TERRACONE, CARMELA

TERRACONE, CARMELA  

POLO DI AGRARIA - DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI (attivo dal 01/01/2003 al 25/11/2012)  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage 1-gen-2009 Baiano, Antonietta; G., Gambacorta; Terracone, Carmela; M. A., Previtali; LA NOTTE, Ennio
Changes in quality indices, phenolic content and antioxidant activity of flavored olive oils during storage. 1-gen-2010 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; Terracone, Carmela; PREVITALI M., A; LA NOTTE, Ennio
Characteristics of drupes, phenolic content and antioxidant capacity of Italian olive fruits. 1-gen-2009 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; Terracone, Carmela; PREVITALI M., A; LA NOTTE, Ennio
I composti fenolici negli alimenti 1-gen-2010 Baiano, Antonietta; Terracone, Carmela
Dough rheology and bread quality of supplemented flours. 1-gen-2011 Baiano, Antonietta; Terracone, Carmela
Effects of bud load on quality of Beogradska and Thompson seedless table grapes and cultivars differentiation based on chemometrics of analitycal indices 1-gen-2012 Baiano, Antonietta; Terracone, Carmela
Effects of irrigation volume and nitrogen fertilization on quality of Redglobe and Michele Palieri table grape cultivars. 1-gen-2011 Baiano, Antonietta; Antonacci, D; Coletta, A; Terracone, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Effects of the addition of a meal deriving from toasted durum wheat kernels on dough properties and spaghetti cooking behavior 1-gen-2011 Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Terracone, Carmela
Effetto singolo e combinato della tecnologia di vinificazione e delle modalità di maturazione/affinamento su vini Bombino bianco 1-gen-2013 Baiano, Antonietta; Varva, Gabriella; DE GIANNI, Antonio; Terracone, Carmela; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Evaluation of isoflavone content and antioxidant properties of soy-wheat pasta. 1-gen-2009 Baiano, Antonietta; Terracone, Carmela; Gambacorta, G; LA NOTTE, Ennio
Film plastici per la copertura del vigneto: influenza sul profilo antocianico dell'uva da tavola Black Magic. 1-gen-2014 Tomaiuolo, Amalia; Limosani, Patrizio; DE MICHELE, Maria; Terracone, Carmela; Baiano, Antonietta; DE PALMA, Laura
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines 1-gen-2007 Baiano, A.; Gambacorta, G; Terracone, C; LA GATTA, B; Pati, S; LA NOTTE, E
Influence of wine-making technologies on phenolic content and antioxidant power of Primitivo wines. 1-gen-2007 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G; Terracone, Carmela; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Phenolic content and antioxidant activity of Primitivo wine: comparison among wine-making technologies. 1-gen-2009 Baiano, Antonietta; Terracone, Carmela; Gambacorta, G; LA NOTTE, Ennio
Ruolo delle sostanze antiossidanti negli alimenti 1-gen-2009 Gamabacorta, G; Baiano, Antonietta; PREVITALI M., A; Terracone, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Shelf life of some monovarietal extra virgin olive oils 1-gen-2008 Gambacorta, G; Baiano, Antonietta; PREVITALI M., A; Terracone, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Uso di uno sfarinato di grano arso per la produzione di pasta tradizionale pugliese 1-gen-2009 Baiano, Antonietta; Terracone, Carmela; Romaniello, Roberto; Fares, C.
Uso di uno sfarinato di grano arso per la produzione di pasta tradizionale pugliese 1-gen-2009 Baiano, A.; Terracone, C; Romaniello, R; Fares, C
Varietal Differences among the Phenolic Profiles and AntioxidantActivities of Seven Table Grape Cultivars Grown in the South ofItaly Based on Chemometrics 1-gen-2011 Baiano, Antonietta; Terracone, Carmela