DELLA MALVA, ANTONELLA

DELLA MALVA, ANTONELLA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of proteomic to investigate the post-mortem tenderization rate of different horse muscles 1-gen-2019 Della, Malva; Palo, De; Lorenzo, P.; Maggiolino, J. M.; Albenzio, A.; Marino, R.
Bioactive peptides in animal food products 1-gen-2017 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Caratteristiche nutrizionali ed organolettiche della carne di vitelloni Podolici allevati in regime biologico 1-gen-2007 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Gliatta, G. .; DELLA MALVA, A.; D’Urso, S.; Perilli, C.; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Changes in meat quality traits and sarcoplasmic proteins during aging in three different cattle breeds 1-gen-2014 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Consumers’ expectations and acceptability for low saturated fat “salami”: healthiness or taste? 1-gen-2017 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Seccia, Antonio; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Correlazione tra età di macellazione, qualità nutrizionale ed organolettica in carne di agnelli di razza Altamurana. 1-gen-2014 DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Muscio, Antonio; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Cytokine Pattern of Peripheral Blood Mononuclear Cells Isolated from Children Affected by Generalized Epilepsy Treated with Different Protein Fractions of Meat Sources 1-gen-2022 Giovanna Cilberti, Maria; Santillo, Antonella; Polito, Anna N.; Messina, Giovanni; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Effect of diet supplementation on tenderness development and on proteomic changes in lamb meat. 1-gen-2016 DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
effect of diet supplementation with quinoa seed and/or linseed on immune response productivity and meat quality in Merinos derived lambs 1-gen-2019 Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M. G.; Della Malva, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Effect of different meat on italian “salami” quality 1-gen-2010 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, A.; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Effect of hazelnut skin by-product supplementation in lambs' diets: Implications on plasma and muscle proteomes and first insights on the underlying mechanisms 1-gen-2023 della Malva, A.; Santillo, A.; Priolo, A.; Marino, R.; Ciliberti, M. G.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Effect of low voltage electrical stimulation on changes in proteome of bovine longissimus muscle during postmortem aging 1-gen-2011 DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; J. K., Grubbs; A., Fritchen; S. M., Lonergan; E., Huff Lonergan
Effect of low voltage electrical stimulation on protein and quality changes in bovine muscles during postmortem aging 1-gen-2013 Kim, Y. H. B.; Lonergan, S. M.; Grubbs, J. K.; Cruzen, S. M.; Fritchen, A. N.; della Malva, A.; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Huff Lonergan, E.
Effect of quinoa and/or linseed on immune response, productivity and quality of meat from merinos derived lambs 1-gen-2018 Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M.; DELLA MALVA, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Effects of whole linseed supplementation and treatment duration on fatty acid profile and endogenous bioactive compounds of beef muscle 1-gen-2018 Marino, R.; DELLA MALVA, A.; Caroprese, M.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Enzymatic injection of papain for improving meat tenderness 1-gen-2019 della Malva, A.; Albenzio, M.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G. i.; Santillo, A.; Ciampi, F.; Figliola, L.; Ciliberti, M. G.; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, R.
Factors contributing to meat tenderness: interaction between myofibril structure and proteolytic changes in beef 1-gen-2015 della Malva, A.; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
First comparison of early post-mortem proteomes in two goat muscle types: M. Longissimus thoracis and M. semitendinosus 1-gen-2023 della Malva, A.; Lamri, M.; Albenzio, M.; Gagaoua, M.
First insights about the underlying mechanisms of Martina Franca donkey meat tenderization during aging: A proteomic approach 1-gen-2022 DELLA MALVA, Antonella; Gagaoua, Mohammed; Santillo, Antonella; DE PALO, Pasquale; Sevi, Agostino; Albenzio, Marzia
First insights into the dynamic protein changes in goat Semitendinosus muscle during the post-mortem period using high-throughput proteomics 1-gen-2023 Lamri, M.; della Malva, A.; Djenane, D.; Albenzio, M.; Gagaoua, M.