NORMANNO, GIOVANNI GIUSEPPE
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 4.704
NA - Nord America 3.182
AS - Asia 1.549
AF - Africa 24
SA - Sud America 23
OC - Oceania 7
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 5
Totale 9.494
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.169
IE - Irlanda 1.693
CN - Cina 1.190
UA - Ucraina 1.076
IT - Italia 737
SE - Svezia 526
FR - Francia 236
IN - India 175
FI - Finlandia 154
TR - Turchia 93
BE - Belgio 58
DE - Germania 58
AT - Austria 37
RU - Federazione Russa 25
GB - Regno Unito 24
IR - Iran 24
NL - Olanda 22
ES - Italia 19
GR - Grecia 15
EG - Egitto 14
CO - Colombia 11
ID - Indonesia 11
PK - Pakistan 10
CA - Canada 9
JO - Giordania 8
PH - Filippine 8
BR - Brasile 7
AU - Australia 5
JP - Giappone 5
PL - Polonia 5
RO - Romania 5
CH - Svizzera 4
CL - Cile 4
EU - Europa 4
HK - Hong Kong 4
MX - Messico 4
NP - Nepal 4
PT - Portogallo 4
SG - Singapore 4
CZ - Repubblica Ceca 3
TH - Thailandia 3
BD - Bangladesh 2
GH - Ghana 2
KE - Kenya 2
KR - Corea 2
MY - Malesia 2
NG - Nigeria 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RS - Serbia 2
TN - Tunisia 2
TW - Taiwan 2
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 1
AR - Argentina 1
CM - Camerun 1
DZ - Algeria 1
KH - Cambogia 1
LT - Lituania 1
SA - Arabia Saudita 1
Totale 9.494
Città #
Dublin 1.692
Jacksonville 777
Nanjing 421
Nyköping 392
Chandler 345
Princeton 163
Dearborn 160
Ann Arbor 151
San Mateo 143
Nanchang 132
Wilmington 130
Beijing 105
Shenyang 88
New York 80
Hebei 62
Kunming 62
Bari 56
Tianjin 52
Foggia 51
Brussels 48
Jiaxing 47
Des Moines 46
Vienna 37
Rome 36
Ashburn 32
Hangzhou 32
Turi 27
Changsha 26
Jinan 26
Ningbo 19
Zhengzhou 19
Duncan 18
Hanover 17
Milan 17
Redwood City 17
Helsinki 16
Changchun 15
Lanzhou 14
Napoli 13
Pescara 13
Taizhou 13
Torino 13
Guangzhou 12
San Severo 12
Alexandria 11
Boardman 11
Woodbridge 10
Bologna 8
Noicattaro 8
Wuhan 8
Florence 7
Norwalk 7
Shanghai 7
Tehran 7
Bogotá 6
Frankfurt am Main 6
Istanbul 6
Verona 6
Augusta 5
Canterbury 5
Fuzhou 5
Jakarta 5
Los Angeles 5
Orange 5
Prossedi 5
Triggiano 5
Altino 4
Ancona 4
Birgunj 4
Bucharest 4
Catania 4
Dronten 4
Gioia del Colle 4
Guidonia 4
Hilden 4
Paris 4
Parma 4
Saint Petersburg 4
Seattle 4
Alanno 3
Altamura 3
Brno 3
Cartagena 3
Central District 3
Chaoyang 3
Chennai 3
Chicago 3
Conversano 3
Florianópolis 3
Hefei 3
Houston 3
Islamabad 3
Jinhua 3
Leawood 3
London 3
Mansfield 3
Mantova 3
Mount Vernon 3
Mountain View 3
Nowa Sól 3
Totale 5.910
Nome #
Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in Food of Animal Origin: A New Challenge in Food Safety? 211
Biofilm Formation and Its Relationship with the Molecular Characteristics of Food-Related Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) 131
Efficiency of the Q3 lab-on-chip platform in detecting protozoan pathogens in bivalve mollusks 124
DETECTION AND PREVALENCE OF PROTOZOAN PARASITES IN READY-TO-EAT PACKAGED SALADS ON SALE IN ITALY. 122
Staphylococcus aureus meticillino resistenti (MRSA) circolanti negli allevamenti bufalini di Puglia e Basilicata 112
Zoonotic protozoans from farmed and marketed Mytilus spp in Sardinia (Italy) 111
Detection of protozoan parasites in ready-to-eat packaged salads 107
Qualità igienica e presenza di vibrioni in ostriche, vongole e modiole 100
Colony Blot Hybridization per il rilievo di Escherichia coli verocitoproduttori (VTEC) in carne macinata bovina 100
Toxoplasma gondii and Other Zoonotic Protozoans in Mediterranean Mussel ( Mytilus galloprovincialis) and Blue Mussel ( Mytilus edulis): A Food Safety Concern? 99
MRSA in horses and humans working in contact with them 98
Toxoplasma gondii Lineages Circulating in Slaughtered Industrial Pigs and Potential Risk for Consumers 95
Antibiotico resistenza di stipiti di Staphylococcus aureus isolati da alimenti di origine animale: problematiche di sanità pubblica 94
Characterisation of meheticillin-resistant Staphylococcus aureus isolated at a policlinic in Bari, Italy 93
Detection and prevalence of protozoan parasites in ready-to-eat packaged salads on sale in Italy 93
Staphylococcus aureus in alimenti di origine animale: biotipizzazione ed enterotossinogenesi in vitro applicate ad un monitoraggio dell’origine della contaminazione e del potenziale rischio di intossicazione nel territorio nazionale 92
First report of Tunisian coastal water contamination by protozoan parasites using mollusk bivalves as biological indicators 86
Confronto di isolati umani ed animali di Staphylococcus aureus meticillino resistenti (MRSA) mediante WGMLST 86
Prevalence, antimicrobial susceptibility and molecular typing of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in bulk tank milk from southern Italy 84
Prevalence of anisakid parasites in fish collected from Apulia region (Italy) and quantification of nematode larvae in flesh 84
"Efficiency of the Q3 lab-on-chip RealTime PCR platform for detecting protozoan pathogens in bivalve mollusks" 83
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects 82
Studio sulla contaminazione da Listeria spp. e Listeria monocytogenes in latte e prodotti lattiero-caseari ovi-caprini 81
Molecular characterization of Staphylococcus aureus isolated from sheep and goat cheeses in southern Italy. 80
Caratterizzazione molecolare di Staphylococcus aureus in prodotti lattiero caseari mediante PCR e PFGE 76
Valutazione delle caratteristiche di innocuità ed immunogenicità di una variante 2b di parvovirus del cane (CPV-2b) 73
ASPECTS OF VIETNAMESE SUTCHI CATFISH (PANGASIUS HYPOPHTHALMUS) FROZEN FILLET QUALITY: MICROBIOLOGICAL PROFILE AND CHEMICAL RESIDUES 73
Aspetti tecnologici ed igienico-sanitari della macellazione domiciliare del suino in Calabria – nota preliminare 72
Amplified fragment length polymorphism for high-resolution typing of Listeria monocytogenes from foods and the environment 72
MRSA in swine, farmers and abattoir workers in Southern Italy 71
Considerazioni igienico-sanitarie su prodotti ittici consumati crudi 70
Enterotossine stafilococciche in alimenti di origine animale: metodi di ricerca a confronto – nota preliminare 70
Staphylococcus aureus enterotossigeno e meticillino-resistente (MRSA) in prodotti lattiero caseari della Puglia (Italia)-Dati preliminari 70
Use of Lactobacillus plantarum strains as a bio-control strategy against food-borne pathogenic microorganisms 70
Enterotossina stafilococcica in formaggio pecorino stagionato: considerazioni igienico- sanitarie 69
Caratterizzazione molecolare di Staphylococcus aureus in formaggi ovi-caprini mediante PCR e PFGE 69
Genetic characterization of Toxoplasma gondii from industrial pigs bred in the "Food Valley" (Italy) 69
Methicillin resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in raw buffalo milk from Italy: preliminary results 69
Ricerca di E. coli O157:H7 in insaccati freschi 68
Survival of Escherichia coli O157:H7 during the manufacture and ripening of Cacioricotta goat cheese 68
Staphylococcus aureus e Methicillin-resistant S. aureus (MRSA) in suini macellati in Italia Meridionale: risultati preliminari 67
Survival of Escherichia coli O157:H7 in a short ripened fermented sausage 66
Prevalenza e caratterizzazione genetica di Listeria spp. in caseifici ovi-caprini 66
Analysis of two pit-1 gene polymorphism and relationship with growth performance traits on Podolica young bulls 65
Insaccati a breve stagionatura: qualità commerciale e microbiologico-sanitaria 65
Isolamento e caratterizzazione di Escherichia coli produttori di verocitotossine (VTEC) da carni lavorate mediante multiplex PCR e Colony Blot Hybridization 65
PCR per la ricerca di Listeria monocytogenes nel latte e caratterizzazione con enzimi di restrizione 65
Genetic polimorphysm of STAT5A protein: relationship with production traits and milk composition in Italian Brown cattle 65
Microbiological Quality of Burrata Cheese Produced in Puglia Region: Southern Italy 65
Contaminazione di latte con Helicobacter pylori: considerazioni sanitarie 64
A study on the infection and reactivation of caprine herpesvirus 1 in goats 64
Caratterizzazione di stipiti umani di Campylobacter jejuni mediante multi locus sequenze typing 64
Antagonistic activity against foodborne-pathogens of Lactic Acid bacteria from Calabrian raw milk cheeses 64
Antibiotic resistance in the food chain: characterization of S. aureus isolated from milk and cheese in Italy 63
Amplified fluorescent lenght polymorfism fingerprinting and biochemical characterization of Vibrio parahaemolyticus isolated from seafoods collected from Adriatic Sea, Italy 63
Antagonistic activity of dairy lactobacilli against gram-foodborne pathogens 63
Occurrence and characteristics of methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in buffalo bulk tank milk and the farm workers in Italy 63
Indagine sull'applicazione delle norme sull'etichettatura di prodotti ittici commercializzati al dettaglio in Puglia: risvolti normativi e igienico-sanitari 62
Detection and characterization of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus (MRSA) isolated in raw milk from Apulia region (Italy). 62
Indagini batteriologice e anatomo-istopatologiche su tartarughe marine spiaggiate nella penisola salentina (Puglia) 61
Genotipizzazione e determinazione di alcuni fattori di virulenza in Campylobacter jejuni isolati dall’uomo, pollame e bovini 61
Current status on the etiology, epidemiology, food safety implications and control measures in Escherichia coli O157:H7 infections 60
Antimicrobial Susceptibility and Multilocus Sequence Typing of Listeria monocytogenes Isolated Over 11 Years from Food, Humans, and the Environment in Italy 60
Amplified Fragment Length Polymorphism and Multi-Locus Sequence Typing for high-resolution genotyping of Listeria monocytogenes from foods and the environment 59
Development of a multiplex-PCR for rapid detection of verocytotoxin-producing Escherichia coli O26in raw milk and ground beef 59
Escherichia coli O26 in minced beef: prevalence, characterization and antimicrobial resistance pattern 59
Verocytotoxin-Producing Escherichia coli O26 in raw water buffalo (Bubalus bubalis) milk products in Italy 59
Presenza di ceppi multi-drug resistant di Escherichia coli O26 in carne macinata bovina 57
Genotyping and phenotipic diversity within three Campylobacter populations isolated from broiler ceca and carcasses 57
Genotyping and pathogenic gene determination of Campylobacter jejuni isolates from man, poultry and cattle in Italy 57
Molecular detection of Cyclospora in water, soil, vegetables and humans in southern Italy signals a need for improved monitoring by health authorities 57
Su un grave episodio di infezione da Coronavirus in cuccioli 56
Presenza di Escherichia coli verocitotossici (VTEC) in latte ovino e caprino prodotto in Puglia 56
Effect of reducing dietary protein level on performance responses and some microbiological aspects of broiler chickens under summer environmental conditions 56
High Occurrence of Methicillin-Resistant Staphylococcus aureus in Horses at Slaughterhouses Compared with Those for Recreational Activities: A Professional and Food Safety Concern? 56
Global Emergence of Colistin-Resistant Escherichia coli in Food Chains and Associated Food Safety Implications: A Review 56
Le varianti antigeniche del parvovirus del cane: un problema emergente? 55
Identificazione tassonomica e caratterizzazione genetica di Listeria spp. mediante Amplified Fragment Lenght Polymorphism in caseifici ovi-caprini della Puglia e della Basilicata 55
Typing of Escherichia coli O157:H7 isolated from fresh sausage 54
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in slaughtered pigs and abattoir workers in Italy 54
Toxic metals (HG, CD AND PB) in fishery products imported in Italy: suitability for human consuption 53
Contaminazione multipla da campilobatteri termofili in carne di pollo 53
Occurrence of Listeria spp. in dairy plants in southern Italy and molecular subtyping of isolates using AFLP 53
Levels of polychlorinated biphenyls (PCBs) in marine gastropod Hexaplex trunculus: Compliance with European Union legislation 53
Vibrio parahaemolyticus, V. vulnificus and microrganisms of fecal origin in mussels (Mytilus galloprovincialis) sold in the Puglia Region (Italy) 52
Qualità microbiologica e presenza di Anisakis spp. in pesce fresco commercializzato in Puglia 52
Helicobacter pylori nel latte ovino: rilievo e tipizzazione mediante PCR 52
Indagine preliminare sulla contaminazione da metalli pesanti nel pescato proveniente dallo stretto di Messina 52
Rilievo di Helicobacter pylori in latte crudo bovino 51
Duplex pcr per l’identificazione e la caratterizzazione di Escherichia coli O26 VTEC 51
La Scapece gallipolina 51
Escherichia coli O157:H7 in insaccati stagionati conservati sottovuoto 50
THE POLYMERASE CHAIN REACTION FOR THE DETECTION OF DEFECTIVE INTERFERING CANINE PARVOVIRUS PARTICLES 50
Coagulase-positive Staphylococci and Staphylococcus aureus in food products marketed in Italy 50
Valutazione della capacità predittiva del pozzetto di drenaggio delle acque per il monitoraggio della contaminazione da Listeria monocytogenes nei caseifici 50
Multiplex-PCR per il rilievo e la caratterizzazione di Helicobacter pylori nel latte ovi-caprino 50
Detection of Cryptosporidium parvum oocystis by IMS-PCR in milk 50
A PCR based survey on the presence of Helicobacter pylori in raw goat milk produced in southern Italy: preliminary results 50
Colture cellulari per l'evidenziazione della enterotossina stafilococcica tipo A 50
Lab-on-chip molecular integrated platform to detect Toxoplasma gondii from several matrixes 50
Totale 7.025
Categoria #
all - tutte 37.904
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 37.904


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/2019378 0 0 0 0 0 0 0 21 57 46 68 186
2019/20202.175 592 345 97 31 204 123 247 12 194 73 213 44
2020/20211.361 201 38 145 20 192 33 248 21 241 202 6 14
2021/2022817 171 5 8 22 40 13 21 65 117 81 32 242
2022/20233.126 250 109 180 73 104 221 15 188 1.851 23 56 56
2023/2024281 59 21 33 16 34 103 8 7 0 0 0 0
Totale 9.883