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Physiological responses to sublethal hydrostatic pressure in Yarrowia lipolytica 1-gen-1997 Lanciotti, R.; Gardini, F.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Guerzoni, M. E.
Increased cellular fatty acid desaturase as a possible key factor of thermotolerance in Saccharomyces cerevisiae 1-gen-1997 Guerzoni, M. E.; Ferruzzi, M.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Criscuoli, G. C.
Influenza di alcune variabili tecnologiche sull'evoluzione della microflora durante il processo di vinificazione 1-gen-1997 Albenzio, Marzia; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Modeling of growth of microorganisms on minimally processed fruits and vegetables 1-gen-1997 Guerzoni, M. E.; Gardini, F.; Corbo, MARIA ROSARIA; Lanciotti, R.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Influence of temperature, pH and water activity on “in vitro” inhibition of Penicillium glabrum (Wehmer) Westling by yeasts. 1-gen-1998 Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA; Ciccarone, Claudio
HANSENULA ANOMALA AS SPOILAGE AGENT OF CREAM-FILLED CAKES 1-gen-1998 Lanciotti, Rosalba; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Gardini, F.; Guerzoni, M. E.
The bacterial flora in bottled mineral water sold in Italy 1-gen-1998 Massa, Salvatore; Fanelli, M.; Brienza, M. T.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Response surface methodology applied to the study of some factors affecting the Maillard reaction 1-gen-1998 Anese, M.; Lanciotti, R.; Severini, Carla; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Massini, R.
Influenza del confezionamento sulla shelf-life di ortaggi di IV gamma "Qualità microbiologica di finocchi (Foeniculum vulgare) 1-gen-1998 Albenzio, Marzia; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Applicazione del Central Composite Design allo studio dell’influenza di alcuni fattori sulla reazione di Maillard 1-gen-1998 Anese, M.; Lanciotti, R.; Severini, Carla; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Farano, R.; Massini, R.
Effects of heated glucose-fructose-glutamic acid solutions on the growth of Bacillus stearothermophilus 1-gen-1999 Lanciotti, R.; Anese, M.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Severini, Carla; Massini, R.
Effect of hexanal on the shelf-life of fresh apple slices 1-gen-1999 Lanciotti, R.; Corbo, MARIA ROSARIA; Gardini, F.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Guerzoni, M. E.
INFLUENCE OF PROCESS OPERATIONS ON SHELF-LIFE AND MICROBIAL POPULATION OF FRESH-CUT VEGETABLES 1-gen-1999 Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Albenzio, Marzia; Corbo, MARIA ROSARIA
Suitability of bifidobacteria and thymol as biopreservatives in extending the shelf life of fresh packed plaice fillets. 1-gen-1999 Altieri, Clelia; Speranza, Barbara; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Microbial characterization of table olives from the Apulian market 1-gen-1999 Lanciotti, R.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Guerzoni, M. E.
Effects of hexanal, trans-2-hexenal and storage temperature on shelf-life of fresh sliced apples 1-gen-2000 Corbo, MARIA ROSARIA; Lanciotti, R.; Gardini, F.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Guerzoni, M. E.
Effect of three honey types on Escherichia coli O157:H7 and Shigella flexneri 1-gen-2000 Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA; Massa, Salvatore
GROWTH/NO GROWTH INTERFACES OF BACILLUS CEREUS, STAPHYLOCOCCUS AUREUS AND SALMONELLA ENTERITIDIS IN MODEL SYSTEMS BASED ON WATER ACTIVITY, PH, TEMPERATURE AND ETHANOL CONCENTRATION 1-gen-2001 Lanciotti, R; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Gardini, F; Vannini, L; Guerzoni, Me
Occurrence and characterization of yeasts isolated from milks and dairy products of Apulia region 1-gen-2001 Corbo, MARIA ROSARIA; Lanciotti, R.; Albenzio, Marzia; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Growth inhibition by glucose oxidase system of enterotoxic Escherichia coli and Salmonella derby: in vitro studies 1-gen-2001 Massa, Salvatore; Petruccioli, M.; Brocchi, G.; Altieri, Clelia; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Spano, Giuseppe
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