La Gatta, Barbara

La Gatta, Barbara  

Dipartimento di Scienze Agrarie, Alimenti, Risorse Naturali e Ingegneria  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 64 (tempo di esecuzione: 0.042 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
40. C. Lamacchia, A. Schiavulli, B. La Gatta, S.Pati , G. Petrella e A. Di Luccia 1-gen-2013 Lamacchia, Carmela; A., Schiavulli; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Petrella, Giovanni; DI LUCCIA, Aldo
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 1-gen-2016 La Gatta, Barbara; Picariello, Gianluca; Rutigliano, Mariacinzia; Lopriore, Giuseppe; Petrella, Giovanni; Rusco, Giusy; Tremonte, Patrizio; DI LUCCIA, Aldo
Addition of lees from base wine in the production of Bombino sparkling wine 1-gen-2016 la Gatta, B; Picariello, G; Rutigliano, M; Lopriore, G; Petrella, G; Rusco, G; Tremonte, P; Di Luccia, A
Aleatico wine as affected by cryomaceration 1-gen-2011 E., La Notte; Pati, Sandra; Fragasso, Mariagiovanna; La Gatta, Barbara; M., la Gatta; A., Caputo; D., Antonacci
Antimicrobial Properties, Functional Characterisation and Application of Fructobacillus fructosus and Lactiplantibacillus plantarum Isolated from Artisanal Honey 1-gen-2022 De Simone, Nicola; Rocchetti, Maria Teresa; la Gatta, Barbara; Spano, Giuseppe; Drider, Djamel; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Fiocco, Daniela
Assessment of decreases in -casein during frozen storage of buffalo Milk. 1-gen-2018 Rutigliano, Mariacinzia; Gagliardi, Rosa; Santillo, Antonella; Diurno, Valentina; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk 1-gen-2021 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk 1-gen-2021 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 1-gen-2007 Lamacchia, Carmela; Chillo, S.; Lamparelli, Sara; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; LA NOTTE, Ennio
Caratterizzazione proteica e reologica di sfarinati di amaranto e quinoa 1-gen-2007 Lamacchia, C.; Chillo, S.; Lamparelli, S.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; DI LUCCIA, A.; DEL NOBILE, M. A.; LA NOTTE, E.
Characterization of Silter Cheeses Produced in Valley and Alpine Pastures by a Proteomic Approach. 1-gen-2017 Rusco, Giusy; Natale, Anna; Palermo, Carmen; Chessa, Stefania; Nardiello, Donatella; Maria Caroli, Anna; Centonze, Diego; DI LUCCIA, Aldo; La Gatta, Barbara
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno” 1-gen-2007 LA GATTA, M; Gambacorta, G; LA GATTA, B; Pati, S; Baiano, A.; Lamacchia, C; LA NOTTE, E
Composizione fenolica di uve e relativi vini “Montepulciano” e “Uva di Troia” del territorio dauno”. 1-gen-2007 LA GATTA, Mirco; Gambacorta, G; La Gatta, Barbara; Pati, Sandra; Baiano, Antonietta; Lamacchia, Carmela; LA NOTTE, Ennio
Concerns and solutions for raw milk from vending machines 1-gen-2019 Pannella, G; Messia M., C; Tremonte, P; Tipaldi, L; la Gatta, B; Lombardi S., J; Succi, M; Marconi, E; Coppola, R; Sorrentino, E
Detection of αs1-I casein in mozzarella Fiordilatte: a possible tool to reveal the use of stored curd in cheesemaking. 1-gen-2014 M., Faccia; A., Trani; P., Loizzo; R., Gagliardi; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo
Effect of chestnut extract and chestnut fiber on viability of potential prebiotico Lactobacillus strains under gastrointestinal tract conditions 1-gen-2013 Blaiotta, G; la Gatta, B; Capua, M; Di Luccia, A; Coppola, R; Aponte, M.
Effects of microwave treatment of durum wheat kernels on quality characteristics of flour and pasta. 1-gen-2019 Padalino, L.; Del Nobile, M. A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Di Luccia, A.; Conte, A.
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 1-gen-2006 Lamacchia, Carmela; Gambacorta, G.; Baiano, Antonietta; La Gatta, Barbara; Civica, V.; Padalino, Lucia; LA NOTTE, Ennio; DI LUCCIA, Aldo
Effetto dei parametri tecnologici di essiccazione sul network glutinino della pasta mediante analisi cromatografiche 1-gen-2006 Lamacchia, C.; Gambacorta, G.; Baiano, A.; LA GATTA, B.; Civica, V.; Padalino, L.; LA NOTTE, E.; DI LUCCIA, A.
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristic of extra vrgin olive oils flavoured with oregano and rosemary. 1-gen-2005 G., Gambacorta; M., Faccia; Lamacchia, Carmela; M. A., Previtali; La Gatta, Barbara; DI LUCCIA, Aldo; LA NOTTE, Ennio