LAMACCHIA, CARMELA

LAMACCHIA, CARMELA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 1-gen-2013 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
A proteome approach on the characteisation of protein composition of genetically modified durum wheat wholmeal showing an altered trafficking and deposition of seed storage proteins 1-gen-2001 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Lamparelli, Sara; A., Schena; Padalino, Lucia; C., Fares; G., Mamone; A., Formisano; F., Pelella; N., Di Fonzo; LA NOTTE, Ennio
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions 1-gen-2011 Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A.
Amaranth, quinoa and oat doughs: mechanical and rheological behaviour, polymeric size distribution and extractability. 1-gen-2010 Lamacchia, Carmela; S., Chillo; Lamparelli, Sara; N., Suriano; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index 1-gen-2009 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, A.; Masi, P.; Addeo, F.
Artificial aging of Uva di Troia and Primitivo using oak chips inoculated with Penicillium purpurogenum. 1-gen-2012 Bevilacqua, Antonio; Ciccarone, Claudio; Gambacorta, G.; Irlante, G.; Lamacchia, Carmela; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA
Caratterizzazione chimica, fisica, reologia ed organolettica di pasta ottenuta a partire dalla farina di grano arso 1-gen-2005 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione chimica, fisica, reologica e organolettica, di pasta ottenuta a partire da farina di grano arso 1-gen-2006 Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio; Gambacorta, G.
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 1-gen-2007 Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E.
Cereal-based gluten-free food: How to reconcile nutritional and technological properties of wheat proteins with safety for celiac disease patients 1-gen-2014 Lamacchia, Carmela; Camarca, Alessandra; Picascia, Stefania; Di Luccia, Aldo; Gianfrani, Carmen
Cereal-based gluten-free food: how to riconcile nutritional and technological properties of wheat proteins with safety for celiac disease patients 1-gen-2014 Lamacchia, Carmela; A., Camarca; S., Picascia; DI LUCCIA, Aldo; C., Gianfrani
Changes in durum wheat kernel and pasta proteins induced by toasting and drying processes 1-gen-2010 Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Lamparelli, Sara; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage 1-gen-2009 Gambacorta, G; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Schena, A; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Changes in the chemical and sensorial profile of extra virgin olive oils flavored with herbs and spices during storage 1-gen-2007 Gambacorta, G.; Faccia, M.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio
Changes in the phenolic content and antioxidant activity of Italian extra-virgin olive oils during storage 1-gen-2009 Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; Terracone, Carmela; Previtali, M. A.; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Changes in wheat kernel proteins induced by microwave treatment 1-gen-2016 Lamacchia, Carmela; Landriscina, Loretta; D' Agnello, P.
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 1-gen-2007 Gambacorta, G.; Schena, A.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Santarelli, S.; Aquilanti, L.
Characterizing the Rheological and Bread-Making Properties of Wheat Flour Treated by “Gluten FriendlyTM” Technology 1-gen-2021 Lamacchia, Carmela; Landriscina, Loretta; Severini, Carla; Caporizzi, Rossella; Derossi, Antonio