PATI, SANDRA

PATI, SANDRA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 96 (tempo di esecuzione: 0.057 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo 1-gen-2007 Gambacorta, G.; Schena, A.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Santarelli, S.; Aquilanti, L.
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 1-gen-2013 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions 1-gen-2011 Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A.
Acaricide residues in laying hens naturally infested by Red mite Dermanyssus gallinae 1-gen-2012 Marangi, M.; Morelli, V.; Pati, Sandra; Camarda, A.; Cafiero, M. A.; Giangaspero, Annunziata
Acaricides residues in laying hens naturally infested by red mite Dermanyssus gallinae 1-gen-2012 Marangi, Marianna; Morelli, V; Pati, Sandra; Camarda, A; Cafiero, Ma; Giangaspero, Annunziata
Aleatico wine as affected by cryomaceration 1-gen-2011 E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; La Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci
Aroma quality improvement of Chardonnay white wine by fermentation and ageing in barrique on lees. 1-gen-2010 Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Bioactivities of Lavandula angustifolia essential oil against the stored grain pest Sitophilus granarius. 1-gen-2017 Germinara, GIACINTO SALVATORE; Di Stefano, Maria Giovanna; De Acutis, Laura; Pati, Sandra; Delfine, Sebastiano; De Cristofaro, Antonio; Rotundo, Giuseppe
Biodegradable Poly-lactic acid package for the storage of carbonic maceration wine 1-gen-2010 Pati, Sandra; Mentana, Annalisa; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Biological activity of high molecular weight phenolics from olive mill wastewater 1-gen-2010 A., Cardinali; N., Cicco; V., Linsalata; F., Minervini; Pati, Sandra; M., Pieralice; N., Tursi; Lattanzio, Vincenzo
Caratterizzazione dei copigmenti in vino Primitivo dopo l’affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa MS/MS 1-gen-2006 Pati, Sandra; E., Arace; A., Trani; G., Gambacorta; DI LUCCIA, Aldo
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage 1-gen-2009 Gambacorta, G; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Schena, A; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Changes in quality attributes and volatile profile of ready‐to‐eat “Gabsi” pomegranate arils as affected by storage duration and temperatures 1-gen-2020 Ben Amara, Mouna; Abdelli, Sabrine; De Chiara, Maria Lucia Valeria; Pati, Sandra; Amodio, Maria Luisa; Colelli, Giancarlo; Ben Abda, Jameleddine
Changes in the chemical and sensorial profile of extra virgin olive oils flavored with herbs and spices during storage 1-gen-2007 Gambacorta, G.; Faccia, M.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio
Characterization of caffeic acid enzymatic oxidation by-products by liquid chromatography coupled to electrospray ionization tandem mass spectrometry 1-gen-2006 Pati, Sandra; Losito, I.; Palmisano, F.; Zambonin, P. G.
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. 1-gen-2006 Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages. 1-gen-2009 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel 1-gen-2010 Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; G., Chieppa; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno” 1-gen-2007 LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E