Sfoglia per Autore
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione
2005-01-01 Fiore, A. G.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R; Severini, Carla
Study of extrusion-cooking applied to chickpea flour
2005-01-01 Carbone, Barbara; DE PILLI, Teresa
Effects of operating conditions on oil loss and properties of products obtained by co-rotating twin-screw extrusion of fat meals: preliminary study
2005-01-01 DE PILLI, Teresa; Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Derossi, Antonio; Arhaliass, A.; Legrand, J.
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes
2005-01-01 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio
Study on different emulsifier to retain the fatty fraction during extrusion of fatty flours
2005-01-01 DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil
2006-01-01 Fiore, A.; Mastromatteo, M.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.)
2006-01-01 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Polignone, M.; Severini, Carla
Effetti delle condizioni di processo sulla perdita di grasso e su alcune proprietà funzionali di estrusi a base di farina di ceci
2006-01-01 Carbone, B. F.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Influence of polyalcohols and carbohydrates on enzymatic activity and some phisical and rheological characteristics of almond extrudates
2006-01-01 Carbone, Barbara; DE PILLI, Teresa
Color measure on microwave blanched artichokes
2006-01-01 Giuliani, R.; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa
2006-01-01 Giuliani, R.; DE PILLI, Teresa; Fiore, A.; Severini, Carla
Effects of barrel temperature on quality of almond snacks
2006-01-01 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP.
2006-01-01 DE PILLI, Teresa; Polignone, M.; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra”
2006-01-01 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends
2006-01-01 Fiore, A. G.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra
2006-01-01 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants
2006-01-01 Derossi, Antonio; Palmieri, L.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil
2007-01-01 Fiore, A.; Mastromatteo, M.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra
2007-01-01 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra
2007-01-01 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile