Fiore, Anna
Fiore, Anna
Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente
A review on acidifying treatments for vegetable canned food
2011-01-01 Derossi, Antonio; Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
APPLE SLICES ENRICHED WITH ALOE VERA BY VACUUM IMPREGNATION
2018-01-01 Derossi, A; Ricci, I; Fiore, Ag; Severini, C
Assessment of the impact of unmalted cereals, hops, and yeast strains on volatolomic and olfactory profiles of Blanche craft beers: A chemometric approach
2023-01-01 Palombi, Lorenzo; Tufariello, Maria; Durante, Miriana; Fiore, Anna; Baiano, Antonietta; Grieco, Francesco
Comparison of different combined processes of preservation on the nutritional and sensory changes of “ready to eat” mackerel fillets
2019-01-01 Fiore, Anna G.; Palmieri, Luigi; Orlando, Ivana; De Giorgi, Alessandro; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Discrimination of Arabica and Robusta coffee at different roasting degrees
2015-01-01 Fiore, A.; Severini, Carla; Romaniello, R.; Romani, S.
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat
2007-01-01 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Fiore, A.; Severini, Carla
Effects of operating conditions on oil loss and structure of almond snacks
2008-01-01 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Fiore, A.; Severini, Carla
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra
2006-01-01 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra
2007-01-01 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Effetti di diverse condizioni luminose su alcuni indici di qualità di vegetali in foglia: studio sul prezzemolo
2005-01-01 Derossi, Antonio; FIORE A., G; Severini, Carla
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends
2006-01-01 Fiore, A. G.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Functional Bread Produced in a Circular Economy Perspective: The Use of Brewers’ Spent Grain
2023-01-01 Baiano, A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Fiore, A.
Functional food produced by extrusion-cooking technology
2011-01-01 DE PILLI, Teresa; Fiore, A.; Giuliani, R.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects
2017-01-01 Fiore, A. G.; Palmieri, LEONARDA MARIA CLEOPATRA; Lo Voi, A.; Orlando, I.; Normanno, G.; Derossi, A.; Severini, C
Influence of grinding grade on the quality of espresso obtained from different roasted coffee.
2016-01-01 Fiore, A. G.; Derossi, Antonio; A, .; Ricci, ; I, .; Caporizzi, ; R, .; Severini, Carla
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi
2004-01-01 Carbone, B. F.; DE PILLI, Teresa; Fiore, A.; Vecera, C.; Severini, Carla
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra
2007-01-01 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco
2004-01-01 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra”
2006-01-01 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Pre-stabilization of pesto sauce by reduction of water activity
2006-01-01 Derossi, Antonio; Bevilacqua, Antonio; Giuliani, R.; Fiore, A.; Severini, Carla