GAMBACORTA, GIUSEPPE

GAMBACORTA, GIUSEPPE  

Mostra records
Risultati 1 - 15 di 15 (tempo di esecuzione: 0.03 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Allevamento della lepre in cattività nel periodo post-svezzamento. 1-gen-1993 Marsico, G.; Vicenti, B.; Ciruzzi, B.; Gambacorta, Giuseppe
Analisi d’identità di oli di oliva: approccio metodologico 1-gen-1998 Storelli, M; Gambacorta, Giuseppe
Caratteristiche qualitative e compositive di oli vergini di oliva prodotti in Molise 1-gen-1996 Esti, M; Gambacorta, Giuseppe; Carrone, A; Trivisonno, M. C.
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in Puglia region, Southeastern Italy 1-gen-2014 Ferrara, G.; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, A.; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, Rossana; Trani, A.; Gambacorta, G.; Blanco, A.; Gadaleta, A
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in southeastern Italy 1-gen-2015 Ferrara, Giuseppe; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, Andrea; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata
Decline of pesticide residues in artichoke (Cynara Scolymus L.): influence of globe covering on the harvesting time 1-gen-2002 Liuzzi, V. A.; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, M.
Fresh pomegranate juices from cultivars and local ecotypes grown in southeastern Italy: comparison of physicochemical properties, antioxidant activity and bioactive compounds 1-gen-2021 Tarantino, Annalisa; Difonzo, Graziana; Disciglio, Grazia; Frabboni, Laura; Michele Paradiso, Vito; Gambacorta, Giuseppe; Caponio, Francesco
I monogliceridi dell'olio di oliva vergine: loro formazione e possibile ruolo nell'apprezzamento del prodotto di qualità. 1-gen-1989 Leone, A. M.; Liuzzi, V. A.; Santoro, M.; Gambacorta, Giuseppe; Alviti, F. S.
L'olio di oliva in copertura al tonno. Effetti della migrazione dei lipidi del prodotto di conserva. Aspetti nutrizionali. 1-gen-1997 Leone, A. M.; Gambacorta, Giuseppe
Modeling the Water transport properties of casein Based Edible Coating 1-gen-2003 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Buonocore, GIOVANNA GIULIANA; DI MARTINO, C.; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, Ennio; Nicolais, C.
Morpho-Biometrical, Nutritional and Phytochemical Characterization of Carrot Landraces from Puglia Region (Southern Italy) 1-gen-2021 Bonasia, Anna; Conversa, Giulia; Lazzizera, Corrado; Gambacorta, Giuseppe; Elia, Antonio
Phenolic content influence on grapes quality of grapevine cultivated in Southern Italy 1-gen-2002 R., Lovino; Gambacorta, Giuseppe
Polimeric materials as packaging for Apulia table wines 1-gen-2006 Mentana, A.; Pati, S.; Tufariello, M.; Gambacorta, G.; Del Nobile, M. A.; la Notte, E.
Shelf-life of extra virgin olive oil stored in packages with different oxigen barrier properties 1-gen-2004 Gambacorta, Giuseppe; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Tamagnone, P.; Leopardi, M.; Faccia, Michele; LA NOTTE, Ennio
Structural equation modeling to shed light on the controversial role of climate on the spread of SARS-CoV-2 1-gen-2021 Spada, A.; Tucci, F. A.; Ummarino, A.; Ciavarella, P. P.; Cala, N.; Troiano, V.; Caputo, M.; Ianzano, R.; Corbo, S.; de Biase, M.; Fascia, N.; Forte, C.; Gambacorta, G.; Maccione, G.; Prencipe, G.; Tomaiuolo, M.; Tucci, A.