NORMANNO, GIOVANNI GIUSEPPE
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 4.501
NA - Nord America 3.213
AS - Asia 1.813
SA - Sud America 25
AF - Africa 24
OC - Oceania 8
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 9.589
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.200
IE - Irlanda 1.446
CN - Cina 1.281
UA - Ucraina 1.076
IT - Italia 785
SE - Svezia 526
FR - Francia 236
IN - India 175
SG - Singapore 163
FI - Finlandia 158
TR - Turchia 100
DE - Germania 57
AT - Austria 37
NL - Olanda 28
IR - Iran 27
RU - Federazione Russa 25
BE - Belgio 24
GB - Regno Unito 24
ES - Italia 22
CZ - Repubblica Ceca 21
GR - Grecia 15
EG - Egitto 14
CO - Colombia 11
ID - Indonesia 11
PK - Pakistan 11
BR - Brasile 9
CA - Canada 9
JO - Giordania 8
PH - Filippine 8
AU - Australia 6
JP - Giappone 5
PL - Polonia 5
RO - Romania 5
CH - Svizzera 4
CL - Cile 4
EU - Europa 4
HK - Hong Kong 4
MX - Messico 4
NP - Nepal 4
PT - Portogallo 4
TH - Thailandia 3
TW - Taiwan 3
BD - Bangladesh 2
GH - Ghana 2
KE - Kenya 2
KR - Corea 2
MY - Malesia 2
NG - Nigeria 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RS - Serbia 2
TN - Tunisia 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AR - Argentina 1
CM - Camerun 1
DZ - Algeria 1
KG - Kirghizistan 1
KH - Cambogia 1
LT - Lituania 1
SA - Arabia Saudita 1
TJ - Tagikistan 1
Totale 9.589
Città #
Dublin 1.445
Jacksonville 777
Nanjing 422
Nyköping 392
Chandler 345
Princeton 163
Dearborn 160
Ann Arbor 151
San Mateo 143
Nanchang 132
Wilmington 130
Singapore 110
Beijing 109
Shenyang 88
New York 80
Hebei 62
Kunming 62
Bari 56
Tianjin 52
Foggia 51
Jiaxing 51
Des Moines 46
Rome 43
Vienna 37
Ashburn 32
Hangzhou 32
Jinan 27
Turi 27
Changsha 26
Milan 21
Helsinki 20
Brno 19
Los Angeles 19
Ningbo 19
Zhengzhou 19
Duncan 18
Guangzhou 17
Redwood City 17
Hanover 16
Changchun 15
Shanghai 15
Brussels 14
Lanzhou 14
Napoli 13
Pescara 13
Taizhou 13
Torino 13
San Severo 12
Wuhan 12
Alexandria 11
Boardman 11
Woodbridge 10
Istanbul 9
Bologna 8
Noicattaro 8
Palermo 8
Tehran 8
Florence 7
Norwalk 7
Bogotá 6
Parma 6
Verona 6
Augusta 5
Canterbury 5
Fuzhou 5
Jakarta 5
Orange 5
Prossedi 5
Triggiano 5
Wageningen 5
Altino 4
Ancona 4
Birgunj 4
Bucharest 4
Catania 4
Dronten 4
Gioia del Colle 4
Guidonia 4
Hilden 4
Islamabad 4
Jinhua 4
Munich 4
Paris 4
Saint Petersburg 4
Seattle 4
Alanno 3
Altamura 3
Canosa di Puglia 3
Cartagena 3
Central District 3
Chaoyang 3
Chennai 3
Chicago 3
Conversano 3
Florianópolis 3
Hefei 3
Houston 3
Leawood 3
London 3
Mansfield 3
Totale 5.820
Nome #
Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in Food of Animal Origin: A New Challenge in Food Safety? 210
Biofilm Formation and Its Relationship with the Molecular Characteristics of Food-Related Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) 137
Efficiency of the Q3 lab-on-chip platform in detecting protozoan pathogens in bivalve mollusks 125
Detection of protozoan parasites in ready-to-eat packaged salads 125
DETECTION AND PREVALENCE OF PROTOZOAN PARASITES IN READY-TO-EAT PACKAGED SALADS ON SALE IN ITALY. 125
Zoonotic protozoans from farmed and marketed Mytilus spp in Sardinia (Italy) 115
Staphylococcus aureus meticillino resistenti (MRSA) circolanti negli allevamenti bufalini di Puglia e Basilicata 115
Qualità igienica e presenza di vibrioni in ostriche, vongole e modiole 101
Colony Blot Hybridization per il rilievo di Escherichia coli verocitoproduttori (VTEC) in carne macinata bovina 101
MRSA in horses and humans working in contact with them 101
Antibiotico resistenza di stipiti di Staphylococcus aureus isolati da alimenti di origine animale: problematiche di sanità pubblica 95
Toxoplasma gondii and Other Zoonotic Protozoans in Mediterranean Mussel ( Mytilus galloprovincialis) and Blue Mussel ( Mytilus edulis): A Food Safety Concern? 95
Detection and prevalence of protozoan parasites in ready-to-eat packaged salads on sale in Italy 94
Characterisation of meheticillin-resistant Staphylococcus aureus isolated at a policlinic in Bari, Italy 93
Toxoplasma gondii Lineages Circulating in Slaughtered Industrial Pigs and Potential Risk for Consumers 92
Staphylococcus aureus in alimenti di origine animale: biotipizzazione ed enterotossinogenesi in vitro applicate ad un monitoraggio dell’origine della contaminazione e del potenziale rischio di intossicazione nel territorio nazionale 91
Confronto di isolati umani ed animali di Staphylococcus aureus meticillino resistenti (MRSA) mediante WGMLST 87
First report of Tunisian coastal water contamination by protozoan parasites using mollusk bivalves as biological indicators 86
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects 86
Prevalence, antimicrobial susceptibility and molecular typing of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in bulk tank milk from southern Italy 84
"Efficiency of the Q3 lab-on-chip RealTime PCR platform for detecting protozoan pathogens in bivalve mollusks" 83
Prevalence of anisakid parasites in fish collected from Apulia region (Italy) and quantification of nematode larvae in flesh 82
Caratterizzazione molecolare di Staphylococcus aureus in prodotti lattiero caseari mediante PCR e PFGE 79
Studio sulla contaminazione da Listeria spp. e Listeria monocytogenes in latte e prodotti lattiero-caseari ovi-caprini 79
ASPECTS OF VIETNAMESE SUTCHI CATFISH (PANGASIUS HYPOPHTHALMUS) FROZEN FILLET QUALITY: MICROBIOLOGICAL PROFILE AND CHEMICAL RESIDUES 79
Amplified fragment length polymorphism for high-resolution typing of Listeria monocytogenes from foods and the environment 78
Molecular characterization of Staphylococcus aureus isolated from sheep and goat cheeses in southern Italy. 78
Aspetti tecnologici ed igienico-sanitari della macellazione domiciliare del suino in Calabria – nota preliminare 77
Valutazione delle caratteristiche di innocuità ed immunogenicità di una variante 2b di parvovirus del cane (CPV-2b) 73
Staphylococcus aureus enterotossigeno e meticillino-resistente (MRSA) in prodotti lattiero caseari della Puglia (Italia)-Dati preliminari 72
Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in raw buffalo milk from Italy: preliminary results 72
MRSA in swine, farmers and abattoir workers in Southern Italy 72
Genetic characterization of Toxoplasma gondii from industrial pigs bred in the "Food Valley" (Italy) 71
Considerazioni igienico-sanitarie su prodotti ittici consumati crudi 70
Enterotossina stafilococcica in formaggio pecorino stagionato: considerazioni igienico- sanitarie 70
Caratterizzazione molecolare di Staphylococcus aureus in formaggi ovi-caprini mediante PCR e PFGE 70
Use of Lactobacillus plantarum strains as a bio-control strategy against food-borne pathogenic microorganisms 70
Ricerca di E. coli O157:H7 in insaccati freschi 69
Enterotossine stafilococciche in alimenti di origine animale: metodi di ricerca a confronto – nota preliminare 69
PCR per la ricerca di Listeria monocytogenes nel latte e caratterizzazione con enzimi di restrizione 69
Antagonistic activity against foodborne-pathogens of Lactic Acid bacteria from Calabrian raw milk cheeses 69
Staphylococcus aureus e Methicillin-resistant S. aureus (MRSA) in suini macellati in Italia Meridionale: risultati preliminari 69
Caratterizzazione di stipiti umani di Campylobacter jejuni mediante multi locus sequenze typing 68
Survival of Escherichia coli O157:H7 in a short ripened fermented sausage 67
Analysis of two pit-1 gene polymorphism and relationship with growth performance traits on Podolica young bulls 67
Contaminazione di latte con Helicobacter pylori: considerazioni sanitarie 67
A study on the infection and reactivation of caprine herpesvirus 1 in goats 67
Microbiological Quality of Burrata Cheese Produced in Puglia Region: Southern Italy 67
Prevalenza e caratterizzazione genetica di Listeria spp. in caseifici ovi-caprini 66
Insaccati a breve stagionatura: qualità commerciale e microbiologico-sanitaria 66
Survival of Escherichia coli O157:H7 during the manufacture and ripening of Cacioricotta goat cheese 66
Antibiotic resistance in the food chain: characterization of S. aureus isolated from milk and cheese in Italy 65
Isolamento e caratterizzazione di Escherichia coli produttori di verocitotossine (VTEC) da carni lavorate mediante multiplex PCR e Colony Blot Hybridization 65
Antagonistic activity of dairy lactobacilli against gram-foodborne pathogens 65
Antimicrobial Susceptibility and Multilocus Sequence Typing of Listeria monocytogenes Isolated Over 11 Years from Food, Humans, and the Environment in Italy 65
Genetic polimorphysm of STAT5A protein: relationship with production traits and milk composition in Italian Brown cattle 64
Indagine sull'applicazione delle norme sull'etichettatura di prodotti ittici commercializzati al dettaglio in Puglia: risvolti normativi e igienico-sanitari 64
Amplified fluorescent lenght polymorfism fingerprinting and biochemical characterization of Vibrio parahaemolyticus isolated from seafoods collected from Adriatic Sea, Italy 63
Current status on the etiology, epidemiology, food safety implications and control measures in Escherichia coli O157:H7 infections 62
Indagini batteriologice e anatomo-istopatologiche su tartarughe marine spiaggiate nella penisola salentina (Puglia) 61
Detection and characterization of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) isolated in raw milk from Apulia region (Italy). 61
Occurrence and characteristics of methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in buffalo bulk tank milk and the farm workers in Italy 61
Amplified Fragment Length Polymorphism and Multi-Locus Sequence Typing for high-resolution genotyping of Listeria monocytogenes from foods and the environment 59
Genotipizzazione e determinazione di alcuni fattori di virulenza in Campylobacter jejuni isolati dall’uomo, pollame e bovini 59
Effect of reducing dietary protein level on performance responses and some microbiological aspects of broiler chickens under summer environmental conditions 59
Su un grave episodio di infezione da Coronavirus in cuccioli 58
Development of a multiplex-PCR for rapid detection of verocytotoxin-producing Escherichia coli O26in raw milk and ground beef 58
Escherichia coli O26 in minced beef: prevalence, characterization and antimicrobial resistance pattern 58
Verocytotoxin-Producing Escherichia coli O26 in raw water buffalo (Bubalus bubalis) milk products in Italy 58
Molecular detection of Cyclospora in water, soil, vegetables and humans in southern Italy signals a need for improved monitoring by health authorities 58
Helicobacter pylori nel latte ovino: rilievo e tipizzazione mediante PCR 57
Presenza di ceppi multi-drug resistant di Escherichia coli O26 in carne macinata bovina 57
Genotyping and phenotipic diversity within three Campylobacter populations isolated from broiler ceca and carcasses 57
Le varianti antigeniche del parvovirus del cane: un problema emergente? 57
Global Emergence of Colistin-Resistant Escherichia coli in Food Chains and Associated Food Safety Implications: A Review 57
Presenza di Escherichia coli verocitotossici (VTEC) in latte ovino e caprino prodotto in Puglia 56
Identificazione tassonomica e caratterizzazione genetica di Listeria spp. mediante Amplified Fragment Lenght Polymorphism in caseifici ovi-caprini della Puglia e della Basilicata 56
Genotyping and pathogenic gene determination of Campylobacter jejuni isolates from man, poultry and cattle in Italy 56
High Occurrence of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus in Horses at Slaughterhouses Compared with Those for Recreational Activities: A Professional and Food Safety Concern? 56
Toxic metals (HG, CD AND PB) in fishery products imported in Italy: suitability for human consuption 55
Typing of Escherichia coli O157:H7 isolated from fresh sausage 54
Levels of polychlorinated biphenyls (PCBs) in marine gastropod Hexaplex trunculus: Compliance with European Union legislation 54
Escherichia coli O157:H7 in insaccati stagionati conservati sottovuoto 53
Contaminazione multipla da campilobatteri termofili in carne di pollo 53
Occurrence of Listeria spp. in dairy plants in southern Italy and molecular subtyping of isolates using AFLP 53
La Scapece gallipolina 53
Indagine preliminare sulla contaminazione da metalli pesanti nel pescato proveniente dallo stretto di Messina 53
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in slaughtered pigs and abattoir workers in Italy 53
Vibrio parahaemolyticus, V. vulnificus and microrganisms of fecal origin in mussels (Mytilus galloprovincialis) sold in the Puglia Region (Italy) 52
Qualità microbiologica e presenza di Anisakis spp. in pesce fresco commercializzato in Puglia 52
Multiplex-PCR per il rilievo e la caratterizzazione di Helicobacter pylori nel latte ovi-caprino 52
Rilievo di Helicobacter pylori in latte crudo bovino 51
Isolation and identification of a calicivirus from a dog with diarrhoea 51
Duplex pcr per l’identificazione e la caratterizzazione di Escherichia coli O26 VTEC 51
Coagulase-positive Staphylococci and Staphylococcus aureus in food products marketed in Italy 51
Valutazione della capacità predittiva del pozzetto di drenaggio delle acque per il monitoraggio della contaminazione da Listeria monocytogenes nei caseifici 51
A PCR based survey on the presence of Helicobacter pylori in raw goat milk produced in southern Italy: preliminary results 51
Lab-on-chip molecular integrated platform to detect Toxoplasma gondii from several matrixes 51
Detection and molecular characterization of Helicobacter pylori in goat milk product in Italy 50
Presenza e caratterizzazione enterotossica di Staphylococcus aureus in alimenti di origine animale 50
Totale 7.145
Categoria #
all - tutte 51.061
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 51.061


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20201.110 0 0 0 0 204 123 247 12 194 73 213 44
2020/20211.361 201 38 145 20 192 33 248 21 241 202 6 14
2021/2022817 171 5 8 22 40 13 21 65 117 81 32 242
2022/20232.853 250 109 180 73 104 221 12 180 1.601 20 49 54
2023/2024352 56 20 31 13 23 103 8 7 0 22 6 63
2024/2025297 164 21 32 33 47 0 0 0 0 0 0 0
Totale 9.978