Fiore, Anna
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.333
EU - Europa 1.166
AS - Asia 420
OC - Oceania 4
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 3
Totale 2.926
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.332
IE - Irlanda 372
CN - Cina 291
UA - Ucraina 244
SE - Svezia 185
IT - Italia 178
IN - India 74
FR - Francia 57
FI - Finlandia 49
TR - Turchia 49
GB - Regno Unito 30
DE - Germania 25
BE - Belgio 8
NL - Olanda 6
AT - Austria 4
ES - Italia 4
EU - Europa 3
JP - Giappone 3
AU - Australia 2
NZ - Nuova Zelanda 2
RU - Federazione Russa 2
CA - Canada 1
DK - Danimarca 1
HK - Hong Kong 1
HR - Croazia 1
IR - Iran 1
MY - Malesia 1
Totale 2.926
Città #
Dublin 372
Chandler 346
Jacksonville 167
Nyköping 140
Dearborn 131
Nanjing 88
Wilmington 42
Nanchang 38
Ashburn 37
Princeton 37
Beijing 34
San Mateo 31
Des Moines 25
Woodbridge 24
Tianjin 22
San Severo 19
Ann Arbor 18
Shenyang 18
Foggia 16
Helsinki 16
New York 16
Boardman 15
Hebei 14
Kunming 12
Rome 9
Taranto 9
Brussels 8
Hangzhou 8
Jiaxing 8
Changchun 6
Messina 6
Ningbo 6
Seattle 6
Lanzhou 5
Bari 4
Brooklyn 4
Changsha 4
Frankfurt am Main 4
Indore 4
Milan 4
Modugno 4
Orange 4
Shanghai 4
Auburn Hills 3
Bologna 3
Chicago 3
Dallas 3
Paris 3
Pune 3
Sassari 3
Vertova 3
Vienna 3
Washington 3
Wuppertal 3
Zhengzhou 3
Arzano 2
Borås 2
Chennai 2
Cuenca 2
Hanover 2
Jinan 2
Jinhua 2
Los Angeles 2
Lucknow 2
Mogliano Veneto 2
Mountain View 2
Murcia 2
Oderzo 2
Philadelphia 2
Redwood City 2
Sydney 2
Taizhou 2
Torino 2
Akron 1
Bergamo 1
Calangianus 1
Camaiore 1
Carnate 1
Central 1
Centro 1
Cesena 1
Chengdu 1
Civitanova Marche 1
Coassolo Torinese 1
Desio 1
Florence 1
Francavilla Fontana 1
Fuzhou 1
Grumo Appula 1
Haikou 1
Hefei 1
Isfahan 1
Leawood 1
London 1
Maglie 1
Marino 1
Mascalucia 1
Mesagne 1
Modica 1
Montréal 1
Totale 1.884
Nome #
Validazione microbiologica di un trattamento pastorizzante a microonde di crema di asparagi 118
Uso di farine non convenzionali per la produzione di cereali da prima colazione: studio sui pretrattamenti enzimatici 111
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 106
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 103
Functional food produced by extrusion-cooking technology 101
Pre-stabilization of pesto sauce by reduction of water activity 100
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 97
Sistemi innovativi per la pastorizzazione a microonde di antipasti vegetali 95
APPLE SLICES ENRICHED WITH ALOE VERA BY VACUUM IMPREGNATION 95
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 93
Vitamin C kinetic degradation of strawberry juice stored under non-isothermal conditions 92
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 92
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 89
Stydy of physical properties of coffee beans during roasting - application of hyperspectral image analysis 88
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 83
Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 83
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 83
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects 81
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 80
Influence of grinding grade on the quality of espresso obtained from different roasted coffee. 80
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 79
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 78
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 77
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa 77
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 76
Effetti di diverse condizioni luminose su alcuni indici di qualità di vegetali in foglia: studio sul prezzemolo 73
A review on acidifying treatments for vegetable canned food 73
Discrimination of Arabica and Robusta coffee at different roasting degrees 72
Ultrasound - assisted extraction to improvethe recovery of phenols and antioxidants from spent espresso coffee ground:a study byresponse surface methodoligy and desirability approach 69
Studio sulla stabilità di salami "low fat" 68
Shelf life extension on the minimally processed artichokes 65
Effects of operating conditions on oil loss and structure of almond snacks 65
The electronic nose system: study on the global aromatic profile of espresso coffee prepared with two types of of coffee filter holders 65
Studio sulla stabilità di salami “low fat” 57
Comparison of different combined processes of preservation on the nutritional and sensory changes of “ready to eat” mackerel fillets 46
How grinding levels and brewing methods (Espresso, American, Turkish) could affect the antioxidant activity and bioactive compounds in a coffee cup 43
Printing a blend of fruit and vegetables. New advances on critical variables and shelf life of 3D edible objects 37
Functional Bread Produced in a Circular Economy Perspective: The Use of Brewers’ Spent Grain 28
Assessment of the impact of unmalted cereals, hops, and yeast strains on volatolomic and olfactory profiles of Blanche craft beers: A chemometric approach 12
Single and Interactive Effects of Unmalted Cereals, Hops, and Yeasts on Quality of White-Inspired Craft Beers 12
Optimization of Process Variables for the Sustainable Extraction of Phenolic Compounds from Chicory and Fennel By-Products 1
Totale 3.043
Categoria #
all - tutte 11.265
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 11.265


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201958 0 0 0 0 0 0 0 0 0 11 18 29
2019/2020611 144 105 34 18 61 76 64 12 38 11 43 5
2020/2021286 36 7 41 1 39 10 45 13 41 41 8 4
2021/2022217 37 0 2 9 3 3 6 25 42 21 13 56
2022/20231.133 102 79 63 88 54 117 16 88 466 7 20 33
2023/2024168 29 8 9 10 20 32 30 28 1 1 0 0
Totale 3.043