DELLA MALVA, ANTONELLA
DELLA MALVA, ANTONELLA
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
Application of proteomic to investigate the post-mortem tenderization rate of different horse muscles
2019-01-01 Della, Malva; Palo, De; Lorenzo, P.; Maggiolino, J. M.; Albenzio, A.; Marino, R.
Bioactive peptides in animal food products
2017-01-01 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Caratteristiche nutrizionali ed organolettiche della carne di vitelloni Podolici allevati in regime biologico
2007-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Gliatta, G. .; DELLA MALVA, A.; D’Urso, S.; Perilli, C.; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Changes in meat quality traits and sarcoplasmic proteins during aging in three different cattle breeds
2014-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Consumers’ expectations and acceptability for low saturated fat “salami”: healthiness or taste?
2017-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Seccia, Antonio; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Correlazione tra età di macellazione, qualità nutrizionale ed organolettica in carne di agnelli di razza Altamurana.
2014-01-01 DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Muscio, Antonio; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Cytokine Pattern of Peripheral Blood Mononuclear Cells Isolated from Children Affected by Generalized Epilepsy Treated with Different Protein Fractions of Meat Sources
2022-01-01 Giovanna Cilberti, Maria; Santillo, Antonella; Polito, Anna N.; Messina, Giovanni; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Effect of diet supplementation on tenderness development and on proteomic changes in lamb meat.
2016-01-01 DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
effect of diet supplementation with quinoa seed and/or linseed on immune response productivity and meat quality in Merinos derived lambs
2019-01-01 Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M. G.; Della Malva, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Effect of different meat on italian “salami” quality
2010-01-01 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, A.; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Effect of hazelnut skin by-product supplementation in lambs' diets: Implications on plasma and muscle proteomes and first insights on the underlying mechanisms
2023-01-01 della Malva, A.; Santillo, A.; Priolo, A.; Marino, R.; Ciliberti, M. G.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Effect of low voltage electrical stimulation on changes in proteome of bovine longissimus muscle during postmortem aging
2011-01-01 DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; J. K., Grubbs; A., Fritchen; S. M., Lonergan; E., Huff Lonergan
Effect of low voltage electrical stimulation on protein and quality changes in bovine muscles during postmortem aging
2013-01-01 Kim, Y. H. B.; Lonergan, S. M.; Grubbs, J. K.; Cruzen, S. M.; Fritchen, A. N.; della Malva, A.; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Huff Lonergan, E.
Effect of quinoa and/or linseed on immune response, productivity and quality of meat from merinos derived lambs
2018-01-01 Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M.; DELLA MALVA, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Effects of whole linseed supplementation and treatment duration on fatty acid profile and endogenous bioactive compounds of beef muscle
2018-01-01 Marino, R.; DELLA MALVA, A.; Caroprese, M.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Enzymatic injection of papain for improving meat tenderness
2019-01-01 della Malva, A.; Albenzio, M.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G. i.; Santillo, A.; Ciampi, F.; Figliola, L.; Ciliberti, M. G.; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, R.
Factors contributing to meat tenderness: interaction between myofibril structure and proteolytic changes in beef
2015-01-01 della Malva, A.; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
First comparison of early post-mortem proteomes in two goat muscle types: M. Longissimus thoracis and M. semitendinosus
2023-01-01 della Malva, A.; Lamri, M.; Albenzio, M.; Gagaoua, M.
First insights about the underlying mechanisms of Martina Franca donkey meat tenderization during aging: A proteomic approach
2022-01-01 DELLA MALVA, Antonella; Gagaoua, Mohammed; Santillo, Antonella; DE PALO, Pasquale; Sevi, Agostino; Albenzio, Marzia
First insights into the dynamic protein changes in goat Semitendinosus muscle during the post-mortem period using high-throughput proteomics
2023-01-01 Lamri, M.; della Malva, A.; Djenane, D.; Albenzio, M.; Gagaoua, M.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Application of proteomic to investigate the post-mortem tenderization rate of different horse muscles | 1-gen-2019 | Della, Malva; Palo, De; Lorenzo, P.; Maggiolino, J. M.; Albenzio, A.; Marino, R. | |
Bioactive peptides in animal food products | 1-gen-2017 | Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA | |
Caratteristiche nutrizionali ed organolettiche della carne di vitelloni Podolici allevati in regime biologico | 1-gen-2007 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Gliatta, G. .; DELLA MALVA, A.; D’Urso, S.; Perilli, C.; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Changes in meat quality traits and sarcoplasmic proteins during aging in three different cattle breeds | 1-gen-2014 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Consumers’ expectations and acceptability for low saturated fat “salami”: healthiness or taste? | 1-gen-2017 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Seccia, Antonio; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia | |
Correlazione tra età di macellazione, qualità nutrizionale ed organolettica in carne di agnelli di razza Altamurana. | 1-gen-2014 | DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Muscio, Antonio; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA | |
Cytokine Pattern of Peripheral Blood Mononuclear Cells Isolated from Children Affected by Generalized Epilepsy Treated with Different Protein Fractions of Meat Sources | 1-gen-2022 | Giovanna Cilberti, Maria; Santillo, Antonella; Polito, Anna N.; Messina, Giovanni; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia | |
Effect of diet supplementation on tenderness development and on proteomic changes in lamb meat. | 1-gen-2016 | DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA | |
effect of diet supplementation with quinoa seed and/or linseed on immune response productivity and meat quality in Merinos derived lambs | 1-gen-2019 | Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M. G.; Della Malva, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M. | |
Effect of different meat on italian “salami” quality | 1-gen-2010 | Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, A.; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO | |
Effect of hazelnut skin by-product supplementation in lambs' diets: Implications on plasma and muscle proteomes and first insights on the underlying mechanisms | 1-gen-2023 | della Malva, A.; Santillo, A.; Priolo, A.; Marino, R.; Ciliberti, M. G.; Sevi, A.; Albenzio, M. | |
Effect of low voltage electrical stimulation on changes in proteome of bovine longissimus muscle during postmortem aging | 1-gen-2011 | DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; J. K., Grubbs; A., Fritchen; S. M., Lonergan; E., Huff Lonergan | |
Effect of low voltage electrical stimulation on protein and quality changes in bovine muscles during postmortem aging | 1-gen-2013 | Kim, Y. H. B.; Lonergan, S. M.; Grubbs, J. K.; Cruzen, S. M.; Fritchen, A. N.; della Malva, A.; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Huff Lonergan, E. | |
Effect of quinoa and/or linseed on immune response, productivity and quality of meat from merinos derived lambs | 1-gen-2018 | Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M.; DELLA MALVA, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M. | |
Effects of whole linseed supplementation and treatment duration on fatty acid profile and endogenous bioactive compounds of beef muscle | 1-gen-2018 | Marino, R.; DELLA MALVA, A.; Caroprese, M.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M. | |
Enzymatic injection of papain for improving meat tenderness | 1-gen-2019 | della Malva, A.; Albenzio, M.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G. i.; Santillo, A.; Ciampi, F.; Figliola, L.; Ciliberti, M. G.; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, R. | |
Factors contributing to meat tenderness: interaction between myofibril structure and proteolytic changes in beef | 1-gen-2015 | della Malva, A.; Albenzio, Marzia; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA | |
First comparison of early post-mortem proteomes in two goat muscle types: M. Longissimus thoracis and M. semitendinosus | 1-gen-2023 | della Malva, A.; Lamri, M.; Albenzio, M.; Gagaoua, M. | |
First insights about the underlying mechanisms of Martina Franca donkey meat tenderization during aging: A proteomic approach | 1-gen-2022 | DELLA MALVA, Antonella; Gagaoua, Mohammed; Santillo, Antonella; DE PALO, Pasquale; Sevi, Agostino; Albenzio, Marzia | |
First insights into the dynamic protein changes in goat Semitendinosus muscle during the post-mortem period using high-throughput proteomics | 1-gen-2023 | Lamri, M.; della Malva, A.; Djenane, D.; Albenzio, M.; Gagaoua, M. |