LAMPARELLI, SARA
LAMPARELLI, SARA
Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins
2001-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions
2011-01-01 Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A.
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa
2007-01-01 Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Interaction between soy and wheat proteins during pasta making and relationship with cooking behaviour and acceptability
2009-01-01 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability.
2009-01-01 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia
2007-01-01 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach
2007-01-01 Lamacchia, Carmela; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; DI LUCCIA, Aldo; Picariello, L.; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach
2007-01-01 Lamacchia, Carmela; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; DI LUCCIA, Aldo; L., Picariello; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta-making.
2010-01-01 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; Padalino, L.; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins | 1-gen-2001 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio | |
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions | 1-gen-2011 | Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A. | |
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa | 1-gen-2007 | Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio | |
Interaction between soy and wheat proteins during pasta making and relationship with cooking behaviour and acceptability | 1-gen-2009 | Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo | |
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. | 1-gen-2009 | Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo | |
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia | 1-gen-2007 | Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio | |
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach | 1-gen-2007 | Lamacchia, Carmela; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; DI LUCCIA, Aldo; Picariello, L.; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio | |
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach | 1-gen-2007 | Lamacchia, Carmela; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; DI LUCCIA, Aldo; L., Picariello; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio | |
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta-making. | 1-gen-2010 | Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; Padalino, L.; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo |