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Disidratazione per via osmotica della carota
1987-01-01 Mastrocola, D; Severini, Carla; Lerici, C. R.; Sensidoni, A.
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffé. Nota 1. Cinetica di estrazione della caffeina e delle sostanze solide
1987-01-01 Nicoli, M. C.; DALLA ROSA, M; Severini, Carla; Lerici, C. R.
Osmosi ad alta temperatura ed essiccamento in corrente d'aria di prodotti ortofrutticoli
1988-01-01 Mastrocola, D; Severini, Carla; Pestalozza, A; Lerici, C. R.
Caratteristiche chimiche dell'estratto di caffè. Nota 2. Cinetica di estrazione delle sostanze volatili
1988-01-01 Severini, Carla; Mastrocola, D; Nicoli, M. C.; DALLA ROSA, M.
Influences of Processing Conditions on the Properties of Coffee Beverage.
1988-01-01 Lerici, C. R.; DALLA ROSA, M; Nicoli, M. C.; Severini, Carla
Imbrunimento enzimatico della frutta: valutazione per via colorimetrica
1989-01-01 Mastrocola, D; Severini, Carla; Lerici, C. R.
Essiccamento in corrente d' aria della frutta: effetti di alcuni pretrattamenti
1989-01-01 Mastrocola, D; Severini, Carla; Barbanti, D; Pinnavaia, G.
Colorimetric control of enzymatic browning in fruit and vegetables
1990-01-01 Mastrocola, D; Severini, Carla; Lerici, C. R.
Pre-treatments for reducing SO2 in dehydrated apricots.
1990-01-01 Pestalozza, A; Mastrocola, D; Mingardo, F; Severini, Carla
Air drying of fruit: effects of different pretreatments on drying rate and product quality
1991-01-01 Barbanti, D; Mastrocola, D; Pinnavaia, G; Severini, Carla; DALLA ROSA, M.
Study on physical and physicochemical changes in coffee beans during roasting
1991-01-01 DA PORTO, C; Nicoli, M. C.; Severini, Carla; Sensidoni, A. AND LERICI C. R.
Influence of heating rate on some physical and physico-chemical properties of coffee beans during the roasting process
1991-01-01 Severini, Carla; NICOLI M., C; Mastrocola, D; Lerici, C. R.
Effect of some extraction conditions on brewing and stability of coffee beverage
1991-01-01 Nicoli, M. C.; Severini, Carla; DALLA ROSA, M; Lerici, C. R.
Impiego di sciroppi addizionati di etanolo nella concentrazione di alimenti vegetali mediante osmosi diretta
1993-01-01 Severini, Carla; Pizzirani, S; Anese, M; Lerici, C. R.
Etude des changements chimiques dans le cafe sous forme de boisson pendant l'extraction et la conservation
1993-01-01 Severini, Carla; Pinnavaia, G. G.; Pizzirani, S; Nicoli, M. C.; Lerici, C. R.
Studio su diversi sistemi di estrazione della bevanda di caffè
1994-01-01 Severini, Carla; Giuliani, S; Pinnavaia, G. G.
Combined effects in preventing enzymatic browning reactions in minimally processed foods
1994-01-01 Anese, M; Nicoli, M. C.; Severini, Carla
Air drying of plums. A comparison among twelve cultivars
1994-01-01 Barbanti, D; Mastrocola, D; Severini, Carla
Interactions between Maillard reaction products and lipids oxidation during the roasting process and storage of hazel- nuts (Corylus avellana).
1994-01-01 Severini, Carla; Pittia, P; Nicoli, M. C.; Pinnavaia, G. G.
Interaction between Maillard reaction and lipid oxidation in model systems during high temperature treatment
1995-01-01 Severini, Carla; Lerici, C. R.
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