GOMES, TOMMASO FRANCESCO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 382
EU - Europa 375
AS - Asia 219
SA - Sud America 8
AF - Africa 1
Totale 985
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 380
CN - Cina 132
IE - Irlanda 115
UA - Ucraina 91
SE - Svezia 74
RU - Federazione Russa 35
HK - Hong Kong 28
SG - Singapore 26
IN - India 21
FI - Finlandia 16
DE - Germania 12
IT - Italia 12
TR - Turchia 11
GB - Regno Unito 8
BR - Brasile 7
FR - Francia 7
CA - Canada 2
LT - Lituania 2
AT - Austria 1
CH - Svizzera 1
CZ - Repubblica Ceca 1
GE - Georgia 1
MA - Marocco 1
VE - Venezuela 1
Totale 985
Città #
Dublin 115
Jacksonville 65
Chandler 63
Dearborn 63
Nyköping 51
Nanjing 44
Hong Kong 28
Singapore 19
Princeton 13
San Mateo 13
Santa Clara 13
Los Angeles 12
Nanchang 11
Wilmington 11
Beijing 9
Boardman 9
Woodbridge 8
Hangzhou 7
Shenyang 6
Changsha 5
Jinan 5
Kunming 5
Moscow 5
Tianjin 5
Hebei 4
Zhengzhou 4
Ashburn 3
Changchun 3
Guangzhou 3
Helsinki 3
Jiaxing 3
Norwalk 3
Shanghai 3
Auburn Hills 2
Des Moines 2
Fuzhou 2
Hilden 2
Milan 2
Monopoli 2
Ottawa 2
Turin 2
Xian 2
Ann Arbor 1
Apuarema 1
Areia Branca 1
Brno 1
Camaçari 1
Casablanca 1
Cedar Knolls 1
Chieti 1
Franco da Rocha 1
Grajaú 1
Huzhou 1
Ibitinga 1
Jinhua 1
Kolkata 1
Lausanne 1
Leawood 1
Leytonstone 1
London 1
Maracaibo 1
Naples 1
Nova Russas 1
Rome 1
Taiyuan 1
Tbilisi 1
Wuhan 1
Totale 657
Nome #
"Effect of heat treatment on rennet clotting time of goat and cow milk". 100
Tentativi sperimentali per conoscere il contenuto di oli vergini nella classe merceologica dell’olio di sansa di oliva 91
Misura delle classi di sostanze di ossidazione, polimerizzazione ed idrolisi dell’olio di sansa di oliva 84
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio d’oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto 83
OLIGOPOLYMER, DIGLYCERIDE AND OXIDIZED TRIGLYCERIDE CONTENTS AS MEASURES OF OLIVE OIL QUALITY 76
EVALUATION OF THE STATE OF OXIDATION OF OLIVE-POMACE OILS. INFLUENCE OF THE REFINING PROCESS 76
INVESTIGATION ON THE DEGREE OF OXIDATION AND HYDROLYSIS OF REFINED OLIVE OILS: AN APPROACH FOR BETTER PRODUCT CHARACTERIZATION 74
EFFORT TO IMPROVE THE QUANTITATIVE DETERMINATION OF OXIDATION AND HYDROLYSIS COMPOUND CLASSES IN EDIBLE VEGERTABLE OILS 74
"Content of taurine in Apulian Cacioricotta goat's cheese". 71
POSSIBILITY OF IMPROVING THE QUALITY CHARACTERISTICS OF OLIVE-POMACE OIL AND ENHANCING ITS DIFFERENTIATION FROM REFINED OLIVE-POMACE OIL 69
"An effort to improve the organoleptic properties of a soft cheese from rustic goat milk". 68
A SURVEY OF THE AMOUNTS OF OXIDIZED TRIGLYCERIDES AND TRIGLYCERIDE DIMERS IN VIRGIN AND "LAMPANTE" OLIVE OILS 65
Phenolic compounds in virgin olive oil: influence of paste preparation techniques 60
Totale 991
Categoria #
all - tutte 4.838
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 4.838


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202018 0 0 0 0 0 0 0 0 0 3 14 1
2020/202188 13 0 14 0 13 8 13 0 13 14 0 0
2021/202259 13 0 0 0 4 0 2 7 8 4 5 16
2022/2023289 20 11 15 13 28 32 0 28 131 1 8 2
2023/202426 11 2 2 1 5 0 0 3 0 1 0 1
2024/2025151 7 8 6 9 20 44 12 1 43 1 0 0
Totale 991