Milk somatic cells.
2008-01-01 Albenzio, Marzia; D'Angelo, Francesca; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO
A Simple Salting Out Method for Milk Somatic Cells DNA Extraction: Investigation on the Goat CSN1S1.
2007-01-01 Dangelo, F; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Activities of indigenous proteolytic enzymes in caprine milk of different somatic cell counts
2015-01-01 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; A. L., Kelly; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Alginate-microencapsulation of Lactobacillus casei and Bifidobacterium bifidum: Performances of encapsulated microorganisms and bead-validation in lamb rennet
2019-01-01 Bevilacqua, A.; Speranza, B.; Santillo, A.; Albenzio, M.; Gallo, M.; Sinigaglia, M.; Corbo, M. R.
ANALISI DELLA VARIABILITÀ GENETICA DELLA RAZZA GENTILE DI PUGLIA MEDIANTE MICROSATELLITI.
2008-01-01 F., D'Angelo; Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; E., Ciani; R., Ciampolini; F., Cecchi; Muscio, Antonio
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk.
2018-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Gagliardi, Rosa; Santillo, Antonella; Diurno, Valentina; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
ASSESSMENT OF PROTEOLYSIS AND LIPOLYSIS IN CHEESE MADE USING ARTISANAL RENNET PASTE
2008-01-01 Santillo, Antonella; DI MATOLA, M; Cifuni, F; Pizzillo, M; Durso, S; Albenzio, Marzia
Behaviour and milk yield of Murgese mares subjected to machine or hand milking
2006-01-01 Caroprese, Mariangela; Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Pelosi, S.; Demilio, F.
Bioactive peptides in animal food products
2017-01-01 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Biochemical characteristics of ewe and goat milk: effect on the quality of dairy products.
2011-01-01 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella
Biochemical patterns in ovine cheese: influence of probiotic strains
2010-01-01 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Trani, A.; Faccia, M.
Caratterizzazione chimica, enzimatica e microbiologica del latte e della mozzarella di bufala prodotti in provincia di Foggia
2011-01-01 Santillo, Antonella; Ruggieri, DANIELA ROSA; Albenzio, Marzia
Caratterizzazione del latte e del cacioricotta di capra garganica.
2004-01-01 Albenzio, Marzia; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Muscio, Antonio
Caratterizzazione enzimatica e microbiologica del caglio in pasta di agnello contenente Lactobacillus acidophilus
2008-01-01 Santillo, Antonella; Albenzio, Marzia; Dangelo, F.; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO
CARATTERIZZAZIONE ENZIMATICA E MICROBIOLOGICA DEL CAGLIO IN PASTA DI AGNELLO CONTENENTE LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS.
2008-01-01 Santillo, Antonella; Albenzio, Marzia; Dangelo, F; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Caratterizzazione quanti-qualitativa della carne di agnelli di razze autoctone pugliesi
2006-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Annicchiarico, G.; Zezza, T.; Santillo, Antonella; D’Angelo, F.; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Changes in meat quality traits and sarcoplasmic proteins during aging in three different cattle breeds
2014-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Characteristics of Garganica goat milk and Cacioricotta cheese
2006-01-01 Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Muscio, Antonio; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Composition and sensory profiling of probiotic Scamorza ewe’s milk cheese
2013-01-01 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; A., Braghieri; Sevi, AGOSTINO CARMELO; F., Napolitano
Composition and Textural Properties of Mozzarella cheese naturally-enriched in polyunsaturated fatty acids
2013-01-01 Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Santillo, Antonella; A., Tateo; Albenzio, Marzia
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A simple salting out method for DNA extraction from Milk somatic cells. | 1-gen-2008 | Albenzio, Marzia; D'Angelo, Francesca; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
A Simple Salting Out Method for Milk Somatic Cells DNA Extraction: Investigation on the Goat CSN1S1. | 1-gen-2007 | Dangelo, F; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia | |
Activities of indigenous proteolytic enzymes in caprine milk of different somatic cell counts | 1-gen-2015 | Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; A. L., Kelly; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Alginate-microencapsulation of Lactobacillus casei and Bifidobacterium bifidum: Performances of encapsulated microorganisms and bead-validation in lamb rennet | 1-gen-2019 | Bevilacqua, A.; Speranza, B.; Santillo, A.; Albenzio, M.; Gallo, M.; Sinigaglia, M.; Corbo, M. R. | |
ANALISI DELLA VARIABILITÀ GENETICA DELLA RAZZA GENTILE DI PUGLIA MEDIANTE MICROSATELLITI. | 1-gen-2008 | F., D'Angelo; Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; E., Ciani; R., Ciampolini; F., Cecchi; Muscio, Antonio | |
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. | 1-gen-2018 | Rutigliano, Mariacinzia; Gagliardi, Rosa; Santillo, Antonella; Diurno, Valentina; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara | |
ASSESSMENT OF PROTEOLYSIS AND LIPOLYSIS IN CHEESE MADE USING ARTISANAL RENNET PASTE | 1-gen-2008 | Santillo, Antonella; DI MATOLA, M; Cifuni, F; Pizzillo, M; Durso, S; Albenzio, Marzia | |
Behaviour and milk yield of Murgese mares subjected to machine or hand milking | 1-gen-2006 | Caroprese, Mariangela; Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Pelosi, S.; Demilio, F. | |
Bioactive peptides in animal food products | 1-gen-2017 | Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA | |
Biochemical characteristics of ewe and goat milk: effect on the quality of dairy products. | 1-gen-2011 | Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella | |
Biochemical patterns in ovine cheese: influence of probiotic strains | 1-gen-2010 | Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Trani, A.; Faccia, M. | |
Caratterizzazione chimica, enzimatica e microbiologica del latte e della mozzarella di bufala prodotti in provincia di Foggia | 1-gen-2011 | Santillo, Antonella; Ruggieri, DANIELA ROSA; Albenzio, Marzia | |
Caratterizzazione del latte e del cacioricotta di capra garganica. | 1-gen-2004 | Albenzio, Marzia; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Muscio, Antonio | |
Caratterizzazione enzimatica e microbiologica del caglio in pasta di agnello contenente Lactobacillus acidophilus | 1-gen-2008 | Santillo, Antonella; Albenzio, Marzia; Dangelo, F.; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
CARATTERIZZAZIONE ENZIMATICA E MICROBIOLOGICA DEL CAGLIO IN PASTA DI AGNELLO CONTENENTE LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS. | 1-gen-2008 | Santillo, Antonella; Albenzio, Marzia; Dangelo, F; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Caratterizzazione quanti-qualitativa della carne di agnelli di razze autoctone pugliesi | 1-gen-2006 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Annicchiarico, G.; Zezza, T.; Santillo, Antonella; D’Angelo, F.; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Changes in meat quality traits and sarcoplasmic proteins during aging in three different cattle breeds | 1-gen-2014 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Characteristics of Garganica goat milk and Cacioricotta cheese | 1-gen-2006 | Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Muscio, Antonio; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Composition and sensory profiling of probiotic Scamorza ewe’s milk cheese | 1-gen-2013 | Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; A., Braghieri; Sevi, AGOSTINO CARMELO; F., Napolitano | |
Composition and Textural Properties of Mozzarella cheese naturally-enriched in polyunsaturated fatty acids | 1-gen-2013 | Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Santillo, Antonella; A., Tateo; Albenzio, Marzia |