RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Proton Transfer Reaction - Mass Spectrometry for the study of the aromatic impact of yogurt starter cultures
2014-01-01 Benozzi, Elisabetta; Romano, Andrea; Spano, Giuseppe; Märk, Tilmann; Capozzi, Vittorio; Cappellin, Luca; Biasioli, Franco
Proton-transfer-reaction mass spectrometry for the study of the aromatic potential of Bakery starter strains
2013-01-01 Makhoul, Salim; Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio; Benozzi, Elisabetta; Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia; El Nakat, Hanna; Biasioli, Franco
Quantification of Listeria monocytogenes in ready to eat vegetables using MPN method associated to quantitative Real-Time PCR
2011-01-01 Russo, P.; Spano, Giuseppe; Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA
Real-Time PCR method as a powerful tool to detect Escherichia coli O157:H7 in wastewater produced from mozzarella cheese factories
2004-01-01 Beneduce, Luciano; Spano, Giuseppe; Baldassarre, S; Terzi, V; LA SALANDRA, G; Massa, S.
Regulation of stress response in Lactobacillus
2007-01-01 Fiocco, Daniela; Capozzi, Vittorio; Vernile, Anna; D., Pepe; P., Hols; Spano, Giuseppe
Regulation, overexpression and knockout of three genes encoding for three small heat shock proteins in Lactobacillus plantarum
2008-01-01 Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe
Risposta allo shock termico in semi di grano duro
2000-01-01 Treglia, A. S.; Colonna, D.; Spano, Giuseppe; Rampino, P.; Giangrande, E.; Mita, G.; Perrotta, C. .
Ropy phenotype of Lactobacillus plantarum confers higher tolerance to acidic and bile stress.
2013-01-01 Caggianiello, Graziano; Ana, Puertas; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Nuria, Peña; Spano, Giuseppe; Teresa, Dueñas Maria; Paloma, Lopez; Fiocco, Daniela
Shaping microbial communities for hydrolysis-acidogenesis and contemporary nitrification at low dissolved oxygen level
2017-01-01 Bellucci, Micol; Piergiacomo, Federica; Russo, Pasquale; Spano, Giuseppe; Corbo, MARIA ROSARIA; Beneduce, Luciano
Small Heat Schock Proteins: Genetic characterization and improved adaptation to heat, cold, low pH and solvent tolerance in Lactobacillus
2007-01-01 Capozzi, Vittorio; Fiocco, Daniela; Beneduce, Luciano; P., Hols; J., Guzzo; Spano, Giuseppe
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Proton Transfer Reaction - Mass Spectrometry for the study of the aromatic impact of yogurt starter cultures | 1-gen-2014 | Benozzi, Elisabetta; Romano, Andrea; Spano, Giuseppe; Märk, Tilmann; Capozzi, Vittorio; Cappellin, Luca; Biasioli, Franco | |
Proton-transfer-reaction mass spectrometry for the study of the aromatic potential of Bakery starter strains | 1-gen-2013 | Makhoul, Salim; Romano, Andrea; Cappellin, Luca; Spano, Giuseppe; Capozzi, Vittorio; Benozzi, Elisabetta; Aprea, Eugenio; Gasperi, Flavia; El Nakat, Hanna; Biasioli, Franco | |
Quantification of Listeria monocytogenes in ready to eat vegetables using MPN method associated to quantitative Real-Time PCR | 1-gen-2011 | Russo, P.; Spano, Giuseppe; Colelli, Giancarlo; Amodio, MARIA LUISA | |
Real-Time PCR method as a powerful tool to detect Escherichia coli O157:H7 in wastewater produced from mozzarella cheese factories | 1-gen-2004 | Beneduce, Luciano; Spano, Giuseppe; Baldassarre, S; Terzi, V; LA SALANDRA, G; Massa, S. | |
Regulation of stress response in Lactobacillus | 1-gen-2007 | Fiocco, Daniela; Capozzi, Vittorio; Vernile, Anna; D., Pepe; P., Hols; Spano, Giuseppe | |
Regulation, overexpression and knockout of three genes encoding for three small heat shock proteins in Lactobacillus plantarum | 1-gen-2008 | Capozzi, Vittorio; Spano, Giuseppe | |
Risposta allo shock termico in semi di grano duro | 1-gen-2000 | Treglia, A. S.; Colonna, D.; Spano, Giuseppe; Rampino, P.; Giangrande, E.; Mita, G.; Perrotta, C. . | |
Ropy phenotype of Lactobacillus plantarum confers higher tolerance to acidic and bile stress. | 1-gen-2013 | Caggianiello, Graziano; Ana, Puertas; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Nuria, Peña; Spano, Giuseppe; Teresa, Dueñas Maria; Paloma, Lopez; Fiocco, Daniela | |
Shaping microbial communities for hydrolysis-acidogenesis and contemporary nitrification at low dissolved oxygen level | 1-gen-2017 | Bellucci, Micol; Piergiacomo, Federica; Russo, Pasquale; Spano, Giuseppe; Corbo, MARIA ROSARIA; Beneduce, Luciano | |
Small Heat Schock Proteins: Genetic characterization and improved adaptation to heat, cold, low pH and solvent tolerance in Lactobacillus | 1-gen-2007 | Capozzi, Vittorio; Fiocco, Daniela; Beneduce, Luciano; P., Hols; J., Guzzo; Spano, Giuseppe |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 104
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 60
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 38
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 6
Data di pubblicazione
- 2010 - 2018 66
- 2000 - 2009 34
- 1995 - 1999 4
Editore
- DUNOD, Paris, France 2
- Società Italiana di Microbiologia... 2
- DUNOD, Paris, Fance 1
- Ed. Franco Biasioli 1
- Fonzo N., Troccoli A., and De Vit... 1
- Kenes International 1
- N. Di Fonzo & G. Ronga eds. 1
- OIV 1
- SfAM 1
- Silvana NICOLA 1
Rivista
- LARGE ANIMALS REVIEW 1
Keyword
- Lactobacillus plantarum 13
- wine 7
- biodiversity 5
- durum wheat 5
- Oenococcus oeni 4
- riboflavin 4
- mutants 3
- yeast 3
- food fermentation 2
- fresh cut 2
Lingua
- eng 76
- ita 13
- fre 5
- spa 3
Accesso al fulltext
- no fulltext 104