RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
The Influence of Water Activity on Phisico-Chemical Characteristics of Edible Coatings
2003-01-01 Conte, Amalia; C., Giardi; G. G., Buonocore; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
The quality of functional whole-meal durum wheat spaghetti as affected by inulin polymerization degree
2017-01-01 Padalino, Lucia; Costa, Cristina; Conte, Amalia; Melilli, Maria Grazia; Sillitti, Carla; Bognanni, Rosaria; Raccuia, Salvatore Antonino; Del Nobile, Matteo Alessandro
The Role of Complex Semicrystalline Structure on Mass Transport Properties of Polymers for Packaging Applications
1998-01-01 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Mensitieri, G.
The role of hydration on the cooking quality of bran-enriched Pasta.
2017-01-01 La Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Padalino, Lucia; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; DI LUCCIA, Aldo
The Role of Mass Transport in Engineering Applications of Polymeric Materials
1998-01-01 G., Mensitieri; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; L., Nicolais
The Transport Mechanisms of Gases through Metallized Films Intended for Food Packaging Applications
1999-01-01 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Mensitieri, G.; Aldi, A.; Nicolais, L.
Thermal Effects On Gas Transport Properties of Ionomers Used in Food Packaging Applications
1996-01-01 G., Mensitieri; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; C., Manfredi
Thermal mechanical and rheological evolution during the processing of multylayer thermosetting composite structures
1994-01-01 A., Apicella; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; G., Mensitieri; M., Montanino; P., Stupak
Three-dimensional quantitative analysis of bread crumb by X-ray microtomography
2005-01-01 Falcone, P. M.; Baiano, Antonietta; Zanini, F.; Mancini, L.; Tromba, G.; Dreossi, D.; Montanari, F.; Scuor, N.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Thymol and Modified Atmosphere Packaging to Control Microbiological Spoilage in Packed Fresh Fish Hamburgers
2009-01-01 Corbo, MARIA ROSARIA; DI GIULIO, Stefania; Conte, Amalia; Speranza, Barbara; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
The Influence of Water Activity on Phisico-Chemical Characteristics of Edible Coatings | 1-gen-2003 | Conte, Amalia; C., Giardi; G. G., Buonocore; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
The quality of functional whole-meal durum wheat spaghetti as affected by inulin polymerization degree | 1-gen-2017 | Padalino, Lucia; Costa, Cristina; Conte, Amalia; Melilli, Maria Grazia; Sillitti, Carla; Bognanni, Rosaria; Raccuia, Salvatore Antonino; Del Nobile, Matteo Alessandro | |
The Role of Complex Semicrystalline Structure on Mass Transport Properties of Polymers for Packaging Applications | 1-gen-1998 | DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Mensitieri, G. | |
The role of hydration on the cooking quality of bran-enriched Pasta. | 1-gen-2017 | La Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Padalino, Lucia; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; DI LUCCIA, Aldo | |
The Role of Mass Transport in Engineering Applications of Polymeric Materials | 1-gen-1998 | G., Mensitieri; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; L., Nicolais | |
The Transport Mechanisms of Gases through Metallized Films Intended for Food Packaging Applications | 1-gen-1999 | DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Mensitieri, G.; Aldi, A.; Nicolais, L. | |
Thermal Effects On Gas Transport Properties of Ionomers Used in Food Packaging Applications | 1-gen-1996 | G., Mensitieri; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; C., Manfredi | |
Thermal mechanical and rheological evolution during the processing of multylayer thermosetting composite structures | 1-gen-1994 | A., Apicella; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; G., Mensitieri; M., Montanino; P., Stupak | |
Three-dimensional quantitative analysis of bread crumb by X-ray microtomography | 1-gen-2005 | Falcone, P. M.; Baiano, Antonietta; Zanini, F.; Mancini, L.; Tromba, G.; Dreossi, D.; Montanari, F.; Scuor, N.; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Thymol and Modified Atmosphere Packaging to Control Microbiological Spoilage in Packed Fresh Fish Hamburgers | 1-gen-2009 | Corbo, MARIA ROSARIA; DI GIULIO, Stefania; Conte, Amalia; Speranza, Barbara; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 1 Contributo su Rivista 417
- 1 Contributo su Rivista::1.1 Arti... 417
Data di pubblicazione
- In corso di stampa 2
- 2020 - 2023 29
- 2010 - 2019 196
- 2000 - 2009 159
- 1990 - 1999 28
- 1988 - 1989 3
Editore
- Elsevier Science Limited:Oxford F... 15
- Institute of Food Technologists:5... 9
- Artek S.n.c, Varese 6
- Chiriotti Editori Spa:PO Box 66, ... 6
- John Wiley & Sons Limited:1 Oldla... 6
- Society of Plastics Engineers:14 ... 3
- American Association of Cereal Ch... 2
- American Dairy Science Associatio... 2
- IAMFES:6200 Aurora Avenue, Suite ... 2
- John Wiley & Sons Incorporated:Cu... 2
Rivista
- JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 47
- ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE 28
- JOURNAL OF FOOD SCIENCE 20
- INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCI... 19
- FOODS 16
- JOURNAL OF FOOD PROTECTION 15
- INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGIN... 14
- FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 12
- LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHN... 12
- FOOD PACKAGES 7
Keyword
- Food Science 21
- Shelf life 14
- Chemistry (all) 4
- phenolic compounds 4
- sensory properties 4
- Volatile compounds 4
- Anthocyanins 3
- antioxidant activity 3
- antioxidants 3
- Biochemistry 3
Lingua
- eng 372
- ita 16
Accesso al fulltext
- no fulltext 413
- open 4