DELLA MALVA, ANTONELLA

DELLA MALVA, ANTONELLA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 37 (tempo di esecuzione: 0.034 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Application of proteomic to investigate the post-mortem tenderization rate of different horse muscles 1-gen-2019 Della, Malva; Palo, De; Lorenzo, P.; Maggiolino, J. M.; Albenzio, A.; Marino, R.
Bioactive peptides in animal food products 1-gen-2017 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Changes in meat quality traits and sarcoplasmic proteins during aging in three different cattle breeds 1-gen-2014 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO
Consumers’ expectations and acceptability for low saturated fat “salami”: healthiness or taste? 1-gen-2017 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Seccia, Antonio; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Correlazione tra età di macellazione, qualità nutrizionale ed organolettica in carne di agnelli di razza Altamurana. 1-gen-2014 DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Muscio, Antonio; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Cytokine Pattern of Peripheral Blood Mononuclear Cells Isolated from Children Affected by Generalized Epilepsy Treated with Different Protein Fractions of Meat Sources 1-gen-2022 Giovanna Cilberti, Maria; Santillo, Antonella; Polito, Anna N.; Messina, Giovanni; DELLA MALVA, Antonella; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Albenzio, Marzia
Effect of diet supplementation on tenderness development and on proteomic changes in lamb meat. 1-gen-2016 DELLA MALVA, Antonella; Albenzio, Marzia; Annicchiarico, G.; Caroprese, Mariangela; Santillo, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
effect of diet supplementation with quinoa seed and/or linseed on immune response productivity and meat quality in Merinos derived lambs 1-gen-2019 Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M. G.; Della Malva, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Effect of low voltage electrical stimulation on changes in proteome of bovine longissimus muscle during postmortem aging 1-gen-2011 DELLA MALVA, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; J. K., Grubbs; A., Fritchen; S. M., Lonergan; E., Huff Lonergan
Effect of low voltage electrical stimulation on protein and quality changes in bovine muscles during postmortem aging 1-gen-2013 Kim, Y. H. B.; Lonergan, S. M.; Grubbs J., K; Cruzen, S. M.; Fritchen, A. N.; della Malva, A.; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Huff Lonergan, E.
Effect of quinoa and/or linseed on immune response, productivity and quality of meat from merinos derived lambs 1-gen-2018 Marino, R.; Caroprese, M.; Annicchiarico, G.; Ciampi, F.; Ciliberti, M.; DELLA MALVA, A.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Effects of whole linseed supplementation and treatment duration on fatty acid profile and endogenous bioactive compounds of beef muscle 1-gen-2018 Marino, R.; DELLA MALVA, A.; Caroprese, M.; Santillo, A.; Sevi, A.; Albenzio, M.
Enzymatic injection of papain for improving meat tenderness 1-gen-2019 della Malva, A.; Albenzio, M.; Caroprese, M.; i Annicchiarico, G.; Santillo, A.; Ciampi, F.; Figliola, L.; Ciliberti, M. G.; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, R.
First insights about the underlying mechanisms of Martina Franca donkey meat tenderization during aging: A proteomic approach 1-gen-2022 DELLA MALVA, Antonella; Gagaoua, Mohammed; Santillo, Antonella; DE PALO, Pasquale; Sevi, Agostino; Albenzio, Marzia
Foal meat volatile compounds: effect of vacuum ageing on Semimembranosus muscle 1-gen-2019 DE PALO, P.; Maggiolino, A.; Lorenzo, Rodriguez; J., M.; Marino, R.; DELLA MALVA, A.; Centoducati, P.
How volatile compounds, oxidative profile and sensory evaluation can change with vacuum aging in donkey meat 1-gen-2020 Maggiolino, Aristide; Lorenzo, Jose; Centoducati, Gerardo; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Bragaglio, Andrea; DE PALO, Pasquale
Identification of peptides in functional Scamorza ovine milk cheese 1-gen-2015 Albenzio, Marzia; Santillo, Antonella; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Della Malva, A; Caroprese, Mariangela; Sevi, A.
Influence of different casings on salami produced with meat from buffalo and podolian cattle 1-gen-2012 Conte, Amalia; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Sevi, AGOSTINO CARMELO; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
La bresaola di asina: caratteristiche nutrizionali ed organolettiche 1-gen-2013 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; DELLA MALVA, Antonella; Santillo, Antonella; Vassallo, Carmela; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Muscio, Antonio
Meat tenderness and proteolysis as affected by breed and ageing time. 1-gen-2013 Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Albenzio, Marzia; DELLA MALVA, Antonella; Santillo, Antonella; Caroprese, Mariangela; Sevi, AGOSTINO CARMELO