GOMES, TOMMASO FRANCESCO

GOMES, TOMMASO FRANCESCO  

Mostra records
Risultati 1 - 13 di 13 (tempo di esecuzione: 0.014 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
"An effort to improve the organoleptic properties of a soft cheese from rustic goat milk". 1-gen-2000 F., Caponio; Gomes, TOMMASO FRANCESCO; V., Alloggio; A., Pasqualone
"Content of taurine in Apulian Cacioricotta goat's cheese". 1-gen-2000 A., Pasqualone; F., Caponio; V., Alloggio; Gomes, TOMMASO FRANCESCO
"Effect of heat treatment on rennet clotting time of goat and cow milk". 1-gen-2000 V., Alloggio; F., Caponio; A., Pasqualone; Gomes, TOMMASO FRANCESCO
A SURVEY OF THE AMOUNTS OF OXIDIZED TRIGLYCERIDES AND TRIGLYCERIDE DIMERS IN VIRGIN AND "LAMPANTE" OLIVE OILS 1-gen-1995 Gomes, TOMMASO FRANCESCO
EFFORT TO IMPROVE THE QUANTITATIVE DETERMINATION OF OXIDATION AND HYDROLYSIS COMPOUND CLASSES IN EDIBLE VEGERTABLE OILS 1-gen-1999 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.
EVALUATION OF THE STATE OF OXIDATION OF OLIVE-POMACE OILS. INFLUENCE OF THE REFINING PROCESS 1-gen-1998 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.
INVESTIGATION ON THE DEGREE OF OXIDATION AND HYDROLYSIS OF REFINED OLIVE OILS: AN APPROACH FOR BETTER PRODUCT CHARACTERIZATION 1-gen-1997 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.
Misura delle classi di sostanze di ossidazione, polimerizzazione ed idrolisi dell’olio di sansa di oliva 1-gen-1999 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.; DE PILLI, Teresa; Baiano, Antonietta
OLIGOPOLYMER, DIGLYCERIDE AND OXIDIZED TRIGLYCERIDE CONTENTS AS MEASURES OF OLIVE OIL QUALITY 1-gen-1992 Gomes, TOMMASO FRANCESCO
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio d’oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto 1-gen-2002 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.; Baiano, Antonietta; DE PILLI, Teresa; Bilancia, MARIA TERESA; Delcuratolo, D.
Phenolic compounds in virgin olive oil: influence of paste preparation techniques 1-gen-1999 Caponio, F.; Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Alloggio, V.
POSSIBILITY OF IMPROVING THE QUALITY CHARACTERISTICS OF OLIVE-POMACE OIL AND ENHANCING ITS DIFFERENTIATION FROM REFINED OLIVE-POMACE OIL 1-gen-2000 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.
Tentativi sperimentali per conoscere il contenuto di oli vergini nella classe merceologica dell’olio di sansa di oliva 1-gen-2000 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.; DE PILLI, Teresa; Baiano, Antonietta; Bilancia, MARIA TERESA; DEL CURATOLO, D.; Lamparelli, F.