RUTIGLIANO, MARIACINZIA

RUTIGLIANO, MARIACINZIA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami 1-gen-2023 Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 1-gen-2016 La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo
An electrophoretic approach to reveal the freshness of buffalo mozzarella cheese. 1-gen-2022 Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Gagliardi, Rosa; DI LUCCIA, Aldo; Faccia, Michele; Gatta, La; Barbara,
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. 1-gen-2018 Rutigliano, Mariacinzia; Gagliardi, Rosa; Santillo, Antonella; Diurno, Valentina; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Effect of a Novel Pretreatment Before Freeze-Drying Process on the Antioxidant Activity and Polyphenol Content of Malva sylvestris L., Calendula officinalis L., and Asparagus officinalis L. Infusions 1-gen-2023 Dilucia, F; Rutigliano, M; Libutti, A; Quinto, M; Spadaccino, G; Liberatore, Mt; Lauriola, M; di Luccia, A; la Gatta, B
Effect of the Addition of Freeze-Dried Grape Pomace on Fresh Tagliatelle Gluten Network and Relationship to Sensory and Chemical Quality 1-gen-2023 la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Liberatore, Maria Teresa; Dilucia, Flavia; Palmitessa, Maurizio; Di Luccia, Aldo; Lamacchia, Carmela
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. 1-gen-2019 Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Di Luccia, A.; Conte, A.
Functional Bread Produced in a Circular Economy Perspective: The Use of Brewers’ Spent Grain 1-gen-2023 Baiano, A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Fiore, A.
Organizzazione supramolecolare del reticolo glutinico nelle paste prodotte con semola di grano duro (Triticum durum) e farro monococco (Triticum monococcum). 1-gen-2017 Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Preservation of bioactive compounds occurring in fresh pasta fortified with artichoke bracts and tomato powders obtained with a novel pre-treatment 1-gen-2023 la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Liberatore, Maria Teresa; Dilucia, Flavia; Spadaccino, Giuseppina; Quinto, Maurizio; Di Luccia, Aldo
Protein Modifications in Cooked Pork Products 1-gen-2017 DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; Gagliardi, Rosa; Picariello, Gianluca
Protein Modifications in Cooked Pork Products 1-gen-2017 DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; Gagliardi, Rosa; Picariello, Gianluca
Protein network assessment and sensory characteristics of durum wheat fresh pasta fortified with artichoke bracts and tomato powders 1-gen-2023 la Gatta, B; Rutigliano, M; Dilucia, F; Liberatore, Mt; Viscecchia, R; Bimbo, F; Di Luccia, A
Study of Protein Aggregation Machinery in Processed Food Products: New Details for a Supramolecular Organization 25-giu-2019 Rutigliano, Mariacinzia
The role of hydration on the cooking quality of bran-enriched Pasta. 1-gen-2017 La Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Padalino, Lucia; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; DI LUCCIA, Aldo