PATI, SANDRA
PATI, SANDRA
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo
2007-01-01 Gambacorta, G.; Schena, A.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Santarelli, S.; Aquilanti, L.
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. la Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia
2013-01-01 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; la Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions
2011-01-01 Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A.
Acaricide residues in laying hens naturally infested by Red mite Dermanyssus gallinae
2012-01-01 Marangi, M.; Morelli, V.; Pati, Sandra; Camarda, A.; Cafiero, M. A.; Giangaspero, Annunziata
Acaricides residues in laying hens naturally infested by red mite Dermanyssus gallinae
2012-01-01 Marangi, Marianna; Morelli, V; Pati, Sandra; Camarda, A; Cafiero, Ma; Giangaspero, Annunziata
Aleatico wine as affected by cryomaceration
2011-01-01 E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; la Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci
Aroma quality improvement of Chardonnay white wine by fermentation and ageing in barrique on lees.
2010-01-01 Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Behavioural responses of Sitophilus granarius (L.) and Rhyzoperta dominica (F.) to odours of old and modern wheat genotypes
2024-01-01 D'Isita, I.; Pistillo, O. M.; Lo Muzio, F.; Pati, S.; Di Palma, A. M.; De Vita, P.; Germinara, G. S.
Bioactivities of Lavandula angustifolia essential oil against the stored grain pest Sitophilus granarius.
2017-01-01 Germinara, GIACINTO SALVATORE; Di Stefano, Maria Giovanna; De Acutis, Laura; Pati, Sandra; Delfine, Sebastiano; De Cristofaro, Antonio; Rotundo, Giuseppe
Biodegradable Poly-lactic acid package for the storage of carbonic maceration wine
2010-01-01 Pati, Sandra; Mentana, Annalisa; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Biological activity of high molecular weight phenolics from olive mill wastewater
2010-01-01 A., Cardinali; N., Cicco; V., Linsalata; F., Minervini; Pati, Sandra; M., Pieralice; N., Tursi; Lattanzio, Vincenzo
Caratterizzazione dei copigmenti in vino Primitivo dopo l’affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa MS/MS
2006-01-01 Pati, Sandra; E., Arace; A., Trani; G., Gambacorta; DI LUCCIA, Aldo
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage
2009-01-01 Gambacorta, G; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Schena, A; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour
2007-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; la Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Changes in quality attributes and volatile profile of ready‐to‐eat “Gabsi” pomegranate arils as affected by storage duration and temperatures
2020-01-01 Ben Amara, Mouna; Abdelli, Sabrine; De Chiara, Maria Lucia Valeria; Pati, Sandra; Amodio, Maria Luisa; Colelli, Giancarlo; Ben Abda, Jameleddine
Changes in the chemical and sensorial profile of extra virgin olive oils flavored with herbs and spices during storage
2007-01-01 Gambacorta, G.; Faccia, M.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio
Characterization of caffeic acid enzymatic oxidation by-products by liquid chromatography coupled to electrospray ionization tandem mass spectrometry
2006-01-01 Pati, Sandra; Losito, I.; Palmisano, F.; Zambonin, P. G.
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy.
2006-01-01 Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages.
2009-01-01 Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel
2010-01-01 Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; G., Chieppa; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
(Changes of free fatty acids and diglycerides during maturation of Ciauscolo) Evoluzione degli acidi grassi liberi e dei digliceridi nel corso della maturazione del Ciauscolo | 1-gen-2007 | Gambacorta, G.; Schena, A.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; Santarelli, S.; Aquilanti, L. | |
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. la Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia | 1-gen-2013 | Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; la Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo | |
A proteomic study of Montepulciano grape vine under different watered conditions | 1-gen-2011 | Dipalmo, T.; DI LUCCIA, Aldo; La Notte, E.; la Gatta, M.; Lamparelli, Sara; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; Antonacci, D.; Coletta, A. | |
Acaricide residues in laying hens naturally infested by Red mite Dermanyssus gallinae | 1-gen-2012 | Marangi, M.; Morelli, V.; Pati, Sandra; Camarda, A.; Cafiero, M. A.; Giangaspero, Annunziata | |
Acaricides residues in laying hens naturally infested by red mite Dermanyssus gallinae | 1-gen-2012 | Marangi, Marianna; Morelli, V; Pati, Sandra; Camarda, A; Cafiero, Ma; Giangaspero, Annunziata | |
Aleatico wine as affected by cryomaceration | 1-gen-2011 | E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; la Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci | |
Aroma quality improvement of Chardonnay white wine by fermentation and ageing in barrique on lees. | 1-gen-2010 | Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio | |
Behavioural responses of Sitophilus granarius (L.) and Rhyzoperta dominica (F.) to odours of old and modern wheat genotypes | 1-gen-2024 | D'Isita, I.; Pistillo, O. M.; Lo Muzio, F.; Pati, S.; Di Palma, A. M.; De Vita, P.; Germinara, G. S. | |
Bioactivities of Lavandula angustifolia essential oil against the stored grain pest Sitophilus granarius. | 1-gen-2017 | Germinara, GIACINTO SALVATORE; Di Stefano, Maria Giovanna; De Acutis, Laura; Pati, Sandra; Delfine, Sebastiano; De Cristofaro, Antonio; Rotundo, Giuseppe | |
Biodegradable Poly-lactic acid package for the storage of carbonic maceration wine | 1-gen-2010 | Pati, Sandra; Mentana, Annalisa; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Biological activity of high molecular weight phenolics from olive mill wastewater | 1-gen-2010 | A., Cardinali; N., Cicco; V., Linsalata; F., Minervini; Pati, Sandra; M., Pieralice; N., Tursi; Lattanzio, Vincenzo | |
Caratterizzazione dei copigmenti in vino Primitivo dopo l’affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa MS/MS | 1-gen-2006 | Pati, Sandra; E., Arace; A., Trani; G., Gambacorta; DI LUCCIA, Aldo | |
Changes in free fatty acid and diglyceride compounds in short-ripening dry cured sausage | 1-gen-2009 | Gambacorta, G; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; Schena, A; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio | |
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour | 1-gen-2007 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; la Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio | |
Changes in quality attributes and volatile profile of ready‐to‐eat “Gabsi” pomegranate arils as affected by storage duration and temperatures | 1-gen-2020 | Ben Amara, Mouna; Abdelli, Sabrine; De Chiara, Maria Lucia Valeria; Pati, Sandra; Amodio, Maria Luisa; Colelli, Giancarlo; Ben Abda, Jameleddine | |
Changes in the chemical and sensorial profile of extra virgin olive oils flavored with herbs and spices during storage | 1-gen-2007 | Gambacorta, G.; Faccia, M.; Pati, Sandra; Lamacchia, Carmela; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio | |
Characterization of caffeic acid enzymatic oxidation by-products by liquid chromatography coupled to electrospray ionization tandem mass spectrometry | 1-gen-2006 | Pati, Sandra; Losito, I.; Palmisano, F.; Zambonin, P. G. | |
Characterization of the phenolic profiles of some monovarietal extra virgin olive oils of Southern Italy. | 1-gen-2006 | Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; LA NOTTE, Ennio | |
Chemical changes in Apulia tables wines as affected by plastic packages. | 1-gen-2009 | Mentana, Annalisa; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO | |
Color and aroma of Aglianico and Montepulciano wines as affected by ageing on lees in barrel | 1-gen-2010 | Liberatore, MARIA TERESA; Pati, Sandra; G., Chieppa; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio |