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A study of neutral lipids from river buffalo meat.
1994-01-01 DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; R., Sacchi; S., Gigli; L., Ferrara
A system to control the quality of ricotta cheese
1994-01-01 P., Ala; DI LUCCIA, Aldo; N. A., Nicolai; R., D'Auria; R., Mauriello; P., Laezza; L., Chianese; F., Addeo
Alpha and beta globin gene polymorphism in Gentile di Puglia sheep
2001-01-01 E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; R., Rullo
Analisi del legame delle poliamine alle proteine nucleari nelle cellule CaCo-2
1995-01-01 R., Lamanda; S., Pignata; DI LUCCIA, Aldo; G., Novi; A., DE FELICE; B., Daniele; G., Tritto; G., Conte; S., DE MARTINO; G., Mazzacca; L., D'Agostino
Analisi elettroforetica delle proteine miofibrillari di prodotti derivati dalla carne suina.
1997-01-01 Santoro, A; Sarli, T.; DI LUCCIA, Aldo; Ferrara, L.; Nota, G.; Migliaccio, M.; SPAGNA MUSSO, S.
Analysis of buffalo hemoglobins by isoelectric focusing in immobilized pH gradients
1989-01-01 DI LUCCIA, Aldo; L., Iannibelli; L., Ferrara; L., Ledda; M., Annunziata; M., Iorio; L., Manca; B., Masala
Analysis of sheep haemoglobins in rehydrated immobiline gels
1989-01-01 DI LUCCIA, Aldo; E., Pieragostini; L., Iannibelli; L., Ferrara
Azione proteolitica di Lactobacillus sakei, Lactobacillus farciminis e Lactobacillus plantarum sulle proteine sarcoplasmatiche di carne suina
1999-01-01 Basso, A.; Bottiglieri, C.; Maglione, G.; DI LUCCIA, Aldo
Biochemical characterization of “Laticauda” ovine hard cheese to value and to safeguard a traditional dairy product of “Sannita” bio-territory
2009-01-01 D., Matassino; N., Castellano; G., Gigante; F., Inglese; L., Rillo; F., Romagnuolo; A., Trani; G., Varricchio; DI LUCCIA, Aldo
Biochemical characterization of “Laticauda” ovine hard cheese to value and to safeguard a traditional dairy product of “Sannita” bio-territory.
2009-01-01 D., Matassino; N., Castellano; G., Gigante; F., Inglese; L., Rillo; F., Romagnuolo; A., Trani; G., Varricchio; DI LUCCIA, Aldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A study of neutral lipids from river buffalo meat. | 1-gen-1994 | DI LUCCIA, Aldo; A., Satriani; R., Sacchi; S., Gigli; L., Ferrara | |
A system to control the quality of ricotta cheese | 1-gen-1994 | P., Ala; DI LUCCIA, Aldo; N. A., Nicolai; R., D'Auria; R., Mauriello; P., Laezza; L., Chianese; F., Addeo | |
Alpha and beta globin gene polymorphism in Gentile di Puglia sheep | 1-gen-2001 | E., Pieragostini; DI LUCCIA, Aldo; R., Rullo | |
Analisi del legame delle poliamine alle proteine nucleari nelle cellule CaCo-2 | 1-gen-1995 | R., Lamanda; S., Pignata; DI LUCCIA, Aldo; G., Novi; A., DE FELICE; B., Daniele; G., Tritto; G., Conte; S., DE MARTINO; G., Mazzacca; L., D'Agostino | |
Analisi elettroforetica delle proteine miofibrillari di prodotti derivati dalla carne suina. | 1-gen-1997 | Santoro, A; Sarli, T.; DI LUCCIA, Aldo; Ferrara, L.; Nota, G.; Migliaccio, M.; SPAGNA MUSSO, S. | |
Analysis of buffalo hemoglobins by isoelectric focusing in immobilized pH gradients | 1-gen-1989 | DI LUCCIA, Aldo; L., Iannibelli; L., Ferrara; L., Ledda; M., Annunziata; M., Iorio; L., Manca; B., Masala | |
Analysis of sheep haemoglobins in rehydrated immobiline gels | 1-gen-1989 | DI LUCCIA, Aldo; E., Pieragostini; L., Iannibelli; L., Ferrara | |
Azione proteolitica di Lactobacillus sakei, Lactobacillus farciminis e Lactobacillus plantarum sulle proteine sarcoplasmatiche di carne suina | 1-gen-1999 | Basso, A.; Bottiglieri, C.; Maglione, G.; DI LUCCIA, Aldo | |
Biochemical characterization of “Laticauda” ovine hard cheese to value and to safeguard a traditional dairy product of “Sannita” bio-territory | 1-gen-2009 | D., Matassino; N., Castellano; G., Gigante; F., Inglese; L., Rillo; F., Romagnuolo; A., Trani; G., Varricchio; DI LUCCIA, Aldo | |
Biochemical characterization of “Laticauda” ovine hard cheese to value and to safeguard a traditional dairy product of “Sannita” bio-territory. | 1-gen-2009 | D., Matassino; N., Castellano; G., Gigante; F., Inglese; L., Rillo; F., Romagnuolo; A., Trani; G., Varricchio; DI LUCCIA, Aldo |
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