LAMPARELLI, SARA

LAMPARELLI, SARA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 9 di 9 (tempo di esecuzione: 0.016 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 1-gen-2001 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions 1-gen-2011 Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A.
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; la Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Interaction between soy and wheat proteins during pasta making and relationship with cooking behaviour and acceptability 1-gen-2009 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Interactions between soy and semolina proteins during pasta making and relationships with cooking behaviour and acceptability. 1-gen-2009 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Modifiche della distribuzione dei pesi molecolari dei polimeri proteici in paste prodotte con miscele di semola e sfarinati di soia 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; la Gatta, Barbara; Pati, Sandra; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; DI LUCCIA, Aldo; Picariello, L.; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Protein extractability of the olive seed and proteomic approach 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; DI LUCCIA, Aldo; L., Picariello; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Study on the interactions between soy and semolina proteins during pasta-making. 1-gen-2010 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; Padalino, L.; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo