Fiore, Anna

Fiore, Anna  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
APPLE SLICES ENRICHED WITH ALOE VERA BY VACUUM IMPREGNATION 1-gen-2018 Derossi, A; Ricci, I; Fiore, Ag; Severini, C
Comparison of different combined processes of preservation on the nutritional and sensory changes of “ready to eat” mackerel fillets 1-gen-2019 Fiore, Anna G.; Palmieri, Luigi; Orlando, Ivana; De Giorgi, Alessandro; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Discrimination of Arabica and Robusta coffee at different roasting degrees 1-gen-2015 Fiore, A.; Severini, Carla; Romaniello, R.; Romani, S.
Effect of some emulsifiers on the structure of extrudates with high content of fat 1-gen-2007 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Fiore, A.; Severini, Carla
Effects of operating conditions on oil loss and structure of almond snacks 1-gen-2008 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Fiore, A.; Severini, Carla
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 1-gen-2006 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 1-gen-2007 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Effetti di diverse condizioni luminose su alcuni indici di qualità di vegetali in foglia: studio sul prezzemolo 1-gen-2005 Derossi, Antonio; FIORE A., G; Severini, Carla
The electronic nose system: study on the global aromatic profile of espresso coffee prepared with two types of of coffee filter holders 1-gen-2016 Severini, Carla; Derossi, Antonio; Fiore, A. G.; Ricci, I.; Marone, M.
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 1-gen-2006 Fiore, A. G.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Functional food produced by extrusion-cooking technology 1-gen-2011 DE PILLI, Teresa; Fiore, A.; Giuliani, R.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
High pressure processing of raw and marinated mackerel fillets. Study on the inactivation of Anisakidae larvae and some quality aspects 1-gen-2017 Fiore, A. G.; Palmieri, LEONARDA MARIA CLEOPATRA; Lo Voi, A.; Orlando, I.; Normanno, G.; Derossi, A.; Severini, C
Influence of grinding grade on the quality of espresso obtained from different roasted coffee. 1-gen-2016 Fiore, A. G.; Derossi, Antonio; A, .; Ricci, ; I, .; Caporizzi, ; R, .; Severini, Carla
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 1-gen-2004 Carbone, B. F.; DE PILLI, Teresa; Fiore, A.; Vecera, C.; Severini, Carla
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 1-gen-2007 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 1-gen-2004 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 1-gen-2006 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Pre-stabilization of pesto sauce by reduction of water activity 1-gen-2006 Derossi, Antonio; Bevilacqua, Antonio; Giuliani, R.; Fiore, A.; Severini, Carla
Qualità chimico-fisica e sensoriale di prodotti ittici trasformati mediante nuove opzioni tecnologiche di stabilizzazione. 1-gen-2015 Fiore, A.; Severini, Carla; Palmieri, L.; Orlando, I.; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio
A review on acidifying treatments for vegetable canned food 1-gen-2011 Derossi, Antonio; Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla