Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 138
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Valutazione qualitativa di prodotti estrusi a base di "copra" durante la conservazione 1-gen-2005 Fiore, A. G.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R; Severini, Carla
Study of extrusion-cooking applied to chickpea flour 1-gen-2005 Carbone, Barbara; DE PILLI, Teresa
Effects of operating conditions on oil loss and properties of products obtained by co-rotating twin-screw extrusion of fat meals: preliminary study 1-gen-2005 DE PILLI, Teresa; Severini, Carla; Baiano, Antonietta; Derossi, Antonio; Arhaliass, A.; Legrand, J.
Combined treatments of blanching and dehydration: study on potato cubes 1-gen-2005 Severini, Carla; Baiano, Antonietta; DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio
Study on different emulsifier to retain the fatty fraction during extrusion of fatty flours 1-gen-2005 DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 1-gen-2006 Fiore, A.; Mastromatteo, M.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Characterization of the Monte Sant’Angelo bread in order to obtain protected geographical indication (P.G.I.) 1-gen-2006 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Polignone, M.; Severini, Carla
Effetti delle condizioni di processo sulla perdita di grasso e su alcune proprietà funzionali di estrusi a base di farina di ceci 1-gen-2006 Carbone, B. F.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Influence of polyalcohols and carbohydrates on enzymatic activity and some phisical and rheological characteristics of almond extrudates 1-gen-2006 Carbone, Barbara; DE PILLI, Teresa
Color measure on microwave blanched artichokes 1-gen-2006 Giuliani, R.; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Stabilizzazione di conserve vegetali mediante microonde: studio sull’ossidazione della frazione grassa 1-gen-2006 Giuliani, R.; DE PILLI, Teresa; Fiore, A.; Severini, Carla
Effects of barrel temperature on quality of almond snacks 1-gen-2006 DE PILLI, Teresa; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Caratterizzazione del pane di Monte Sant’Angelo per l’ottenimento della Denominazione IGP. 1-gen-2006 DE PILLI, Teresa; Polignone, M.; Carbone, B. F.; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Influenza di alcuni parametri di processo sulle caratteristiche fisiche di prodotti estrusi a base di farina di riso e “copra” 1-gen-2006 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Extrusion cooking of rice flour and “copra” blends 1-gen-2006 Fiore, A. G.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Effects of process conditions on physical properties of extruded based on rice flour and copra 1-gen-2006 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Derossi, Antonio; Severini, Carla
Pre-stabilization of Pumpkin (cucurbita Moschata) by addition of acids and humectants 1-gen-2006 Derossi, Antonio; Palmieri, L.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Study on the quality of ‘Salami’ with extra-virgin olive oil 1-gen-2007 Fiore, A.; Mastromatteo, M.; DE PILLI, Teresa; Severini, Carla
Influenza del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 1-gen-2007 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Effetti del processo sulle caratteristiche fisiche di estrusi a base di farina di riso e copra 1-gen-2007 Fiore, A.; DE PILLI, Teresa; Giuliani, R.; Severini, Carla
Mostrati risultati da 41 a 60 di 138
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile