La Gatta, Barbara
La Gatta, Barbara
Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia
2013-01-01 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine
2016-01-01 La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine
2016-01-01 la Gatta, B; Picariello, G; Rutigliano, M; Lopriore, G; Petrella, G; Rusco, G; Tremonte, P; Di Luccia, A
Aleatico wine as affected by cryomaceration
2011-01-01 E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; La Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk.
2018-01-01 Rutigliano, Mariacinzia; Gagliardi, Rosa; Santillo, Antonella; Diurno, Valentina; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk
2021-01-01 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk
2021-01-01 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa
2007-01-01 Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa
2007-01-01 Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E.
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach.
2017-01-01 Rusco, Giusy; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Chessa, Stefania; Nardiello, Donatella; Maria Caroli, Anna; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”
2007-01-01 LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”.
2007-01-01 LA GATTA, Mirco; Gambacorta, G; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Concerns and solutions for raw milk from vending machines
2019-01-01 Pannella, G; Messia M., C; Tremonte, P; Tipaldi, L; la Gatta, B; Lombardi S., J; Succi, M; Marconi, E; Coppola, R; Sorrentino, E
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking.
2014-01-01 M., Faccia; A., Trani; P., Loizzo; R., Gagliardi; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo
Effect of chestnut extract and chestnut fiber on viability of potential prebiotico Lactobacillus strains under gastrointestinal tract conditions
2013-01-01 Blaiotta, G; la Gatta, B; Capua, M; Di Luccia, A; Coppola, R; Aponte, M.
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta.
2019-01-01 Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Di Luccia, A.; Conte, A.
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche
2006-01-01 Lamacchia, Carmela; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche
2006-01-01 Lamacchia, C.; Gambacorta, G.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; Civica, V.; Padalino, L.; LA NOTTE, E.; DI LUCCIA, A.
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristic of extra vrgin olive oils flavoured with oregano and rosemary.
2005-01-01 G., Gambacorta; M., Faccia; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio
Evidence for different supramolecular arrangements in pasta from durum wheat (Triticum durum) and einkorn (Triticum monococcum) flours
2017-01-01 La Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia | 1-gen-2013 | Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo | |
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine | 1-gen-2016 | La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo | |
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine | 1-gen-2016 | la Gatta, B; Picariello, G; Rutigliano, M; Lopriore, G; Petrella, G; Rusco, G; Tremonte, P; Di Luccia, A | |
Aleatico wine as affected by cryomaceration | 1-gen-2011 | E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; La Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci | |
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. | 1-gen-2018 | Rutigliano, Mariacinzia; Gagliardi, Rosa; Santillo, Antonella; Diurno, Valentina; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara | |
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk | 1-gen-2021 | la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A. | |
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk | 1-gen-2021 | la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A. | |
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa | 1-gen-2007 | Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio | |
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa | 1-gen-2007 | Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E. | |
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. | 1-gen-2017 | Rusco, Giusy; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Chessa, Stefania; Nardiello, Donatella; Maria Caroli, Anna; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara | |
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno” | 1-gen-2007 | LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E | |
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. | 1-gen-2007 | LA GATTA, Mirco; Gambacorta, G; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio | |
Concerns and solutions for raw milk from vending machines | 1-gen-2019 | Pannella, G; Messia M., C; Tremonte, P; Tipaldi, L; la Gatta, B; Lombardi S., J; Succi, M; Marconi, E; Coppola, R; Sorrentino, E | |
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking. | 1-gen-2014 | M., Faccia; A., Trani; P., Loizzo; R., Gagliardi; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo | |
Effect of chestnut extract and chestnut fiber on viability of potential prebiotico Lactobacillus strains under gastrointestinal tract conditions | 1-gen-2013 | Blaiotta, G; la Gatta, B; Capua, M; Di Luccia, A; Coppola, R; Aponte, M. | |
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. | 1-gen-2019 | Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Di Luccia, A.; Conte, A. | |
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche | 1-gen-2006 | Lamacchia, Carmela; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo | |
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche | 1-gen-2006 | Lamacchia, C.; Gambacorta, G.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; Civica, V.; Padalino, L.; LA NOTTE, E.; DI LUCCIA, A. | |
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristic of extra vrgin olive oils flavoured with oregano and rosemary. | 1-gen-2005 | G., Gambacorta; M., Faccia; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio | |
Evidence for different supramolecular arrangements in pasta from durum wheat (Triticum durum) and einkorn (Triticum monococcum) flours | 1-gen-2017 | La Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Rusco, Giusy; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo |