RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Use of starter cultures in olives: a not correct use could cause a delay of performances
2013-01-01 Perricone, Marianne; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio
Use of the response surface methodology and desirability approach to model Alicyclobacillus acidoterrestris spore inactivation.
2010-01-01 Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using a polynomial model for fungi from table olives
2016-01-01 Fuccio, Francesca; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using a simplex centroid to study the effects of pH, temperature and lactulose on the viability of Bifidobacterium animalis subsp. lactis in a model system
2013-01-01 Altieri, Clelia; Bevilacqua, Antonio; Perricone, Marianne; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Using homogenization, sonication and thermo-sonication to inactivate fungi
2016-01-01 Campaniello, Daniela; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using Microbial Responses Viewer and a Regression Approach to Assess the Effect of pH, Activity of Water and Temperature on the Survival of Campylobacter spp
2022-01-01 Icen, H.; Corbo, M. R.; Sinigaglia, M.; Korkmaz, B. I. O.; Bevilacqua, A.
Using physical approaches for the attenuation of lactic acid bacteria in an organic rice beverage
2016-01-01 Bevilacqua, Antonio; Casanova, F. P.; Petruzzi, L.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA
Using regression and Multifactorial Analysis of Variance to assess the effect of ascorbic, citric, and malic acids on spores and activated spores of Alicyclobacillusacidoterrestris
2023-01-01 Bevilacqua, Antonio; Speranza, Barbara; Petruzzi, Leonardo; Sinigaglia, Milena; Corbo, Maria Rosaria
Uso di alte pressioni idrostatiche per la stabilizzazione microbiologica di conserve vegetali
2007-01-01 Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Campaniello, Daniela; D'Amato, D.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Uso di trattamento UV per la stabilizzazione microbiologica di olive da mensa
2012-01-01 Cedola, A.; Sciretta, N.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Use of starter cultures in olives: a not correct use could cause a delay of performances | 1-gen-2013 | Perricone, Marianne; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio | |
Use of the response surface methodology and desirability approach to model Alicyclobacillus acidoterrestris spore inactivation. | 1-gen-2010 | Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA | |
Using a polynomial model for fungi from table olives | 1-gen-2016 | Fuccio, Francesca; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA | |
Using a simplex centroid to study the effects of pH, temperature and lactulose on the viability of Bifidobacterium animalis subsp. lactis in a model system | 1-gen-2013 | Altieri, Clelia; Bevilacqua, Antonio; Perricone, Marianne; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA | |
Using homogenization, sonication and thermo-sonication to inactivate fungi | 1-gen-2016 | Campaniello, Daniela; Bevilacqua, Antonio; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA | |
Using Microbial Responses Viewer and a Regression Approach to Assess the Effect of pH, Activity of Water and Temperature on the Survival of Campylobacter spp | 1-gen-2022 | Icen, H.; Corbo, M. R.; Sinigaglia, M.; Korkmaz, B. I. O.; Bevilacqua, A. | |
Using physical approaches for the attenuation of lactic acid bacteria in an organic rice beverage | 1-gen-2016 | Bevilacqua, Antonio; Casanova, F. P.; Petruzzi, L.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Corbo, MARIA ROSARIA | |
Using regression and Multifactorial Analysis of Variance to assess the effect of ascorbic, citric, and malic acids on spores and activated spores of Alicyclobacillusacidoterrestris | 1-gen-2023 | Bevilacqua, Antonio; Speranza, Barbara; Petruzzi, Leonardo; Sinigaglia, Milena; Corbo, Maria Rosaria | |
Uso di alte pressioni idrostatiche per la stabilizzazione microbiologica di conserve vegetali | 1-gen-2007 | Corbo, MARIA ROSARIA; Bevilacqua, Antonio; Campaniello, Daniela; D'Amato, D.; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA | |
Uso di trattamento UV per la stabilizzazione microbiologica di olive da mensa | 1-gen-2012 | Cedola, A.; Sciretta, N.; Corbo, MARIA ROSARIA; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Bevilacqua, Antonio |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 268
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 268
Data di pubblicazione
- 2020 - 2023 58
- 2010 - 2019 159
- 2003 - 2009 51
Editore
- Oxford, United Kingdom:Blackwell ... 5
- IAMFES:6200 Aurora Avenue, Suite ... 2
- American Dairy Science Associatio... 1
- Elsevier Science Limited:Oxford F... 1
- Food & Nutrition Press Incorporat... 1
- NEW YORK:HINDAWI PUBLISHING CORPO... 1
- Springer Verlag Germany:Tiergarte... 1
Rivista
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCI... 27
- FOODS 24
- FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 19
- FOOD MICROBIOLOGY 14
- MICROORGANISMS 13
- JOURNAL OF FOOD PROTECTION 12
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 11
- FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 8
- ADVANCES IN FOOD SCIENCES 7
- FOOD AND NUTRITION SCIENCES 7
Keyword
- Food Science 23
- Microbiology 12
- Ultrasound 11
- probiotics 9
- Attenuation 8
- Industrial and Manufacturing Engi... 7
- Saccharomyces cerevisiae 7
- Yeasts 7
- Acidification 6
- Growth 6
Lingua
- eng 249
- ita 10
Accesso al fulltext
- no fulltext 259
- open 8
- restricted 1