la Gatta, Barbara
la Gatta, Barbara
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia
2013-01-01 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
A chemometric approach to the evaluation of sparkling ciders produced by Champenoise and Charmat methods
2023-01-01 Baiano, Antonietta; Fiore, Anna Maria; La Gatta, Barbara; Gerardi, Carmela; Grieco, Francesco; Tufariello, Maria
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties.
2005-01-01 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami
2023-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine
2016-01-01 la Gatta, B; Picariello, G; Rutigliano, M; Lopriore, G; Petrella, G; Rusco, G; Tremonte, P; Di Luccia, A
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine
2016-01-01 La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo
Aleatico wine as affected by cryomaceration
2011-01-01 E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; La Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci
An electrophoretic approach to reveal the freshness of buffalo mozzarella cheese.
2022-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Gagliardi, Rosa; DI LUCCIA, Aldo; Faccia, Michele; Gatta, La; Barbara,
Antimicrobial Properties, Functional Characterisation and Application of Fructobacillus fructosus and Lactiplantibacillus plantarum Isolated from Artisanal Honey
2022-01-01 De Simone, Nicola; Rocchetti, Maria Teresa; la Gatta, Barbara; Spano, Giuseppe; Drider, Djamel; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Fiocco, Daniela
Application of a multivariate approach to the study of chemometric and sensory profiles of cookies fortified with brewers’ spent grain
2024-01-01 Baiano, Antonietta; Fiore, Anna; Rutigliano, Mariacinzia; la Gatta, Barbara
Assessment of ?freshness? in bovine mozzarella cheese
2023-01-01 la Gatta, B; Rutigliano, M; Spadaccino, G; Di Luccia, A; Faccia, M; De Franceschi, A; Sinigaglia, M; Sevi, A; Albenzio, M
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk.
2018-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Gagliardi, Rosa; Santillo, Antonella; Diurno, Valentina; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk
2021-01-01 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk
2021-01-01 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa
2007-01-01 Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa
2007-01-01 Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E.
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour
2007-01-01 Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach.
2017-01-01 Rusco, Giusy; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Chessa, Stefania; Nardiello, Donatella; Maria Caroli, Anna; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”
2007-01-01 LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”.
2007-01-01 LA GATTA, Mirco; Gambacorta, G; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia | 1-gen-2013 | Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo | |
A chemometric approach to the evaluation of sparkling ciders produced by Champenoise and Charmat methods | 1-gen-2023 | Baiano, Antonietta; Fiore, Anna Maria; La Gatta, Barbara; Gerardi, Carmela; Grieco, Francesco; Tufariello, Maria | |
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties. | 1-gen-2005 | DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; C., Fares; Padalino, Lucia; G., Mamone; La Gatta, Barbara; G., Gambacorta; M., Faccia; N., DI FONZO; LA NOTTE, Ennio | |
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami | 1-gen-2023 | Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara | |
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine | 1-gen-2016 | la Gatta, B; Picariello, G; Rutigliano, M; Lopriore, G; Petrella, G; Rusco, G; Tremonte, P; Di Luccia, A | |
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine | 1-gen-2016 | La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo | |
Aleatico wine as affected by cryomaceration | 1-gen-2011 | E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; La Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci | |
An electrophoretic approach to reveal the freshness of buffalo mozzarella cheese. | 1-gen-2022 | Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Gagliardi, Rosa; DI LUCCIA, Aldo; Faccia, Michele; Gatta, La; Barbara, | |
Antimicrobial Properties, Functional Characterisation and Application of Fructobacillus fructosus and Lactiplantibacillus plantarum Isolated from Artisanal Honey | 1-gen-2022 | De Simone, Nicola; Rocchetti, Maria Teresa; la Gatta, Barbara; Spano, Giuseppe; Drider, Djamel; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Fiocco, Daniela | |
Application of a multivariate approach to the study of chemometric and sensory profiles of cookies fortified with brewers’ spent grain | 1-gen-2024 | Baiano, Antonietta; Fiore, Anna; Rutigliano, Mariacinzia; la Gatta, Barbara | |
Assessment of ?freshness? in bovine mozzarella cheese | 1-gen-2023 | la Gatta, B; Rutigliano, M; Spadaccino, G; Di Luccia, A; Faccia, M; De Franceschi, A; Sinigaglia, M; Sevi, A; Albenzio, M | |
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. | 1-gen-2018 | Rutigliano, Mariacinzia; Gagliardi, Rosa; Santillo, Antonella; Diurno, Valentina; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara | |
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk | 1-gen-2021 | la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A. | |
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk | 1-gen-2021 | la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A. | |
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa | 1-gen-2007 | Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio | |
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa | 1-gen-2007 | Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E. | |
Changes in pasta proteins induced by drying cycles and their relationship to cooking behaviour | 1-gen-2007 | Lamacchia, Carmela; DI LUCCIA, Aldo; Baiano, Antonietta; Gambacorta, G.; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; LA NOTTE, Ennio | |
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. | 1-gen-2017 | Rusco, Giusy; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Chessa, Stefania; Nardiello, Donatella; Maria Caroli, Anna; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara | |
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno” | 1-gen-2007 | LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E | |
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. | 1-gen-2007 | LA GATTA, Mirco; Gambacorta, G; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio |