INCORONATO, ANNA LUCIA

INCORONATO, ANNA LUCIA  

Dipartimento di Scienze Agrarie, degli Alimenti e dell'Ambiente  

Mostra records
Risultati 1 - 17 di 17 (tempo di esecuzione: 0.031 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Active Packaging by Extrusion Processing of Recyclable and Biodegradable Polymers. 1-gen-2009 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Buonocore, GIOVANNA GIULIANA; Incoronato, ANNA LUCIA; Massaro, Angelantonio; Panza, O.
ACTIVE PACKAGING: LOW PRESSURE PLASMA FED WITH LIQUID DROPS FOR DEPOSITION OF ANTIBACTERIAL COATINGS 1-gen-2015 Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Aerosol-assisted low pressure plasma deposition of antimicrobial hybrid organic-inorganic Cu-composite thin films for food packaging applications 1-gen-2017 Vietro, Nicoletta De; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Fracassi, Francesco
An integrated approach to extend the shelf life of a composite pastry product (cannoli) 1-gen-2009 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Muratore, G.; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; Panza, O.
Antimicrobial efficacy and release kinetics of thymol from zein films. 1-gen-2008 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; Panza, O.
Effect of compositional formulation on texture and microstructural of whey protein foam 1-gen-2013 Gammariello, Daniela; Laverse, Janine Elisa; Lampignano, Vincenzo; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Juice and by-products from pomegranate to enrich pancake: characterisation and shelf-life evaluation 1-gen-2021 Incoronato, A. L.; Cedola, A.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
LOW PRESSURE PLASMA FED WITH LIQUID DROPS FOR DEPOSITION OF ANTIBACTERIAL COATINGS TO DEVELOP ACTIVE PACKAGING 1-gen-2015 Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Metodo per la produzione di salami e insaccati a basso contenuto di grassi animali e salami ed insaccati. 1-gen-2008 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; Panza, O; Marino, ROSARIA MARIA TERESA; Sevi, AGOSTINO CARMELO
New strategies for reducing the pork back-fat content in typical Italian salami 1-gen-2009 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; Panza, O.; Sevi, AGOSTINO CARMELO; Marino, ROSARIA MARIA TERESA
Pomegranate peel powder as a food preservative in fruit salad: A sustainable approach 1-gen-2021 Lacivita, V.; Incoronato, A. L.; Conte, A.; Del Nobile, M. A.
Procedimento per la produzione di matrici attive con funzioni antimicrobiche 1-gen-2008 DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Conte, Amalia; Buonocore, GIOVANNA GIULIANA; Massaro, Angelantonio; Incoronato, ANNA LUCIA; Panza, O.
Ready-to-cook fresh meal: study for shelf life prolongation 1-gen-2016 Incoronato, A. L.; Gammariello, D.; Del Nobile, M. A.
Ready-to-cook fresh meal: study for shelf life prolongation 1-gen-2016 Incoronato, ANNA LUCIA; Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Soluzioni tecnologie per incrementare la shelf life di piatti pronti a base di carne fresca e vegetale semi-dry 1-gen-2015 Gammariello, Daniela; Conte, Amalia; Incoronato, ANNA LUCIA; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO
Strategies for fortified sustainable food: the case of watermelon-based candy. 1-gen-2021 Marinelli, Valeria; Lucera, A.; Incoronato, A. L.; Morcavallo, L.; Del Nobile, M. A.; Conte, Amalia
Use of sodium lactate and modified atmosphere packaging for extending the shelf life of ready-to-cook fresh meal 1-gen-2015 Gammariello, Daniela; Incoronato, ANNA LUCIA; Conte, Amalia; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO