la Gatta, Barbara

la Gatta, Barbara  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 75 (tempo di esecuzione: 0.038 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 1-gen-2013 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
A chemometric approach to the evaluation of sparkling ciders produced by Champenoise and Charmat methods 1-gen-2023 Baiano, Antonietta; Fiore, Anna Maria; La Gatta, Barbara; Gerardi, Carmela; Grieco, Francesco; Tufariello, Maria
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. 1-gen-2005 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami 1-gen-2023 Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 1-gen-2016 la Gatta, B; Picariello, G; Rutigliano, M; Lopriore, G; Petrella, G; Rusco, G; Tremonte, P; Di Luccia, A
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 1-gen-2016 La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo
Aleatico wine as affected by cryomaceration 1-gen-2011 E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; La Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci
An electrophoretic approach to reveal the freshness of buffalo mozzarella cheese. 1-gen-2022 Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Gagliardi, Rosa; DI LUCCIA, Aldo; Faccia, Michele; Gatta, La; Barbara,
Antimicrobial Properties, Functional Characterisation and Application of Fructobacillus fructosus and Lactiplantibacillus plantarum Isolated from Artisanal Honey 1-gen-2022 De Simone, Nicola; Rocchetti, Maria Teresa; la Gatta, Barbara; Spano, Giuseppe; Drider, Djamel; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Fiocco, Daniela
Assessment of ?freshness? in bovine mozzarella cheese 1-gen-2023 la Gatta, B; Rutigliano, M; Spadaccino, G; Di Luccia, A; Faccia, M; De Franceschi, A; Sinigaglia, M; Sevi, A; Albenzio, M
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. 1-gen-2018 Rutigliano, Mariacinzia; Gagliardi, Rosa; Santillo, Antonella; Diurno, Valentina; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk 1-gen-2021 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk 1-gen-2021 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 1-gen-2007 Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E.
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. 1-gen-2017 Rusco, Giusy; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Chessa, Stefania; Nardiello, Donatella; Maria Caroli, Anna; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno” 1-gen-2007 LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. 1-gen-2007 LA GATTA, Mirco; Gambacorta, G; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Concerns and solutions for raw milk from vending machines 1-gen-2019 Pannella, G; Messia, M. C.; Tremonte, P; Tipaldi, L; la Gatta, B; Lombardi, S. J.; Succi, M; Marconi, E; Coppola, R; Sorrentino, E
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking. 1-gen-2014 M., Faccia; A., Trani; P., Loizzo; R., Gagliardi; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo