Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 80 di 204
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Biosensore amperometrico per il controllo di glucosio ed etanolo durante la fermentazione alcolica 1-gen-2007 Carelli, D.; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; Damato, D.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Development of an amperometric biosensor based on l-amino acid oxidase used as an electrochemical detector in anion-exchange chromatography for foods and supplemets dietary monitoring 1-gen-2007 Carelli, Donatella; Petroianni, MANUELA CARMEN; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego
Il selenio nel terreno e nei prodotti agro-alimentari di un’area del Sub-Appennino Dauno 1-gen-2007 Disciglio, Grazia; Quinto, Maurizio; Monteleone, Massimo; Tarantino, Emanuele
Determinazione di aflatossine in matrici alimentari mediante HPLC con derivatizzatore fotochimico post-colonna on-line e rivelazione fluorimetrica. 1-gen-2007 Spadaccino, Giuseppina; Dentico, Monica; Muscarella, M; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego; Rotunno, Taddeo
Metodo innovativo per la determinazione delle aflatossine B1, B2, G1 e G2 nei prodotti alimentari e negli alimenti per uso zootecnico mediante HPLC/FLD con derivatizzazione fotochimica 1-gen-2007 M., Muscarella; S., Lo Magro; M., Iammarino M; Palermo, Carmen; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego
Effects of different surface treatments on ripening of Canestrato Pugliese cheese 1-gen-2007 Quinto, Maurizio; Spadaccino, Giuseppina; Rotunno, Taddeo; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Ciccarone, Claudio; Fox, P. F.
Rennet Paste from Lambs Fed a Milk Substitute Supplemented with Lactobacillus acidophilus: Effects on Lipolysis in Ovine Cheese 1-gen-2007 Santillo, Antonella; Quinto, Maurizio; M., Dentico; Muscio, Antonio; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Flow injection determination of choline in milk hydrolysates by an immobilized enzyme reactor coupled to a selective hydrogen peroxide amperometric sensor 1-gen-2007 Pati, Sandra; Quinto, Maurizio; Palmisano, F.
Determinazione di aflatossine in campioni di cereali mediante SPME-HPLC e derivatizzazione fotochimica on-line post-colonna. 1-gen-2008 Quinto, Maurizio; Spadaccino, Giuseppina; Palermo, Carmen; Centonze, Diego; Rotunno, Taddeo
Development of an Amperometric biosensor based on L-amino acid oxidase used as an electrochemical detector in anion-exchange chromatography for foods and supplement dietary monitoring 1-gen-2008 Carelli, Donatella; Centonze, Diego; Petroianni, MANUELA CARMEN; Quinto, Maurizio
Monitoraggio simultaneo del contenuto di glucosio ed etanolo in sistemi modello di biomasse fermentate mediante un biosensore amperometrico doppio 1-gen-2008 Centonze, Diego; D., Carelli; S., Spinelli; Quinto, Maurizio
EFFECT OF DIFFERENT PARAMETERS ON THE PRODUCTION OF CONJUGATED LINOLEICACIDS FROM LINOLEIC ACID BIOCONVERSION BY LACTIC ACID BACTERIA 1-gen-2009 Quinto, Maurizio; Spadaccino, Giuseppina; G., Gambacorta; M., Faccia; R., Tofalo; M., Schirone; A., Corsetti
Determination of Aflatoxins in Cereal Samples by Solid–Phase Microextraction Coupled with Liquid Chromatography and Post-Column Photochemical Derivatization-Fluorescence Detection 1-gen-2009 Quinto, Maurizio; Spadaccino, Giuseppina; Centonze, Diego; Rotunno, Taddeo
Development and Optimization of an Analytical Method for the Determination of Deoxynivalenol and Nivalenol in Cereals by High Performance Liquid Chromatography and Fluorimetric Detection With Post-Column Derivatization 1-gen-2009 Muscarella, M; Iammarino, M; Nardiello, Donatella; Palermo, Carmen; Quinto, Maurizio; Centonze, Diego
Assessing the differences in heavy metal content in semolina samples obtained from conventional and organic farming systems 1-gen-2009 Zaccone, Claudio; Di Caterina, Roberto Carlo; Rotunno, Taddeo; Quinto, Maurizio
Determination of aflatoxins in cereal flours by solid-phase microextraction coupled with liquid chromatography and post-column photochemical derivatization-fluorescence detection 1-gen-2009 Quinto, Maurizio; Spadaccino, Giuseppina; Palermo, Carmen; Centonze, Diego
Probiotic in Lamb Rennet Paste Enhances Rennet Lipolytic Activity, and CLA and Linoleic Acid Content in Pecorino Cheese 1-gen-2009 Santillo, Antonella; Albenzio, Marzia; Quinto, Maurizio; Caroprese, Mariangela; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Lead and Cadmium in some milk and milk-based mozzarella cheese from Apulia, Italy 1-gen-2010 Faccia, M.; Gambacorta, G.; Quinto, Maurizio; DI LUCCIA, Aldo
Confronto nell’assunzione media di metalli pesanti da semole prodotte da agricoltura biologica e convenzionale 1-gen-2010 Zaccone, Claudio; Quinto, Maurizio; Rotunno, T.
A dual amperometric biosensor for fast, accurate and simultaneous monitoring of glucose and ethanol in drinks, musts and biomasses 1-gen-2010 Centonze, Diego; A., Mentana; Palermo, Carmen; Quinto, Maurizio
Mostrati risultati da 61 a 80 di 204
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile