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Valutazione qualitativa della frazione grassa di prodotti estrusi da prima colazione 1-gen-2003 Severini, Carla; DE PILLI, Teresa; Vecera, C.; Fiore, A.
Partial substitution of pork backfat with extra-virgin olive oil in « Salami » products: effects on chemical, physical and sensorial quality 1-gen-2003 Severini, Carla; DE PILLI, Teresa; Baiano, Antonietta
Prevention of enzymatic browning in sliced potatoes by blanching in boiling saline solutions 1-gen-2003 Severini, C.; Baiano, A.; DE PILLI, T.; Romaniello, R.; Derossi, A.
Shelf life extension on the minimally processed artichokes 1-gen-2004 Fiore, Anna; Anese, Monica; Sinigaglia, MILENA GRAZIA RITA; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio
Effects of different types of blanching on firmness of sliced potatoes 1-gen-2004 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Mocci, G.; DE PILLI, Teresa
Blanching acidificante in prodotti vegetali trasformati 1-gen-2004 Severini, Carla; Derossi, Antonio; Palmieri, L.; DE PILLI, Teresa; Loiudice, R.
Improving fatty extrudate structures with amylase and protease 1-gen-2004 DE PILLI, Teresa; Severini, Carla; Carbone, B. F.; Giuliani, R.; Derossi, Antonio
Influenza di alcuni parametri di processo sulla deformabilità del prodotto nella estrusione-cottura applicata a farina di cocco 1-gen-2004 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Applicazione delle alte pressioni a prodotti V gamma in olio 1-gen-2004 Giuliani, R.; Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Colelli, Giancarlo; Severini, Carla
Studio sulla stabilità di prodotti carnei all’olio d’oliva 1-gen-2004 Vecera, C.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Acidifying-blanching of “Cicorino” leaves: effects of recycling of processing solution on product pH 1-gen-2004 Severini, Carla; Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Baiano, Antonietta
Influenza dei parametri di processo sulle caratteristiche di prodotti estrusi 1-gen-2004 Carbone, B. F.; DE PILLI, Teresa; Fiore, A.; Vecera, C.; Severini, Carla
Studio sul processo di estrusione-cottura applicato a farine ricche in grasso 1-gen-2004 DE PILLI, Teresa; Fiore, A.; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Predizione del valore di attività dell’acqua in formulazioni alimentari complesse di origine vegetale. 1-gen-2004 Derossi, Antonio; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 1-gen-2004 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; DE PILLI, Teresa; Romaniello, Roberto; Derossi, Antonio
Microwave blanching of sliced potatoes dipped in saline solutions to prevent enzymatic browning 1-gen-2004 Severini, C.; Baiano, A.; DE PILLI, T.; Romaniello, R.; Derossi, A.
Effects of blanching on firmness of sliced potatoes 1-gen-2004 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; DEL NOBILE, MATTEO ALESSANDRO; Mocci, G.; DE PILLI, Teresa
Extrudabilité et stabilité des melanges riches en matières grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 1-gen-2004 DE PILLI, Teresa; Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Arhaliass, A.; Legrand, J.
Extrudabilité et stabilité des mélanges grasses en cuisson-extrusion. Comparaison entre extrudeurs mono-vis et bi-vis 1-gen-2005 DE PILLI, Teresa; Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Arhaliass, A; Legrand, J.
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 1-gen-2005 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio
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