GOMES, TOMMASO FRANCESCO
GOMES, TOMMASO FRANCESCO
"An effort to improve the organoleptic properties of a soft cheese from rustic goat milk".
2000-01-01 F., Caponio; Gomes, TOMMASO FRANCESCO; V., Alloggio; A., Pasqualone
"Content of taurine in Apulian Cacioricotta goat's cheese".
2000-01-01 A., Pasqualone; F., Caponio; V., Alloggio; Gomes, TOMMASO FRANCESCO
"Effect of heat treatment on rennet clotting time of goat and cow milk".
2000-01-01 V., Alloggio; F., Caponio; A., Pasqualone; Gomes, TOMMASO FRANCESCO
A SURVEY OF THE AMOUNTS OF OXIDIZED TRIGLYCERIDES AND TRIGLYCERIDE DIMERS IN VIRGIN AND "LAMPANTE" OLIVE OILS
1995-01-01 Gomes, TOMMASO FRANCESCO
EFFORT TO IMPROVE THE QUANTITATIVE DETERMINATION OF OXIDATION AND HYDROLYSIS COMPOUND CLASSES IN EDIBLE VEGERTABLE OILS
1999-01-01 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.
EVALUATION OF THE STATE OF OXIDATION OF OLIVE-POMACE OILS. INFLUENCE OF THE REFINING PROCESS
1998-01-01 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.
INVESTIGATION ON THE DEGREE OF OXIDATION AND HYDROLYSIS OF REFINED OLIVE OILS: AN APPROACH FOR BETTER PRODUCT CHARACTERIZATION
1997-01-01 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.
Misura delle classi di sostanze di ossidazione, polimerizzazione ed idrolisi dell’olio di sansa di oliva
1999-01-01 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.; DE PILLI, Teresa; Baiano, Antonietta
OLIGOPOLYMER, DIGLYCERIDE AND OXIDIZED TRIGLYCERIDE CONTENTS AS MEASURES OF OLIVE OIL QUALITY
1992-01-01 Gomes, TOMMASO FRANCESCO
Percentuali di oli vergini nella classe merceologica dell’olio d’oliva. Possibilità di meglio definire le caratteristiche qualitative del prodotto
2002-01-01 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.; Baiano, Antonietta; DE PILLI, Teresa; Bilancia, MARIA TERESA; Delcuratolo, D.
Phenolic compounds in virgin olive oil: influence of paste preparation techniques
1999-01-01 Caponio, F.; Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Alloggio, V.
POSSIBILITY OF IMPROVING THE QUALITY CHARACTERISTICS OF OLIVE-POMACE OIL AND ENHANCING ITS DIFFERENTIATION FROM REFINED OLIVE-POMACE OIL
2000-01-01 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.
Tentativi sperimentali per conoscere il contenuto di oli vergini nella classe merceologica dell’olio di sansa di oliva
2000-01-01 Gomes, TOMMASO FRANCESCO; Caponio, F.; DE PILLI, Teresa; Baiano, Antonietta; Bilancia, MARIA TERESA; DEL CURATOLO, D.; Lamparelli, F.