Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 21 a 40 di 96
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno” 1-gen-2007 LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines 1-gen-2007 Baiano, A.; Gambacorta, G; Terracone, C; LA GATTA, B; Pati, S; LA NOTTE, E
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 1-gen-2007 Lamacchia, C; Baiano, A.; Lamparelli, S.; LA GATTA, B.; Pati, S.; DI LUCCIA, A.; LA NOTTE, E.
Flow injection determination of choline in milk hydrolysates by an immobilized enzyme reactor coupled to a selective hydrogen peroxide amperometric sensor 1-gen-2007 Pati, Sandra; Quinto, Maurizio; Palmisano, F.
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Electronic Nose and GC-MS to Investigate the Volatile Component of an Italian Traditional Pasta 1-gen-2007 Baiano, Antonietta; P., Siciliano; A. M., Taurino; D. S., Presicce; G., Gambacorta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Textural changes of Canestrello Pugliese cheese measured during storage 1-gen-2007 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Chillo, S.; Falcone, P. M.; Laverse, Janine Elisa; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta
Changes in the chemical and sensorial profile of extra virgin olive oils flavored with herbs and spices during storage 1-gen-2007 Gambacorta, G.; Faccia, M.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 1-gen-2007 Gambacorta, G.; Schena, A.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Santarelli, S.; Aquilanti, L.
Influence of type of milk and ripening time on proteolysis and lipolysis in a cheese made from overheated milk 1-gen-2007 M., Faccia; G., Gambacorta; F., Caponio; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo
Use of active compounds for prolonging the shelf life of mozzarella cheese 1-gen-2008 Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio; Corbo, MARIA ROSARIA; Pati, Sandra; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Influence of cluster thinning on grape and wine composition and wine quality of “Syrah” and “Nero di Troia” 1-gen-2008 G., Gambacorta; Fragasso, Mariagiovanna; LA GATTA, Mirco; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Purificazione dei peptidi nei vini e nei mosti 1-gen-2008 A., Trani; DI LUCCIA, Aldo; Pati, Sandra; M. T., Liberatore; S., SPAGNA MUSSO; LA NOTTE, Ennio
Influence of irrigation and grape production on the phenolic and volatile fractions of black wine grape “Sangiovese” 1-gen-2008 LA NOTTE, Ennio; D., Antonacci; LA GATTA, Mirco; Pati, Sandra; A., Coletta; G., Gambacorta
Identification of minor anthocyanin pigments in grape skin extracts by HPLC-DAD-MS/MS 1-gen-2008 Pati, Sandra; Liberatore, MARIA TERESA; G., Gambacorta; La Gatta, Barbara; LA NOTTE, Ennio
La bottiglia monodose è di plastica 1-gen-2008 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; Gambacorta, G.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; La Notte, E.
Use of a toasted durum whole meal in the production of a traditional Italian pasta: chemical, mechanical, sensory and image analyses 1-gen-2008 Baiano, Antonietta; C., Fares; Peri, Giorgio; Romaniello, Roberto; A. M., Taurino; P., Siciliano; G., Gambacorta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Shelf-life of extra virgin olive oils with lemon and orange 1-gen-2008 Gambacorta, G.; Ricci, M. S.; Conte, A.; Pati, S.; Notte, E. L. A.
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages. 1-gen-2009 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Rapid screening for anthocyanins and anthocyanin dimers in crude grape extracts by high performance liquid chromatography coupled with diode array detection and tandem mass spectrometry 1-gen-2009 Pati, Sandra; Liberatore, M. T.; Gambacorta, G.; Antonacci, D.; LA NOTTE, Ennio
Mostrati risultati da 21 a 40 di 96
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile