Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 61 a 75 di 75
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk 1-gen-2021 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
Influence of milk protein polymorphism of Italian Brown and French Holstein cows on curd yield 1-gen-2021 Zicarelli, L.; Napolano, R.; Campanile, G.; Zullo, G.; Zicarelli, F.; Neri, D.; Di Luccia, A.; Di Palo, R.; la Gatta, B.
Biochemical evidence for a quantitative polymorphism at the αS1- and κ-CN loci in Italian Mediterranean buffalo milk 1-gen-2021 la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Rusco, G.; Gagliardi, R.; Zicarelli, L.; Di Luccia, A.
An electrophoretic approach to reveal the freshness of buffalo mozzarella cheese. 1-gen-2022 Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Gagliardi, Rosa; DI LUCCIA, Aldo; Faccia, Michele; Gatta, La; Barbara,
Antimicrobial Properties, Functional Characterisation and Application of Fructobacillus fructosus and Lactiplantibacillus plantarum Isolated from Artisanal Honey 1-gen-2022 De Simone, Nicola; Rocchetti, Maria Teresa; la Gatta, Barbara; Spano, Giuseppe; Drider, Djamel; Capozzi, Vittorio; Russo, Pasquale; Fiocco, Daniela
Functional Bread Produced in a Circular Economy Perspective: The Use of Brewers’ Spent Grain 1-gen-2023 Baiano, A.; la Gatta, B.; Rutigliano, M.; Fiore, A.
Single and Interactive Effects of Unmalted Cereals, Hops, and Yeasts on Quality of White-Inspired Craft Beers 1-gen-2023 Baiano, A.; Fiore, A.; la Gatta, B.; Tufariello, M.; Gerardi, C.; Savino, M.; Grieco, F.
Preservation of bioactive compounds occurring in fresh pasta fortified with artichoke bracts and tomato powders obtained with a novel pre-treatment 1-gen-2023 la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Liberatore, Maria Teresa; Dilucia, Flavia; Spadaccino, Giuseppina; Quinto, Maurizio; Di Luccia, Aldo
A chemometric approach to the evaluation of sparkling ciders produced by Champenoise and Charmat methods 1-gen-2023 Baiano, Antonietta; Fiore, Anna Maria; La Gatta, Barbara; Gerardi, Carmela; Grieco, Francesco; Tufariello, Maria
A proteomic study of "Coppa Piacentina": A typical Italian dry-cured Salami 1-gen-2023 Rutigliano, Mariacinzia; Loizzo, Pasqua; Spadaccino, Giuseppina; Trani, Antonio; Tremonte, Patrizio; Coppola, Raffaele; Dilucia, Flavia; Di Luccia, Aldo; la Gatta, Barbara
Effect of a Novel Pretreatment Before Freeze-Drying Process on the Antioxidant Activity and Polyphenol Content of Malva sylvestris L., Calendula officinalis L., and Asparagus officinalis L. Infusions 1-gen-2023 Dilucia, F; Rutigliano, M; Libutti, A; Quinto, M; Spadaccino, G; Liberatore, Mt; Lauriola, M; di Luccia, A; la Gatta, B
Effect of the Addition of Freeze-Dried Grape Pomace on Fresh Tagliatelle Gluten Network and Relationship to Sensory and Chemical Quality 1-gen-2023 la Gatta, Barbara; Rutigliano, Mariacinzia; Liberatore, Maria Teresa; Dilucia, Flavia; Palmitessa, Maurizio; Di Luccia, Aldo; Lamacchia, Carmela
Protein network assessment and sensory characteristics of durum wheat fresh pasta fortified with artichoke bracts and tomato powders 1-gen-2023 la Gatta, B; Rutigliano, M; Dilucia, F; Liberatore, Mt; Viscecchia, R; Bimbo, F; Di Luccia, A
Assessment of ?freshness? in bovine mozzarella cheese 1-gen-2023 la Gatta, B; Rutigliano, M; Spadaccino, G; Di Luccia, A; Faccia, M; De Franceschi, A; Sinigaglia, M; Sevi, A; Albenzio, M
Effect of a Novel Pretreatment Before Freeze-Drying Process on the Antioxidant Activity and Polyphenol Content of Malva sylvestris L., Calendula officinalis L., and Asparagus officinalis L. Infusions 1-gen-2023 Dilucia, F; Rutigliano, M; Libutti, A; Quinto, M; Spadaccino, G; Liberatore, Mt; Lauriola, M; di Luccia, A; la Gatta, B
Mostrati risultati da 61 a 75 di 75
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile