LAMACCHIA, CARMELA

LAMACCHIA, CARMELA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 1-gen-2007 Gambacorta, G.; Schena, A.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Santarelli, S.; Aquilanti, L.
. Influenza dell’impiego di starter sulla lipolisi di un salame a breve stagionatura 1-gen-2005 Mastromatteo, G. G. A. M. B. A. C. O. R. T. A. M.; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; A., Schena; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 1-gen-2013 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
A Preliminary Report on the Use of the Design of Experiments for the Production of a Synbiotic Yogurt Supplemented with Gluten FriendlyTM Flour and Bifidobacterium infantis 1-gen-2019 Bevilacqua, A.; Speranza, B.; Campaniello, D.; Sinigaglia, M.; Corbo, M. R.; Lamacchia, C.
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 1-gen-2001 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. 1-gen-2005 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions 1-gen-2011 Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A.
Adherence to Gluten-Free Diet Restores Alpha Diversity in Celiac People but the Microbiome Composition Is Different to Healthy People 1-gen-2022 Palmieri, O.; Castellana, S.; Bevilacqua, A.; Latiano, A.; Latiano, T.; Panza, A.; Fontana, R.; Ippolito, A. M.; Biscaglia, G.; Gentile, A.; Gioffreda, D.; Decina, I.; Tricarico, M.; Sinigaglia, M.; Corbo, M. R.; Mazza, T.; Perri, F.; Lamacchia, C.
Amaranth, quinoa and oat doughs: mechanical and rheological behaviour, polymeric size distribution and extractability. 1-gen-2010 Lamacchia, Carmela; S., Chillo; Lamparelli, Sara; N., Suriano; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
An In Vitro Fermentation Study on the Effects of Gluten FriendlyTM Bread on Microbiota and Short Chain Fatty Acids of Fecal Samples from Healthy and Celiac Subjects 1-gen-2017 Costabile, Adele; Bergillos meca, Triana; Landriscina, Loretta; Bevilacqua, Antonio; Gonzalez salvador, Isidro; Corbo, MARIA ROSARIA; Petruzzi, Leonardo; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Lamacchia, Carmela
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index 1-gen-2009 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, A.; Masi, P.; Addeo, F.
Artificial aging of Uva di Troia and Primitivo using oak chips inoculated with Penicillium purpurogenum. 1-gen-2012 Bevilacqua, Antonio; Ciccarone, Claudio; Gambacorta, G.; Irlante, G.; Lamacchia, Carmela; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso 1-gen-2005 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso 1-gen-2006 Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio; Gambacorta, G.
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 1-gen-2007 Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E.
Cereal-based gluten-free food: How to reconcile nutritional and technological properties of wheat proteins with safety for celiac disease patients 1-gen-2014 Lamacchia, Carmela; Camarca, Alessandra; Picascia, Stefania; Di Luccia, Aldo; Gianfrani, Carmen
Cereal-based gluten-free food: how to riconcile nutritional and technological properties of wheat proteins with safety for celiac disease patients 1-gen-2014 Lamacchia, Carmela; A., Camarca; S., Picascia; DI LUCCIA, Aldo; C., Gianfrani
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 1-gen-2010 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage 1-gen-2009 Gambacorta, G; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Schena, A; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio