RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Blue fish burgers: nutritional characterization and sensory optimization
2009-01-01 DI MONACO, R.; Cavella, S.; Masi, P.; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Caroprese, Mariangela; Marzano, A.; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
C Coloid Solid State NMR Determination of Cross-Linking Degree in Superabsorbing Cellulose-based Networks
2000-01-01 D., Capitani; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; G., Mensitieri; Sannino, A.; A. L., Segre
Calcium-alginate coating loaded with silver-montmorillonite nanoparticles to prolong the shelf-life of fresh-cut carrots
2012-01-01 Costa, C.; Conte, Amalia; Buonocore, G. G.; Lavorgna, M.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Carbon dots from sour whey to develop a novel antimicrobial packaging for fiordilatte cheese
2023-01-01 Lacivita, V.; Tarantino, F.; Molaei, R.; Moradi, M.; Conte, A.; Alessandro Del Nobile, M.
Cellulose-based Hydrogels as Body Water Retainers
2000-01-01 A., Sannino; A., Esposito; L., Nicolais; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; A., Giovane; C., Balestrieri; R., Esposito; M., Agresti
Cereal food fortified with by-products from the olive oil industry
2020-01-01 Cedola, A.; Cardinali, A.; D'Antuono, I.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Changes produced in extra-virgin olive oils from Coratina cv. during a prolonged storage treatment
2014-01-01 Baiano, Antonietta; Terracone, C.; Viggiani, I.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Characterization and bio-accessibility evaluation of olive leaf extract-enriched “Taralli”
2020-01-01 Cedola, A.; Palermo, C.; Centonze, D.; Del, Nobile; M., A.; Conte, A.
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages.
2009-01-01 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Chemical composition, sensory and cooking quality evaluation of durum wheat spaghetti enriched with pea flour
2014-01-01 Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Blue fish burgers: nutritional characterization and sensory optimization | 1-gen-2009 | DI MONACO, R.; Cavella, S.; Masi, P.; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Caroprese, Mariangela; Marzano, A.; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
C Coloid Solid State NMR Determination of Cross-Linking Degree in Superabsorbing Cellulose-based Networks | 1-gen-2000 | D., Capitani; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; G., Mensitieri; Sannino, A.; A. L., Segre | |
Calcium-alginate coating loaded with silver-montmorillonite nanoparticles to prolong the shelf-life of fresh-cut carrots | 1-gen-2012 | Costa, C.; Conte, Amalia; Buonocore, G. G.; Lavorgna, M.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Carbon dots from sour whey to develop a novel antimicrobial packaging for fiordilatte cheese | 1-gen-2023 | Lacivita, V.; Tarantino, F.; Molaei, R.; Moradi, M.; Conte, A.; Alessandro Del Nobile, M. | |
Cellulose-based Hydrogels as Body Water Retainers | 1-gen-2000 | A., Sannino; A., Esposito; L., Nicolais; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; A., Giovane; C., Balestrieri; R., Esposito; M., Agresti | |
Cereal food fortified with by-products from the olive oil industry | 1-gen-2020 | Cedola, A.; Cardinali, A.; D'Antuono, I.; Conte, A.; Del Nobile, M. A. | |
Changes produced in extra-virgin olive oils from Coratina cv. during a prolonged storage treatment | 1-gen-2014 | Baiano, Antonietta; Terracone, C.; Viggiani, I.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Characterization and bio-accessibility evaluation of olive leaf extract-enriched “Taralli” | 1-gen-2020 | Cedola, A.; Palermo, C.; Centonze, D.; Del, Nobile; M., A.; Conte, A. | |
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages. | 1-gen-2009 | Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Chemical composition, sensory and cooking quality evaluation of durum wheat spaghetti enriched with pea flour | 1-gen-2014 | Padalino, Lucia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Lecce, Lucia; Spinelli, Sara; Conto', Francesco; Del Nobile, M. A.; Mastromatteo, Marcella |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 417
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 417
Data di pubblicazione
- In corso di stampa 2
- 2020 - 2023 29
- 2010 - 2019 196
- 2000 - 2009 159
- 1990 - 1999 28
- 1988 - 1989 3
Editore
- Elsevier Science Limited:Oxford F... 15
- Institute of Food Technologists:5... 9
- Artek S.n.c, Varese 6
- Chiriotti Editori Spa:PO Box 66, ... 6
- John Wiley & Sons Limited:1 Oldla... 6
- Society of Plastics Engineers:14 ... 3
- American Association of Cereal Ch... 2
- American Dairy Science Associatio... 2
- IAMFES:6200 Aurora Avenue, Suite ... 2
- John Wiley & Sons Incorporated:Cu... 2
Rivista
- JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 47
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 28
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 20
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCI... 19
- FOODS 16
- JOURNAL OF FOOD PROTECTION 15
- INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGIN... 14
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 12
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 12
- FOOD PACKAGES 7
Keyword
- Food Science 21
- Shelf life 14
- Chemistry (all) 4
- phenolic compounds 4
- sensory properties 4
- Volatile compounds 4
- Anthocyanins 3
- antioxidant activity 3
- antioxidants 3
- Biochemistry 3
Lingua
- eng 372
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 413
- open 4